iieeee tam on stage}{ypnosea pisze:MĂŞscy szowiniÂścistajlus pisze: wiem o tym dobrzenigdy nie zaszkodzi powtĂłrzyĂŚ jeszcze raz
MoÂże zaproponujcie komu naleÂży, by serwisy Agata prowadziÂła w wresji stand up on stage?

Moderator: Łukasz
Czy¿byœ zak³ada³a, ¿e Agatta mo¿e nas nie lubiÌ?}{ypnosea pisze:Nie s¹dzisz, ¿e warto by³oby zastanowiÌ siê, dlaczego tak jest :>obie¿yœwiat pisze:..o pewnego czasu zauwa¿y³em ¿e od Agatki bije lekki ch³ód w nasz¹ stronê :rozglada:
Dok³adnie to zrobi³em :omarcinkowsky pisze:Al -ty i nietowarzyskoœÌ -b³agam -nawet tak nie myœl!! Usprawiedliwiony jesteœ jak przez najlepszych rodziców
!! S³uchaj , gdybym ja znalaz³ siê w podobnej sytuacji , wzi¹³bym telewizor pod pachê i zamkn¹³ siê w s¹siednim pokoju
!!
Z ÂżonÂą juÂż jestem przecieÂż w tej kwestii dogadanymarcinkowsky pisze:Co tam stryj -gorzej jakby Âżona to zobaczyÂłaAlchemik pisze:To, Âże piĂŞkna, to oczywiÂście nikt mi potwierdzaĂŚ nie musiNawet zostaÂłem przez stryja posÂądzony o zdradĂŞ Âżony
A poszÂło o mojÂą koncentracjĂŞ na obrazie i przekazie pÂłynÂących z telewizora
![]()
!! A nie przybĂŞdzie nam czasami jeszcze jednego fana
??
A mo¿e to zwyk³y zbieg okolicznoœci?stajlus pisze:¿a³ujê, ¿e nie zapisa³em zdjêcia - moglibyœmy na niego donieœÌ :devil:Bêdê z³oœliwy i postawiê na to ostatnie :> Panowie technicy przez ten weekend stawali na g³owie, aby byÌ jak najczêœciej jak najbli¿ej Agaty
Masz racjĂŞmarcinkowsky pisze:Agatka jest bardzo ekspresywna i bardzo duÂżo moÂżna wyczytaĂŚ z jej gestĂłw i mimiki!!
notko?!!! :o Ty ''sztywna''? :o Agatta ''sztywna''?!! :o O ile za pierwszÂą gÂłowy nie dam, choĂŚ wiary teÂż, to za drugÂą Âżyciem rĂŞczĂŞ, Âże ostatnim odpowiednim okreÂśleniem dla ''powaÂżnej'' Agatty byÂłoby powyÂższe! :nie: WidziaÂłbym to raczej w kategoriach ''poukÂładana'' i ''stonowana"not that kind pisze:Co w formie nagrody?''Agatko-rozweselacz'' pilnie poszukiwany :uwaga: !!
Dla znalazcĂłw , bÂądÂź wynalazcĂłw przewidziane wysokie nagrody!!
Pilnie potrzebujê gotówki :devil: Mogê podj¹Ì siê tego wyzwania
![]()
ÂŻartujĂŞPrywatnie jestem jeszcze bardziej sztywna niÂż Agata w serwisach
Ale w sumie to mogÂłoby byĂŚ rozwiÂązanie
Gdyby zobaczyÂła mnie, to pomyÂślaÂłaby moÂże: ''dwie takie sztywne na raz to przesada :devil: i moÂże sama ''daÂłaby'' trochĂŞ na luz
Al -cholero -co ty plecieszAlchemik pisze:Drodzy PaĂąstwo!![]()
Nade wszystko proponujê powœci¹gn¹Ì emocje![]()
Przyk³ad idzie z góry, wobec tego postarajmy siê o niewzruszone komentarze i kamienn¹ twarzAgatta to zaiste nies³ychanie piêkna, inteligentna i zgrabna kobieta, ale nie dajmy siê, tylko przez wzgl¹d na taki stan rzeczy, ponieœÌ emocjom
![]()
Lubi nas czy nie -to nie ma znaczeniaAlchemik pisze:Czy¿byœ zak³ada³a, ¿e Agatta mo¿e nas nie lubiÌ?}{ypnosea pisze:Nie s¹dzisz, ¿e warto by³oby zastanowiÌ siê, dlaczego tak jest :>obie¿yœwiat pisze:..o pewnego czasu zauwa¿y³em ¿e od Agatki bije lekki ch³ód w nasz¹ stronê :rozglada:Nawet gdyby tak by³o, to s¹dzê, i¿ ona zdaje sobie sprawê z tego, ¿e nie tylko my ogl¹damy j¹ w Tvn24, a tak¿e z pewnoœci¹ zerkaj¹ znajomi, rodzina, czy w koùcu ca³kiem neutralna widownia dopiero co wyrabiaj¹ca sobie opiniê na jej temat
No do nich to juÂż wypadaÂłoby skierowaĂŚ coÂś wiĂŞcej aniÂżeli minĂŞ, ktĂłra moÂże sugerowaĂŚ i przy odrobinie dobrej woli i wysiÂłku nakierowaĂŚ, Âże to chyba (!!!) jest uÂśmiech :o
I duÂżo duuuuÂżo starszych...Alchemik pisze:Z ÂżonÂą juÂż jestem przecieÂż w tej kwestii dogadanyOna, moÂże nie poÂświĂŞca tyle czasu, ale teÂż ceni i lubi AgattĂŞ :aniol: Nie ma to jak rodzinna pasja
ZaÂś stryj... on kiedyÂś byÂł fanem BogumiÂły Wander :hahaha: WdaÂł siĂŞ bratanek w stryja
Do czego pijĂŞ?
Wuj zdecydowanie gustuje w blondynkach
![]()
Myœlicie , ¿e broili :> ?? A ja myœla³em , ¿e winnym celu tam s¹Alchemik pisze:A mo¿e to zwyk³y zbieg okolicznoœci?stajlus pisze:¿a³ujê, ¿e nie zapisa³em zdjêcia - moglibyœmy na niego donieœÌ :devil:Bêdê z³oœliwy i postawiê na to ostatnie :> Panowie technicy przez ten weekend stawali na g³owie, aby byÌ jak najczêœciej jak najbli¿ej AgatyNie przes¹dzajmy od razu o z³oœliwoœci
Ale fakt faktem, Âże Agatta na brak zainteresowania i brak pomocnych dÂłoni nie mogÂła narzekaĂŚ
![]()
Serwis nie tylko powinien byÌ w takiej formie jak proponuje stajlus , ale te¿ na telewizorze powinien byÌ podgl¹d na to , co w trakcie materia³ów dzieje siê w studioAlchemik pisze:Masz racjêmarcinkowsky pisze:Agatka jest bardzo ekspresywna i bardzo du¿o mo¿na wyczytaÌ z jej gestów i mimiki!!
Podczas przygotowaĂą do serwisu rĂłwnieÂż
Te ujĂŞcia sÂą wspaniaÂłe
![]()
Bardzo oryginalny pomysÂł na rozluÂźnienienot that kind pisze:Co w formie nagrody?''Agatko-rozweselacz'' pilnie poszukiwany :uwaga: !!
![]()
Gdyby zobaczyÂła mnie, to pomyÂślaÂłaby moÂże: ''dwie takie sztywne na raz to przesada :devil: i moÂże sama ''daÂłaby'' trochĂŞ na luz
MoÂże by tak odszukaĂŚ szewczyka Felka, ktĂłry potrafi szyĂŚ ''trzewiki szczĂŞÂścia'' i nigdy nie traci przy tym dobrego humoru?Bardzo oryginalny pomysÂł na rozluÂźnienie!! Ale pÂłacĂŞ dopiero po wykonaniu zadania
!! I jeszcze musisz mi udowodniĂŚ , Âże to twoja zasÂługa
!!
MyÂślaÂłam, Âże mnie zbesztacie, a tu takie miÂłe przyjĂŞcie pomysÂłu?marcinkowsky pisze:Bardzo oryginalny pomysÂł na rozluÂźnienienot that kind pisze:Co w formie nagrody?''Agatko-rozweselacz'' pilnie poszukiwany :uwaga: !!
![]()
!! Ale pÂłacĂŞ dopiero po wykonaniu zadania
!! I jeszcze musisz mi udowodniĂŚ , Âże to twoja zasÂługa
!!
Po co szukaĂŚ tak dalekoking_kocur pisze:MoÂże by tak odszukaĂŚ szewczyka Felka, ktĂłry potrafi szyĂŚ ''trzewiki szczĂŞÂścia'' i nigdy nie traci przy tym dobrego humoru?MoÂże znĂłw zdoÂła rozweseliĂŚ tym razem naszÂą ksiĂŞÂżniczkĂŞ?
![]()
nie ma sprawy notka -jak wywo³asz na twarzy Agatki zap³acê ka¿d¹ sumênot that kind pisze:Myœla³am, ¿e mnie zbesztacie, a tu takie mi³e przyjêcie pomys³u?Ojej :o Chyba muszê zacz¹Ì myœleÌ nad tym, jak zacz¹Ì go wdra¿aÌ w ¿ycie?
A szybkoœÌ myœlenia zale¿y od prêdkoœci podbijania stawki... :devil:
Nie sÂądziÂłem , Âże tak zaangaÂżuje siĂŞ w akcjĂŞ ''rozweselanie''king_kocur pisze:MoÂże by tak odszukaĂŚ szewczyka Felka, ktĂłry potrafi szyĂŚ ''trzewiki szczĂŞÂścia'' i nigdy nie traci przy tym dobrego humoru?MoÂże znĂłw zdoÂła rozweseliĂŚ tym razem naszÂą ksiĂŞÂżniczkĂŞ?
![]()
PrzecieÂż to tylko jedna z subiektywnych opinii -ja wcale tak nie uwaÂżamAgata powaÂżna :>
Owszem :]
Ale nie zupeÂłnie
Nie przesadzajmy z KrĂłlowÂą ÂŚniegu![]()
stajlusa trzeba by wys³aÌ do MBC , ¿eby dola³ czegoœ procentowego do tego napoju :devil: !!Kubek - nieod³¹czny element wyposa¿enia?
Mo¿e w nim napój ch³odz¹cy i st¹d niektórzy wyczuwaj¹ ch³ód w relacjach z Agat¹?![]()
Nawiasem mĂłwiÂąc , to zrobiÂłeÂś piĂŞkne capsyNawiasem mĂłwiÂąc... Âżal, iÂżwczoraj Agata nie zaÂłoÂżyÂła ciemnego Âżakietu :/ Czy mogĂŞ juÂż przypuszczaĂŚ, Âże dziaÂła przeciwko mnie?![]()
to Al :jupi: !! To Al nie oglÂądaÂł :devil: !! OOOO to na pewno siĂŞ ucieszy :jupi: !! DziĂŞkiPS. KtĂłryÂś z Was (chyba wybaczycie, Âże nie pamiĂŞtam ktĂłry?) pisaÂł o tym, iÂż nie widziaÂł sobotniego podsumowania dnia?
A zdjĂŞcia tradycyjnie na mojej stronie
Po pierwsze, jak Ty siĂŞ do mnie zwracasz :> SkÂładam wniosek formalny o odrobinĂŞ szacunku :ban: :devil: P drugie... masz racjĂŞmarcinkowsky pisze:Al -cholero -co ty pleciesz?? ÂŻadnego powÂściÂągania -w Âżadnej dziedzinie -mam juÂż po dziurki w nosie tego wszĂŞdobylskiego powÂściÂągania
!! Niech kaÂżdy pisze , co mu Âślina na jĂŞzyk przyniesie :tanczy: !! Macie mojÂą dyspensĂŞ i moje bÂłogosÂławieĂąstwo
!! Tym bardziej , Âże pomysÂły macie bombowe
!!
Nie kpij, bo nie znasz ani dnia, ani godziny...marcinkowsky pisze:to Al :jupi: !! To Al nie oglÂądaÂł :devil: !! OOOO to na pewno siĂŞ ucieszy :jupi: !! DziĂŞkiking_kocur pisze:PS. KtĂłryÂś z Was (chyba wybaczycie, Âże nie pamiĂŞtam ktĂłry?) pisaÂł o tym, iÂż nie widziaÂł sobotniego podsumowania dnia?
A zdjĂŞcia tradycyjnie na mojej stronie!!
..masz na myÂśli ten capsowy multimedialny rajAlchemik pisze:Jak tu piĂŞknie, cudnie, bosko :jupi:
..ja ciĂŞ notka teÂż nie zbesztamnot that kind pisze:MyÂślaÂłam, Âże mnie zbesztacie, a tu takie miÂłe przyjĂŞcie pomysÂłu?
..dobrze Âże przynajmniej wiemy Âże Agatka nie jest taka powÂściÂągliwa na jakÂą wyglÂądaAlchemik pisze:Po pierwsze, jak Ty siĂŞ do mnie zwracasz :> SkÂładam wniosek formalny o odrobinĂŞ szacunku :ban: :devil: P drugie... masz racjĂŞmarcinkowsky pisze:Al -cholero -co ty pleciesz?? ÂŻadnego powÂściÂągania -w Âżadnej dziedzinie -mam juÂż po dziurki w nosie tego wszĂŞdobylskiego powÂściÂągania
!! Niech kaÂżdy pisze , co mu Âślina na jĂŞzyk przyniesie :tanczy: !! Macie mojÂą dyspensĂŞ i moje bÂłogosÂławieĂąstwo
!! Tym bardziej , Âże pomysÂły macie bombowe
!!
Kto jak kto, ale my mamy do tego, by do wcielanej w Âżycie powÂściÂągliwoÂści, ÂżywiĂŚ uczucia skrajnie negatywne
![]()
..juÂż tak sobie nie zÂłoÂżeczcie i nie szydÂźcie z 'uÂłomnoÂści'Alchemik pisze:Nie kpij, bo nie znasz ani dnia, ani godziny...marcinkowsky pisze:to Al :jupi: !! To Al nie oglÂądaÂł :devil: !! OOOO to na pewno siĂŞ ucieszy :jupi: !! DziĂŞki!!
To znaczy godzinê mo¿esz znaÌ, ale dnia... zreszt¹ dzieù te¿, ale i Ciebie mo¿e to nieszczêœcie kiedyœ dosiêgn¹Ì :] Nie ¿yczê ci tego, tylko uœwiadamiam, ¿e wyroki losu nikogo nie omijaj¹
![]()
Na szczĂŞÂście, w Âżyciu spotykamy bardzo uczynnych ludzi, dziĂŞki ktĂłrym z losem Âłatwiej siĂŞ pogodziĂŚWielkie dziĂŞki za to podsumowanie
Nie wiem nic o Âżadnej przygodzie z KwaÂśniewskim {oby to nie byÂło to, o czym myÂślĂŞ :devil: :hyh: } ale mam wraÂżenie, Âże Agata jak na dziennikarkĂŞ TVN24 jest stanowczo zbyt uprzejmaobieÂżyÂświat pisze: ..ja sobie uÂświadomiÂłem bardzo waÂżnÂą rzecz![]()
..mianowicie Âże w raportach do tej pory Agatka w raportach rozmawiaÂła z ekspertami w danych dziedzinach i radziÂła sobie Âświetnie :brawa:
..zawsze zorientowana ze sporÂą wiedzÂą na dany temat
..kiedy by³o trzeba potrafi³a wejœÌ kulturalnie w s³owo i naprowadziÌ na tok dyskusji
..a prĂłbowaliÂście sobie wyobraziĂŚ AgatkĂŞ w rozmowie z politykiem![]()
![]()
..kiedy sobie przypomnĂŞ jej 'przygodĂŞ' z KwaÂśniewskim to zaczynam ostrzyĂŚ sobie zĂŞby na takÂą wÂłaÂśnie rozmowĂŞ
..ale pĂłki co nie ma Agatki wcale![]()
Jako konserwatysta mam ca³kowite odmienne zdanie na temat za¿ywania "zió³ek"A na rozluŸnienie s¹ dobre hasz czy marycha, ale przedtem BetaDrin - krople do oczu, ¿eby w nikt nie kapn¹³ siê, ¿e coœ siê bra³o
WnioskujĂŞ, Âże rzeczywiÂście nie sÂłyszaÂłaÂś ''kaliskiej eskapady'' i kolejnej odsÂłony dziennikarskiej Agatty}{ypnosea pisze:Nie wiem nic o Âżadnej przygodzie z KwaÂśniewskim {oby to nie byÂło to, o czym myÂślĂŞ :devil: :hyh: } ale mam wraÂżenie, Âże Agata jak na dziennikarkĂŞ TVN24 jest stanowczo zbyt uprzejmaobieÂżyÂświat pisze: ..ja sobie uÂświadomiÂłem bardzo waÂżnÂą rzecz![]()
..mianowicie Âże w raportach do tej pory Agatka w raportach rozmawiaÂła z ekspertami w danych dziedzinach i radziÂła sobie Âświetnie :brawa:
..zawsze zorientowana ze sporÂą wiedzÂą na dany temat
..kiedy by³o trzeba potrafi³a wejœÌ kulturalnie w s³owo i naprowadziÌ na tok dyskusji
..a prĂłbowaliÂście sobie wyobraziĂŚ AgatkĂŞ w rozmowie z politykiem![]()
![]()
..kiedy sobie przypomnĂŞ jej 'przygodĂŞ' z KwaÂśniewskim to zaczynam ostrzyĂŚ sobie zĂŞby na takÂą wÂłaÂśnie rozmowĂŞ
..ale pĂłki co nie ma Agatki wcale![]()
Pozwala goœciom na d³ugie wypowiedzi, które mo¿naby jednym stwierdzeniem w odpowiednim momencie uci¹Ì
Nie mówiê, ¿e nie robi tego wcale, owszem robi i bardzo dobrze, ale na prysz³oœÌ radzê czêœciej ''pilnowaÌ'' wywodów rozmówcówSzczególnie jeœli przyjdzie jej rozmawiaÌ z jakimœ zadufanym politykiem, któremu wydaje siê, ¿e jest alf¹ i omeg¹ i pozjada³ wszystkie rozumy, a do tego jest œwiêcie przeonany o tym, ¿e klasyfikuje siê do formacji ''nadcz³owieczej'' :]
Z takimi trzeba ostro, bez umoÂżliwiania im gÂłoszenia monologĂłw :]
BetaDrin? :o Odradzam!}{ypnosea pisze:A na rozluŸnienie s¹ dobre hasz czy marycha, ale przedtem BetaDrin - krople do oczu, ¿eby w nikt nie kapn¹³ siê, ¿e coœ siê bra³o
}{ypnosea siêgnê³aby ju¿ po œrodki ostatniej szansy, kiedy jeszcze nie wiemy, czy inn¹ drog¹ nie da³oby siê rozweseliÌ i ogólnie wp³yn¹Ì na rozluŸnienie Agaty :stop: :devil:Alchemik pisze:BetaDrin? :o Odradzam!}{ypnosea pisze:A na rozluŸnienie s¹ dobre hasz czy marycha, ale przedtem BetaDrin - krople do oczu, ¿eby w nikt nie kapn¹³ siê, ¿e coœ siê bra³oStosowa³em wprawdzie jako œrodek zapobiegawczy w innym celu, ale tak samo wy¿era oczy
ProponujĂŞ (jeÂśli juÂż trzeba
) jako Âśrodek zapobiegawczy stosowaĂŚ Vizin
To nie byÂła reklama
Ja ten sposób znam i piszê o nim od dawnanot that kind pisze:}{ypnosea siêgnê³aby ju¿ po œrodki ostatniej szansy, kiedy jeszcze nie wiemy, czy inn¹ drog¹ nie da³oby siê rozweseliÌ i ogólnie wp³yn¹Ì na rozluŸnienie Agaty :stop: :devil:
Uczê siê od moich rodziców , którzy s¹ dla mnie niew¹tpliwym autorytetem :devil: !! Nic mi jednak nie wiadomo na temat tego , czy wpajali mi zasadê , ¿e powœci¹gliwoœÌ pop³aca :mhm: ?? Mo¿e to by³o wtedy , kiedy podczas ich wyk³adu mia³em s³uchawki w uszach :devil: ?? No ale od was wiem , ¿e od powœci¹gliwoœci trzeba stroniÌ jak od ognia :devil: !!Alchemik pisze:Po pierwsze, jak Ty siê do mnie zwracasz :> Sk³adam wniosek formalny o odrobinê szacunku :ban: :devil: P drugie... masz racjêKto jak kto, ale my mamy do tego, by do wcielanej w ¿ycie powœci¹gliwoœci, ¿ywiÌ uczucia skrajnie negatywne
![]()
Ojjhhjj chyba jednak ciê potwornie wkurzy³em tym stwierdzeniem -wybaczysz miAlchemik pisze: Nie kpij, bo nie znasz ani dnia, ani godziny...To znaczy godzinê mo¿esz znaÌ, ale dnia... zreszt¹ dzieù te¿, ale i Ciebie mo¿e to nieszczêœcie kiedyœ dosiêgn¹Ì :] Nie ¿yczê ci tego, tylko uœwiadamiam, ¿e wyroki losu nikogo nie omijaj¹
![]()
No przecieÂż ja mamAlchemik pisze:Nie mam jednakÂże w 100 procentach skutecznego ''przepisu'' na uÂśmiech
¯adnych œrodków dopinguj¹cych :nie: !! Ja ju¿ teraz nie mogê nad¹¿yÌ za wspania³oœci¹ Agatki , a co dopiero by by³o , gdyby by³a na dopinguAlchemik pisze:Ja ten sposób znam i piszê o nim od dawnanot that kind pisze:}{ypnosea siêgnê³aby ju¿ po œrodki ostatniej szansy, kiedy jeszcze nie wiemy, czy inn¹ drog¹ nie da³oby siê rozweseliÌ i ogólnie wp³yn¹Ì na rozluŸnienie Agaty :stop: :devil:
BĂŞdĂŞ teÂż powtarzaÂł jak zdrowaÂśki w pacierzu, Âże tym sposobem sÂą czĂŞstsze dyÂżury w studio, co zaowocuje bez wÂątpienia finalnym caÂłkowitym ''oswojeniem'' siĂŞ ze studyjnÂą kamerÂą, studyjnym otoczeniem i wiĂŞkszÂą... i bardziej niÂż dotychczas skupionÂą widowniÂą
Jestem tego bardziej pewien niÂż czegokolwiek innego, co ma zwiÂązek z Tvn24![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości