Kamila Biedrzycka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

milanos
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Kamila Biedrzycka-Osica

Post autor: milanos »

Szczerze mówiąc to nie rozumiem zafascynowania niektórych osób co do tej Pani. No ale każdy może mieć swoje zdanie i szanuję to. Jak to się mówi są gusta i guściki..
Pozwoliłem sobie na zrobienie kilku screenów.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Frycek80
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Frycek80 »

milanos pisze:Szczerze mówiąc to nie rozumiem zafascynowania niektórych osób co do tej Pani. No ale każdy może mieć swoje zdanie i szanuję to. Jak to się mówi są gusta i guściki..

No właśnie! Bo jak się ma "gusścik" to się nie rozumie! :)
Pozdro Milanos i dzięki za capsy!
bolas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: bolas »

milanos pisze:Szczerze mówiąc to nie rozumiem zafascynowania niektórych osób co do tej Pani. No ale każdy może mieć swoje zdanie i szanuję to. Jak to się mówi są gusta i guściki..
NIE BĄDŹ ŚWINIA
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

To, że ktoś nie ma powodów, do zafascynowania się daną osobą, nie znaczy, że jest świnią. Szanujmy się wzajemnie i nie obrzucajmy błotem, a wszystkim będzie milej :)
bolas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Słuszny postulat :)
Frycek80
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

matik pisze:To, że ktoś nie ma powodów, do zafascynowania się daną osobą, nie znaczy, że jest świnią. Szanujmy się wzajemnie i nie obrzucajmy błotem, a wszystkim będzie milej :)
O Kolega Matik!!!!
Wiedziałem, że akurat w TYM wątku mozna liczyć na Twoją czujną aktywność!!!! :roll:

Lord? Milanos? :D Powiedzcie, że są capsy z dzisiejszego Gościa! :rydzyk:
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: prze_kw »

Dziś pani Redaktor prezentowała się znakomicie w porannej rozmowie TVP Info :D
Liczą się tylko Fakty.
Pelikan
Bywalec
Bywalec

Post autor: Pelikan »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

Frycek80 pisze:
matik pisze:To, że ktoś nie ma powodów, do zafascynowania się daną osobą, nie znaczy, że jest świnią. Szanujmy się wzajemnie i nie obrzucajmy błotem, a wszystkim będzie milej :)
O Kolega Matik!!!!
Wiedziałem, że akurat w TYM wątku mozna liczyć na Twoją czujną aktywność!!!! :roll:
Jeżeli chcecie się wzajemnie obrażać, wyzywać, to zapraszam do skorzystania z opcji PW. Nie będę publicznie tolerował wyzwisk, że ktoś jest świnią albo że jak ma guśćik to nie zrozumie. Regulamin obowiązuje tak samo wszystkich, a @milanos tu nikogo przecież nie obraził. Po co wywoływać zbędne spory?
Miłego dnia.
milanos
Stały bywalec
Stały bywalec

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Frycek80
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

matik pisze:
Frycek80 pisze:
O Kolega Matik!!!!
Jeżeli chcecie się wzajemnie obrażać, wyzywać, to zapraszam do skorzystania z opcji PW. Nie będę publicznie tolerował wyzwisk, że ktoś jest świnią albo że jak ma guśćik to nie zrozumie. Regulamin obowiązuje tak samo wszystkich, a @milanos tu nikogo przecież nie obraził. Po co wywoływać zbędne spory?
Miłego dnia.
Matiku, oczywiście masz rację i oczywiście patrzysz na sprawę wybiórczo. To nie my zaczęliśmy mowić o "gustach i guscikach". Nie my wchodzimy na profile innych dziennikarzy i informujemy, ze nie rozumiemy fenomenu. Bądź sprawiedliwy. Choć obserwując Twoje poczynania w tym wątku nie mam już na to nadziei. :D24

Milanos - ogromne dzięki za zdjęcia!!!! :) Jeśli masz coś z dziś rownież poprosimy. Dobrego dnia!
Lord_info
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Lord_info »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
bolas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Frycek80 pisze:
matik pisze:
Frycek80 pisze:
O Kolega Matik!!!!
Miłego dnia.
Matiku, oczywiście masz rację i oczywiście patrzysz na sprawę wybiórczo. To nie my zaczęliśmy mowić o "gustach i guscikach". Nie my wchodzimy na profile innych dziennikarzy i informujemy, ze nie rozumiemy fenomenu. Bądź sprawiedliwy. Choć obserwując Twoje poczynania w tym wątku nie mam już na to nadziei. :D24

Milanos - ogromne dzięki za zdjęcia!!!! :) Jeśli masz coś z dziś rownież poprosimy. Dobrego dnia!
Prawda, zawsze staram się być miły i uprzejmy, ale kiedy zwymyślano nas od "guścików", poczułem że fani Pani Kamili na to nie zasługują, musiałem zareagować...
milanos
Stały bywalec
Stały bywalec

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Frycek80
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ma ktoś świeże zdjęcia? Z dziś albo wczoraj? :(