masz racje z dodÂą pokazaÂła sie z nienajlepszej strony miaÂły byĂŚ niespodzianki a tu jakis cyrk troche ÂżenujÂącecorner pisze:. Doda natomiast zaprezentowaÂła siĂŞ ze swojej najgorszej strony, swojej strony... BÂłe.
[TVN] Sopot Festival 2007
Moderator: Łukasz
Przed ogÂłoszeniem wynikĂłw miaÂłem bardzo ten dzieĂą pochwaliĂŚ i nazwac go najlepszym w historii Sopotu TVN, ale niestety sie troche rozczarowaÂłem..Feel nie podobaÂł mi sie, nie wytypowaÂłbym ich z polskich selekcji, ale dobra.. przyznanie im nagrody publicznosci byÂło oczywiste, komisja powinna wykazac siĂŞ wiĂŞkszym wysmakowaniem, tym bardziej, ze byÂło wg mnie z czego wybieraĂŚ.
Merytorycznie TVN bardzo sie postaraÂł, scena wspaniale rozÂświetlona, wykonawcy bardzo poprawni, sÂłabo wypadli tylko Sumptuastic. Zdecydowanie najlepiej wypadli ÂŁukasz Zagrobelny, Sophie Ellis Bextor, The Cloud room, a najlepiej Emmanuel Moire.
TVN wygra³ z Polsatem i Top Trendami. PublicznoœÌ siê bawi³a, by³o weso³o, porywaj¹co. Polsat je¿eli chce odnieœÌ festiwalowy sukces powinien postawiÌ na.. œwiat³o. Top Trendy by³y dotychczas wywa¿one, stonowane.. im wiecej jasnego swiat³o, ¿ywio³owej porywaj¹cej muzyki i efektów tym bardziej ludzie sie bawi¹, a efekty mami³y wzrok i naprawde bardzo przyci¹ga³y. Wielkie uznanie za dzisiejszy dzieù.
Ocena dnia drugiego 5,25/6
Merytorycznie TVN bardzo sie postaraÂł, scena wspaniale rozÂświetlona, wykonawcy bardzo poprawni, sÂłabo wypadli tylko Sumptuastic. Zdecydowanie najlepiej wypadli ÂŁukasz Zagrobelny, Sophie Ellis Bextor, The Cloud room, a najlepiej Emmanuel Moire.
TVN wygra³ z Polsatem i Top Trendami. PublicznoœÌ siê bawi³a, by³o weso³o, porywaj¹co. Polsat je¿eli chce odnieœÌ festiwalowy sukces powinien postawiÌ na.. œwiat³o. Top Trendy by³y dotychczas wywa¿one, stonowane.. im wiecej jasnego swiat³o, ¿ywio³owej porywaj¹cej muzyki i efektów tym bardziej ludzie sie bawi¹, a efekty mami³y wzrok i naprawde bardzo przyci¹ga³y. Wielkie uznanie za dzisiejszy dzieù.
ZGADZAM SIĂ W ZUPEÂŁNOÂŚCI!!!!!mks pisze:Przed ogÂłoszeniem wynikĂłw miaÂłem bardzo ten dzieĂą pochwaliĂŚ i nazwac go najlepszym w historii Sopotu TVN, ale niestety sie troche rozczarowaÂłem..Feel nie podobaÂł mi sie, nie wytypowaÂłbym ich z polskich selekcji, ale dobra.. przyznanie im nagrody publicznosci byÂło oczywiste, komisja powinna wykazac siĂŞ wiĂŞkszym wysmakowaniem, tym bardziej, ze byÂło wg mnie z czego wybieraĂŚ.
Drugi dzieĂą Sopot Festival 2007 okreÂślĂŞ jednym sÂłowem - R E W E L A C J A ! ! ! 
ByÂło doskonale, Âświetni wykonawcy, nowoczesna scena, ludzi bawili siĂŞ jak szaleni - aÂż ÂżaÂłujĂŞ, Âże nie mogÂłem tam byĂŚ.

ByÂło doskonale, Âświetni wykonawcy, nowoczesna scena, ludzi bawili siĂŞ jak szaleni - aÂż ÂżaÂłujĂŞ, Âże nie mogÂłem tam byĂŚ.

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
to realizatorzy tworza klimat, powiem ci Âże byÂłem na molo i ludzie na koncercie nie bawili sie znowu aÂż tak sza,Âłowo a w telewizji wyszÂło jakby poprostu to byÂła impreza ich zycia, gratulacje dla realizatorĂłw byÂł Âświatowy poziomPOpieram pisze:Drugi dzieĂą Sopot Festival 2007 okreÂślĂŞ jednym sÂłowem - R E W E L A C J A ! ! !
TVN innowacja i nowoczesność...
Mi spodobaÂło siĂŞ wejÂście Magdy MoÂłek... moÂże nie zauwaÂżyliÂście, ale jak wchodziÂła na scenĂŞ, to siĂŞ ukÂłoniÂła do kamery, weszÂła na Âśrodek sceny i dopiero przywitaÂła siĂŞ z publicznoÂściÂą. MiÂło
Doda za kaÂżdym razem miaÂła innÂą kreacjĂŞ, ale pomysÂł z perukÂą dobry> na poczÂątku myÂślaÂłem, Âże ÂściĂŞÂła wÂłosy. Jej nowa piosenka Âśrednia.
Co do reklam, to pierwsza pojawiÂła siĂŞ juÂż po 13 minutach...ahhh. No, ale z drugiej strony, naleÂży podkreÂśliĂŚ, Âże chyba przez caÂły finaÂł, nie byÂło ani jednej reklamy (chyba Âże siĂŞ mylĂŞ to sorry).
Z Polaków powinien przejœÌ Zagrobelny albo Ostrowska. Ona by³a wœród Polaków fenomenalna. Troszeczkê nie podoba³o mi siê wykonanie Sophie Ellis Bextor.
Muszê stwierdziÌ, ¿e oprawa graficzna, czo³ówka, lataj¹ce napisy SOPOT FESTIVAL 2007 na scenie, ten wirtualny komputer ze Stachuskym by³y bardzo dobre. Scenografia w œwietle > cudowna (tak, jednak w œwietle to co innego - piêkna).
PublicznoœÌ: dawno nie by³o festiwalu, na którym publicznoœÌ bawi³a by siê tak dobrze!
Jury: mĂłwili nawet ciekawie. Jedni dodawali otuchy (Marylka) inni krytykowali (kozyra) I dobrze. Pogaduchy nawet na poziomie. Nie byÂło na okrÂągÂło gÂłupiego pytania jak w zeszÂłym roku "Czy to juÂż jest Bursztynowy..."
Magda MoÂłek: bardzo pozytywnie. Doda: trochĂŞ jej maÂło. Ale moÂże to lepiej.
ZwyciĂŞzcy: najsÂłabszy punkt festiwalu. Dno. Jak wczeÂśniej powiedziaÂłem, musimy siĂŞ pogodziĂŚ, Âże Polak zawsze wygra w gÂłosowaniu SMS-owym, chociaÂżby w konkursie wystÂąpiÂła sama Celine Dion czy nie wiem kto tam. Niestety, taki gÂłupi zwyczaj :0 Strasznie szkoda, bojĂŞ siĂŞ, Âże jak tak dalej pĂłjdzie, to maÂło kto z zagranicy bĂŞdzie chciaÂł przybyĂŚ do Sopotu. Ale decyzja Jury: no nie popisali siĂŞ, mogli wybraĂŚ naprawdĂŞ lepiej.
i dwa fajne cytaty:
Magda MoÂłek: "Marylko, nie otwieraj jutro drzwi nikomu o siĂłdmej!"
Doda: "Mamy juÂż pilota, ktĂłremu wywiaÂło wszystkie szare komĂłrki"
prezydent Sopotu: "Mamy z Mariuszem Walterem ukÂład na ten festiwal"
Ale naprawdĂŞ, to Âże wygraÂł dwie nagrody Feel jest ÂżenujÂące.

Doda za kaÂżdym razem miaÂła innÂą kreacjĂŞ, ale pomysÂł z perukÂą dobry> na poczÂątku myÂślaÂłem, Âże ÂściĂŞÂła wÂłosy. Jej nowa piosenka Âśrednia.
Co do reklam, to pierwsza pojawiÂła siĂŞ juÂż po 13 minutach...ahhh. No, ale z drugiej strony, naleÂży podkreÂśliĂŚ, Âże chyba przez caÂły finaÂł, nie byÂło ani jednej reklamy (chyba Âże siĂŞ mylĂŞ to sorry).
Z Polaków powinien przejœÌ Zagrobelny albo Ostrowska. Ona by³a wœród Polaków fenomenalna. Troszeczkê nie podoba³o mi siê wykonanie Sophie Ellis Bextor.
Muszê stwierdziÌ, ¿e oprawa graficzna, czo³ówka, lataj¹ce napisy SOPOT FESTIVAL 2007 na scenie, ten wirtualny komputer ze Stachuskym by³y bardzo dobre. Scenografia w œwietle > cudowna (tak, jednak w œwietle to co innego - piêkna).
PublicznoœÌ: dawno nie by³o festiwalu, na którym publicznoœÌ bawi³a by siê tak dobrze!
Jury: mĂłwili nawet ciekawie. Jedni dodawali otuchy (Marylka) inni krytykowali (kozyra) I dobrze. Pogaduchy nawet na poziomie. Nie byÂło na okrÂągÂło gÂłupiego pytania jak w zeszÂłym roku "Czy to juÂż jest Bursztynowy..."
Magda MoÂłek: bardzo pozytywnie. Doda: trochĂŞ jej maÂło. Ale moÂże to lepiej.
ZwyciĂŞzcy: najsÂłabszy punkt festiwalu. Dno. Jak wczeÂśniej powiedziaÂłem, musimy siĂŞ pogodziĂŚ, Âże Polak zawsze wygra w gÂłosowaniu SMS-owym, chociaÂżby w konkursie wystÂąpiÂła sama Celine Dion czy nie wiem kto tam. Niestety, taki gÂłupi zwyczaj :0 Strasznie szkoda, bojĂŞ siĂŞ, Âże jak tak dalej pĂłjdzie, to maÂło kto z zagranicy bĂŞdzie chciaÂł przybyĂŚ do Sopotu. Ale decyzja Jury: no nie popisali siĂŞ, mogli wybraĂŚ naprawdĂŞ lepiej.
i dwa fajne cytaty:
Magda MoÂłek: "Marylko, nie otwieraj jutro drzwi nikomu o siĂłdmej!"
Doda: "Mamy juÂż pilota, ktĂłremu wywiaÂło wszystkie szare komĂłrki"
prezydent Sopotu: "Mamy z Mariuszem Walterem ukÂład na ten festiwal"
Ale naprawdĂŞ, to Âże wygraÂł dwie nagrody Feel jest ÂżenujÂące.
//////////
OglÂądalnoÂśc moÂże byĂŚ naprawde rĂłzna.. dwa dobre filmy na Polsacie (Medalion i Gothika) premiera polskiego filmu na TVP1 i nudna jak flaki z olejem Taneczna Eurowizja.. (jak moÂżna ogladaĂŚ 32 taneczne wystĂŞpy w TaĂącu z gwiazdami jest 10 a ja nie moge dotrzymaĂŚ do koĂąca) Cichopek i Hakiel zajeli bardzo wysokie 4 miejsce.kamiiloo pisze:ciekawe jak to wypadnie oglÂądalnoÂściowo, na 2 leciaÂła taneczna eurowizja a na tvp dobry film jak myslicie co wybrali widzowie? moÂże nie bedzie ich duÂżo z racji ostatniego weekendu wakacji?
MyÂśle, ze optymistyczny wariant to 3,5-4mln..
Teraz moje pytanie do spoÂłecznosci internetowej, co wy widziecie w tej September, owszem Âładna i sympatyczna.. ale wokalnie i muzycznie to ubogo u niej bardzo.. bĂŞdzie to chyba kolejna sezonowa gwiazdka ze szwecji dwa lata temu teÂż taka byÂła chyba Ann Winsborn sie nazywaÂła..
Sorry festiwal byl super.. chociaz czesto przelaczalem na tvp 2 na eurowizje.. kasia i marcin mieli 4 miejsce <jupi> .. ale sopot tez byl fajny najgorsze zakonczenie... slowik jury dla feel... to byla zenada... gorzej tego nie mogli zastapic.. beznadzieja.. az mi kurwa szkoda tych zagranicznych wykonawcow.. sophie.. september.. monrose.. oni byli 100%lepsi.. widzieliscie ich miny jak feel zdobyli 2 slowika.. byli troche zdzwieni!!!!.. sorryy. ale to byl wielkie blad jury.. coraz mniej ciekawej zapowiadaja sie nastepne sopoty.. teraz lekcewazenie zagranicznych wykonawcow.. w tamtym roku obrazenie vanija ninja przez publicznosc i czlonka jury.. uwaga bo gwiazday moga zaczac robic sie wybredne 

oj mylisz sie, byÂłem na koncercie i kobieta naprawde ma piekny dosny i mocny glos <mialem ciary> moze przed tv nie bylo tego slychac, miala zmieniona anranÂżacje i byĂŚ moÂże to jÂą trochĂŞ zgubiÂło ale i tak wyszÂła najlepiej no i francuz z pianinkiemmks pisze:[
Teraz moje pytanie do spoÂłecznosci internetowej, co wy widziecie w tej September, owszem Âładna i sympatyczna.. ale wokalnie i muzycznie to ubogo u niej bardzo.. bĂŞdzie to chyba kolejna sezonowa gwiazdka ze szwecji dwa lata temu teÂż taka byÂła chyba Ann Winsborn sie nazywaÂła..
Ostatnio zmieniony sobota 01 wrz 2007, 23:41 przez kamiiloo, łącznie zmieniany 1 raz.
A wiĂŞc jako OGROMNY fan september mogĂŞ Ci powiedzieĂŚ, Âże nie wiesz o niej nic.mks pisze:Teraz moje pytanie do spoÂłecznosci internetowej, co wy widziecie w tej September, owszem Âładna i sympatyczna.. ale wokalnie i muzycznie to ubogo u niej bardzo.. bĂŞdzie to chyba kolejna sezonowa gwiazdka ze szwecji dwa lata temu teÂż taka byÂła chyba Ann Winsborn sie nazywaÂła..
ÂŁadna jest. Sympatyczna jest, potwierdzaÂło to juÂż wiele osĂłb. Wokalnie i muzycznie: przepiĂŞknie. Nie sÂłyszaÂłeÂś skandowania ludzi SEPTEMBER! SEPTEMBER! SEPTEMBER! po jej wystĂŞpie? Dziewczyna Âśpiewa rewelacyjnie... Jej pÂłyta to same hity, tak tak nawet krytycy stwierdzili, Âże na jej pÂłycie IN ORBIT nie ma piosenek lepszych i gorszych, bo wsyztskie sÂą ÂŚWIETNE! Potwierdzam, bo pÂłytkĂŞ mam. I nie jest sezonowÂą gwiazdkÂą.... Pierwsza pÂłytĂŞ 'SEPTEMBER' wydaÂła w 2004 roku, kolejnÂą 'IN ORBIT' w 2005. 26 wrzeÂśnia wychodzi jej nowa pÂłyta 'DANCING SHOES', ktĂłra promuje Âświetny singiel "Can't Get Over'. Jej piosenki zajmujÂą pierwsze miejsca na listach przebojĂłw.
//////////
Jak wyÂżej, ja siĂŞ do September przekonaÂłem po "Hitach na czasie", naprawdĂŞ Âładnie Âśpiewa. MyÂślĂŞ, Âże miÂło bĂŞdzie wspominaĂŚ Sopot, po takich owacjach... pewnie niedÂługo i tak dostanie u nas ZÂłotÂą PÂłytĂŞ
AÂż Âżal, Âże byÂła trzecia (!). BTW: kto byÂł drugi - chyba koleÂś z Francji? A teraz zastanĂłwcie siĂŞ kto na niego gÂłosowaÂł... 
I, jeÂżeli moÂżecie, niech ktoÂś przedstawi mi wyniki procentowe, bo skakaÂłem sobie po kanaÂłach i nie znam dokÂładnych.
OgĂłlnie popieram zdanie tych zawiedzionych rezultatem i nie bĂŞdĂŞ siĂŞ powtarzaÂł. Za rok proponujĂŞ trzy sÂłowiki:
* od publicznoÂści dla gwiazdy z Polski
* od publicznoÂści dla gwiazdy zagranicznej
* od jury, bursztynowy - ogĂłlny dla najlepszego wykonawcy wieczoru.
BĂŞdzie na pewno bardziej sprawiedliwie, najlepiej jakby jury znĂłw byÂło miĂŞdzynarodowe.

I, jeÂżeli moÂżecie, niech ktoÂś przedstawi mi wyniki procentowe, bo skakaÂłem sobie po kanaÂłach i nie znam dokÂładnych.
OgĂłlnie popieram zdanie tych zawiedzionych rezultatem i nie bĂŞdĂŞ siĂŞ powtarzaÂł. Za rok proponujĂŞ trzy sÂłowiki:
BĂŞdzie na pewno bardziej sprawiedliwie, najlepiej jakby jury znĂłw byÂło miĂŞdzynarodowe.
Ostatnio zmieniony sobota 01 wrz 2007, 23:50 przez szym, łącznie zmieniany 1 raz.
de gustibus non est disputandum <chodzi za mn¹ ta ³acinamks pisze:Powiedzmy, ze rozumiem. K¹¿dy ma prawo do gustu muzycznego. Mnie ona dzisiaj ani na "Hitach na czasie" wokalnie nie przekona³a, ot piosenkareczka, co nie do œpiewa to do wygl¹da...

ÂŚwietny pomysÂł! SkoĂączÂą siĂŞ naciÂągniete nagrody dla takich feelĂłwszym pisze: OgĂłlnie popieram zdanie tych zawiedzionych wynikami i nie bĂŞdĂŞ siĂŞ powtarzaÂł po Was. Za rok proponujĂŞ trzy sÂłowiki:
O ile mnie pamiĂŞĂŚ nie myli:
September - 12,4%
ten francuz - 12,5%
ble wiadomo kto - 52%
//////////