Joasia na razie nie ma zamiaru skracaĂŚ wÂłosĂłw :tanczy: :cicho:
[ Dodano: Sob Lis 10, 2007 4:41 pm ]
...a niech bĂŞdzie.... Pogodna Joasia jest ostatnio rzadkim zjawiskiem, wiĂŞc trzeba skrupulatnie notowaĂŚ wszelkie przejaÂśnienia na jej buzi...

Moderator: Łukasz
No to siĂŞ wydaÂło :rozglada: OczywiÂście wszystko bym zrobiÂł, Âżeby dostaĂŚ takiego rogala :devil: Ale w sumie to ja sobie sam upiekĂŞA chccesz dostaĂŚ po tyÂłku? Ja ci dam siĂŞ z moich ziomali wysmiewaĂŚ, to pewnei z zadroÂści o te rogale...
Wy to tam na punkcie tego Marcina jakiegoÂś fioÂła macie :devil: MoÂże Krzysztof powinien siĂŞ przechrzciĂŚJeÂżeli chodzi o mnie to odmieniam tÂą nazwĂŞ, jak i wszsycy, ktĂłrych znam, a pretensje to moÂżemy mieĂŚ do kogoÂś kto tak nazwĂŞ wpisaÂł. PrzypomnĂŞ, Âże niecaÂłe 20 lat temu byÂło po stokroĂŚ gorzej gdy ulica nosiÂła nazwĂŞ Armii Czerwonej , to ja juÂż wolĂŞ to nieodmienionÂą ÂŚw. Marcin!
To jest wspania³a wiadomoœÌ :tanczy:Joasia na razie nie ma zamiaru skracaÌ w³osów
Bardzo fajne te dziwaczne miny dziwacznej JoasiA ja mam dwie Joasie takie stonowane z dziwacznymi minami
MoÂże to nadchodzÂące lepsze czasy dla nas :rydzyk:A trzecia to jak pokazuje tÂło jako takie ÂświateÂłko w tunelu,Âże bĂŞdzie bardziej uÂśmiechniĂŞta
MyÂślisz, Âże udziela jej siĂŞ osÂławione poznaĂąskie skÂąpstwo i ÂżaÂłuje dla piekarza :devil:p.s Niki nie ma pewnie piecze rogale marciĂąskie
Takie ciĂŞÂżkie do odczytania o co w nich chodziarczi pisze:Bardzo fajne te dziwaczne miny dziwacznej Joasi
Tak taaaakMoÂże to nadchodzÂące lepsze czasy dla nas
U nas to osÂławione jest inneMyÂślisz, Âże udziela jej siĂŞ osÂławione poznaĂąskie skÂąpstwo i ÂżaÂłuje dla piekarza
Ja mogê siê paliÌ w piekleTakie ciê¿kie do odczytania o co w nich chodzi Ale tez nie mo¿emy wszystkiego wiedzieÌ-ciekawoœÌ to pierwszy stopieù do piek³a
No musimy ÂżyĂŚ nadziejÂą w naszym przypadku :devil:Tak taaaak Musimy sobie to wmĂłwiĂŚ
Pewnie chce nam najÂświeÂższe wysÂłaĂŚ na pw, ÂżebyÂśmy posmakowali :tanczy:U nas to osÂławione jest inne A moÂże powiedzmy,Âże to sprawka ambicji pcha JÂą do wytwarzania takich pysznoÂści
Ja ostatnio byÂłem u kolegi,ma cukiernie i piekÂłem takie ciastka-tzn tylko wyciÂągaÂłem z pieca-fajna zabawa
Ale ¿eœmy siê czepili tego rogala :hmm: A co do skapstwa,ja jak Boga kocham nie s³ysza³em tego :nie: A tak ¿eby wróciÌ do tematu w¹tkowego to sk¹pa bywa tvn24 w JoasieNika pisze:Udzieli³o mi siê weekendowe lenistwo, nie chcê mi sie was z osobna cytowaÌ, wiêc udzielê ogólnej odpowiedzi, no a ju¿ tymbardziej nie bawiê siê w pieczenie rogali. Wrêcz przeciwnie dziœ zosta³y zakupione i ju¿ po³owa towaru wy¿arta A sk¹pstwo poznaniaków to stereotyp wymyœlony przez mniej zaradnych mieszczan innych województw, w koùcu jesteœmy popularni g³ównie ze wzglêdu na gospodarnoœÌ (rogalami ³adnie wygospodarowa³am, starcz¹ i na dziœ i na jutro, a to, ¿e jutro bêdzie mniej to inna historia ).
Mi siê jeden róg zawin¹³ i zosta³P.S. Jak macie tak pojemne skrzynki w PW to rogale powinny dojœÌ za 33 sekundy! Jak nie to macie pecha
No co za niepoprawnoœÌa ju¿ tymbardziej nie bawiê siê w pieczenie rogali. Wrêcz przeciwnie dziœ zosta³y zakupione i ju¿ po³owa towaru wy¿arta
Je¿eli mam byÌ szczery, to ja nic nie wiem o tym sk¹pstwie :rozglada: Tylko s³ysza³em :rozglada: No rzeczywiœcie jesteœcie gospodarni :devil:A sk¹pstwo poznaniaków to stereotyp wymyœlony przez mniej zaradnych mieszczan innych województw, w koùcu jesteœmy popularni g³ównie ze wzglêdu na gospodarnoœÌ (rogalami ³adnie wygospodarowa³am, starcz¹ i na dziœ i na jutro, a to, ¿e jutro bêdzie mniej to inna historia
Ja mam pechaP.S. Jak macie tak pojemne skrzynki w PW to rogale powinny dojœÌ za 33 sekundy! Jak nie to macie pecha
DziÂś chyba tego tematu nie unikniemy :nie: Nika moÂże nam opowie jakieÂś anegdoty zwiÂązane z rogalami :devil:A tak Âżeby wrĂłciĂŚ do tematu wÂątkowego to skÂąpa bywa tvn24 w Joasie I znĂłw pÂłacz ,buk i foch To co wrĂłcimy do rogali?! Albo nie
ZeÂżarli wszystkie rogale co dla Joasi byÂły przeznaczone ???epsztajnek pisze:Wczoraj i dzisiaj nie ma jej chyba w pracy :mhm:Ciekawe czy Joanna siĂŞ zaÂłapaÂła ma jednego? :mhm:
A do poniedziaÂłku chyba Âżaden rogal siĂŞ nie uchowa
A mo¿e kaza³a ch³opakom zjeœÌ na antenie ¿eby Joasi by³o przykro :mhm: Mo¿e Agatka nie lubi Joasi :mhm:któe przywioz³a im Agata Tomaszewska z P-nia.Ciekawe czy Joanna siê za³apa³a ma jednego? :mhm:
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 19 gości