Anna Kalczyńska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Łodziak
Początkujący
Początkujący

Post autor: Łodziak »

Dzisiaj Ania bĂŞdzie prowadziÂła Raport PopoÂłudniowy - przynajmniej tak podaje oficjalna strona TVN24.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Jak napisali tak Ania sie pojawiÂła

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Łodziak
Początkujący
Początkujący

No i po Raporcie Popo³udniowym, Ani chyba jednak lepiej w ciemniejszych kolorach ubraù. Co do Raportu to przebieg³ w spokojnej, bezwpadkowej atmosferze. Jedyne czego mi brakowa³o to uroczego uœmiechu, no ale treœÌ przekazywanych informacji na to niepozwoli³a.
Kto wie, moÂże bĂŞdzie teÂż gospodyniÂą Raportu Wieczornego?
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Taki jest zwyczaj Âże osoba ktĂłra prowadzi Raport PopoÂłudniowy prowadzi teÂż Raport Wieczorny
Łodziak
Początkujący
Początkujący

RzeczywiÂście Ania byÂła dziÂś takÂże w Raporcie Wieczornym. WyraÂźny uÂśmiech na jej twarzy wywoÂłaÂł - swojÂą drogÂą rzeczywiÂście, materiaÂł o kuriozalnym zjawisku :) - znikajÂących miejscowoÂściach, Macieja Mazura.
Nie wiem jak Wam, ale mi zawsze udziela siĂŞ ten charakterystyczny luz Ani przed kamerÂą.
Poprawia mi to samopoczucie jak nic innego, chociaÂż wydawaĂŚ by siĂŞ mogÂło, Âże to tylko "suche" odczytywanie bierzÂących informacji.

Me serce siĂŞ raduje kiedy Ania w TVN24 wystĂŞpuje :P
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Masz racjĂŞ Ania jest urodzonÂą prezenterkÂą..mam wraÂżenie jakby czytaÂła wiadomoÂści tylko dla mnie ..w sensie wÂłasnie takiego luzu,naturalnoÂści..no ale to siĂŞ ma(Ania) albo nie :spiewa:
Ostatnio czĂŞsto prowadzi raport popoÂłudniowy i wieczorny :aniol:
Ale za chwilke wrĂłci pewnie do DnÂŻ :aniol:
Kania
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Kania »

Przed kamerÂą Ania zachowuje najwiekszy luz chociaz moim zdaniem najlepsze raporty prowadzone sa w parze. Szkoda ze juz nie ma tej formy, wtedy u wszystkich to widac.
Łodziak
Początkujący
Początkujący

Wiecie co? Dzisiaj przeÂżyÂłem jedno z najfajniejszych deja vu. :tanczy:
Ten kto oglÂądaÂł dzisiejsze i wczorajsze Raporty, zapewne wie czego ono dotyczyÂło.
Ania dziÂś w zestawie czerwono - czarnym i wÂłosami odgarniĂŞtymi za uszy wyglÂądaÂła, zresztÂą jak zwykle, zjawiskowo. Nawet nie wiecie jak ja zazdroszczĂŞ pracownikom stacji, Âże mogÂą z AniÂą pracowaĂŚ.
Naprawdê powinni pomyœleÌ o Studio Europa3. Wolalbym ten program ni¿ jak to ktoœ gdzieœ okreœli³ "nie do koùca udany" Horyzont. Ewentualnie mogliby zdj¹c/ograniczyÌ iloœÌ programów ekonomicznych.
Ciekaw jestem opinii samej najbardziej w tej kwestii zainteresowanej (wiecie o kim myÂślĂŞ). To, Âże program siĂŞ skoĂączyÂł nie znaczy wcale przecieÂż, Âże instytucje unijne przestaÂły tworzyĂŚ prawo, ktĂłre Nas Wszystkich dotyczy, z racji posiadania obywatelstwa Unii Europejskiej.
MyÂślicie, Âże Ania tutaj zaglÂąda? MoÂże warto byÂłoby poruszyĂŚ ten temat na oficjalnym forum TVN24?
KoĂączÂąc chciaÂłbym siĂŞ spytaĂŚ czy ktoÂś nie pokusiÂł siĂŞ o capsy z dnia dzisiejszego?
MyÂślĂŞ, Âże warto byÂście je - wszyscy ktĂłrzy nie oglÂądali - zobaczyli.
Pozdrawiam
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Heh, urocza jest ta Twoja fascynacja AnnÂą. Ale uwaÂżaj, ÂżebyÂś siĂŞ w Niej przypadkiem nie zakochaÂł, bo Ona juÂż ma swojego Romeo ;)

Natomiast odnoÂśnie programu Studio Europa, to Ci powiem ÂŁodziak, Âże byĂŚ moÂże kiedyÂś bĂŞdzie 3 edycja tego programu, bÂądÂź zatem dobrej myÂśli :)

ZresztÂą przeczytaj sam, co sama zainteresowana powiedziaÂła jednej ze stron zajmujÂącej siĂŞ tematykÂą dziennikarskÂą:
S. Rykaczewska: No wÂłaÂśnie - "Studio Europa" koĂączy siĂŞ, bo Parlament Europejski przekazaÂł pieniÂądze jedynie na 6 miesiĂŞcy. Czy moÂżemy liczyĂŚ na kolejnÂą edycjĂŞ tego programu?

A. KalczyĂąska: No, kto wie, kto wie (Âśmiech) Nigdy nie wiadomo, nie moÂżna zakÂładaĂŚ, Âże to siĂŞ nie zdarzy. Przy okazji tego projektu rozmawialiÂśmy z naszym szefem, Adamem PieczyĂąskim, ktĂłry nawet wymyÂśliÂł nazwĂŞ "Studio Europa", jakby kontynuujÂąc poprzednie wydanie, zachĂŞcaÂł do tego, abyÂśmy pozostali przy tej nazwie. WiĂŞc, kto wie, byĂŚ moÂże pojawi siĂŞ kiedyÂś trzecia edycja. MoÂże w przyszÂłoÂści, jeÂśli widzowie bĂŞdÂą chcieli takiego programu, jeÂśli redakcja uzna, Âże to jest dobry pomysÂł...Na razie musimy rozliczyĂŚ ten projekt, trzeba udowodniĂŚ, Âże sprostaliÂśmy temu zadaniu, Parlament musi zaakceptowaĂŚ nasz raport a to jest odpowiedzialna operacja.
Łodziak
Początkujący
Początkujący

Witam,
No z tej wypowiedzi nie moÂżna jednoznacznie stwierdziĂŚ czy zdecydujÂą siĂŞ na trzeciÂą edycjĂŞ. Ciekaw jestem kiedy Ania udzieliÂła tej wypowiedzi - moÂżna byÂłoby wtedy domniemywaĂŚ ile czasu upÂłynĂŞÂło od sporzÂądzenia koĂącowego raportu. Bo chyba zostaÂł juÂż sporzÂądzony?
Heh, urocza jest ta Twoja fascynacja AnnÂą. Ale uwaÂżaj, ÂżebyÂś siĂŞ w Niej przypadkiem nie zakochaÂł, bo Ona juÂż ma swojego Romeo
Hmm, skÂąd wiesz, Âże ma juÂż swojego Romeo? Przed zarejestrowaniem na to forum poczytaÂłem sobie wszystkie posty w tym wÂątku i takiej informacji nie znalazÂłem. Historia z Grekiem juÂż dawno skoĂączona, operator ratujÂący przed ÂśmierciÂą pod koÂłami TIRa - jeÂśli tak rzeczywiÂście byÂło to pytam, jak byÂś siĂŞ zachowaÂł na jego miejscu w takiej sytuacji? MyÂślĂŞ, Âże tak samo. Wnioskujesz to z historii o nowym pierÂścionku.
OœwieÌ mnie bo mo¿e coœ pomin¹³em.

[ Dodano: Sro Sty 10, 2007 10:25 am ]
Aha, zapomniaÂłbym - Ania dziÂś jednÂą z "trzech muszkieterek" w Dniu na ÂŻywo.
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Hmm, skÂąd wiesz, Âże ma juÂż swojego Romeo? Przed zarejestrowaniem na to forum poczytaÂłem sobie wszystkie posty w tym wÂątku i takiej informacji nie znalazÂłem. Historia z Grekiem juÂż dawno skoĂączona, operator ratujÂący przed ÂśmierciÂą pod koÂłami TIRa - jeÂśli tak rzeczywiÂście byÂło to pytam, jak byÂś siĂŞ zachowaÂł na jego miejscu w takiej sytuacji? MyÂślĂŞ, Âże tak samo. Wnioskujesz to z historii o nowym pierÂścionku.
OœwieÌ mnie bo mo¿e coœ pomin¹³em
Heh, wiĂŞcej powiedzieĂŚ nie mogĂŞ, bo i tak juÂż za duÂżo siĂŞ wygadaÂłem :) Mam nadziejĂŞ, Âże nikt mnie z tego powodu nie zlinczuje...
Ale skoro juÂż tyle powiedziaÂłem to powiem jeszcze, Âże tego Romeo jestem pewien na 99,99% :)

Ciekaw jestem kiedy Ania udzieliÂła tej wypowiedzi - moÂżna byÂłoby wtedy domniemywaĂŚ ile czasu upÂłynĂŞÂło od sporzÂądzenia koĂącowego raportu. Bo chyba zostaÂł juÂż sporzÂądzony?
Wywiad ten pochodzi z 6 czerwca 2006 roku. Jego peÂłna wersja dostĂŞpna jest tutaj.
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

Ja z NiÂą wtedy rozmawiaÂłam, ale pod koniec sierpnia napisaÂła mi, Âże puki co nie ma planĂłw na wznowienie programu, choĂŚ Ania jest jak najbardziej za... Ja osobiÂście uwaÂżam, Âże na Studnio nowa generacja to trzeba bĂŞdzie jeszcze dÂługo poczekaĂŚ..Ale "kto wie, kto wie" ;d

P.S. Maciekw :twisted:
Łodziak
Początkujący
Początkujący

Ciekawe czy na tej nowej stronce o Ani bĂŞdzie na ten temat jakaÂś informacja? - chodzi mi o tego Romeo :)
Chcialbym mieĂŚ dostĂŞp do takich informacji w jakich posiadaniu jesteÂście.
Zazwyczaj jak ktoÂś jest zakochany to widaĂŚ to goÂłym okiem, w zachowaniu Ani na wizji nic takiego nie zauwaÂżyÂłem. Wiem, wiem oglÂądajÂąc kogoÂś przez szklany ekran trudno byĂŚ czegoÂś do koĂąca pewnym - przypadek Brygidy.
Nawet jeÂśli byÂłaby to prawda - to wiecie tylko Wy - to mĂłj "specyficzny" stosunek do Ani siĂŞ nie zmieni, nic nieporadzĂŞ.
SwojÂą drogÂą siĂŞ nie dziwiĂŞ. DziwiÂłbym siĂŞ, gdyby nie miaÂła wogĂłle adoratorĂłw.

Pozdrawiam
krytyczny
Początkujący
Początkujący

Post autor: krytyczny »

No to dziw siĂŞ, ÂŁodziaku.
Anna do niedawno przez wiele lat intensywnie szuka³a "reproduktora" (sorry za to okreœlenie - nie moje - kolegów Ani z pracy). Baaardzo chcia³a wyjœÌ za m¹¿.
Niestety nie miaÂła szczĂŞÂścia, czy raczej celowaÂła niewÂłaÂściwie.

CzyÂżby tym razem siĂŞ udaÂło?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Anna do niedawno przez wiele lat intensywnie szukaÂła "reproduktora" (sorry za to okreÂślenie - nie moje - kolegĂłw Ani z pracy).
O BoÂże, jakie prymitywy :neutral:
Zazwyczaj jak ktoÂś jest zakochany to widaĂŚ to goÂłym okiem, w zachowaniu Ani na wizji nic takiego nie zauwaÂżyÂłem.
Bo jest taka jak zwykle: kiedy trzeba uÂśmiechniĂŞta, kiedy trzeba powaÂżna, ale zawsze tak samo profesjonalna :D

A jeÂśli prywatnie szczĂŞÂśliwa, to ja razem z niÂą :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
ODPOWIEDZ