Marcin Pawłowski
Moderator: Łukasz
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
kamuii to nie jest Âżart i pomyÂśl logicznie dlaczego nie mĂłwiÂą i uwaÂżnie przeczytaj wÂątek o marcinie na forum gazety
Ktoœ napisa³ aby ogl¹daÌ fakty o 19 i materia³ sianeckiego. Przecie¿ on tam w³¹œnie pracowa³ i chc¹ siê znim po¿egnaÌ w faktach
MoÂże to proÂśba jego rodziny
ChociaÂż z drugiej strony nie powinni tego ukrywaĂŚ
MoÂże bĂŞde miaÂł potwierdzenie od ÂźrĂłdÂła mojej siostry
Tylko on jest trochĂŞ leniwy i nie wiem czy bĂŞdzie mu siĂŞ chciaÂło potwoierdziĂŚ tÂą informacje 

Ktoœ napisa³ aby ogl¹daÌ fakty o 19 i materia³ sianeckiego. Przecie¿ on tam w³¹œnie pracowa³ i chc¹ siê znim po¿egnaÌ w faktach

MoÂże to proÂśba jego rodziny

ChociaÂż z drugiej strony nie powinni tego ukrywaĂŚ

MoÂże bĂŞde miaÂł potwierdzenie od ÂźrĂłdÂła mojej siostry

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=17834865 a zobaczcie to... ktoÂś siĂŞ podpisaÂł Marcin pawÂłowski...i napisaÂł Âże dzis bĂŞdzie fuckty prowadziÂł...
Android <3
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Kamuii co z tobÂą
PrzecieÂż ktoÂś podstawiÂł ÂświniĂŞ pawÂłowskiemu. Do tego potrzeba odrobiny logicznego myÂślenia
Nic wiĂŞcej
Czy potzrebujecie jeszcze jakiÂś dowodĂłw 
A fakty dzisiaj prowadzi kajdanowicz

Ostatnio zmieniony sobota 20 lis 2004, 15:19 przez michos, łącznie zmieniany 1 raz.
michos bierzesz mnie za idiotkĂŞ ? przecieÂż wiem... chodzilo mi o przejawy ludzkiej podÂłoÂści w takiej chwili jaja se robiĂŚ...Kamuii co z tobÂą PrzecieÂż ktoÂś podstawiÂł ÂświniĂŞ pawÂłowskiemu. Do tego potrzeba odrobiny logicznego myÂślenia Nic wiĂŞcej Czy potzrebujecie jeszcze jakiÂś dowodĂłw
Android <3