Camilo pisze:Po dzisiejszym Poranku (a oglądałem tylko trochę po 6.) odniosłem wrażenie, że z Kuźniarem skrócili wzajemny dystans do siebie. :rozglada:
Znaleźli sobie nawet wspólne hobby - sprzątanie. Po Joasi pedanterii bym się spodziewał, ale Kuźniar .
A dzisiaj Joasia mówi, że chętnie poszłaby z Barackiem Obamą łowić ryby (oczywiście w Bugu na Podlasiu).
Jacek-t pisze:A dzisiaj Joasia mówi, że chętnie poszłaby z Barackiem Obamą łowić ryby (oczywiście w Bugu na Podlasiu).
Ciekawe czy Joasia łowi na spinning?
A co do pary JK-JK..TAK! Przełamane lody już dokumentnie, nawet więcej zagaduje niż Żebrowski ostatnimi czasy.
O choćby dialog z dziś:
Ja Ku: Masz 600 zł i masz wize proszę Cię.. Joa: Ale Polaków to potwornie wkurza więc.. Ja Ku: Jesteśmy na antenie cały czas przypominam Joa: ..denerwuje.
Joasia jest super. Ale jestem odkrywczy dziś :jupi:
Bo Kuźniar trochę się podstroił pod Joasi styl. Tylko trochę wystarczyło by już było ok. Taka ta Joasia jest miłosierna.
Wszystko wskazuje na to, że Pani Redaktor pojawi się w sobotę. Jutro stawiam na duet taki jak dziś. Miło by było widzieć Joasię w duecie z Katarzyną Werner. Przy ostatnich rotacjach wcale to nie jest takie nie niemożliwe. :nie:
Już się nie mogę doczekać co to Joasia wymyśli w kontekście Małysza.
piotrek888 pisze:Porankowe duety były wprowadzone jako taki pilotaż. Mówiła nam o tym też Joasia, jak była w szkole. Mają wrócić już wkrótce.
Wygląda na to że nawet jeśli tak się stanie, to raczej powrócą w składzie Kacha-Marcin.
A co do soboty, to chyba Asia nie sprecyzowała czy będzie w tych barwach w Poranku, może znowu Dnż? :mhm:
Nie sprecyzowała. Możliwości są dwie: albo beda dwie Panie, albo DnŻ i zapewne serwisy w DDTVN. Jedno jest pewne jeśli bedzie to zostanie zlokalizowana.
Hmm...w Poranku Kasia W. i Marcin Ż, w DDTVN serwis prezentuje Krzysztof Górlicki. Może Joasia przybrała te specjalne barwy i pojechała kibicować Małysza w Zakopanem?
jacek-t pisze:Może Joasia przybrała te specjalne barwy i pojechała kibicować Małysza w Zakopanem?
Nie, nie, nie, nie zrobiłaby nam tego. :rozglada: Wtedy by nic nie mówiła. :nie:
Obawiam się, że to może mieć związek z tą niedyspozycją głosową.
Hm, ja tam cierpliwie poczekam do Dnż.
jacek-t pisze:Może Joasia przybrała te specjalne barwy i pojechała kibicować Małysza w Zakopanem?
Nie, nie, nie, nie zrobiłaby nam tego.
Jestem zdania, że jednak zrobiła. Jak zobaczyłem w tle Górlickiego, do razu pomyślałem, że Państwo M. korzystając z dnia wolnego pojechali do Zakopanego.
Zapowiedź specjalnych barw rozbudziła naszą wyobraźnię, ale jednak nie pasowała do oficjalnego, studyjnego wizerunku Joanny :?