Jeden dzień przerwy, bo w sobotę znowu w WiW - zapowiedział się w rozmowie z Martą po 9:30 Dobrze, że ma chociaż krótkie wytchnie, bo w trakcie świąt też tylko jeden dzień wolnego miał. Gdyby Jarosław jutro programu nie prowadził, to Igor w klasyfikacji grudniowej byłby najczęściej pojawiającym się gospodarzem w WiW.
Nie wiem czy wiecie, ale Igor był nominowany w konkursie "Człowiek roku - przyjaciel kolei" w kategorii dziennikarz, lecz niestety nie zwyciężył http://www.przyjaciel-kolei.pl/en/nominacje-2011/
Łukasz pisze:W różowej wyglądał właśnie fajnie Ale chyba rzeczywiście szefostwu się nie spodobało
Lepiej niż w białej. Ale nie wydaje mi się by chodziło tu o opinie szefostwa, bo akurat Sokołowski jak i Cholewiński dosyć często do tej pory przywdziewali koszule w tego typu kolorach.
Jak dla mnie to wygląda na taki rozjaśniony rubinowy, rubinowo-malinowy, ale do końca nie można być pewnym...
Według mnie lepiej wyglądał w białej - kontrast ze skórą na plus. Za to krawat mi się nie podoba za bardzo.