voyagerck pisze:Lepsza jest wersja z napisem FACTOR Jednak jeśli mieliby robić sam "X" to w totalnie innej formie
Oczywiscie to jest twoja opinia. Wiem ze X na scenie jest po to by zworcic uwage na to ze na scenie moze stac osoba z X factorem, a nie po prostu logo show... i wedlug mnie wyglada to o wiele schludniej.. Widocznie reszta 25 edycji na swiecie sie myli
Z reszta, mam nadzieje ze jak X Factor sie w Polsce rozwinie, to moze w 3 lub 4 edycji castingi pojawia sie np na Torwarze w Warszawie... z atmosfera estradowa, niz raczej kameralna:
Nie chce porownywac z Polska, nie o to mi chodzi, po prostu dla tych tu ciekawskich znalazlem kilka clipow wideo... z castingow z angli, wariactwo, ale widac jaki szal ten program stworzyl ostatnio!
sb pisze:Nie chce porownywac z Polska, nie o to mi chodzi, po prostu dla tych tu ciekawskich znalazlem kilka clipow wideo... z castingow z angli, wariactwo, ale widac jaki szal ten program stworzyl ostatnio!
Polski X-Factor to zupełnie inna liga... Nieporównywalny budżet, nieporównywalny rozmach... ale przede wszystkim u nas jest dopiero 2 edycja! a np. w UK będzie 9 . Tak naprawdę ten format musi też na siebie zarobić. Poczekajmy na 4 czy 5 edycje i wtedy zobaczymy jak to będzie wyglądało. Teraz jest to "regionalna" wersja tego programu.
Britain's Got Talent też jest robione z rozmachem. Mieliśmy już 4 edycję i jedyne co się zmieniło to (siłą rzeczy) juror i dodano gwiazdeczki na planszy tytułowej.
TVP1 bez Rancza wiosną. Robi się ciekawie. Czyżby pojedynek X Factor vs Must be the Music ? Siła Wyższa sukcesu Rancza nie osiągnie, chociaż ze min. 4 mln. widzów zbierze. Zobaczymy http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/tv ... alu-ranczo