Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Dlatego stamtÂąd zwiaÂła bo z kim przestajesz takim siĂŞ stajesz
Ciekawe czy my staniemy siĂŞ tacy jak Joasia i w jakim sensie :shock:
MoÂże i My tez czasami jesteÂśmy takie wampiry ezoteryczne i odbieramy Joasi energie Ale nie przesadzajmy,chyba nie jest z NiÂą obecnie tak Âźle
MyÂśle, Âże obecnie jest badzwyczaj dobrze :P Jak na 4 minutki, ktĂłre wystĂŞpuje w PzP chyba jest wiĂŞcej uÂśmiechĂłw niÂż w ciÂągu PD :spiewa:
Ja to uwaÂżam ,Âże taka profesjonalna telewizja to chyba bada takie rzeczy jak moÂżliwoÂści uÂśmiechowe swoich prezenterek
To pewnie dlatego Joasia zostaÂła prezenterkÂą :aniol: Bo one siĂŞ piĂŞknie usmiechajÂą :D
ChociaÂż reporterki teÂż powinny siĂŞ Âładnie uÂśmiechac :P :P
A moÂże dawniej ÂłowiÂła ryby i sobie na przynĂŞte takie stworki nabijaÂła
A kiedyÂś w 'Fear Factory' taka jedna zjadÂła 20 takich grubych-a po wyglÂądzie zapewniam,Âże byÂś napisaÂł,Âże tego nie zrobi Ale ja do niczego nie pije
Czego siĂŞ nie robi dla kasy :spiewa: :spiewa:
Joasia moÂże sobie robiÂła jakieÂś naszyjniki z dÂżdÂżownic :devil:
Inna sprawa,Âże Nam teÂż mĂłgÂł to zaproponowaĂŚ
Widocznie uwaÂżaÂł, Âże nie lubimy zwierzakĂłw :spiewa:
A co mĂłwi o Joasi,albo precyzujÂąc:co miaÂłczy
ÂŻe jest piĂŞknym Kociakiem :devil:
MoÂżemy razem,pewnie nie bardzo chcesz ale Bo mi siĂŞ plany zmieniÂły trochĂŞ
No trudno :spiewa: Ale niech bĂŞdzie- podziele siĂŞ JoasiÂą :devil:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

PrzypomnĂŞ, kotek zamieniÂł gitarĂŞ na pistolet, kiedy to Joasia rozpuÂściwszy nas swoimi spojrzeniami na koniec podsumowaĂą dnia, nagle zaczĂŞÂła odwracaĂŚ oczy :(
maxxx

Post autor: maxxx »

Co najgorsze,Âże ten biedny kociaczek trwa w tym balansowaniu na granicy :shock:
Ale jakoÂś siĂŞ trzyma :tanczy: Czyli zaleÂży jak na to spojrzeĂŚ..szklanka do poÂłowy peÂłna czy pusta :rozglada:

Premier Donek na 16.00 zapowiedziaÂł konferencjĂŞ :rozglada: W godzine moÂże siĂŞ odrobi :rydzyk:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Nie bĂŞdzie dziÂś Joasi w ''PzP'', bo popoÂłudniowy ''Magazyn 24 Godziny'' zaczyna siĂŞ o 17.00 - tak zapowiedziaÂł przed chwilÂą Kacper Kaliszewski ;(
Ostatnio zmieniony piątek 09 lis 2007, 14:49 przez Camilo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

maxxx pisze:
Premier Donek na 16.00 zapowiedziaÂł konferencjĂŞ :rozglada: W godzine moÂże siĂŞ odrobi :rydzyk:
W godzinĂŞ to on moÂże siĂŞ wyrobi, ale cos mi siĂŞ wydaje, Âże potem na antenie czas bĂŞdÂą miaÂły tzw."gadajÂące gÂłowy" czyli publicyÂści i dziennikarze. Ale moÂże siĂŞ mylĂŞ. :D
maxx- dziĂŞki za nocne PolakĂłw rozmowy, dziÂś moÂże dÂłuÂżej bĂŞdĂŞ na posterunku! :D
maxxx

kamilo pisze:Nie bĂŞdzie dziÂś Joasi w ''PzP'', bo popoÂłudniowy ''Magazyn 24 Godziny'' zaczyna siĂŞ o 17.00 - tak zapowiedziaÂł przed chwilÂą Kacper Kaliszewski
Nika pisze:W godzinĂŞ to on moÂże siĂŞ wyrobi, ale cos mi siĂŞ wydaje, Âże potem na antenie czas bĂŞdÂą miaÂły tzw."gadajÂące gÂłowy" czyli publicyÂści i dziennikarze
A i jeszcze trzeci argument,Âże nie bĂŞdzie :D
Kacper Kaliszewski pisze:Magazyn 24Godziny zaczyna siĂŞ dziÂś o 17.00
No to teraz jesteÂśmy pewni :tanczy: ZostaliÂśmy na lodzie :spiewa:
Nika pisze:maxx- dziĂŞki za nocne PolakĂłw rozmowy, dziÂś moÂże dÂłuÂżej bĂŞdĂŞ na posterunku!
:aniol: Podyskutujemy ile razy Joasia wystapi w nastepnym tygodniu,moÂże ze trzy :D A byÂło chyba jeszcze coÂś takiego'PolakĂłw portret wÂłasny' :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Czyli zaleÂży jak na to spojrzeĂŚ..szklanka do poÂłowy peÂłna czy pusta
PeÂłno- pusta :lol:
Nie bĂŞdzie dziÂś Joasi w ''PzP'', bo popoÂłudniowy ''Magazyn 24 Godziny'' zaczyna siĂŞ o 17.00 - tak zapowiedziaÂł przed chwilÂą Kacper Kaliszewski
To byÂło do przewidzenia ;( ;( Dlaczego wiĂŞc Joasia musiaÂła rano tyraĂŚ i siĂŞ stresowaĂŚ przygotowujÂąc program ;( PrzecieÂż chyba od rana wiedzieli, Âże M24 puszczÂą wczeÂśniej :evil: Ale moÂże Joasia nagra PzP i nam jutro puszczÂą 'wczorajszÂą' Joasie po serwisie o 22 :mhm:
W godzinĂŞ to on moÂże siĂŞ wyrobi, ale cos mi siĂŞ wydaje, Âże potem na antenie czas bĂŞdÂą miaÂły tzw."gadajÂące gÂłowy" czyli publicyÂści i dziennikarze. Ale moÂże siĂŞ mylĂŞ.
ChcÂą zrobiĂŚ wieczĂłr komentarzy :evil: Najpierw 1.5h M24h, SP, KnI :evil: :evil:
I nie ma czasu na sprawy zwykÂłych ludzi :evil:
No to teraz jesteÂśmy pewni ZostaliÂśmy na lodzie
Joasia nas wpuÂściÂła w maliny :spiewa:
Podyskutujemy ile razy Joasia wystapi w nastepnym tygodniu,moÂże ze trzy A byÂło chyba jeszcze coÂś takiego'PolakĂłw portret wÂłasny'
MoÂże 2 :>
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Ale moÂże Joasia nagra PzP i nam jutro puszczÂą 'wczorajszÂą' Joasie po serwisie o 22
Skoro TVN zdecydowaÂło siĂŞ na wyemitowanie wystÂąpienia lekko "wczorajszego" KwaÂśniewskiego,to moÂże i "wczorajszÂą" JoasiĂŞ nam kiedyÂś wyemitujÂą... :devil: :devil: :devil: bĂŞdzie jak w sÂłynnej "Arii ze Âśmiechem" ..... :hahaha:
maxxx

WaÂżne ,Âże Macierewicz jest na Âżywo 8) 8) 8)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze: Joasia nas wpuÂściÂła w maliny :spiewa:
Albo to oni JoasiĂŞ wpuÂścili w maliny. A swojÂą drogÂą maliny to przepyszne owoce, szkoda, Âże zimÂą trudno ich uÂświadczyĂŚ.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Skoro TVN zdecydowaÂło siĂŞ na wyemitowanie wystÂąpienia lekko "wczorajszego" KwaÂśniewskiego,to moÂże i "wczorajszÂą" JoasiĂŞ nam kiedyÂś wyemitujÂą...
Ja nie mam nic przeciwko lekko czerstwej Joasi :nie:
Jakby nam dwa wydania dziennie prezentowaÂła byÂłbym usatysfakcjonowany :tanczy:
Albo to oni JoasiĂŞ wpuÂścili w maliny. A swojÂą drogÂą maliny to przepyszne owoce, szkoda, Âże zimÂą trudno ich uÂświadczyĂŚ.
NosiÂł tvn24 razy kilka ponieÂśli i tvn24 :devil: Joasia kiedyÂś siĂŞ im odwdziĂŞczy i pokaÂże na co jÂą staĂŚ :twisted:
Co do malin, sÂą bardzo dobre, ale ja wolĂŞ banany :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze: Co do malin, sÂą bardzo dobre, ale ja wolĂŞ banany :lol2:
I tu niestety mamy rozbieÂżne poglÂądy. 8) Od dzieicĂąstwa nie przepadam za bananami. PamiĂŞtam jak byÂłam maÂła i jakaÂś panienka na podwĂłrku (ups wydaÂło siĂŞ, Âże wychowywaÂłam siĂŞ na podwĂłrku, minus u eks premiera :devil: ) szpanowaÂła przed nami, Âże ma banany w domu i jadÂła je ostentacyjnie w oknie popijajac colÂą, co jak wiadomo w latach 80-tych nie byÂło Âłatwym do kupienia produktem, to pamiĂŞtam, Âże mnie to wogĂłle nie ruszaÂło, a ona gÂłupia myÂślaÂła, Âże jest cool. :devil:
maxxx

Nika pisze:PamiĂŞtam jak byÂłam maÂła i jakaÂś panienka na podwĂłrku (ups wydaÂło siĂŞ, Âże wychowywaÂłam siĂŞ na podwĂłrku, minus u eks premiera
JuÂż nie wnikam czy byÂło to marne podĂłwrko jak u pewnego polityka,ale po Tobie tego nie widaĂŚ wiĂŞc siĂŞ ciesz :D !Co maja inni powiedzieĂŚ,jeszcze ÂżyjÂący na Âświeczniku ;(
No dobra tez jestem podwĂłrkowiec 8)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Nika pisze: I tu niestety mamy rozbieÂżne poglÂądy. 8) Od dzieicĂąstwa nie przepadam za bananami. PamiĂŞtam jak byÂłam maÂła i jakaÂś panienka na podwĂłrku (ups wydaÂło siĂŞ, Âże wychowywaÂłam siĂŞ na podwĂłrku, minus u eks premiera :devil: ) szpanowaÂła przed nami, Âże ma banany w domu i jadÂła je ostentacyjnie w oknie popijajac colÂą, co jak wiadomo w latach 80-tych nie byÂło Âłatwym do kupienia produktem, to pamiĂŞtam, Âże mnie to wogĂłle nie ruszaÂło, a ona gÂłupia myÂślaÂła, Âże jest cool. :devil:
Bananowa dziewucha :devil: :devil: Ja mam jedn¹ niemi³¹ sytuacje zwi¹zan¹ z bananami :rozglada: Kiedyœ popi³em jednego herbat¹ i wszysko... cofnê³o siê :rozglada:

I teÂż siĂŞ wychowaÂłem na podwĂłrku :tanczy: Ale to chyba nie powĂłd do dumy :hmm:

Ale co my tu o bananach i podwĂłrzach :shock: O Joasi trzeba gadaĂŚ :devil:
Ale ona jak juÂż wspomnialiÂśmy lubi zwierzaki futrzaste :uhh: MaÂłpy lubiÂą banaby, czyli Joasia teÂż :devil: Dziwna retoryka- wiem, ale tak wydedukowaÂłem :devil:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze:
Ale ona jak juÂż wspomnialiÂśmy lubi zwierzaki futrzaste ::
No czyli rozmowa znowu schodzi na psy. :D a byÂło tak sÂłodko ( owoce mam na myÂśli) :D
ODPOWIEDZ