[TVN] Warszawa - Stolica Sylwestra

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

piotrek888 pisze:Ale to temat o Sylwestrze w TVN ktĂłry bĂŞdzie za pewne Âświetny i najlepszy :D
Jak¿e piêkny przejaw fanatyzmu... O tym, czy bêdzie najlepszy mo¿esz pisaÌ znaj¹c szczegó³y scenariusza nie tylko Sylwestra TVN, ale i innych telewizji, a ich nie znasz (choÌ pewnie dziêki znajomoœciom pani od darmowych czapeczek zdoby³eœ i scenariusze :tanczy: :devil:)
Nie dali czapeczki!?Szkoda
Czy wierzysz w to, Âże na forum znajdzie siĂŞ ktoÂś tak naiwny, ktĂłry uwierzyÂł w Twoje sÂłowa ? Dziecko, TVN to nie organizacja dobroczynna i nic za darmo nie rozdaje.
Zawsze moÂżna zrobiĂŚ przekrĂŞt :arrow:
Ech, a Ty nadal i wyimaginowanych przekrêtach (pewnie Twoim zdaniem oszustwa s¹ tylko w Polsacie, bo TVN to œwiêtoœÌ)... A ja poproszê o jakiekolwiek dowody przekrêty - skoro piszesz o nich z takim przekonaniem to pewnie takie dowody posiadasz (a jeœli nie posiadasz to dzwoù do pani od czapeczki - pewnie Ci kilka podrzuci gratis :devil: )
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

podmark pisze:JakÂże piĂŞkny przejaw fanatyzmu...
Tylko dlatego, Âże broni TVN? Gdyby piotrek888 byÂł za Polsatem byÂłby wtedy obiektywny? JuÂż to sÂłyszaÂłem. Widocznie przy Tobie nie moÂżna powiedzieĂŚ czegoÂś dobrego o TVN, bo od razu wybuchajÂą afery. I kto tu jest fanatykiem???
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

r_r16 pisze:Tylko dlatego, Âże broni TVN?
Poleca³bym Ci przeczytaÌ ca³¹ moj¹ wypowiedŸ... Fanatyzmem nazwa³em jego postawê nie dlatego, ¿e lubi TVN (ka¿dy mo¿e lubiÌ co innego), a dlatego, ¿e ju¿ dziœ wie, ¿e "sylwester TVN bêdzie najlepszy".
Widocznie przy Tobie nie moÂżna powiedzieĂŚ czegoÂś dobrego o TVN, bo od razu wybuchajÂą afery.
Ale aferĂŞ to Ty robisz z fragmentu mojej wypowiedzi.
piotrek88
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: piotrek88 »

podmark pisze:
piotrek88 pisze:september pewnie poleci z playbacku
PokaÂż mi choĂŚ jednego artystĂŞ, ktĂłry na sylwestrowej imprezie ktĂłrejkolwiek telewizji zaÂśpiewa na Âżywo (choĂŚ nie, Stachursky w zeszÂłym roku coÂś tam chrypiaÂł :D).
Powiedz mi Âże Maryla Rodowicz na Sylwestrze 06/07 w Krakowie ÂśpiewaÂła z playbacu!?
To s¹ koncerty za które niez³¹ kase bior¹ dlatego powinny byÌ live, zreszt¹ jestem prawie przekonany ¿e np. T love i Lady Pank zagraj¹ na ¿ywo, napisa³em o September bo ona prawie zawsze z play'a leci, a na Sopot festival, gdzie musia³a na ¿ywo wysz³o jej to œrednio na je¿a

Ja muszĂŞ zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ na jeszcze jedno, chyba organzatorom nie spodobaÂło siĂŞ Âże w TVNie reklamujÂą tylko Âże od 22 na ich antenie, bo zmieniono reklamĂłwkĂŞ [Âświetna zresztÂą] tak ze najpierw jest informacja Âże na placu Defilad zabawa jest od 20.00

Moim zdaniem je¿eli by³o tak ¿e ktoœ zwróci³ uwagê TVNowi w tym wzglêdzie to mia³ racjê, nie mo¿na reklamowaÌ tylko swojej transmisji [ca³e 3 godziny woooow] lecz ca³¹ imprezê
adner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: adner »

piotrek88 pisze:caÂłe 3 godziny woooow
Lepsze trzy godziny dobrej rozrywki, niÂż ileÂśtam godzin nudĂłw.
piotrek88
Nowicjusz
Nowicjusz

adner pisze:
piotrek88 pisze:caÂłe 3 godziny woooow
Lepsze trzy godziny dobrej rozrywki, niÂż ileÂśtam godzin nudĂłw.

Moim zdaniem [choĂŚ bardzo lubiĂŞ TVN], kaÂżda z trzech imprez sylwestrowych ma lepsze i gorsze gwiazdy tak wiĂŞc dobra rozrywka bĂŞdzie teÂż w Krakowie i we Wrocku, poza tym pomysÂł na film oprĂłcz transmisji to Âświetny pomysÂł, tylko mogÂła to byĂŚ jakaÂś premiera komedii albo innej produkcji pasujÂącej na sylwestra,

Problem jest w tym, ¿e je¿eli inne imprezy zaczna siê wczeœniej i najlepsze gwiazdy zostawi¹ na póŸniej i co 5 min. M³ynarska czy jakaœ dziunia z dwójki bêdzie zapowiadaÌ t¹ gwiazdê: " Za chwilkê tylko u nas wyst¹pi Xxxxx " to ma³o kto prze³¹czy o 22 na TVN.

Ja na pewno prze³¹czê.
adner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: adner »

Ja akurat nie miaÂłem konkretnej stacji na myÂśli, po prostu chodziÂło mi o to, Âże dobrze, Âże nie zaczynajÂą o 20, wtykajÂąc jakieÂś beznadziejne "gwiazdki" na poczÂątek.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Ja te¿ uwa¿am, ¿e TVN powinien transmitowaÌ Sylwestra od pocz¹tku. G³ównie dlatego, ¿e jak powiedzia³ piotrek88 widzowie mog¹ nie mieÌ ochoty prze³¹czaÌ na TVN. Skoro w innych stacjach koncert zaczyna siê 2 godziny wczeœniej. ChoÌ wiem, ¿e niektórzy mog¹ po prostu skakaÌ po kana³ach i zastawaÌ tam, gdzie œpiewa ktoœ, kto akurat widzowi pasuje.
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

na tvp2 bĂŞdzie stosunek przerywany reklamami:P takÂże to bedze czas na skakanie
TVN innowacja i nowoczesność...
piotrek88
Nowicjusz
Nowicjusz

TVP2 zaczyna o 20.55, bo o 20 koniecznie musi byĂŚ M jak Mydelnica...
ale Polsat to nawet przesadziÂł bo ma od 20 do 3, a gwiazd wcale nie bardzo duÂżo takÂże moÂżna siĂŞ spodziewaĂŚ kilku dÂłuuugich reklam [zresztÂą oni zawsze majÂą rekordowe reklamy]

Ja musze jeszcze siĂŞ krĂłtko wypowiedzieĂŚ o scenie, ktĂłra bĂŞdzie w Wawie naprawdĂŞ zaje***ta...
Napewno lepsza jak w Krakowe, tak juÂż na kamerce internetowej [ http://www.krakow.pl/kamera/rynek2/ ] widaĂŚ przygotowania i scena jak przed rokiem chaÂłowata maxxx
Nawet testujÂą juÂż wizualizacje - jestem pod wraÂżeniem, pewnie sama MÂłynarska doglÂąda technikĂłw
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Polsat jest mi obojĂŞtny [nie bĂŞdĂŞ mĂłwiÂł o czapeczkach]. Polsat ma specyficznÂą wadĂŞ mĂłwienia o sowich produkcjach przy kaÂżdej okazji. JuÂż od wrzeÂśnia Jak Oni ÂśpiewajÂą..... caÂły czas o tym mizernym show ktĂłre nie jest warte oglÂądania na TOP Tredy JoÂś na Sylwestrze JoÂś wszĂŞdzie JoÂś.

TVN nie ma tendencji mówienia o Taùcu z Gwiazdami czy You Can Dance (Mo¿e zaraz mi przytoczysz jak¹œ wypowiedŸ ale nie przypominam sobie aby Magda Mo³ek wspomnia³a o Taùcu z Gwiazdami przez ostatnie 3 lata festivali a festivale ogl¹da³em uwa¿nie.)

Sylwester w TVN: To mieszanka stylĂłw. Tancerze YCD muzycy i gwiazdy a do tego dobra zabawa mieszkaĂącĂłw Warszawy daje sukces. I sukces TVN osiÂągnie.
piotrek88
Nowicjusz
Nowicjusz

jeszcze to mnie zastanowiÂło:
Dla publicznoÂści zostanie przygotowany gorÂący poczĂŞstunek - bezpÂłatne porcje warszawskiego Âżurku bĂŞdÂą wydawane od godz. 20.00.
ÂźrĂłdÂło: http://www.um.warszawa.pl/wydarzenia/sylwester/1.php

Mogli dac grochĂłwkĂŞ

___
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

piotrek88 pisze:jeszcze to mnie zastanowiÂło:
A co w tym zastanawiajÂącego? Fajnie :D
piotrek888 pisze:Polsat ma specyficznÂą wadĂŞ mĂłwienia o sowich produkcjach przy kaÂżdej okazji.
Wg mnie to akurat zaleta - dobra reklama.
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

TVN teÂż mĂłwi o swoich produkcjach wszĂŞdzie. :]
A Âżurek? Wioooooochaaaaaa. :D
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Wg mnie to akurat zaleta - dobra reklama.
Reklama, ale nie na si³ê, b³agam [/quote]

[ Dodano: PiÂą Gru 28, 2007 7:39 pm ]
POpieram pisze:TVN teÂż mĂłwi o swoich produkcjach wszĂŞdzie. :]
Magda MoÂłek nigdy nie mĂłwiÂła o TaĂącu z Gwiazdami na Sopot Festivalu :arrow:
ODPOWIEDZ