Nika

O drugiej damie na ''A'' - wielkiej nieobecnej, w innym wÂątku, bo bĂŞdzie nie na temat
MyÂślĂŞ, Âże przy odrobinie szczĂŞÂścia mnie udaÂło siĂŞ oszukaĂŚ przeczucia i trafiĂŚ wczoraj na AgatkĂŞ

TeÂż miaÂłem chwile zwÂątpienia, czy bĂŞdzie

PrzecieÂż tematem wyborczym caÂły dzieĂą w Poznaniu zajmowaÂła siĂŞ Joanna

AgatkĂŞ przewidzieli na bardziej reprezentacyjny moment
Alchemik pisze:obie¿yœwiat pisze: ..tylko b³agam nie piszcie ¿e by³a ca³¹ noc bo tego nie prze¿yjê
Ode mnie tego nie usÂłyszysz, bo po 22.00 i minut kilka sen mnie zmoÂżyÂł

MoÂże wiĂŞc i Agatta... :>
Po wype³nieniu obowi¹zków na posterunku na pewno posz³a prosto do ³ó¿eczka :aniol:
Chyba, Âże miaÂła jakieÂś inne - pilne plany :> :szalony:
A ÂśniÂły siĂŞ piĂŞkne rzeczy :rozglada:
A ja nie mog³em zasn¹Ì i w ogóle nie to mi by³o w g³owie :szalony:
Trzymam kciuki, Âżeby w niedalekiej przyszÂłoÂści ''na bĂłle, co trapiÂą Twoje serce, lek ci zesÂłano miÂły''

JakaÂś ''super-odlotowa'' (

) terapia by siĂŞ przydaÂła :tanczy:
No, obieÂżyÂświat

Jeœli Ciê to pocieszy, a na pewno nieco uspokoi, b¹dŸ zaspokoi ciekawoœÌ, napiszê, ¿e by³o - kilkanaœcie minut po 21-szej, tylko (albo a¿

zaleÂży jak na to patrzeĂŚ w skali caÂłego wieczoru i ''pojawialnoÂści'' poszczegĂłlnych red. regionalnych

) jedno wejÂście i to byÂł raczej tylko (albo aÂż, w zaleÂżnoÂści od tego, na ile waÂżnym dla Ciebie jest spĂŞdzenie niecaÂłej minuty z AgatkÂą

) sprint, aniÂżeli bieg przez przeÂłaj

A mĂłwiÂła (Âładnie

) g³ównie o sonda¿owym wyniku wyborów prezydenckich i o tym, ¿e Poznaniaków czekaj¹ jeszcze 2 tygodnie wzmo¿onej kampanii i udzia³ w II turze wyborów, której wynik trudno przewidzieÌ

O silnych kandydatach: Grobelnym, który chwilê przed wyborami oczyœci³ siê przed s¹dem z zarzutów o niegospodarnoœÌ, o Pas³o-Wiœniewskiej z PO, która mo¿e liczyÌ na elektorat Tomczaka z PiS ...

PóŸniej, czyli w drugiej czêœci wieczoru, prowadzonej przez Grassa ³¹czenia z Agatk¹ nie by³o i podobnie w paœmie nazwanym Noc wyborcza, prowadzonym przez Beatê Tadlê :] Dane nt. wygl¹du Agatki te¿ Ciê interesuj¹ :> B³ysk w oku ju¿ ¿eœcie przeanalizowali, to ja skupiê siê na reszcie - oczywiœcie tej reszcie, któr¹ by³o w telewizji widaÌ :szalony: Marynara be¿owa i czarna pod ni¹ bluzka z delikatnym dekoltem :szalony: Fryzura: w³osy lekko zwi¹zane i lekko rozpuszczone :szalony: nieœmia³y, ale jednak powrót do grzywki - to dziwne, ale têskni³em do niej nieco :szalony: W³aœciwie, to jest mi wszystko jedno, ju¿ nie wysuwam ¿adnych roszczeù - zawsze jest tak samo piêkna
Szkoda, iÂż tym razem ÂświatÂła w studio byÂły tak intensywne, a nie tak romantycznie nastrojowe, jak w jeden z tych paÂździernikowych niedzielnych wieczorĂłw :szalony: