Kazimiera Szczuka
Moderator: Łukasz
Zielone Przesilenie Zimowe
Warszawskie KoÂło Zielonych 2004 zaprasza na Zielone Przesilenie Zimowe. W programie m.in.: poczĂŞstunek na dobry poczÂątek; aukcja niepowtarzalnych przedmiotĂłw prowadzona przez KazimierĂŞ SzczukĂŞ; okazja do kupienia alternatywnych prezentĂłw gwiazdkowych; wspaniaÂła atmosfera i towarzystwo.
19 grudnia, poniedziaÂłek, godz. 20.00, klub Tomba Tomba, Brzozowa 37, Warszawa, wstĂŞp wolny
http://www.krytykapolityczna.pl/index.p ... &Itemid=50
Warszawskie KoÂło Zielonych 2004 zaprasza na Zielone Przesilenie Zimowe. W programie m.in.: poczĂŞstunek na dobry poczÂątek; aukcja niepowtarzalnych przedmiotĂłw prowadzona przez KazimierĂŞ SzczukĂŞ; okazja do kupienia alternatywnych prezentĂłw gwiazdkowych; wspaniaÂła atmosfera i towarzystwo.
19 grudnia, poniedziaÂłek, godz. 20.00, klub Tomba Tomba, Brzozowa 37, Warszawa, wstĂŞp wolny
http://www.krytykapolityczna.pl/index.p ... &Itemid=50
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera
-
- Bywalec
- Kontakt:
Szansa bĂŞdzie 26 grudnia o 15:00 a jak donosi dzisiejszy "Fakt" jeden z jurorĂłw tego wydania Krzysztof Antkowiak powiedziaÂł, ze K.Szczuka wypadÂła najlepiej z wszystkich uczestnikĂłw
No i Fakt siĂŞ zastanawia co Szczuka mogÂłaby robiĂŚ jak skoĂączy siĂŞ emisja "NajsÂłabszego Ogniwa" . No i jak to Fakt ma dwie kontrowersyjne propozycje: albo do "Idola" albo do "TaĂąca z Gwiazdami". Ja osobiÂście obstajĂŞ za tÂą drugÂą opcjÂą

No i Fakt siĂŞ zastanawia co Szczuka mogÂłaby robiĂŚ jak skoĂączy siĂŞ emisja "NajsÂłabszego Ogniwa" . No i jak to Fakt ma dwie kontrowersyjne propozycje: albo do "Idola" albo do "TaĂąca z Gwiazdami". Ja osobiÂście obstajĂŞ za tÂą drugÂą opcjÂą

ZIMA
To super!!Mocne_ogniwo pisze:bylem uczestnikiem podczas drugiej edycji, doszelem do finalu, w ktorym to niestety przegralem:)![]()
ale pocieszam sie tym ze bylem dwa razy mlodszy od mojego przeciwnika...mialem wtedy 18 lat i miesiac
![]()

To naprawdĂŞ, odniosÂłeÂś sukces.
MoÂże nawet CiĂŞ widziaÂłem, bo widziaÂłem prawie kazdy odcinek Ogniwa.
-
- Czasem tu wpada
JA teÂżB@r pisze:To super!!Mocne_ogniwo pisze:bylem uczestnikiem podczas drugiej edycji, doszelem do finalu, w ktorym to niestety przegralem:)![]()
ale pocieszam sie tym ze bylem dwa razy mlodszy od mojego przeciwnika...mialem wtedy 18 lat i miesiac
![]()
Takie emocje, spotkaĂŚ Kazie i zmierzyĂŚ siĂŞ w NajsÂłabszym ogniwie
![]()
To naprawdĂŞ, odniosÂłeÂś sukces.
MoÂże nawet CiĂŞ widziaÂłem, bo widziaÂłem prawie kazdy odcinek Ogniwa.

Moje trzy znajome byÂły w Ogniwie. Kurcze, musz eusÂłyszeĂŚ jak Kazia Âśpiewa

W najnowszym "Twoim stylu" Kazia wœród innych osób ¿ycia publicznego typuje wydarzenia roku 2005 w kolejnych dziedzinach: kicz roku, wydarzenie roku, klêska roku, osobowoœÌ roku, snobizm roku, miejsce roku. itp.
Jak nie dorwiecie tego numeru to dajcie znac, przepiszĂŞ jej typy :-) Teraz pamietam tylko, Âże na miejsce roku wybrala Le madame
Jak nie dorwiecie tego numeru to dajcie znac, przepiszĂŞ jej typy :-) Teraz pamietam tylko, Âże na miejsce roku wybrala Le madame
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera
-
- Czasem tu wpada
-
- Czasem tu wpada
kazimera szczuka
Kurcze co z tym mail-em do Kazii
Jest juÂż jakiÂś szkielet chociaÂż 

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
kazimiera szczuka
Kazimiera Szczuka jutro w teraz my
o 22:30

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
-
- Czasem tu wpada
Re: kazimiera szczuka
Jest szkielet. "Teraz my!" - luibie strasznie ten programsalladyn pisze:Kazimiera Szczuka jutro w teraz myo 22:30