Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Kiedy zajrzaÂłam na forum w sobotĂŞ popoÂłudniu PawÂła wÂątek znajdowaÂł siĂŞ daleko, gdzieÂś na trzydziestej czwartej pozycji :o Tego jeszcze w historii PawÂłowego wÂątku nie byÂło :o ChciaÂłam wyciÂągnÂą go na wyÂżyny juÂż w sobotĂŞ, ale forum przestaÂło dziaÂłaĂŚ :> wczoraj wieczorkiem zresztÂą teÂż nie byÂło inaczej :>
arczi pisze:Hoho, coÂś Pawcia juÂż dawno w pracy nie byÂło.
:mhm: Czyby od 11 lipca, czyli od tej pomiĂŞtnej Âśrody, kiedy to przez caÂły dzieĂą okupowaÂł sejm nikt go na wizji nie widziaÂł :roll: To juÂż bĂŞdzie jedenaÂście dÂługich dni :o
arczi pisze:Ostatnio tyle zasuwaÂł- pewnie siĂŞ w koĂącu zmĂŞczyÂł.
:mhm: Mnie siĂŞ wydaje, Âże taki czÂłowiek jak PaweÂł mĂŞczy siĂŞ bardziej, kiedy odpoczywa :rozglada: Fakt pracowaÂł intensywnie, ale czy siĂŞ zmĂŞczyÂł :mhm: Ja dotrzymywaÂłam mu kroku ( sporadycznie coÂś przegapiÂłam :rozglada: ) i wcale siĂŞ nie zmĂŞczyÂłam :rozglada:
Black Jack '62 pisze: Ale znam pewnÂą osĂłbkĂŞ, ktĂłrej na pewno ten dÂługotrwaÂły i przewlekÂły urlop wcale nie cieszy :spiewa:
ZresztÂą jej przeciÂągajÂąca siĂŞ absencja mĂłwi sama za siebie :spiewa:
No ale chyba nie moÂżemy odbieraĂŚ PawÂłowi prawa do odpoczynku :>
Nie rób ze mnie potwora Blacky :lol: nie zabraniam Paw³owi odpoczywaÌ :D Tak siê piêknie z³o¿y³o, ¿e Paw³a nieobecnoœÌ w tvn24, a moja przed tvn24 piêknie siê na siebie na³o¿y³y :rozglada: Szkoda, ¿e z powrotem nie jest ju¿ tak piêknie :roll: Tak na dobr¹ sprawê to nawet na rêkê by³a mi ta Paw³owa nieobecnoœÌ :roll: Dopiero w sobotê popo³udniu odczu³am jego brak na wizji :roll: Jak ta sytuacja siê bêdzie przeci¹gaÌ to dopiero bêdê mia³a do³a :roll: Póki co mam w zapasie ca³e mnóstwo wspania³ych relacji - Pawe³ pomyœla³ o wszystkim i nie zostawi³ nas z niczym :D Jednak zapasy maj¹ to do siebie, ¿e kiedyœ siê koùcz¹ :roll: Na najd³u¿sz¹ roz³¹kê z Paw³em byliœmy skazani na pocz¹tku 2006 roku :roll: nie by³o go wówczas dwa d³uuugie tygodnie i szeœÌ d³uuugich dni :roll: Mam nadziejê, ¿e nie pobije tego rekordu :roll:
A pĂłki co, na pokrzepienie :D proponujĂŞ obejrzeĂŚ materiaÂł PawÂłowy, ktĂłry skrĂŞciÂł jakiÂś czas temu dla magazynu PzP :arrow: http://www.tvn24.pl/2056029,0,0,1,1,wideo.html
Temat niewesoÂły co prawda, ale taktownie i poruszajÂąco przez PawÂła podany :)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

DÂżastina pisze:Kiedy zajrzaÂłam na forum w sobotĂŞ popoÂłudniu PawÂła wÂątek znajdowaÂł siĂŞ daleko, gdzieÂś na trzydziestej czwartej pozycji :o
..nie dziw siĂŞ Âże tak byÂło ;)
..nie ma g³ównego bohatera :/
..nie by³o g³ównej 'wodzirejki' w¹tku to dyskusja sta³a w miejscu ;)
arczi pisze:Hoho, coÂś Pawcia juÂż dawno w pracy nie byÂło.
:mhm: Czyby od 11 lipca, czyli od tej pomiĂŞtnej Âśrody, kiedy to przez caÂły dzieĂą okupowaÂł sejm nikt go na wizji nie widziaÂł :roll: To juÂż bĂŞdzie jedenaÂście dÂługich dni :o
..a czy wczeÂśniej PawÂłowi zdarzaÂły siĂŞ jakieÂś urlopy :>
..bo jeÂśli nie to tak z obserwacji wiem Âże pracownicy tvn24 znikajÂą na okoÂło 3. tygodnie :rozglada:
A pĂłki co, na pokrzepienie :D proponujĂŞ obejrzeĂŚ materiaÂł PawÂłowy, ktĂłry skrĂŞciÂł jakiÂś czas temu dla magazynu PzP :arrow: http://www.tvn24.pl/2056029,0,0,1,1,wideo.html
Temat niewesoÂły co prawda, ale taktownie i poruszajÂąco przez PawÂła podany :)
..to PaweÂł pracuje teÂż dla 'PzP' :o
..nie wiedziaÂłem :>
..ale juÂż wiem ;)
..bardzo dobry materiaÂł :brawa:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Dwunasty dzionek bez PawÂła :spiewa:
obieÂżyÂświat pisze:..nie dziw siĂŞ Âże tak byÂło ;)
..nie ma g³ównego bohatera :/
No proszĂŞ jak piĂŞkne obi wskazaÂł winnego takiego stanu rzeczy :rozglada:
..nie by³o g³ównej 'wodzirejki' w¹tku to dyskusja sta³a w miejscu ;)
:> A co z pozostaÂłymi, ktĂłrzy teÂż deklarujÂą siĂŞ byĂŚ fanami PawÂła? JakoÂś nie rwali siĂŞ do pisania :uhh:
..a czy wczeÂśniej PawÂłowi zdarzaÂły siĂŞ jakieÂś urlopy :>
..bo jeÂśli nie to tak z obserwacji wiem Âże pracownicy tvn24 znikajÂą na okoÂło 3. tygodnie :rozglada:
KiedyÂś do trzytygodniowej nieobecnoÂści zabrakÂło mu jednego dnia :mhm: I to chyba byÂła najdÂłuÂższa PawÂłowa absencja za mojej kadencji :mhm: Obi wspominasz o trzech tygodniach, moja siostra Âżyczy PawÂłowi co najmniej miesiÂąca odpoczynku - czy Wy oby nie jesteÂście zbyt szczodrzy? :rozglada:
..to PaweÂł pracuje teÂż dla 'PzP' :o
Z tego co mi wiadomo to raz mu siĂŞ zdarzyÂło :spiewa:
Jak kaÂżdy przygotowany przez PawÂła - zapomniaÂłeÂś dodaĂŚ :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:Dwunasty dzionek bez PawÂła :spiewa:
..dwunasty w poniedziaÂłek..dzis mamy ÂśrodĂŞ..to juÂż o 2 mniej :tanczy:
..no i jeÂśli urlop PawÂła trwaĂŚ bĂŞdzie 3 tygodnie to popatrz jak maÂło zostaÂło :)
:> A co z pozostaÂłymi, ktĂłrzy teÂż deklarujÂą siĂŞ byĂŚ fanami PawÂła? JakoÂś nie rwali siĂŞ do pisania :uhh:
..moÂże trzeba ich jakoÂś zmotywowaĂŚ albo zaszantaÂżowaĂŚ :devil:
KiedyÂś do trzytygodniowej nieobecnoÂści zabrakÂło mu jednego dnia :mhm: I to chyba byÂła najdÂłuÂższa PawÂłowa absencja za mojej kadencji :mhm:
..ja z caÂłego mojego obieÂżyÂświatowego serca ÂżyczĂŞ ci aby rekord tym razem nie padÂł :tanczy:
..tylko raz i to pewnie wtedy kiedy ja nie oglÂądaÂłem bo jakoÂś sobie nie przypominam Âżeby kiedykolwiek w tym programie usÂłyszaÂł nazwisko PawÂła ;)
..no ale mam nadziejĂŞ Âże kiedyÂś jeszcze usÂłyszĂŞ bo caÂłkiem sporo tam ostatnimi czasy nazwisk warszawskich reporterĂłw ;)
..no nie wiem..bo wszystkich nie widziaÂłem :lol2:
..ale to prawda..Âże wszystkie ktĂłre widziaÂłem byÂły bardzo dobre :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:
..no i jeÂśli urlop PawÂła trwaĂŚ bĂŞdzie 3 tygodnie to popatrz jak maÂło zostaÂło :)
Teraz to tak na dobrÂą sprawĂŞ leci z gĂłrki :lol2: Nawet jakby i miesiÂąc PawÂła miaÂło nie byĂŚ ... :xx:
Ja mam na usprawiedliwienie jedynie to, Âże nawet u moich bogiĂą nie miaÂłem czasu pisaĂŚ :red:

Ale, kiedy mam czas (kiedy to ostatnio by³o :roll: ) to nie szczêdzê s³ów pochwa³ nikomu :P
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
Toœ mnie natchn¹³ bratku :devil:
:mhm: Blacka to moÂże mogÂłabym zaszantaÂżowaĂŚ :devil: , ale on siĂŞ wszystkiego wyprze :devil:
:mhm: Mam :rozglada: Jeœli sytuacja siê nie poprawi to zerwê wspó³pracê z moj¹ osobist¹ capsiark¹ i od niedawna dŸwiêkowcem, a wiecie czym to grozi? :devil:
obieÂżyÂświat pisze:
KiedyÂś do trzytygodniowej nieobecnoÂści zabrakÂło mu jednego dnia :mhm: I to chyba byÂła najdÂłuÂższa PawÂłowa absencja za mojej kadencji :mhm:
..ja z caÂłego mojego obieÂżyÂświatowego serca ÂżyczĂŞ ci aby rekord tym razem nie padÂł :tanczy:
I niech siĂŞ speÂłni :tanczy: A ja z caÂłego mojego DÂżastinowego serca bardzo Ci dziĂŞkujĂŞ :lol2:

obieÂżyÂświat pisze:
..tylko raz i to pewnie wtedy kiedy ja nie oglÂądaÂłem bo jakoÂś sobie nie przypominam Âżeby kiedykolwiek w tym programie usÂłyszaÂł nazwisko PawÂła ;)
..no ale mam nadziejĂŞ Âże kiedyÂś jeszcze usÂłyszĂŞ bo caÂłkiem sporo tam ostatnimi czasy nazwisk warszawskich reporterĂłw ;)
:mhm: To chyba z okazji trwajÂących urlopĂłw ( jak ja niecierpiĂŞ ostatnio tego sÂłowa :uhh: ) wakacyjnych tak siĂŞ dzieje ;)
obieÂżyÂświat pisze:
..no nie wiem..bo wszystkich nie widziaÂłem :lol2:
..ale to prawda..Âże wszystkie ktĂłre widziaÂłem byÂły bardzo dobre :lol2:
Ja teÂż nie widziaÂłam wszystkich :rozglada: ale Âśmiem twierdziĂŚ, Âże nawet te, ktĂłre mi umknĂŞÂły byÂły fenomenalne :lol2:
Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:
Teraz to tak na dobrÂą sprawĂŞ leci z gĂłrki :lol2: Nawet jakby i miesiÂąc PawÂła miaÂło nie byĂŚ ... :xx:
Daj juÂż spokĂłj chÂłopcze z tym miesiÂącem :stop: Tak dÂługo bez mojego ulubionego to chyba nie wytrzymam :uhh: ÂŚniÂł mi siĂŞ ktĂłrejÂś nocy :rozglada: WrĂłciÂł do pracy. RozmawiaÂł w sejmie z jakimÂś posÂłem, a po rozmowe serwisant zapowiedziaÂł reportaÂż z urlopu PawÂła ÂŁukasika :lol: MiÂło spĂŞdzaÂł urlop PaweÂłek - w moim Âśnie przynajmniej :lol2: Nawet Âżona i dzieciaki PawÂłowe mi siĂŞ ÂśniÂły, a przecieÂż nie miaÂłam przyjemnoÂści ich poznaĂŚ :rozglada:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze: :mhm: Blacka to moÂże mogÂłabym zaszantaÂżowaĂŚ :devil: , ale on siĂŞ wszystkiego wyprze :devil:
Wiele siĂŞ zmieniÂło :) No nie wiem, czy byÂłbym w stanie siĂŞ dziÂś czegokolwiek wyprzeĂŚ :szalony:
:mhm: Mam :rozglada: Jeœli sytuacja siê nie poprawi to zerwê wspó³pracê z moj¹ osobist¹ capsiark¹ i od niedawna dŸwiêkowcem, a wiecie czym to grozi? :devil:
No nie :o BÂłagam, nie od razu do tak drastycznych ÂśrodkĂłw :o Trzeba zaczynaĂŚ delikatniejszymi ciĂŞciami, Âżeby nie od razu zabiĂŚ niewdziĂŞcznika :)
Daj juÂż spokĂłj chÂłopcze z tym miesiÂącem :stop: Tak dÂługo bez mojego ulubionego to chyba nie wytrzymam :uhh:
Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, ile fan potrafi wytrzymaÌ :D Wnioskujê po s³owach, bo wiem, ¿e doœwiadczenie ju¿ posiadasz, ale doœwiadczenia z regu³y w obliczu kolejnych wci¹¿ trwaj¹cych doœwiadczeù, zdaj¹ siê mniej o sobie dawaÌ znaÌ ;)
Ale wci¹¿ do upad³ego powtarzam :D Z ka¿dym kolejnym dniem do powrotu Paw³a coraz, coraz bli¿ej :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze: :mhm: Blacka to moÂże mogÂłabym zaszantaÂżowaĂŚ :devil: , ale on siĂŞ wszystkiego wyprze :devil:
Wiele siĂŞ zmieniÂło :) No nie wiem, czy byÂłbym w stanie siĂŞ dziÂś czegokolwiek wyprzeĂŚ :szalony:
Tak myœla³am :rozglada: Chyba zd¹¿y³am wy³apaÌ te zachodz¹ce zmiany :rozglada: i dlatego od razu postanowi³am wytoczyÌ ciê¿sze dzia³o :lol:
Black Jack '62 pisze:
No nie :o BÂłagam, nie od razu do tak drastycznych ÂśrodkĂłw :o Trzeba zaczynaĂŚ delikatniejszymi ciĂŞciami, Âżeby nie od razu zabiĂŚ niewdziĂŞcznika :)
Pisz¹c to trochê sobie ¿artowa³am :rozglada: A obecnie fakty s¹ takie, ¿e to moja capsiarka postanowi³a zerwaÌ wspó³pracê ze mn¹ :rozglada: Mam nadziejê, ¿e do powrotu naszych ulubieùców uda mi siê za³agodziÌ sytuacjê :rozglada:
Black Jack '62 pisze:Ale wci¹¿ do upad³ego powtarzam :D Z ka¿dym kolejnym dniem do powrotu Paw³a coraz, coraz bli¿ej :lol2:
Oby :roll: Jednak niech nikt siĂŞ nie zdziwi jeÂśli przegapiĂŞ powrĂłt PawÂła :rozglada: OdzwyczaiÂłam siĂŞ ostatnio od oglÂądania TVN24 :rozglada: jakoÂś trudno mi wysiedzieĂŚ :rozglada: ZangaÂżowaÂłam najbliÂższe otoczenie, ale zaczynajÂą siĂŞ buntowaĂŚ :rozglada: WiĂŞc wszystko jest moÂżliwe :spiewa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

D¿astina pisze:Tak myœla³am :rozglada: Chyba zd¹¿y³am wy³apaÌ te zachodz¹ce zmiany :rozglada: i dlatego od razu postanowi³am wytoczyÌ ciê¿sze dzia³o :lol:
..a amunicjÂą trafiaÂłabyÂś do celu bardzo precyzyjnie :lol2:
Pisz¹c to trochê sobie ¿artowa³am :rozglada: A obecnie fakty s¹ takie, ¿e to moja capsiarka postanowi³a zerwaÌ wspó³pracê ze mn¹ :rozglada: Mam nadziejê, ¿e do powrotu naszych ulubieùców uda mi siê za³agodziÌ sytuacjê :rozglada:
..no a ja mam nadziejê ¿e ta wspó³praca zosta³a zawieszona tylko ze wzglêdu na to ¿e po prostu naszych ulubieùców brak w tv :rozglada:
ZangaÂżowaÂłam najbliÂższe otoczenie, ale zaczynajÂą siĂŞ buntowaĂŚ :rozglada: WiĂŞc wszystko jest moÂżliwe :spiewa:
..nie najbliÂżesz otoczenie w domu..to najbliÂższe otoczenie na forum na pewno uchwyci pierwszÂą sekundĂŞ dyÂżuru pourlopowego PawÂła :D
..szczerze mĂłwiÂąc to myÂślaÂłem Âże juÂż jutro bĂŞdzie w wieczorno-nocnych serwisach..a tu masz.. :rozglada:
..powrĂłt..jeszcze nie wczoraj :rozglada:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

D¿astina pisze:Tak myœla³am :rozglada: Chyba zd¹¿y³am wy³apaÌ te zachodz¹ce zmiany :rozglada: i dlatego od razu postanowi³am wytoczyÌ ciê¿sze dzia³o :lol:
To pierwsze teÂż nielekkim by byÂło, ale zapieraĂŚ siĂŞ obnaÂżonej prawdzie byÂłby mi nie w smak :lol2: ChoĂŚ nadziejĂŞ mam, Âże jeÂśli juÂż, to tego drugiego dziaÂła uÂżyjesz przeciwko mnie - bĂŞdzie bardzo skutecznym ;)
To ja ... myÂślĂŞ my wszyscy :D sobie ze spokojem na notkĂŞ czekamy, tak jak na faworytĂłw medialnych, upatrujÂąc w podanej przez obieÂżyÂświata przyczynie absencji naszej capsiarki, a sytuacja jest powaÂżniejszÂą :o ZaÂłagĂłdÂź jÂą koniecznie - jeÂśliÂś zawiniÂła :lol2:
Oby :roll: Jednak niech nikt siĂŞ nie zdziwi jeÂśli przegapiĂŞ powrĂłt PawÂła :rozglada: OdzwyczaiÂłam siĂŞ ostatnio od oglÂądania TVN24 :rozglada: jakoÂś trudno mi wysiedzieĂŚ :rozglada: ZangaÂżowaÂłam najbliÂższe otoczenie, ale zaczynajÂą siĂŞ buntowaĂŚ :rozglada: WiĂŞc wszystko jest moÂżliwe :spiewa:
Ale chÂłopakom z forum, tak jak pisaÂł obi, raczej nic nie umknie, wiĂŞc spokojna gÂłowa :D Tylko pamiĂŞtaj o udobruchaniu capsiarki :D Bo chÂłopaki wprawdzie chĂŞci majÂą ogromne, ale takich moÂżliwoÂści capsowych jaka ona nie majÂą :lol2:
A i czujĂŞ po koÂściach, Âże powrĂłt PawÂła juÂż zaniedÂługo nastÂąpi :lol2:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..a amunicjÂą trafiaÂłabyÂś do celu bardzo precyzyjnie :lol2:
ProszĂŞ, proszĂŞ nawet nie wiedziaÂłam, Âże ze mnie taki wyÂśmienity strzelec :lol: A jeszcze jakiÂś czas temu o maÂły wÂłos wybiÂłabym sobie zĂŞby strzelajÂąc z wiatrĂłwki mojego brata :rozglada:
Szanta¿yk zadzia³a³ :rozglada: Ja tylko blefowa³am :rozglada: Moja wspó³praca z notk¹ ma siê bardzo dobrze :tanczy:
obie¿yœwiat pisze:..no a ja mam nadziejê ¿e ta wspó³praca zosta³a zawieszona tylko ze wzglêdu na to ¿e po prostu naszych ulubieùców brak w tv :rozglada:
Nie by³eœ w b³êdzie ;)
obieÂżyÂświat pisze:..nie najbliÂżesz otoczenie w domu..to najbliÂższe otoczenie na forum na pewno uchwyci pierwszÂą sekundĂŞ dyÂżuru pourlopowego PawÂła :D
..szczerze mĂłwiÂąc to myÂślaÂłem Âże juÂż jutro bĂŞdzie w wieczorno-nocnych serwisach..a tu masz.. :rozglada:
..powrĂłt..jeszcze nie wczoraj :rozglada:
ProponujĂŞ panu redaktorowi, aby siĂŞ pospieszyÂł :rozglada: JeÂśli ta jego absencja bĂŞdzie siĂŞ przedÂłuÂżaĂŚ , to nie bĂŞdzie miaÂł do kogo wracaĂŚ :rozglada: Zaczynam sobie szukaĂŚ zastĂŞpstwa :spiewa:
Black Jack '62 pisze:Tylko pamiĂŞtaj o udobruchaniu capsiarki :D Bo chÂłopaki wprawdzie chĂŞci majÂą ogromne, ale takich moÂżliwoÂści capsowych jaka ona nie majÂą :lol2:
:lol: Jej to lepiej siê nie sprzeniewierzaÌ :cicho: bo póŸniej trudno j¹ udobruchaÌ :hmm:
Black Jack '62 pisze:A i czujĂŞ po koÂściach, Âże powrĂłt PawÂła juÂż zaniedÂługo nastÂąpi :lol2:
To jeszcze napisz na ile Twoim koÂściom moÂżna wierzyĂŚ? :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..a amunicjÂą trafiaÂłabyÂś do celu bardzo precyzyjnie :lol2:
ProszĂŞ, proszĂŞ nawet nie wiedziaÂłam, Âże ze mnie taki wyÂśmienity strzelec :lol: A jeszcze jakiÂś czas temu o maÂły wÂłos wybiÂłabym sobie zĂŞby strzelajÂąc z wiatrĂłwki mojego brata :rozglada:
..DÂżastina :>
..a po co ci zĂŞby do precyzyjnego strzelania :?: :D
..najwaÂżniejsze Âże trafiÂłaÂś do celu :lol:
..a trafiÂłaÂś :>
Szanta¿yk zadzia³a³ :rozglada: Ja tylko blefowa³am :rozglada: Moja wspó³praca z notk¹ ma siê bardzo dobrze :tanczy:
..nie blefuj wiĂŞcej razy..bo zawaÂłem idzie skoĂączyĂŚ :rydzyk:
ProponujĂŞ panu redaktorowi, aby siĂŞ pospieszyÂł :rozglada: JeÂśli ta jego absencja bĂŞdzie siĂŞ przedÂłuÂżaĂŚ , to nie bĂŞdzie miaÂł do kogo wracaĂŚ :rozglada: Zaczynam sobie szukaĂŚ zastĂŞpstwa :spiewa:
..to rozstanie zbliÂża siĂŞ juÂż nieuchronnie do miesiÂąca :rozglada:
..uhhh :uhh:
..podziwiam ciê..bo ja nie wiem jak bym wytrzyma³ tak d³ug¹ roz³¹kê :rozglada:
Black Jack '62 pisze:A i czujĂŞ po koÂściach, Âże powrĂłt PawÂła juÂż zaniedÂługo nastÂąpi :lol2:
To jeszcze napisz na ile Twoim koÂściom moÂżna wierzyĂŚ? :rozglada:
..nie wiem na ile koÂści Blacka sÂą wiarygodne ale moje wcale :nie:
..czuÂłem Âże PaweÂł pojawi siĂŞ na popoÂłudniowej zmianie w Sejmie i..Wierzuk jest :/
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

WydawaÂło mi siĂŞ, Âże sÂłyszaÂłem gÂłos PawÂła na konferencji ministra Mojzesowicza.
Ale moÂże mi siĂŞ wydawaÂło..........
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze:WydawaÂło mi siĂŞ, Âże sÂłyszaÂłem gÂłos PawÂła na konferencji ministra Mojzesowicza.
.. :shock: Âżeby siĂŞ sprawdziÂło :rydzyk:

..ale to by rodziÂło pewne podejrzenia :lol:

..PaweÂł znikÂł mniej wiĂŞcej wtedy co Asi KryĂąska i wrĂłciÂłby teÂż w tym samym mniej wiĂŞcej terminie :lol:

..zobaczymy moÂże PawÂła w relacji w raporcie :D

..o nie ;(
..Ziobro w³aœnie zacz¹³ konferencjê ;(

..ale w koĂącu nowo mianowany minister rolnictwa to waÂżna sprawa :]
..na pewno znajdÂą czas na relacjĂŞ :)

[ Dodano: Wto Lip 31, 2007 3:52 pm ]
..no i jest :D

Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze:WydawaÂło mi siĂŞ, Âże sÂłyszaÂłem gÂłos PawÂła na konferencji ministra Mojzesowicza.
Ale moÂże mi siĂŞ wydawaÂło..........
GratulujĂŞ sÂłuchu :brawa: I spostrzegawczoÂści :brawa:
obieÂżyÂświat pisze:..no i jest :D
GratulujĂŞ Âładnych kadrĂłw capsowych :D

OglÂądaÂłem raport, Tadla coÂś wspominaÂła o tym, Âże do PawÂła bĂŞdÂą jeszcze wracaĂŚ, ale coÂś wrĂłciĂŚ nie mogÂą :>
CzyÂżby tak mocno stĂŞsknili siĂŞ za PawÂłem :>

To chcĂŞ powiedzieĂŚ, Âże inni stĂŞsknili siĂŞ naprawdĂŞ :ban:

ChoĂŚ PaweÂł na stĂŞsknionego za fanami to nie wyglÂądaÂł :(
ODPOWIEDZ