Tu moÂżecie przeczytaĂŚ w jakich filmach wystÂąpiÂła Anita (jest takÂże data urodzin). Anita widnieje w bazie filmu polskiego jako aktorka rzecz jasna. Na stronie znajduje siĂŞ 9 jej zdjĂŞĂŚ.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl
Strona, któr¹ poda³eœ jest bardzo dobra. Sam j¹ czêsto odwiedzam. Na zdjêciu jednak które pokaza³eœ wydaje sie, jakby Anita mi³a doœÌ sporo piegów. Przynajmniej mi. Mo¿e to wina zdjecia. Albo moich oczu...
To co? Kobieta moÂże byĂŚ wyÂższa od faceta. Ja nie widzĂŞ w tym problemu. ZnalazÂłem tam jeszcze zdjĂŞcie na ktĂłrym Bogdan Rymanowski wyglÂąda na naprawdĂŞ niskiego (Tomek Sekielski jest od niego o gÂłowĂŞ wyÂższy)
Ostatnio czujĂŞ siĂŞ jak zboczeniec – do takiego wniosku doszedÂłem po wczorajszym odcinku ,,ZostaĂŚ miss”!
PrzecieÂż to film robiony przez zboczeĂącĂłw o zboczeĂącach, a wiĂŞc i dla zboczeĂącĂłw!
ZastanawiaÂłem siĂŞ, czy warto? Dla tych paru chwil, w ktĂłrych pojawia siĂŞ Anita?!
Jestem naprawdĂŞ na rozdroÂżu! Nie dziwiĂŞ siĂŞ Anicie, Âże zrezygnowaÂła z kariery filmowej! MyÂślĂŞ, Âże to nie dla niej!
A co ró¿nicy wzrostu miêdzy kobiet¹ a facetem, to ja jestem tradycjonalist¹!
To mĂŞÂżczyzna powinien byĂŚ wyÂższy!
No, ale nie ulega wÂątpliwoÂści, Âże najwaÂżniejsze sÂą uczucia!