POLSAT

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Na wrocÂławskim rynku jest juÂż prawie 200 tys. osĂłb wiĂŞc przeÂścignĂŞli juÂż Polsat i KrakĂłw :D
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mateusz240 »

Niestety, ale pani Popielewicz jest promowana na si³ê, a ¿adna z niej prowadz¹ca. Jak mog³a czytaÌ z karteczek podczas gali Polsatu? Nie mog³a siê tego nauczyÌ, przecie¿ nie mia³a du¿o. POpieram ciê z tymi gwiazdami. One bêd¹ siê chyba zmieniaÌ co ka¿d¹ piosenkê, wiêc poszczególne pary zobaczymy 4-5 razy :P. No to pan Ibisz powinien teraz sprostowaÌ, ze jest to najgorszy Sylwester, bo w Warszawie na pewno bêdzie ponad 150 tys.
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

POpieram pisze:Czy Polsat 2 transmituje sylwestra w HD? :>
Jeeezuuu! Nie, nadaje go w 16/9, trybie panoramicznym. Sylwester jest krĂŞcony w HD, ale nie ma gdzie go pokazywaĂŚ, bo ani Polsat, ani Polsat 2 nie sÂą przystosowane do nadawania w HD. Jedynym ogĂłlnopolskim kanaÂłem HD jest TVN.
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ale Polsat cwaniak. Podzielili sobie programy na czêœci? Lecz po co? Czy¿by chcieli nadawaÌ reklamy co 10 min? A mo¿e chc¹, aby ogl¹dalnoœÌ by³a du¿a? Sam nie wiem. A mo¿e wy macie swoje propozycje?
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

Te wyœcigi na liczby s¹ denerwuj¹ce, prawda jest taka, ¿e wszystkie trzy miasta zgromadz¹ ogromn¹ mase ludzi.. Kraków bawi sie rewelacyjnie, Boney M i Budka Suflera rozgrza³a publicznoœÌ baardzo.. tak chêtnie nie œpiewali z gwiazdami nawet rok temu..

Sylwester to wydatek, stacje teÂż chcÂą zarobiĂŚ..
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

A skÂąd wiadomo Âże 200.000 ??

Teraz w TVN 24 byÂła krĂłtka relacja ale jeszcze maÂło ludzi bo narazie na maÂłej scenie trwa koncert 8)
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

ktos pisze:A skÂąd Âże 200.000 ??
Podano na pasku w TVP2.
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

mateusz240 pisze:Ale Polsat cwaniak. Podzielili sobie programy na czêœci? Lecz po co? Czy¿by chcieli nadawaÌ reklamy co 10 min? A mo¿e chc¹, aby ogl¹dalnoœÌ by³a du¿a? Sam nie wiem. A mo¿e wy macie swoje propozycje?
ZastanawiaÂłeÂś siĂŞ kiedyÂś nad pisaniem wierszy? :D
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No no niezÂłe i bardzo efektowne wejÂście na TVP2. A czy ktoÂś wie dlaczego Polsat podzieliÂł na kilka czĂŞÂści program?
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

Ogl¹dam teraz TVP2 i przy Basshunterze i tej piosenkarce przed nim publicznoœÌ bawi sie œrednio.. Dwójka nie trafi³a.. to nie "Hity na czasie"

Scena efektowna rzeczywiÂście, Âładniejsza od polsatowskiej..
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No wiesz mo¿e zacznê pisaÌ wiersze, ale kto je kupi? :P Ale Pani Torbicka nic nie powiedzia³a teraz o 200 tys. Czy¿by jakiœ b³¹d w liczeniu? Muszê siê zgodziÌ z tob¹ mks, ¿e prowadzenie na Dwójce fatalne, ale Polsat nie lepszy. :P
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

W Polsacie niby jest 200000 tak przed chwilÂą mĂłwili 8)
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No wiesz mĂłwiĂŚ wszystko moÂżna. Poczekajmy na oficjalne wyniki Policji :P i bĂŞdziemy wiedzieĂŚ kto wygraÂł. Ja tam nie wierze, Âże w Krakowie jest 200 tys.
muszyx
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: muszyx »

A mĂłwiÂą, Âże w Olsztynie bĂŞdzie najwiĂŞcej ludzi! :lol: Czysta propaganda... :twisted:

W Sylwestrowej imprezie Polsatu (tak jak mĂłwiÂłem) nie podobaÂł mi siĂŞ Ibisz. Muzyka na dobrym poziomie. ;) No i tyle mogĂŞ powiedzieĂŚ... :P
qmate
Bywalec
Bywalec

Post autor: qmate »

Z kamerki internetowej widaÌ ile to œmieci pozostawili ludzie w Krakowie, a¿ siê wierzyÌ nie chce. Zreszt¹ we Wrocku i W-wie jest pewnie to samo. Jest 2:46 Rynek ju¿ zupe³nie pusty i widaÌ, ¿e ju¿ wziêli siê za sprz¹tanie. Ciekawi mnie co w ten jeden dzieù w roku robi¹ go³êbie.
//////////
ODPOWIEDZ