Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:
ByÂłem pewien, Âże na pasku z napisem pilne przewijaÂła siĂŞ wĂłwczas informacja: sprawĂŞ wÂłaÂśnie komentuje najpiĂŞkniejsza reporterka stacji TVN24 8)
..jak zawsze kiedy siĂŞ pojawia 8)
A wszystko wokó³ niej, dziêki niej nabiera, b¹dŸ zyskuje uroku :P
obieÂżyÂświat pisze:..Agatki nie mogÂło byĂŚ na tym lotnisku bo dzis zajmowaÂła siĂŞ konsumpcjÂą 'ÂświĂŞtomarciĂąskich' rogalikĂłw :P
..sÂłodziutki materialik sÂłodziutkim gÂłosem ÂśpiewajÂąco zaprezentowaÂła nam w Faktach :tanczy:
To chyba akurat lepiej, Âże zamiast staĂŚ w tĂŞ paskudnÂą pogodĂŞ na wietrznym lotnisku (swoje juÂż 1 listopada odstaÂła ;) ), podejmowaÂła (prawdopodobnie) goÂści w studio, odwiedziÂła (prawdopodobnie) kilka cukierni zdobywajÂąc potrzebne jej materiaÂły - aleÂż z tymi certyfikatami zaszaleli :devil: Szkoda, Âże nie zaprezentowaÂła nam w materiale konsumpcji ''a la Agata'' :lol: Tylko trochĂŞ mi gÂłupio po obejrzeniu tego Agatki materiaÂłu, poniewaÂż ona twierdzi, Âże chyba nie ma Poznaniaka, ktĂłry dziÂś nie zjadÂł rogalika :rozglada: No wÂłaÂśnie problem w tym, Âże jeden jest ... :rozglada: Black Jack siĂŞ nazywa :lol: Tak wiĂŞc, Âżeby materiaÂł miaÂł sÂłusznÂą ... prawdziwÂą wymowĂŞ, ktoÂś musi mnie rogalikiem poczĂŞstowaĂŚ :spiewa: bo ja juÂż siĂŞ z domu na krok nie mam zamiaru ruszyĂŚ :devil:
Najlepiej, Âżeby byÂł taki ''wÂłasnej roboty'' nie z cukierni :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze: - aleÂż z tymi certyfikatami zaszaleli :devil:
Cztery cukiernie polegÂły :devil: Jakie wymagania stawiano przy wydawaniu certyfikatu :D To dlatego te poznaĂąskie rogale sÂą takie wyjÂątkowe :D
Szkoda, Âże nie zaprezentowaÂła nam w materiale konsumpcji ''a la Agata'' :lol:
MateriaÂł mĂłgÂłby byĂŚ jeszcze smakowitszy :P A juÂż z pewnoÂściÂą zadziaÂłaÂłby czynnik marketingowy, ktĂłry zachĂŞciÂłby dodatkowo do kupowania produktu :D
Najlepiej, Âżeby byÂł taki ''wÂłasnej roboty'' nie z cukierni :lol:
I jak :> ZrobiÂłeÂś sobie? :lol:

CzekaÂłem na powtĂłrkĂŞ materiaÂłu w raporcie wiecz., by jeszcze raz posmakowaĂŚ tej sÂłodyczy :P , ale niestety obszedÂłem siĂŞ smakiem ;)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze: podejmowaÂła (prawdopodobnie) goÂści w studio
Rogalami :mhm:
Black Jack '62 pisze: Tylko trochĂŞ mi gÂłupio po obejrzeniu tego Agatki materiaÂłu, poniewaÂż ona twierdzi, Âże chyba nie ma Poznaniaka, ktĂłry dziÂś nie zjadÂł rogalika :rozglada: No wÂłaÂśnie problem w tym, Âże jeden jest ... :rozglada: Black Jack siĂŞ nazywa :lol::
Mo¿e siê mylê, ale to chyba chodzi o zjedzenie przynajmniej jednego rogala w imieniny Marcina ;) a to w zbli¿aj¹c¹ siê sobotê ;) Masz wiêc czas Blacky na to, ¿eby z³o¿yÌ zamówienie u Agaty ;) :lol: a ona z ca³¹ pewnoœci¹ uraczy Ciê w³asnymi wypiekami ;) :lol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

D¿astina pisze:Masz wiêc czas Blacky na to, ¿eby z³o¿yÌ zamówienie u Agaty ;) :lol: a ona z ca³¹ pewnoœci¹ uraczy Ciê w³asnymi wypiekami ;) :lol:
JeÂśli Agatta odnajduje siĂŞ w kuchni :devil:
A wiĂŞc kolega Black Jack definitywnie pozostawia kobiecie wykonanie pierwszego kroku ku zawarciu znajomoÂści :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Azbest, chÂłopie :o Tamten nick byÂł Âładniejszy :/

Mniejsza o to :D Ja teÂż noszĂŞ siĂŞ z zamiarem zmiany nicka na: WstydniÂś :devil:
MoÂże siĂŞ mylĂŞ, ale to chyba chodzi o zjedzenie przynajmniej jednego rogala w imieniny Marcina ;) a to w zbliÂżajÂącÂą siĂŞ sobotĂŞ ;)
DÂżastina :> A kto by czekaÂł do MarcinĂłw ze zjedzeniem rogalikĂłw upieczonych przez AgatkĂŞ :devil: ... Nawet z ewentualnym zakalcem :devil:
A juÂż z pewnoÂściÂą zadziaÂłaÂłby czynnik marketingowy, ktĂłry zachĂŞciÂłby dodatkowo do kupowania produktu :D
Agatka kiedy niekiedy, incydentalnie, okazjonalnie, rzadko, nieczĂŞsto prezentuje nam siĂŞ w materiaÂłach :(
I jak :> ZrobiÂłeÂś sobie? :lol:
Nie, nie op³aci³o mi siê :D Znalaz³em ca³¹ masê z tamtego roku :devil:
A wiĂŞc kolega Black Jack definitywnie pozostawia kobiecie wykonanie pierwszego kroku ku zawarciu znajomoÂści :devil:
Tak i koniecznie przez ¿o³¹dek do serca :devil:
ÂŻaÂłuje, Âże w niektĂłrych dziaÂłaniach nie jestem tak "szalony" jak moje myÂśli :devil:
A wÂłaÂściwie, to moÂże tylko dziĂŞki temu trzymam siĂŞ jako tako w pionie :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:Azbest, chÂłopie :o Tamten nick byÂł Âładniejszy :/
..moim zdaniem rĂłwnie kontrowersyjny :D
..tylko nam Alchemik forum nie wysadÂź w powietrze :lol:
Agatka kiedy niekiedy, incydentalnie, okazjonalnie, rzadko, nieczĂŞsto prezentuje nam siĂŞ w materiaÂłach :(
..nie tylko w materiaÂłach ;(
..mija juÂż kolejny dzieĂą bez niej na wizji ;(
..moÂże na wyborczy weekend jÂą oszczĂŞdzajÂą :roll:
..wyborczÂą niedzielĂŞ :roll:
..F16 w Poznaniu jak nie byÂło tak nie ma :spiewa:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:JeÂśli Agatta odnajduje siĂŞ w kuchni :devil:
Black Jack pisze:DÂżastina :> A kto by czekaÂł do MarcinĂłw ze zjedzeniem rogalikĂłw upieczonych przez AgatkĂŞ :devil: ... Nawet z ewentualnym zakalcem :devil:
:> Panowie powÂątpiewacie w talent kulinarny Agaty :lol:

Black, zaglÂądaÂłeÂś do wÂątku Marty G.? ZupeÂłnie niewiem dlaczego jakiÂś osobnik dziwne rzeczy tam o Tobie wypisuje. Twierdzi, Âże masz problem z poznanie kobiety w realu, i Âże wyolbrzymiasz urodĂŞ i talent Agaty. Jaki cwany przeniĂłsÂł siĂŞ z krytykowaniem Agaty do wÂątku Marty, a jednoczeÂśnie tchĂłrz, boi siĂŞ pisaĂŚ tutaj.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

DÂżastina pisze:
Black, zaglÂądaÂłeÂś do wÂątku Marty G.? ZupeÂłnie niewiem dlaczego jakiÂś osobnik dziwne rzeczy tam o Tobie wypisuje. Twierdzi, Âże masz problem z poznanie kobiety w realu, i Âże wyolbrzymiasz urodĂŞ i talent Agaty. Jaki cwany przeniĂłsÂł siĂŞ z krytykowaniem Agaty do wÂątku Marty, a jednoczeÂśnie tchĂłrz, boi siĂŞ pisaĂŚ tutaj.
a to nasz "ulubieniec" dominikolski :lol: czÂłowiek, ktĂły wnikliwie szuka dziury w caÂłym - prĂłbujÂąc na kaÂżdym kroku zbesztaĂŚ AgatkĂŞ, lub Marte G., chociaz ta drugÂą trochĂŞ bardziej oszczĂŞdza. Pozdrawiamy CiĂŞ dominikukolski :devil:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

BoÂże :hmm: Jaka ja nierozumna jestem :hmm: Nie wiem, co mi w ogĂłle strzeliÂło do gÂłowy, Âżeby w tak sypatycznym wÂątku wspominaĂŚ o tamtej atmosferze, panujÂącej w tamtym wÂątku :hmm: Ja wcale tego nie chciaÂłam, a mimo to, napisaÂło mi siĂŞ :rozglada:
Przepraszam. Mam nadziejĂŞ, Âże nie wyniknie z tego Âżadne piekÂło :rydzyk:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie wiem, co mi w ogĂłle strzeliÂło do gÂłowy, Âżeby w tak sypatycznym wÂątku wspominaĂŚ o tamtej atmosferze, panujÂącej w tamtym wÂątku :hmm:
Ja teÂż tego nie rozumiem :uhh:
..tylko nam Alchemik forum nie wysadÂź w powietrze :lol:
WyrosÂłem juÂż z tego :devil:
OgÂłaszam przerwĂŞ w milczeniu :D Nie rozumiem, dlaczego stacja caÂły caÂły gdyba: przylecÂą te F16 na podpoznaĂąskie Krzesiny, czy nie przylecÂą, skoro Agatta dziÂś upatruje ich przylotu to oczywiste, Âże dolecÂą :D A choĂŚby z jednym skrzydÂłem :D
Stoi(z wÂłoskami piĂŞknie upiĂŞtymi w gĂłrĂŞ) w Poznaniu w ten bezwietrzny , ale zimny poranek - para z ust ulatywaÂła jak komiksowe dymki, kiedy opowiadaÂła o przyczynach technicznych, z powodu ktĂłrych odwoÂłano poniedziaÂłkowe loty :D
A wszystko to dziaÂło siĂŞ minut kilka przed 8.30 :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

:o a w serwisie o 10. juÂż staÂła niemal na pÂłycie lotniska :o

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..i mp3 :arrow:
http://www.gigasize.com/get.php/164265/AgataiF16.mp3

..przylecÂą :szalony:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

..przylecÂą :szalony:
Ja w to nie w¹tpiê, ale rzecznik Dowódcy Si³ Powietrznych, z którym Agatta rozmawia³a, jest w prawdzie pe³en nadziei, ale rozwa¿a kolejne opóŸnienia przylotu F16 :?
Co mi siê w rozmowie podoba³o najbardziej? Otó¿ to, jak Agatta nie us³yszawszy odpowiedzi, zajêcia stanowiska w kwestii czy zasadnym by³ zakup wadliwych maszyn, bo kwestionowaÌ decyzji rz¹du mu nie wypada , uœwiadomi³a majorowi, ¿e to oni bêd¹ latali na tych maszynach - achhh, ona to oczywiœcie lepiej ujê³a :D 8)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..coÂś dla oka :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
achhh, ona to oczywiÂście lepiej ujĂŞÂła :D 8)
..moÂżna tego posÂłuchaĂŚ :arrow:
..coÂś dla ucha :arrow:

http://www.gigasize.com/get.php/164334/rozmowa.mp3

..plik du¿y bo rozmowa d³uga - trwa³a 4 i pó³ minuty :D
..myÂślĂŞ Âże warto siĂŞ poÂświĂŞciĂŚ :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

PrzyleciaÂły :tanczy: WylÂądowaÂły :lol:

Agata wytworzyÂła takie napiĂŞcie, Âże do koĂąca nie wiedziaÂłem, czy wylÂądujÂą, czy odlecÂą z powrotem :szalony: SÂłodko dawaÂła upust swojemu zaskoczeniu podczas gÂładkiego i cichego lÂądowania :szalony:

Komentowanie szÂło jej caÂłkiem, caÂłkiem dobrze :brawa: Tylko to ''poÂświĂŞcenie'' maszyny przez prezydentowÂą KaczyĂąskÂą trochĂŞ nie pasowaÂło, ale zaraz po chwili dodaÂła, Âże ta ma jÂą ''ochrzciĂŚ'' pĂłki co trzymanym w tajemnicy imieniem :aniol:

obieÂżyÂświat - dziĂŞki za mp3 - muszĂŞ nadrobiĂŚ zalegÂłoÂści :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:PrzyleciaÂły :tanczy: WylÂądowaÂły :lol:

Agata wytworzyÂła takie napiĂŞcie, Âże do koĂąca nie wiedziaÂłem, czy wylÂądujÂą, czy odlecÂą z powrotem :szalony: SÂłodko dawaÂła upust swojemu zaskoczeniu podczas gÂładkiego i cichego lÂądowania :szalony:
..i pomyÂśleĂŚ Âże mogliÂśmy te perÂły mieĂŚ u siebie juÂż w poniedziaÂłek :D

..to zalegÂłe :arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

http://www.gigasize.com/get.php/164528/generalna.mp3

..ale mam jeszcze materiaÂły sprzed chwili i z momentu lÂądowania :D
..dam je póŸniej :D
obieÂżyÂświat - dziĂŞki za mp3 - muszĂŞ nadrobiĂŚ zalegÂłoÂści :D
..proszê bardzo - ca³a przyjemnoœÌ po mojej stronie 8)
ODPOWIEDZ