Nowa wersja tvn.personal.pl
Moderator: Łukasz
Czyta siê gorzej i to znacznie. Jest poprostu nieczytelnie, szczególnie nag³owek, którego nie widaÌ. Co to za pomys³ niebieski na niebieskim tle? Po za tym czarny na niebieskim tle te¿ Ÿle wygl¹da - lepiej ¿ó³ty albo bia³y. Czytelniejsze jest natomiast menu.
Ostatnio zmieniony czwartek 11 lis 2004, 08:16 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
WywaliÂłem pliki tymczasowe, wchodzĂŞ, co widzĂŞ
Nieporozumienie. WspaniaÂłe
A za tym z tamtych punktĂłw, ktĂłre wymieniÂłem pozostajÂą:
5 (opis - Agent + czas), 6 (11.09.), 7 (NO), 8 (RWT + SiÂłacze). A tak to bomba

5 (opis - Agent + czas), 6 (11.09.), 7 (NO), 8 (RWT + SiÂłacze). A tak to bomba

Ostatnio zmieniony czwartek 11 lis 2004, 08:16 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Teraz ÂżaÂłujĂŞ, Âże nie zrobiÂłem screen'a
PokazaÂłbym Wam
I jeszcze do tego ogl¹dalnoœÌ i cytat po prawo by³y wyœwietlane czcionk¹ Times New Roman 12. A to u samej góry by³o takie co poprzednio (jaœniejsze). Nie licz¹c tych ikonek przy news'ach
Na szczĂŞÂście to tylko pliki tymczasowe
Uff... A myÂślaÂłem, Âże bĂŞdzie taka tandeta

Ostatnio zmieniony czwartek 11 lis 2004, 08:17 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
ÂŁukasz pisze:No to nastĂŞpnym razem nie denerwuj tak administratora bo na poczÂątku nie wiedziaÂłem o co Ci chodzi.![]()
![]()
![]()
![]()
Swoj¹ drog¹ fajnie to musia³o u Ciebie wygl¹daÌ - niebieskie t³o, niebieskie nag³ówki, czarne litery - nic nie widaÌ.
![]()
![]()
Tez tak miaÂłem z tymi literami na poczÂątku i juÂż nawet miaÂłem pisaĂŚ, ze sÂłabo widac czarne na tym ciemnym tle, ale juÂż siĂŞ poprawiÂło.

Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
A u mnie wciÂąz czarne literki - ale za godzinkĂŞ formatujĂŞ dysk
Muszê usun¹Ì kilka wirusów i sasera 

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Ale zaraz przychodzi moja ekipa z AGH i oni robiÂą wszystko - nie musze usuwaĂŚ plikĂłw cookie - formatujĂŞ dysk
A tak wogĂłlĂŞ, to z mojej winy forum siĂŞ rozjechaÂło - ÂŁukasz zrĂłb coÂś z tym, ewentualnie usuĂą to zdjĂŞcie wiesz juÂż jak wyglÂąda u mnie 

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....