Wątek sportowy

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

W pierwszym meczu teÂż czekaÂł do koĂąca.Nie wie debil Âże to sÂą ludzie i czasem siĂŞ mĂŞczÂą :?: :!:

Giertych, teraz wynik polskiej reprezentacji, to jak dla mnie za duÂżo na jeden dzieĂą.ZyczĂŞ wszystkim forumowiczom dobrej nocy.
Ostatnio zmieniony środa 14 cze 2006, 23:06 przez salladyn, łącznie zmieniany 2 razy.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Mecz ogĂłlnie dobry - szczegĂłlnie pierwsza poÂłowa - pochwaÂły dla A. Boruca, I. Jelenia i M. ÂŻewÂłakowa. Ale trzeba teÂż przyznaĂŚ Âże zmiana na DudkĂŞ byÂła w tragicznym momencie :x Szkoda.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Zdecydowanie gratulacje dla Jelenia i dla Boruca :brawa: (pomimo wtopy na koniec)
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

aaaa :/ ... szkoda gadaĂŚ "grali jak nigdy, przegrali jak zawsze" :? :(
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Teraz trzeba czekaĂŚ na mecz o 15:00 ... Jak ostatnio napisaÂł Dziennik nawet jak przegramy z Niemcami moÂżemy awansowaĂŚ! :wariat: RobiÂą sobie zÂłudne nadzieje ...
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

A jednak bĂŞdziemy mogli oglÂądaĂŚ Roberta Kubice w nastĂŞpnych GP. :D :brawa:
ZastÂąpi on Villeneuve'a, ktĂłry rozwiÂązaÂł za porozumieniem stron umowĂŞ z BMW-Sauber.
onet.pl pisze:Jak poinformowaÂł jeden ze znanych serwisĂłw, poÂświĂŞcony Formule 1, BMW-Sauber ogÂłosiÂł juÂż swĂłj plan na kilka najbliÂższych miesiĂŞcy. WaÂżne miejsce w nim bĂŞdzie peÂłniÂł polski kierowca Robert Kubica.
Dzia³acze tego teamu z wielkim zaskoczeniem przyjêli fakt, ¯e podczas Grand Prix Wêgier na podium stan¹³ ich kierowca Nick Heidfeld. Taki sukces by³ bowiem planowany dopiero na rok 2007. Szybko postanowiono wiec zweryfikowaÌ plany.

Szefostwo BMW-Sauber postanowi³o przed czasem skorzystaÌ z us³ug Roberta Kubicy, który przej¹³ numer od Kanadyjczyka Jacquesa Villeneuve'a i zosta³ drugim obok Heidfelda pilotem tej ekipy. By³y mistrz œwiata zdecydowa³ siê bowiem rozwi¹zaÌ kontrakt jeszcze przed jego wygaœniêciem.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

michaek pisze:A jednak bĂŞdziemy mogli oglÂądaĂŚ Roberta Kubice w nastĂŞpnych GP. :D :brawa:
ZastÂąpi on Villeneuve'a, ktĂłry rozwiÂązaÂł za porozumieniem stron umowĂŞ z BMW-Sauber.

.
Dobrze, Âże tak siĂŞ staÂło to niesamowita szansa dla Roberta, o ktĂłrym na pewno po jego udanym (lecz niestety pechowym) debiucie jeszcze nie raz usÂłyszymy. I to w samych sprzyjajÂących okolicznosciach :D Robert to talent , cieszmy siĂŞ, Âże szefostwo BMW-Sauber doceniÂło to!
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

No to gratulacje dla Roberta. :brawa: CieszĂŞ siĂŞ bardzo. :D MyÂślaÂłem, Âże tak siĂŞ stanie gdy siĂŞ dowiedziaÂłem, Âże ten Villeneuve odszedÂł za porozumieniem stron z tego zespoÂłu. :)

No to teraz najbliÂższa okazja na zobaczenie Roberta w F1 to Grand Prix Turcji. :D :D GdzieÂś pod koniec sierpnia. :P :tanczy:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

DokÂładnie to chyba za 20 dni.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Gratulacje! :brawa: :tanczy: Myœlê, ze jak kiedyœ by³a mania na Ma³ysza, to teraz tak bêdzie z Kubic¹. Poza tym bêdzie podnosi³ TV4 ogl¹dalnoœÌ, i myœlê, ¿e sami siê nie spodziewali takiego obrotu sprawy
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

OczywiÂście, Âże :brawa: dla Kubicy za awans sportowy. Tylko jak to jest...jeszcze 2 miesiÂące temu...miesiac temu wÂąskie grono ludzi interesowaÂło siĂŞ F1 a kto by pomyÂślaÂł, Âżeby Polacy jeÂździli na zawody :roll:
I nagle co - wyskoczyÂł na Robert na najwyÂższy szczebelek i nagle Polska zakochana w Kubicy :D
Widac tu bardzo wyraÂźnie jak Polacy potrzebujÂą wzorcĂłw chcÂą mieĂŚ swoich idoli :D

ps. a sÂłuchajÂąc komentarza Pana Babiarza z ME w pÂływaniu niejednokrotnie myÂślaÂłem, ze umrĂŞ ze Âśmiechu :lol: no i ma chÂłop tempo - w ciÂągu jednego dnia z Budapesztu do Geteborga :D
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

Tu siê z tob¹ niezgodzê. Bardzo du¿o osób interesowa³o siê Formu³¹ 1 zanim Kubica wystartowa³ w Grand Prix. Sam z wypiekami na twarzy ogl¹da³em formu³ê. Chocia¿ oczywiœcie obecnej popularnoœci F1 nie da siê porównaÌ do tej z czasów "przedkubicowych" (nowa era w F1 :lol: ) . Ja mam takie szczêœcie patrzenia na udane debiuty talentów. Nie tylko sportowych. To ja "odkry³em" Adama Ma³ysza, Roberta Kubicê czy Blue Cafe i Kasiê Klich (tu nie mówiê ju¿ o sporcie :D ) Mia³em przeczucie ¿e maj¹ "to coœ" . I nie pomyli³em siê :D
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

salladyn pisze:Tu siê z tob¹ niezgodzê. Bardzo du¿o osób interesowa³o siê Formu³¹ 1 zanim Kubica wystartowa³ w Grand Prix. Sam z wypiekami na twarzy ogl¹da³em formu³ê. Chocia¿ oczywiœcie obecnej popularnoœci F1 nie da siê porównaÌ do tej z czasów "przedkubicowych" (nowa era w F1 :lol: ) (...)
WÂłaÂśnie o to mi chodzi :D Przed erÂą Kubicy (oby jak najdÂłuÂższÂą) F1 interesowaÂło siĂŞ tylko ÂścisÂłe i mimo wszystko niewielkie grono osĂłb(porĂłwnujÂąc np piÂłkĂŞ).
Tu jest podobnie jak z MaÂłyszem-przed jego erÂą - TVP moÂże transmitowaÂło tylko finaÂł w Planicy i tyle. A teraz co ?? Miliony ludzi oglÂądajÂą Zakopane, trochĂŞ mniej bo z MaÂłyszem gorzej (znaczy jego formÂą) inne zawody.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Akcja Dziennika.pl, Dziennika i Faktu : PokaÂżmy Polacy, Âże jesteÂśmy silnym i zgranym narodem, ktĂłry nie godzi sie na korupcjĂŞ Wyslijcie protest do UEFA i FIFA
na dole artyku³u po prostu trzeba wejœÌ w link i otworzy siê automatycznie outlook i list przet³umaczony na angielski, wystarczy wstawiÌ swoje dane w miejsca wykropkowane i wys³aÌ. Zajmie to Wam góra minutê. Ja wys³a³am :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Nika poszedÂłem za twiom przykÂładem :tanczy:
Trudniej odwoÂłaĂŚ wÂładze PZPN niÂż Rzad
ODPOWIEDZ