Moderator: Łukasz
Będą w przyszłym tygodniurex88 pisze:Z lotnej dwójki reporterów też zrezygnowano?
Dla mnie jest to również zagadka nie mniej frapująca jak tajemnica trójkąta bermudzkiego(nawiązanie wstępne do Florydy).nouze pisze:Bardzo jestem ciekaw co się porankowym decydentom nie podobało w nowej formule prowadzenia, że postanowili z niej zrezygnować
Ja też chcę.epsztajnek pisze:Chcę wierzyć, że dzisiejsza, klasyczna forma Poranków to efekt bezwładności po niedyspozycji zdrowotnej Joanny.
Miami beach.Jacek-t pisze:Joasia tęskni za latem i cały poranek domaga się zdjęć z plaży na Florydzie . :tanczy:
Czytaliście,ale dobrze, że jesteś czujny.Nie wiem czy jest jakaś medialna aktywność Joasi o której byśmy nie wiedzieli.Tomasz 2555 pisze:A czytaliście to ?
W przyszłym tygodniu, oj co to będzie za medialna działalnośćmaxxx pisze:Czytaliście,ale dobrze, że jesteś czujny.Nie wiem czy jest jakaś medialna aktywność Joasi o której byśmy nie wiedzieli.
Niestety, chyba nic z tego, już nawet zapowiedź tekstowa Poranka wróciła do starej formuły "prowadzi Marcin Żebrowski"maxxx pisze: Najpierw jednak proszę wrócić do starej/nowej formuły weekendowej :uwaga: :ban:
Muszę powiedzieć że podoba mi się kiedy prowadzącym Poranek w weeken jest Marcin Żebrowski a Joanna Kryńska prowadzi serwisy. Role muszą być podzielone i nie bardzo podobała mi się nowa forma Poranka. Dobrze jest tak jak jest teraz wreszcie wszystko wróciło do normy.Jacek-t pisze:Niestety, chyba nic z tego, już nawet zapowiedź tekstowa Poranka wróciła do starej formuły "prowadzi Marcin Żebrowski"maxxx pisze: Najpierw jednak proszę wrócić do starej/nowej formuły weekendowej :uwaga: :ban:![]()
.
Zarówno Marcin jak i Joa myśleli, że będzie przerwa reklamowa, widać to po ich minach zresztą. Na pewno nie powiedziałby tak o serwisie. Nowej formuły brakuje. Bardzo! Wprowadzało powiew czegoś nowego, jakiegoś urozmaicenia. Przeglądy prasy i rozmowy z gośćmi - rewelacja, ale jak wiemy, TVN zawsze rezygnuje z rzeczy, które widzom przypadają do gustu.nouze pisze:Świetnie oddaje to również dzisiejszy tekst Marcina, kiedy przed serwisem powiedział że za chwilę będzie pogoda, ale najpierw "przerwa" (o serwisie Asi). :?
Możliwe, to nawet nie o to chodzi. Ale zwróć uwagę jak idealnie pokazuje to obecną rolę Asi w Poranku - rolę "przerwy na serwis". Wszystko byłoby cacy, jakby najpierw nam nie dali tego nowego Poranka a potem nie zabrali, i to bez żadnego powodu (przynajmniej ja o niczym nie wiem).piotrek888 pisze:Zarówno Marcin jak i Joa myśleli, że będzie przerwa reklamowa, widać to po ich minach zresztą
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], valk i 22 gości