Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Zamiast capsĂłw odeÂśle was na stronĂŞ 274 - Joasia wyglÂąda dziÂś identycznie - ciemna marynarka + niebieska "marszczona" bluzeczka.
Joasia na razie nie ma zamiaru skracaĂŚ wÂłosĂłw :tanczy: :cicho:

[ Dodano: Sob Lis 10, 2007 4:41 pm ]
...a niech bĂŞdzie.... Pogodna Joasia jest ostatnio rzadkim zjawiskiem, wiĂŞc trzeba skrupulatnie notowaĂŚ wszelkie przejaÂśnienia na jej buzi...
Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

A chccesz dostaĂŚ po tyÂłku? Ja ci dam siĂŞ z moich ziomali wysmiewaĂŚ, to pewnei z zadroÂści o te rogale...
No to siĂŞ wydaÂło :rozglada: OczywiÂście wszystko bym zrobiÂł, Âżeby dostaĂŚ takiego rogala :devil: Ale w sumie to ja sobie sam upiekĂŞ 8)
JeÂżeli chodzi o mnie to odmieniam tÂą nazwĂŞ, jak i wszsycy, ktĂłrych znam, a pretensje to moÂżemy mieĂŚ do kogoÂś kto tak nazwĂŞ wpisaÂł. PrzypomnĂŞ, Âże niecaÂłe 20 lat temu byÂło po stokroĂŚ gorzej gdy ulica nosiÂła nazwĂŞ Armii Czerwonej , to ja juÂż wolĂŞ to nieodmienionÂą ÂŚw. Marcin!
Wy to tam na punkcie tego Marcina jakiegoÂś fioÂła macie :devil: MoÂże Krzysztof powinien siĂŞ przechrzciĂŚ :D No ale nie Âżebym siĂŞ czepiaÂł :stop:
Joasia na razie nie ma zamiaru skracaĂŚ wÂłosĂłw
To jest wspania³a wiadomoœÌ :tanczy:
maxxx

Post autor: maxxx »

A ja mam dwie Joasie takie stonowane z dziwacznymi minami :tanczy: :arrow:

Obrazek Obrazek

A trzecia to jak pokazuje tÂło jako takie ÂświateÂłko w tunelu,Âże bĂŞdzie bardziej uÂśmiechniĂŞta :rydzyk: :D :arrow:

Obrazek

p.s Niki nie ma pewnie piecze rogale marciĂąskie :P :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

A ja mam dwie Joasie takie stonowane z dziwacznymi minami
Bardzo fajne te dziwaczne miny dziwacznej Joasi :P
A trzecia to jak pokazuje tÂło jako takie ÂświateÂłko w tunelu,Âże bĂŞdzie bardziej uÂśmiechniĂŞta
MoÂże to nadchodzÂące lepsze czasy dla nas :rydzyk:
p.s Niki nie ma pewnie piecze rogale marciĂąskie
MyÂślisz, Âże udziela jej siĂŞ osÂławione poznaĂąskie skÂąpstwo i ÂżaÂłuje dla piekarza :devil:
maxxx

arczi pisze:Bardzo fajne te dziwaczne miny dziwacznej Joasi
Takie ciê¿kie do odczytania o co w nich chodzi 8) Ale tez nie mo¿emy wszystkiego wiedzieÌ-ciekawoœÌ to pierwszy stopieù do piek³a :shock:
MoÂże to nadchodzÂące lepsze czasy dla nas
Tak taaaak :D Musimy sobie to wmĂłwiĂŚ :devil: :spiewa:
MyÂślisz, Âże udziela jej siĂŞ osÂławione poznaĂąskie skÂąpstwo i ÂżaÂłuje dla piekarza
U nas to osÂławione jest inne :xx: A moÂże powiedzmy,Âże to sprawka ambicji pcha JÂą do wytwarzania takich pysznoÂści :tanczy:
Ja ostatnio byÂłem u kolegi,ma cukiernie i piekÂłem takie ciastka-tzn tylko wyciÂągaÂłem z pieca-fajna zabawa :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Takie ciê¿kie do odczytania o co w nich chodzi Ale tez nie mo¿emy wszystkiego wiedzieÌ-ciekawoœÌ to pierwszy stopieù do piek³a
Ja mogĂŞ siĂŞ paliĂŚ w piekle :D Byle z JoasiÂą :P
Ale coÂś mi siĂŞ wydaje, Âże przynajmniej na drugim capsie to taki buziak dla nas :devil:
Tak taaaak Musimy sobie to wmĂłwiĂŚ
No musimy ÂżyĂŚ nadziejÂą w naszym przypadku :devil:
U nas to osÂławione jest inne A moÂże powiedzmy,Âże to sprawka ambicji pcha JÂą do wytwarzania takich pysznoÂści
Ja ostatnio byÂłem u kolegi,ma cukiernie i piekÂłem takie ciastka-tzn tylko wyciÂągaÂłem z pieca-fajna zabawa
Pewnie chce nam najÂświeÂższe wysÂłaĂŚ na pw, ÂżebyÂśmy posmakowali :tanczy:
MoÂże i fajna zabawa :D Ja ostatnio poszedÂłem do piekarni, bo chciaÂłem chleb kupiĂŚ a pani mi mĂłwi, Âże nie byÂło dostawy, bo siĂŞ piec spaliÂł :shock: WiĂŞc uwaÂżaj nastĂŞpnym razem, bo moÂżesz koledze interes z dymem puÂściĂŚ :devil:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Udzieli³o mi siê weekendowe lenistwo, nie chcê mi sie was z osobna cytowaÌ, wiêc udzielê ogólnej odpowiedzi, no a ju¿ tymbardziej nie bawiê siê w pieczenie rogali. Wrêcz przeciwnie dziœ zosta³y zakupione i ju¿ po³owa towaru wy¿arta :P A sk¹pstwo poznaniaków to stereotyp wymyœlony przez mniej zaradnych mieszczan innych województw, w koùcu jesteœmy popularni g³ównie ze wzglêdu na gospodarnoœÌ (rogalami ³adnie wygospodarowa³am, starcz¹ i na dziœ i na jutro, a to, ¿e jutro bêdzie mniej to inna historia :D ).
P.S. Jak macie tak pojemne skrzynki w PW to rogale powinny dojœÌ za 33 sekundy! Jak nie to macie pecha :devil:
maxxx

Nika pisze:Udzieli³o mi siê weekendowe lenistwo, nie chcê mi sie was z osobna cytowaÌ, wiêc udzielê ogólnej odpowiedzi, no a ju¿ tymbardziej nie bawiê siê w pieczenie rogali. Wrêcz przeciwnie dziœ zosta³y zakupione i ju¿ po³owa towaru wy¿arta A sk¹pstwo poznaniaków to stereotyp wymyœlony przez mniej zaradnych mieszczan innych województw, w koùcu jesteœmy popularni g³ównie ze wzglêdu na gospodarnoœÌ (rogalami ³adnie wygospodarowa³am, starcz¹ i na dziœ i na jutro, a to, ¿e jutro bêdzie mniej to inna historia ).
Ale ÂżeÂśmy siĂŞ czepili tego rogala :hmm: A co do skapstwa,ja jak Boga kocham nie sÂłyszaÂłem tego :nie: A tak Âżeby wrĂłciĂŚ do tematu wÂątkowego to skÂąpa bywa tvn24 w Joasie ;( I znĂłw pÂłacz ,buk i foch :devil: To co wrĂłcimy do rogali?! :D Albo nie :devil:
P.S. Jak macie tak pojemne skrzynki w PW to rogale powinny dojœÌ za 33 sekundy! Jak nie to macie pecha
Mi siê jeden róg zawin¹³ i zosta³ ;( Ale po konsumpcji tego drugiego stwierdzam,¿e i ten pierwszy musze jakoœ uwolniÌ z objêÌ tej beszczelnej skrzynki :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

a juÂż tymbardziej nie bawiĂŞ siĂŞ w pieczenie rogali. WrĂŞcz przeciwnie dziÂś zostaÂły zakupione i juÂż poÂłowa towaru wyÂżarta
No co za niepoprawnoœÌ :shock: W¿eraÌ rogale w wigiliê Œw. Marcina :devil: :devil:
A sk¹pstwo poznaniaków to stereotyp wymyœlony przez mniej zaradnych mieszczan innych województw, w koùcu jesteœmy popularni g³ównie ze wzglêdu na gospodarnoœÌ (rogalami ³adnie wygospodarowa³am, starcz¹ i na dziœ i na jutro, a to, ¿e jutro bêdzie mniej to inna historia
JeÂżeli mam byĂŚ szczery, to ja nic nie wiem o tym skÂąpstwie :rozglada: Tylko sÂłyszaÂłem :rozglada: No rzeczywiÂście jesteÂście gospodarni :devil:
P.S. Jak macie tak pojemne skrzynki w PW to rogale powinny dojœÌ za 33 sekundy! Jak nie to macie pecha
Ja mam pecha ;( Od wczoraja nie dostaÂłem Âżadnej pw, tymbardziej rogali ;( ;(
Maxxx, Tobie doszed³ :shock: :shock: Có¿ za pozaùska niesprawiedliwoœÌ :devil:
A tak Âżeby wrĂłciĂŚ do tematu wÂątkowego to skÂąpa bywa tvn24 w Joasie I znĂłw pÂłacz ,buk i foch To co wrĂłcimy do rogali?! Albo nie
DziÂś chyba tego tematu nie unikniemy :nie: Nika moÂże nam opowie jakieÂś anegdoty zwiÂązane z rogalami :devil:
Czyli tvn24 teÂż sÂłynie ze skÂąpstwa :devil: OszczĂŞdni sÂą w Joasie :P
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Anegdot nie znam, ale dzis rano w Poranku Jarek KuÂżniar z Krzychem zajdali siĂŞ rogalami, ktĂłe przywiozÂła im Agata Tomaszewska z P-nia. :D Ciekawe czy Joanna siĂŞ zaÂłapaÂła ma jednego? :mhm:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Ciekawe czy Joanna siĂŞ zaÂłapaÂła ma jednego? :mhm:
Wczoraj i dzisiaj nie ma jej chyba w pracy :mhm:
A do poniedziaÂłku chyba Âżaden rogal siĂŞ nie uchowa :lol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

epsztajnek pisze:
Ciekawe czy Joanna siĂŞ zaÂłapaÂła ma jednego? :mhm:
Wczoraj i dzisiaj nie ma jej chyba w pracy :mhm:
A do poniedziaÂłku chyba Âżaden rogal siĂŞ nie uchowa :lol:
ZeÂżarli wszystkie rogale co dla Joasi byÂły przeznaczone ??? :shock:
ktĂłe przywiozÂła im Agata Tomaszewska z P-nia. :D Ciekawe czy Joanna siĂŞ zaÂłapaÂła ma jednego? :mhm:
A mo¿e kaza³a ch³opakom zjeœÌ na antenie ¿eby Joasi by³o przykro :mhm: Mo¿e Agatka nie lubi Joasi :mhm:
maxxx

adam pisze:ZeÂżarli wszystkie rogale co dla Joasi byÂły przeznaczone ???
Nie jest to wykluczone :shock: ;(
A mo¿e kaza³a ch³opakom zjeœÌ na antenie ¿eby Joasi by³o przykro Mo¿e Agatka nie lubi Joasi
IdŸ to wyjaœnij,masz bli¿ej podejœÌ :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Cytat:
A mo¿e kaza³a ch³opakom zjeœÌ na antenie ¿eby Joasi by³o przykro Mo¿e Agatka nie lubi Joasi

IdŸ to wyjaœnij,masz bli¿ej podejœÌ :devil:
poszedÂł bym ale jestem trochĂŞ wstydliwy :( MoÂże Arczi -On coÂś ostatnio koresponduje z JoasiÂą :xx:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

poszedÂł bym ale jestem trochĂŞ wstydliwy MoÂże Arczi -On coÂś ostatnio koresponduje z JoasiÂą
W³aœnie- mia³em was na bie¿¹co informowaÌ :rozglada: Joasia mi nic nie odpisa³a :nie:
WiĂŞc chyba nie mam co interweniowaĂŚ, bo Joasia nie widzi sensu rozmowy ze mnÂą ;(
ODPOWIEDZ