O i gdzie siĂŞ nie ruszyĂŚ juz zwierze futerkowe-plaga jakas paskudztwa :? :spiewa:
Moderator: Łukasz
A lubisz czekolade :devil:No czyli rozmowa znowu schodzi na psy. a byÂło tak sÂłodko ( owoce mam na myÂśli)
ÂŻeby kot pÂłakaÂł tyle co Ty, to byÂśmy mieli kupe tematĂłw do obgadania :devil:Joasia nam daje ostatnio tematĂłw do komentowania Jej wystĂŞpĂłw jak kot napÂłakaÂł
PaskudztwaO i gdzie siĂŞ nie ruszyĂŚ juz zwierze futerkowe-plaga jakas paskudztwa
Jeszcze pytasz.arczi pisze:A lubisz czekolade :devil: PNo czyli rozmowa znowu schodzi na psy. a byÂło tak sÂłodko ( owoce mam na myÂśli)
Nie mam danych na temat preferencji sÂłodyczkowych Joasi :nie: Wiem tylko, Âże uwielbia naleÂśniki- niewaÂżne, Âże kalorczne- waÂżne Âże pyszne :tanczy: :tanczy:Nika pisze: Jeszcze pytasz.Tylko, Âże dziewczyny z czekoladÂą ostroÂżnie sie obchodzÂą, bo moÂże w biodrach siĂŞ odÂłoÂżyĂŚ. :uhh: Ale jak juz jestesmy w temacie to powiem wam, Âże dla mnie ideaÂłem cukierka jest Toffifi. Ciekawe jakie Asia lubi? :mhm:
ZostaÂłeÂś pojechany od lewa do prawa :devil: TwĂłj avatar po prostu wydaÂł siĂŞ byc intrygujÂący- jakoÂś musieliÂśmy zabiĂŚ czas w oczekiwaniu na Joasie :devil:Wszystko przeczytaÂłem i muszĂŞ powiedzieĂŚ Âże nie dÂługo wÂątek Joasi zmieni sie w wÂątek o moim avatarze
Wsiedli na mnie bo nie mam czasu pisaĂŚ
ÂŁÂączymy siĂŞ z TobÂą w bĂłlu :spiewa:Co i nie byÂło Joasi ?? ale m9i jest przykro z tego powodu
Nie chcê siê Joasi a¿ tak narzucaÌepsztajnek pisze: Dla Joasiowego fana bez ró¿nicy , co jego idolka lubi![]()
![]()
![]()
![]()
A czemu akurat jutro :aniol: Bo 11.listopada,czy poprostu akurat to przypadek? :cicho:Nika pisze:, ktĂłre jutro bĂŞda paÂłaszowaĂŚ wszyscy poznaniacy ( wtym ja ).
Jak wierzysz w to co napisalaÂś to CiĂŞ podziwiam :aniol:Kto wie moÂże Asia sprawi sobie takie cacko?
Zgoda buduje,niezgoda rujnuje :spiewa:No piĂŞknie nie byÂło mnie parĂŞnaÂście godzin a tu wojna o naleÂśniki i pierogi!
Jutro imieniny Âśw. Marcina i w ogĂłle wszystkich chÂłopakĂłw noszÂących to imiĂŞ, a w Poznaniu mamy tradycjĂŞ, Âże w ten dzieĂą objadamy siĂŞ przepysznymi rogalami marciĂąskim tradycyjnie z biaÂłym makiemmaxxx pisze:A czemu akurat jutro :aniol: Bo 11.listopada,czy poprostu akurat to przypadek? :cicho:Nika pisze:, ktĂłre jutro bĂŞda paÂłaszowaĂŚ wszyscy poznaniacy ( wtym ja ).
BazujÂąc na tym, Âże Oni czytajÂą nasze posty, chciaÂłam zainspirowaĂŚ naszÂą idolkĂŞ do tego niecodziennego stroju!maxx pisze:Jak wierzysz w to co napisalaÂś to CiĂŞ podziwiam :aniol:Nika pisze:Kto wie moÂże Asia sprawi sobie takie cacko?
WowNika pisze:Jutro imieniny Âśw. Marcina i w ogĂłle wszystkich chÂłopakĂłw noszÂących to imiĂŞ, a w Poznaniu mamy tradycjĂŞ, Âże w ten dzieĂą objadamy siĂŞ przepysznymi rogalami marciĂąskim tradycyjnie z biaÂłym makiem
Jak Ci sie to uda to CiĂŞ wyÂświĂŞceBazujÂąc na tym, Âże Oni czytajÂą nasze posty, chciaÂłam zainspirowaĂŚ naszÂą idolkĂŞ do tego niecodziennego stroju!
I tego siê trzymajmy :spiewa: S³odkoœci kaloryczne, no ale co zrobiÌ jak s¹ pyszneJedno jest pewne obydwa dania nale¿¹ do tych s³odzszych, tak wiêc i tak wysz³o, ¿e z Joasi to taki "s³odki pamper" jak to mawia moja ciocia o ludziach, którzy uwielbiaj¹ s³odycze pod ka¿d¹ postaci¹.
Mo¿e przyjœÌ, ale jakby kogoœ nasz³o na s³odkoœci i zjad³by wszystko z JoasiA nie wiem czy dziœ widzieliœcie, ale Krzyœ w Porankowym serwisie mówi³ o pokazie mody, gdzie modelki prezentowa³y ciuchy zrobione z wyrobów... czekoladowych. Kto wie mo¿e Asia sprawi sobie takie cacko? Ja proponuje sukienczkê z czekoladek i w takim stroju niech zaprezentuje materia³ w poniedzia³kowym PzP o rogalach marciùskich
To rzeczywiÂście mĂłgÂłby byĂŚ problem :rozglada: SzczegĂłlnie jakby studio PzP nie miaÂło klimatyzacji :devil:A widziaÂłem ten pokaz chyba w Nju Jorku Krzysiek powiedziaÂł,Âże to strĂłj niepraktyczny bo gdy jest Âładna,sÂłoneczna pogoda moÂżna go szybko straciĂŚ
Dlaczego akurat na imieniny MarcinaJutro imieniny Âśw. Marcina i w ogĂłle wszystkich chÂłopakĂłw noszÂących to imiĂŞ, a w Poznaniu mamy tradycjĂŞ, Âże w ten dzieĂą objadamy siĂŞ przepysznymi rogalami marciĂąskim tradycyjnie z biaÂłym makiem
Trzymamy kciuki za Nike :devil:Jak Ci sie to uda to CiĂŞ wyÂświĂŞce
A chccesz dostaĂŚ po tyÂłku?arczi pisze: A tak w ogĂłle zawsze mnie intryguje jak jestem w Poznaniu, dlaczego gÂłowna ulica nazywa siĂŞ ÂŚw. Marcin, a nie ÂŚwiĂŞtego Marcina :mhm: Nie umiecie tam przez przypadki odmieniac :devil: :
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 23 gości