Dziś Ewelina mówiła o akcji producentów kolejnego filmu o Jamesie Bondzie, którzy zapraszają osoby grafików, zarówno profesjonalnych jak i amatorskich do stworzenia plakatu reklamującego film. Ponadto zapraszała nas do kin, bo ze względu na coroczne Święto Kina bilety są dziś po 12 złotych!
15/12/2019, "Wstajesz i weekend" (screeny/streaming)
Ewelina w przeglądzie materiałów z portalu TVN24.pl, ale było też nieco o zbliżającym się rozdaniu Złotych Globów, czyli w uproszczeniu takiego filmowego przedsionka do Oscarów.
5/01/2020, "Wstajesz i weekend" (screeny/streaming)
Ewelina w swoim żywiole (uśmiech mówi wszystko!) po oscarowej nocy. Oczywiście żywiołowo komentowała wydarzenia z Fabryki Snów, kto wygrał, kto przegrał, jak przebiegała gala.
10/02/2020, "Wstajesz i wiesz" (screeny/streaming)
PS-> Łukasz przedstawił ją Ewelina Woźnica, a potem się poprawił, a Ona skomentowała to tak: "Ja się panieńskiego nazwiska nie wstydzę, a mój ojciec, którego pozdrawiam, pewnie się ucieszy"
Pacząc sobie na tego screena, myślałem sobie: Chciałbym, żeby któraś tak się do mnie uśmiechnęła Jednak w Hollywood chyba raczej nie zagram jak Rafał Zawierucha #Nierealne #RobieSwoje
Ewelina sama się tym pochwaliła jakiś czas temu - jakoś wypadło mi z głowy żeby o tym napisać. Mówiła, że była pod niesamowitym wrażeniem pracy z Janem Komasą. Dziś z kolei opowiadała o kulturze w czasach zarazy i oczywiście proponowała film "Sala Samobójców.Hejter", który jest dostępny na Playerze. Polecała też ofertę niektórych teatrów, które na swoich stronach internetowych udostępniły przedstawienia. Opowiadała też o akcji aktorów zza oceanu, którzy śpiewają utwór Johna Lennona "Imagine", aby wesprzeć wszystkich w czasie pandemii COVID-19.
21/03/2020, "Wstajesz i weekend" (screeny/streaming)