Kinga Rusin

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

anne claire
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: anne claire »

no no to czekajmy razem::):) ciekawe jak czesto ona je czyta i czy wogole odpisuje
nie ma takiej drógiej wspaniałej kobiety jak Kinga Rusin !!:)
KasiaM1986
Początkujący
Początkujący

Post autor: KasiaM1986 »

no wÂłasnie tez juz sie nad tym zastanawialam, ale wydaje mi sie ze ona dostaje mnustwo takich maili i pewnie nie ma zbyt duzo czasu na przeczytanie ich wszystkich a co dopiero na odpisywanie :(
mam tylko nadzieje ze kiedys dotrze do naszych, przeczyta je i cos odpisze :D

[ Dodano: Wto Gru 05, 2006 6:02 pm ]
pewnie wszyscy znajÂą tÂą wypowiedz ale mam nadzieje ze jeszcze jej tu nie byÂło, jest tak Âświetna ze musiaÂłam jÂą tu umiescic :D :
Marcin Meller o Kindze Rusin:

Kinga jest straszna, czego najlepiej dowodzi fakt, Âże uÂżywa sÂłowa „zajefajnie”. Na jej obronĂŞ mogĂŞ powiedzieĂŚ, Âże kilka razy doprowadziÂłem jÂą do takiego stanu, Âże posÂłuÂżyÂła siĂŞ bardziej zrozumia³¹ dla przeciĂŞtnego rodaka polszczyznÂą.
Wiem, Âże mogĂŞ sobie z Kingi stroiĂŚ Âżarty, czasami posuniĂŞte zadziwiajÂąco daleko, a ona i tak siĂŞ nie obrazi. Szybciej juÂż widzowie oburzÂą siĂŞ na mnie w mailach i na forach internetowych. Szczerze mĂłwiÂąc, nie przestaje mnie zadziwiaĂŚ ta tolerancja Kingi, cecha niezbyt czĂŞsta u piĂŞknych kobiet.
KtoÂś z Was, widzĂłw napisaÂł, Âże Kinga to taka fajna „dziewucha”. MyÂślaÂłem, Âże padnĂŞ ze Âśmiechu, bo okreÂślenie „dziewucha” pasowaÂło mi do niej mniej wiĂŞcej tak, jak „obszarpaniec” do Huberta UrbaĂąskiego, a „brzydal” do Macieja ZakoÂścielnego. Ale potem pomyÂślaÂłem sobie, Âże coÂś w tym jednak jest, bo Kinia ma w sobie takÂą normalnÂą babskoœÌ, bez „Âą” i „ĂŞ”. I moÂże wÂłaÂśnie dlatego jest w stanie znieœÌ wiecznego chÂłopca, czyli mnie, jako swego wspó³prowadzÂącego.

prawda ze super sie wypowiedzial? :lol:
Krusin

Post autor: Krusin »

Ja tez napisalam do niej maila, tez czekam na odpowiedz, ale moze keidys sie doczekam, a co do playboya to Kinga tam nie pasuje. Przeiez Kinga to rozwazna i madra kobieta i nie zgodzilaby sie na udzial w takiej sesji, na szeczescie ;)
raskolnikow
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: raskolnikow »

wiadomo czemu siĂŞ marcin nie pytaÂł, bo zna dobrze KingĂŞ i wiedziaÂł, Âże sesja w playboyu to nie dla niej :P .. teÂż mi to do niej zupeÂłnie nie pasuje...

a to moja pierwsza tapeta, musicie mi wybaczyĂŚ, trochĂŞ mi nie wyszÂło ale jestem poczatkujÂąca :P

http://img299.imageshack.us/img299/703/kinguzb9.jpg
"Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro"
Krusin

calkiem fajna tapeta, jak na poczatek ;) Lubie ta fotke z tapety ;)
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

nawet fajna ale ni ma to jak niezastÂąpiona Krusin :D

dla mnie tam nie potrzebna dla Kingi taka sesjia zresztÂą miaÂło by to swoje konsekfencje
typu:córki by to zobaczy³y<albo co gorsza ktos w jakiejœ 'cudownej' gazetce opisa³ by jak okropn¹ matk¹ jest Kinga bo robi takie rzeczy :? >, gdzieœ by pewnie napisali zaraz, ¿e Kinga po TzG uwa¿a sie za jak¹œ super gwiazde<choÌ dla nas zawsze jest i bêdzie> ale opisze, ¿e uwa¿a sie za niewiadomo co i teraz sobie zrobi³a sesjie by siê znów promowaÌ i romans z Mellerem, ¿e niby 'bardzo bliscy' przyjaciele i, ze on jakieœ sesjie robi jej specjalnie ...a co do jego wypowiedzi to ¿eczywiœcie fajna "...Kinga jest okropna..." super wypowiedŸ szkoda, ¿e nie ma co mówi Kinga o Marcinie :P napewno te¿ by powiedzia³a coœ fajnego :devil: fakt, ¿e dobrze Marcin zna dobrze zna Kinge te¿ pewnie wp³yn¹ na to, ¿e jej tego niezaproponowa³ albo mo¿e poprostu kiedyœ najnormalniej w œwiecie o tym rozmawiali i Kinga powiedzia³a, ¿e nie chce i tyle a nie odrazu jakaœ super propozycja wkoùcu s¹ przyjació³mi i mogli sobie normalnie gadaÌ....
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Marcin_Bochnia
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Marcin_Bochnia »

Ja napisalem kindze 2 mail ze 3-4 tyg temu ale jeszcze nie odpisala ale mam nadzieje jak wy wszyscy ze kiedys nam odpisze :D :D bo ktos tam napisal ze ona dostaje mnustwo mail i to jest napewno prawda moze je czyta a jakby chciala odpisywac to by jeszcze wiecej ich dostawala ale miejmy nadzieje ze odpisze :D wkoncu nadzieja umiera ostatnia... :D :D a co do "playboya" to naprawde bedzie dobrze jak Kinga nie wezmie w nim udzialu:) Bo Kinga to kobieta z KLASÂĄ !!! Za co ja uwielbiamy i bardzoo lubimy :D :D :D :D :D :D :D :D prawada?? :D :D
madziaa
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: madziaa »

Macie racje, Âże udziaÂł w takiej sesji nie jest dobrym pomysÂłem dla Kingi :)
Podziwiam tĂŞ kobietĂŞ za jej styl, klasĂŞ, determinacje i w ogole za wszystko :)
Krusin

nawet fajna ale ni ma to jak niezastÂąpiona Krusin
dziekie, mam nadzieje ze nie tylko tobie podobaja sie moje tapety :)
Bo Kinga to kobieta z KLASÂĄ !!! Za co ja uwielbiamy i bardzoo lubimy, prawada??
Oczywiscie Marcin, ze lubimy jak przede wszytskim za jej klase, a co niektory rowniez za jej styl bycia, urode itp itd-np ja
KasiaM1986
Początkujący
Początkujący

oglÂądaÂłam dzis rano "co za tydzien" na tvnstyle i byÂła Kinga! chodziÂło o wreczenie nagrody plebiscytu "mocne strony kobiety" ktory Kinia wygraÂła, ona tez sie tam przez chcwile wypowiada :D i slicznie wyglada! zobaczcie powtorke!!
anne claire
Nowicjusz
Nowicjusz

tez ogladalam ten program fajnie sie wypowiedziala heh a z tym playboyem to raczej nie zapsecjalnie:) a i fajan tapetka:):)

[ Dodano: Sro Gru 06, 2006 2:15 pm ]
KASIUM1986 z kad masz te zdjecie kini jako avart bo bardzo ladne
Krusin

a nie wiecie kiedy bedzie pwotrka co za tydzien?? bo bardzo chcialabym obejrzec Kinge
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Wystarczy odwiedziĂŚ stronĂŞ http://www.tvnstyle.pl i sprawdziĂŚ. :neutral:
KasiaM1986
Początkujący
Początkujący

ANNE CLAIRE zobacz na tej stronie, ostatnio znalazlam i jest tam duzo zdjec Kinii :D:

http://www.eastnews.pl/news/wyniki.php? ... inga+rusin

[ Dodano: Sro Gru 06, 2006 7:40 pm ]
Memory mogÂłabym wiedziec z jakiej strony masz to zdjecie Kinii z Mellerem? :aniol:
anne claire
Nowicjusz
Nowicjusz

ojej wielkie dzieki:*:*:)

[ Dodano: Sro Gru 06, 2006 7:49 pm ]
ej nie da sie tego jakois powiekszyc :( kurde a takie fajne zdjecia szkoda
ODPOWIEDZ