Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Joasia nam daje ostatnio tematĂłw do komentowania Jej wystĂŞpĂłw jak kot napÂłakaÂł ;(
O i gdzie siĂŞ nie ruszyĂŚ juz zwierze futerkowe-plaga jakas paskudztwa :? :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

No czyli rozmowa znowu schodzi na psy. a byÂło tak sÂłodko ( owoce mam na myÂśli)
A lubisz czekolade :devil:
Joasia nam daje ostatnio tematĂłw do komentowania Jej wystĂŞpĂłw jak kot napÂłakaÂł
ÂŻeby kot pÂłakaÂł tyle co Ty, to byÂśmy mieli kupe tematĂłw do obgadania :devil:
PrzestaĂą siĂŞ tak mazaĂŚ :devil: Joasiopaki nie pÂłaczÂą :stop:
O i gdzie siĂŞ nie ruszyĂŚ juz zwierze futerkowe-plaga jakas paskudztwa
Paskudztwa :shock: Joasia uwielbia futerkowce :tanczy: Ja z resztÂą teÂż :P
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

arczi pisze:
No czyli rozmowa znowu schodzi na psy. a byÂło tak sÂłodko ( owoce mam na myÂśli)
A lubisz czekolade :devil: P
Jeszcze pytasz. :D Tylko, Âże dziewczyny z czekoladÂą ostroÂżnie sie obchodzÂą, bo moÂże w biodrach siĂŞ odÂłoÂżyĂŚ. :uhh: Ale jak juz jestesmy w temacie to powiem wam, Âże dla mnie ideaÂłem cukierka jest Toffifi. Ciekawe jakie Asia lubi? :mhm:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Wszystko przeczytaÂłem i muszĂŞ powiedzieĂŚ Âże nie dÂługo wÂątek Joasi zmieni sie w wÂątek o moim avatarze :shock:
Wsiedli na mnie bo nie mam czasu pisaĂŚ :twisted:
Co i nie byÂło Joasi ?? :spiewa: :spiewa: :spiewa: ale m9i jest przykro z tego powodu :spiewa: :spiewa: :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Nika pisze: Jeszcze pytasz. :D Tylko, Âże dziewczyny z czekoladÂą ostroÂżnie sie obchodzÂą, bo moÂże w biodrach siĂŞ odÂłoÂżyĂŚ. :uhh: Ale jak juz jestesmy w temacie to powiem wam, Âże dla mnie ideaÂłem cukierka jest Toffifi. Ciekawe jakie Asia lubi? :mhm:
Nie mam danych na temat preferencji sÂłodyczkowych Joasi :nie: Wiem tylko, Âże uwielbia naleÂśniki- niewaÂżne, Âże kalorczne- waÂżne Âże pyszne :tanczy: :tanczy:
Ale czekoladÂą teÂż nie pogardzi pewnie :nie: Ja to jak mam pod rĂŞkÂą czekolade to teÂż potrafiĂŞ paÂłaszowaĂŚ bez opamiĂŞtania :shock:
Wszystko przeczytaÂłem i muszĂŞ powiedzieĂŚ Âże nie dÂługo wÂątek Joasi zmieni sie w wÂątek o moim avatarze
Wsiedli na mnie bo nie mam czasu pisaĂŚ
ZostaÂłeÂś pojechany od lewa do prawa :devil: TwĂłj avatar po prostu wydaÂł siĂŞ byc intrygujÂący- jakoÂś musieliÂśmy zabiĂŚ czas w oczekiwaniu na Joasie :devil:
Co i nie byÂło Joasi ?? ale m9i jest przykro z tego powodu
ÂŁÂączymy siĂŞ z TobÂą w bĂłlu :spiewa:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

uwielbia naleÂśniki- niewaÂżne, Âże kalorczne- waÂżne Âże pyszne :tanczy:
DwĂłja z joasiografii :!: :evil: :evil: :evil:
To chodzilo o pierogi :!:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
uwielbia naleÂśniki- niewaÂżne, Âże kalorczne- waÂżne Âże pyszne :tanczy:
DwĂłja z joasiografii :!: :evil: :evil: :evil:
To chodzilo o pierogi :!:
Mog¹ byÌ i pierogi :spiewa: Dla mnie to bez ró¿nicy :P
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Mog¹ byÌ i pierogi :spiewa: Dla mnie to bez ró¿nicy :P
Dla Joasiowego fana bez ró¿nicy , co jego idolka lubi :?: :?: :?:
:shock: :shock: :shock:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze: Dla Joasiowego fana bez ró¿nicy , co jego idolka lubi :?: :?: :?:
:shock: :shock: :shock:
Nie chcĂŞ siĂŞ Joasi aÂż tak narzucaĂŚ :lol2: JuÂż kiedyÂś chciaÂłem Joasie nakarmiĂŚ kurczakiem to mnie adam zbesztaÂł, Âże mogÂłaby siĂŞ zatruĂŚ :devil:
A miêdzy pierogami a naleœnikami nie ma wiêkszej ró¿nicy :uhh: Jedno i drugie z nadzieniem, tylko inne ciasto :P
Nika
Fan Forum
Fan Forum

No piĂŞknie nie byÂło mnie parĂŞnaÂście godzin a tu wojna o naleÂśniki i pierogi! :lol:
Jedno jest pewne obydwa dania nale¿¹ do tych s³odzszych, tak wiêc i tak wysz³o, ¿e z Joasi to taki "s³odki pamper" jak to mawia moja ciocia o ludziach, którzy uwielbiaj¹ s³odycze pod ka¿d¹ postaci¹. A nie wiem czy dziœ widzieliœcie, ale Krzyœ w Porankowym serwisie mówi³ o pokazie mody, gdzie modelki prezentowa³y ciuchy zrobione z wyrobów... czekoladowych. Kto wie mo¿e Asia sprawi sobie takie cacko? Ja proponuje sukienczkê z czekoladek i w takim stroju niech zaprezentuje materia³ w poniedzia³kowym PzP o rogalach marciùskich, które jutro bêda pa³aszowaÌ wszyscy poznaniacy ( wtym ja :P ). Wszak rogal to te¿ s³odkoœÌ! :D
maxxx

A widzia³em ten pokaz chyba w Nju Jorku :tanczy: Krzysiek powiedzia³,¿e to strój niepraktyczny bo gdy jest ³adna,s³oneczna pogoda mo¿na go szybko straciÌ :shock: :devil: Mam nieodparte wra¿enie,¿e to My zainspirowaliœmy zainteresowanie takim tematem tvn24 :D Nie ma to jak skromnoœÌ 8)
Nika pisze:, ktĂłre jutro bĂŞda paÂłaszowaĂŚ wszyscy poznaniacy ( wtym ja ).
A czemu akurat jutro :aniol: Bo 11.listopada,czy poprostu akurat to przypadek? :cicho:
Kto wie moÂże Asia sprawi sobie takie cacko?
Jak wierzysz w to co napisalaÂś to CiĂŞ podziwiam :aniol:
No piĂŞknie nie byÂło mnie parĂŞnaÂście godzin a tu wojna o naleÂśniki i pierogi!
Zgoda buduje,niezgoda rujnuje :spiewa:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:
Nika pisze:, ktĂłre jutro bĂŞda paÂłaszowaĂŚ wszyscy poznaniacy ( wtym ja ).
A czemu akurat jutro :aniol: Bo 11.listopada,czy poprostu akurat to przypadek? :cicho:
Jutro imieniny Âśw. Marcina i w ogĂłle wszystkich chÂłopakĂłw noszÂących to imiĂŞ, a w Poznaniu mamy tradycjĂŞ, Âże w ten dzieĂą objadamy siĂŞ przepysznymi rogalami marciĂąskim tradycyjnie z biaÂłym makiem
Obrazek
maxx pisze:
Nika pisze:Kto wie moÂże Asia sprawi sobie takie cacko?
Jak wierzysz w to co napisalaÂś to CiĂŞ podziwiam :aniol:
BazujÂąc na tym, Âże Oni czytajÂą nasze posty, chciaÂłam zainspirowaĂŚ naszÂą idolkĂŞ do tego niecodziennego stroju! :D
maxxx

Nika pisze:Jutro imieniny Âśw. Marcina i w ogĂłle wszystkich chÂłopakĂłw noszÂących to imiĂŞ, a w Poznaniu mamy tradycjĂŞ, Âże w ten dzieĂą objadamy siĂŞ przepysznymi rogalami marciĂąskim tradycyjnie z biaÂłym makiem
Wow :D Przynajmniej siê cz³owiek czegoœ na tym forum nauczy :tanczy: Tez paln¹³em g³upotê z tym 11.listopada :red: :spiewa:
Poza tym chyba bede musiaÂł odwiedziĂŚ drugi raz w Âżyciu PoznaĂą widzÂąc ten pyszniastÂą fotke :P Robisz konkurencjĂŞ Joasi wklejajÂąc takie smakoÂłyki :tanczy:
BazujÂąc na tym, Âże Oni czytajÂą nasze posty, chciaÂłam zainspirowaĂŚ naszÂą idolkĂŞ do tego niecodziennego stroju!
Jak Ci sie to uda to CiĂŞ wyÂświĂŞce :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Jedno jest pewne obydwa dania nale¿¹ do tych s³odzszych, tak wiêc i tak wysz³o, ¿e z Joasi to taki "s³odki pamper" jak to mawia moja ciocia o ludziach, którzy uwielbiaj¹ s³odycze pod ka¿d¹ postaci¹.
I tego siĂŞ trzymajmy :spiewa: SÂłodkoÂści kaloryczne, no ale co zrobiĂŚ jak sÂą pyszne :lol2:Ciekawe czy Joasia siĂŞ teÂż colÂą opija :mhm: Z tego co widziaÂłem w 'tvn24 od kuchni' to dosyĂŚ popularny napĂłj tam :D
A nie wiem czy dziÂś widzieliÂście, ale KrzyÂś w Porankowym serwisie mĂłwiÂł o pokazie mody, gdzie modelki prezentowaÂły ciuchy zrobione z wyrobĂłw... czekoladowych. Kto wie moÂże Asia sprawi sobie takie cacko? Ja proponuje sukienczkĂŞ z czekoladek i w takim stroju niech zaprezentuje materiaÂł w poniedziaÂłkowym PzP o rogalach marciĂąskich
Mo¿e przyjœÌ, ale jakby kogoœ nasz³o na s³odkoœci i zjad³by wszystko z Joasi :shock:
MoÂże lepiej niech pozostanie przy marynarkach i niech weÂźmie troche przykÂłdu z Ani K wzglĂŞdem stroju :szalony:
A widziaÂłem ten pokaz chyba w Nju Jorku Krzysiek powiedziaÂł,Âże to strĂłj niepraktyczny bo gdy jest Âładna,sÂłoneczna pogoda moÂżna go szybko straciĂŚ
To rzeczywiÂście mĂłgÂłby byĂŚ problem :rozglada: SzczegĂłlnie jakby studio PzP nie miaÂło klimatyzacji :devil:
Jutro imieniny Âśw. Marcina i w ogĂłle wszystkich chÂłopakĂłw noszÂących to imiĂŞ, a w Poznaniu mamy tradycjĂŞ, Âże w ten dzieĂą objadamy siĂŞ przepysznymi rogalami marciĂąskim tradycyjnie z biaÂłym makiem
Dlaczego akurat na imieniny Marcina :shock: A tak w ogĂłle zawsze mnie intryguje jak jestem w Poznaniu, dlaczego gÂłowna ulica nazywa siĂŞ ÂŚw. Marcin, a nie ÂŚwiĂŞtego Marcina :mhm: Nie umiecie tam przez przypadki odmieniac :devil:
Jak Ci sie to uda to CiĂŞ wyÂświĂŞce
Trzymamy kciuki za Nike :devil:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze: A tak w ogĂłle zawsze mnie intryguje jak jestem w Poznaniu, dlaczego gÂłowna ulica nazywa siĂŞ ÂŚw. Marcin, a nie ÂŚwiĂŞtego Marcina :mhm: Nie umiecie tam przez przypadki odmieniac :devil: :
A chccesz dostaĂŚ po tyÂłku? :lol: Ja ci dam siĂŞ z moich ziomali wysmiewaĂŚ, to pewnei z zadroÂści o te rogale... :D JeÂżeli chodzi o mnie to odmieniam tÂą nazwĂŞ, jak i wszsycy, ktĂłrych znam, a pretensje to moÂżemy mieĂŚ do kogoÂś kto tak nazwĂŞ wpisaÂł. PrzypomnĂŞ, Âże niecaÂłe 20 lat temu byÂło po stokroĂŚ gorzej gdy ulica nosiÂła nazwĂŞ Armii Czerwonej :roll: , to ja juÂż wolĂŞ to nieodmienionÂą ÂŚw. Marcin!
ODPOWIEDZ