Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..Zetku wiĂŞlkie dziĂŞki za te sensacyjne capsiÂątka - cudowne wszystkie :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

..Alchemik no moÂże i masz racjĂŞ ;)
..ale ty wiesz co siĂŞ wtedy dziaÂło :?:
..do samego koĂąca nie wiadomo byÂło co i jak bĂŞdzie ;)
Dziœ podobno (powtarzam za TVN24!) w podpoznaùskich Krzesinach festyn Mo¿na nawet za friko komunikacj¹ miejsk¹ dostaÌ siê na ten festyn i dotkn¹Ì F16
..a Black - ostatnio go maÂło na forum - chyba nie skorzystaÂł z okazji i nie pojechaÂł na Krzesiny :?:
..nie zastanie dzis tam Agatki ;)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Nie, tam go dzisiaj na pewno nie bĂŞdzie ;) AngaÂżuje siĂŞ w prawdzie w obchody 88. rocznicy odzyskania niepodlegÂłoÂści, ale na zupeÂłnie innym terenie ;) To one, te przygotowania, najprawdopodobniej tak go pochÂłonĂŞÂły :>

Te capsy ZeTka to jest rewelacja :D Taka realna odskocznia od rzeczywistoÂści, ktĂłrÂą na co dzieĂą widzimy w telewizji :D
I widaĂŚ na nich jakÂą skomplikowanÂą fryzurĂŞ miaÂła Agata :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

ZeTek - krĂłl forum rzadko zaszczyca nas swojÂą obecnoÂściÂą, ale jak siĂŞ pojawi to z konkretami 8) coÂś wspaniaÂłego, po prostu wspaniaÂłego :D
ale moÂżna byÂło wesprzeĂŚ siĂŞ ÂściÂągawkÂą, zwÂłaszcza, Âże nie byÂłoby tego wĂłwczas widaĂŚ
Do czego Ty naszÂą AgatkĂŞ namawiasz :o Ona na pewno nigdy w Âżyciu nie ÂściÂągaÂła na swojej edukacyjnej drodze! :D
Mo¿e napisz do niej, a nó¿ widelec, skorzysta z rad przy okazji omawiania kolejnego l¹dowania jakichœ bli¿ej mi nieznanych maszyn lotniczych ;) Kto wie, mo¿e nawet zapisze siê na jakiœ kurs pilota¿u i zasi¹dzie za sterami nowoczesnego myœliwca :D Wszak wprawê i doœwiadczenie w procesie witania ju¿ posiada, to mo¿e i lotniczego bakcyla po³knê³a :D
obieÂżyÂświat pisze:..a Black - ostatnio go maÂło na forum - chyba nie skorzystaÂł z okazji i nie pojechaÂł na Krzesiny
Po czĂŞÂści przyczynÂą takiego stanu rzeczy jest to, o czym juÂż Funcky wspomniaÂła, a po czĂŞÂści (sporej) chodzi o to, Âże ostatnio ... :roll: byÂłem tak dziwnie :mhm: :hyh: :uhh: natchniony, Âże nie byÂło sensu wchodziĂŚ na dÂłuÂżej na forum tylko po to, by napisaĂŚ Black Jack CENZURA :devil:
Zdajê sobie sprawê z tego, ¿e jej kobiecoœÌ nie pozwala nawet na to by zajrzeÌ pod maskê samochodu, a ograniczaÌ siê jedynie do eksploatacji auta[...]
Pewnie tak wÂłaÂśnie jest, ale byĂŚ moÂże nie do koĂąca tak ... :D Agatka w garaÂżu, sprawdzajÂąca poziom oleju, pÂłynu w chÂłodnicy - czemu nie :lol: JuÂż to mam przed oczyma :szalony: Ma na sobie biaÂły obcisÂły tank top :szalony: czarny dwuczĂŞÂściowy, za duÂży roboczy kombinezon z podwiniĂŞtymi nogawkami :szalony: oczywiÂście z potarganymi wÂłosami, lekko przybrudzona jakimÂś mazidÂłem i ocierajÂąca pot z czoÂła :szalony: trzymajÂąca klucz francuski w rĂŞku :lol: Och :D Pewnie gdybym znalazÂł siĂŞ teraz w pobliÂżu niej, oberwaÂłbym tym kluczem po gÂłowie :devil:

[ Dodano: Sob Lis 11, 2006 7:18 pm ]
OOOOOOOOOOOOOOOOOooooo :o :o :o ta czêœÌ o gara¿u mia³a byÌ ocenzurowana :red: :red: :red:
Autocenzura nie zadziaÂłaÂła :hmm:
Dlaczego funkcja ''edit'' dziaÂła tutaj tylko 15 minut???? :hmm:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Po czĂŞÂści przyczynÂą takiego stanu rzeczy jest to, o czym juÂż Funcky wspomniaÂła, a po czĂŞÂści (sporej) chodzi o to, Âże ostatnio ... :roll: byÂłem tak dziwnie :mhm: :hyh: :uhh: natchniony, Âże nie byÂło sensu wchodziĂŚ na dÂłuÂżej na forum tylko po to, by napisaĂŚ Black Jack CENZURA :devil:
..pojĂŞcia nie mam o co tak wÂłaÂściwie ci chodzi :devil:
..robisz chyba z igÂły widÂły :lol2:
Och :D Pewnie gdybym znalazÂł siĂŞ teraz w pobliÂżu niej, oberwaÂłbym tym kluczem po gÂłowie :devil:
..nie mogĂŞ siĂŞ oprzeĂŚ wraÂżeniu Âże postrzegasz AgatkĂŞ jako kobietĂŞ bardzo walecznÂą :lol2:
..juÂż kiedyÂś pisaÂłeÂś Âże obawiaÂłeÂś siĂŞ Âże zaatakuje ciĂŞ mikrofonem :devil:
[ Dodano: Sob Lis 11, 2006 7:18 pm ]
OOOOOOOOOOOOOOOOOooooo :o :o :o ta czêœÌ o gara¿u mia³a byÌ ocenzurowana :red: :red: :red:
..juÂż ci wierze :devil:
..a jeÂśli piszesz prawdĂŞ to zaktualizuj koniecznie tÂą cenzurĂŞ ;)

..Agatka ma wolny weekend :)
..mam nadziejĂŞ ze wypocznie w tygodniu znowu szaleĂąstwo dyÂżurowe :szalony:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:Po czĂŞÂści przyczynÂą takiego stanu rzeczy jest to, o czym juÂż Funcky wspomniaÂła, a po czĂŞÂści (sporej) chodzi o to, Âże ostatnio ... :roll: byÂłem tak dziwnie :mhm: :hyh: :uhh: natchniony, Âże nie byÂło sensu wchodziĂŚ na dÂłuÂżej na forum tylko po to, by napisaĂŚ Black Jack CENZURA :devil:
..pojĂŞcia nie mam o co tak wÂłaÂściwie ci chodzi :devil:
A ja wiem :D Ale nie powiem :D Fakt faktem, lepiej go odseparowaĂŚ na jakiÂś czas :lol: Lepiej bĂŞdzie dla tego wÂątku, jeÂśli Blacka obejmiemy tymczasowÂą kwarantannÂą :devil:
Och :D Pewnie gdybym znalazÂł siĂŞ teraz w pobliÂżu niej, oberwaÂłbym tym kluczem po gÂłowie :devil:
..nie mogĂŞ siĂŞ oprzeĂŚ wraÂżeniu Âże postrzegasz AgatkĂŞ jako kobietĂŞ bardzo walecznÂą :lol2:
..juÂż kiedyÂś pisaÂłeÂś Âże obawiaÂłeÂś siĂŞ Âże zaatakuje ciĂŞ mikrofonem :devil:
On z regu³y wie, co pisze - zna moc swoich ,,s³ów'' i przys³uguj¹ce im konsekwencje :devil: ByÌ mo¿e celowo pos³uguje siê prowokacj¹ - tylko po co? :devil:
To zobaczymy jak bĂŞdzie :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

A gdzieÂżby czekaĂŚ do... a jutra choĂŚby 8) PiĂŞkna Gwiazda z Poznania kwadransĂłw kilka temu zagoÂściÂła w tzw. Wieczorze Wyborczym. KrĂłtko, piĂŞknie, zjawiskowo 8) Ale niespodzianka :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

No nie :D Myœla³am, ¿e jako pierwsza zawitam na forum z t¹ wspania³¹ nowin¹ :lol: Przegra³am wyœcig na forum :lol:

MĂłj przedmĂłwca, a wÂłaÂściwie ''przedpisarz'' napisaÂł prawdĂŞ :) Dodam tylko od siebie, Âże relacji Agaty towarzyszyÂł olÂśniewajÂący bÂłysk w jej duÂżych brÂązowych oczach 8)

Ten jej króciutki raporcik ze stolicy Wielkopolski to faktycznie by³o spore zaskoczenie, poniewa¿ na samym wstêpie Wieczoru wyborczego nie by³o z m.in. Poznaniem ³¹czenia. By³o to dla mnie co najmniej niezrozumia³e, ale mimo to spodziewa³am siê ³¹czeù w dlaszej czêœci programu i siê nie przeliczy³am.
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :hmm:
D¿astina pisze: Ten jej króciutki raporcik ze stolicy Wielkopolski to faktycznie by³o spore zaskoczenie, poniewa¿ na samym wstêpie Wieczoru wyborczego nie by³o z m.in. Poznaniem ³¹czenia.
..no wÂłaÂśnie :?: :!:
..to mnie wprowadzi³o w b³¹d :evil:
..myÂślaÂłem Âże bĂŞdÂą tylko te miasta ktĂłre wymienili na poczÂątku ;(
Funckyrella pisze:
To zobaczymy jak bĂŞdzie :D
..nie ma dzis Agatki :(
..myÂślaÂłem Âże dzis wÂłaÂśnie bĂŞdzie :(
..tylko b³agam nie piszcie ¿e by³a ca³¹ noc bo tego nie prze¿yjê ;(
..mimo to proszê o szczegó³y :rydzyk:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:MĂłj przedmĂłwca, a wÂłaÂściwie ''przedpisarz'' napisaÂł prawdĂŞ :) Dodam tylko od siebie, Âże relacji Agaty towarzyszyÂł olÂśniewajÂący bÂłysk w jej duÂżych brÂązowych oczach 8)
Zaiste :) SprawiÂł, Âże przy caÂłym mym rozsmĂŞtnieniu, zmĂŞtnieniu i czym tam jeszcze :> musiaÂłem ''pojaÂśnieĂŚ'' :)
obie¿yœwiat pisze: ..tylko b³agam nie piszcie ¿e by³a ca³¹ noc bo tego nie prze¿yjê ;(
Ode mnie tego nie usÂłyszysz, bo po 22.00 i minut kilka sen mnie zmoÂżyÂł ;) MoÂże wiĂŞc i Agatta... :>
A ÂśniÂły siĂŞ piĂŞkne rzeczy :rozglada:

Trzymam kciuki, Âżeby w niedalekiej przyszÂłoÂści ''na bĂłle, co trapiÂą Twoje serce, lek ci zesÂłano miÂły'' :P
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

No i proszê Agata nam zrobi³a ma³¹ niespodziankê i pojawi³a siê na chwilê w wieczorze wyborczym , za to inna oczekiwana pani te¿ na A. albo mi umknê³a,albo jak przedtem podejrzewa³am nie pojawi³a siê wogóle... :neutral:
P.S. Dzis od rana na poznaĂąskim posterunku niestety Joanna Komolka
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nika :D O drugiej damie na ''A'' - wielkiej nieobecnej, w innym wÂątku, bo bĂŞdzie nie na temat :)

MyÂślĂŞ, Âże przy odrobinie szczĂŞÂścia mnie udaÂło siĂŞ oszukaĂŚ przeczucia i trafiĂŚ wczoraj na AgatkĂŞ :P TeÂż miaÂłem chwile zwÂątpienia, czy bĂŞdzie ;) PrzecieÂż tematem wyborczym caÂły dzieĂą w Poznaniu zajmowaÂła siĂŞ Joanna ;) AgatkĂŞ przewidzieli na bardziej reprezentacyjny moment :lol2:
Alchemik pisze:
obie¿yœwiat pisze: ..tylko b³agam nie piszcie ¿e by³a ca³¹ noc bo tego nie prze¿yjê ;(
Ode mnie tego nie usÂłyszysz, bo po 22.00 i minut kilka sen mnie zmoÂżyÂł ;) MoÂże wiĂŞc i Agatta... :>
Po wype³nieniu obowi¹zków na posterunku na pewno posz³a prosto do ³ó¿eczka :aniol:
Chyba, Âże miaÂła jakieÂś inne - pilne plany :> :szalony:
A ÂśniÂły siĂŞ piĂŞkne rzeczy :rozglada:
A ja nie mog³em zasn¹Ì i w ogóle nie to mi by³o w g³owie :szalony:
Trzymam kciuki, Âżeby w niedalekiej przyszÂłoÂści ''na bĂłle, co trapiÂą Twoje serce, lek ci zesÂłano miÂły'' :P
JakaÂś ''super-odlotowa'' ( :lol2: ) terapia by siĂŞ przydaÂła :tanczy:

No, obie¿yœwiat :D Jeœli Ciê to pocieszy, a na pewno nieco uspokoi, b¹dŸ zaspokoi ciekawoœÌ, napiszê, ¿e by³o - kilkanaœcie minut po 21-szej, tylko (albo a¿ ;) zale¿y jak na to patrzeÌ w skali ca³ego wieczoru i ''pojawialnoœci'' poszczególnych red. regionalnych ;) ) jedno wejœcie i to by³ raczej tylko (albo a¿, w zale¿noœci od tego, na ile wa¿nym dla Ciebie jest spêdzenie nieca³ej minuty z Agatk¹ ;) ) sprint, ani¿eli bieg przez prze³aj ;) A mówi³a (³adnie :P ) g³ównie o sonda¿owym wyniku wyborów prezydenckich i o tym, ¿e Poznaniaków czekaj¹ jeszcze 2 tygodnie wzmo¿onej kampanii i udzia³ w II turze wyborów, której wynik trudno przewidzieÌ :) O silnych kandydatach: Grobelnym, który chwilê przed wyborami oczyœci³ siê przed s¹dem z zarzutów o niegospodarnoœÌ, o Pas³o-Wiœniewskiej z PO, która mo¿e liczyÌ na elektorat Tomczaka z PiS ... :D PóŸniej, czyli w drugiej czêœci wieczoru, prowadzonej przez Grassa ³¹czenia z Agatk¹ nie by³o i podobnie w paœmie nazwanym Noc wyborcza, prowadzonym przez Beatê Tadlê :] Dane nt. wygl¹du Agatki te¿ Ciê interesuj¹ :> B³ysk w oku ju¿ ¿eœcie przeanalizowali, to ja skupiê siê na reszcie - oczywiœcie tej reszcie, któr¹ by³o w telewizji widaÌ :szalony: Marynara be¿owa i czarna pod ni¹ bluzka z delikatnym dekoltem :szalony: Fryzura: w³osy lekko zwi¹zane i lekko rozpuszczone :szalony: nieœmia³y, ale jednak powrót do grzywki - to dziwne, ale têskni³em do niej nieco :szalony: W³aœciwie, to jest mi wszystko jedno, ju¿ nie wysuwam ¿adnych roszczeù - zawsze jest tak samo piêkna :P
Szkoda, iÂż tym razem ÂświatÂła w studio byÂły tak intensywne, a nie tak romantycznie nastrojowe, jak w jeden z tych paÂździernikowych niedzielnych wieczorĂłw :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..dziĂŞki za opis :)
..ale nie wiem czy poprawiÂł samopoczucie ;(
..teraz dopiero wiem ile mnie ominĂŞÂło ;(
Alchemik pisze:Trzymam kciuki, Âżeby w niedalekiej przyszÂłoÂści ''na bĂłle, co trapiÂą Twoje serce, lek ci zesÂłano miÂły'' :P
..to zdecydowanie by mi poprawiÂło humor :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Tylko jej pojawienie siĂŞ jest w stanie poprawiĂŚ Ci humor? :lol2:

No to czekamy i tĂŞsknimy razem :szalony:

MoÂże jakoÂś szybciej ten czas bez niej nam minie :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

AgatkĂŞ przewidzieli na bardziej reprezentacyjny moment
Elitarna jednostka do zadaĂą specjalnych :D
Black Jack '62 pisze:Tylko jej pojawienie siĂŞ jest w stanie poprawiĂŚ Ci humor? :lol2:
Tutaj chyba i bez odpowiedzi pytanego wszyscy mamy jasnoœÌ :>
No to czekamy i tĂŞsknimy razem :szalony:

MoÂże jakoÂś szybciej ten czas bez niej nam minie :lol2:
Jacy my Polacy ''silni, zwarci i gotowi'' :)
ZupeÂłnie nie wiem dlaczego, tydzieĂą obecnie trwajÂący, dÂłuÂży mi siĂŞ niesÂłychanie :uhh: DziÂś przez moment myÂślaÂłem nawet, Âże jutro juÂż piÂątek :mhm: W telewizji nudy, Âże hej...
Nie lubiĂŞ nudy i monotonii :/ I to nie tylko tej w telewizji ;)
Ale nie mam teÂż ochoty byĂŚ jak co dzieĂą - czÂłowiekiem w ''wiecznym ruchu".
Co teraz moglibyÂśmy wymyÂśliĂŚ, gdybyÂśmy siĂŞ tak zbiorowo ponudzili? :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Elitarna jednostka do zadaĂą specjalnych :D
Taaa ... :D Jej wystĂŞp byÂł tak ekskluzywny i dostarczyÂł tylu wraÂżeĂą, iÂż musiaÂł nam wystarczyĂŚ na kolejny - trzeci dzieĂą bez Agatki w tv ;(
No, ale jak dÂługo moÂżna :> Nie samÂą JoasiÂą KomolkÂą tvn24 Âżyje :D
Zak³adaj¹c (jak ja nie lubiê tego s³owa :/ ), ¿e po ka¿dej przerwie, rozstaniu musi nadejœÌ moment powrotu, wkrótce powinniœmy znów Agatkê w pe³nej krasie zobaczyÌ :rozglada:
Pytanie: kiedy i gdzie? :D
Alchemik pisze: Jacy my Polacy ''silni, zwarci i gotowi'' :)
Ale niechaj to nie bĂŞdzie ''bĂłj nasz ostatni'' :lol2: Ale z takim hasÂłem moÂżesz w sobotĂŞ na (tfu) marszu rĂłwnoÂści w Poznaniu siĂŞ pojawiĂŚ :D
Co teraz moglibyÂśmy wymyÂśliĂŚ, gdybyÂśmy siĂŞ tak zbiorowo ponudzili?
Ale nie ma Agatki, wiĂŞccccc ... :D Nadmiar doznaĂą, ktĂłrego w zeszÂłym tygodniu doÂświadczaliÂśmy przez 2 dni rĂłwnieÂż mĂłgÂł byĂŚ zgubnym :D Pozytywne zatracenie :szalony: Ja wymyÂśliÂłbym dziÂś i to caÂłkiem sporo, ale :stop: nie wypada :D
ODPOWIEDZ