Tomasz Lis

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

tak, a w nastepnym wydaniu programu doszukujemy sie ewentualnych pcheÂłek :lol: :lol: :lol: :arrow:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

bo program zostal juÂż oceniony. Nie przewyÂższa poziomem Czarny pies czy........ czy podobne w TV Puls.

TO NIE JEST LARRYKINGSHOW, a miaÂł byĂŚ.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

MoÂże siĂŞ wyrobi w najbliÂższym czasie. Podejrzewam, Âże Lis ma teraz wiele obowiÂązkĂłw. Po posprzÂątaniu w Polsacie zapewne z wiĂŞkszÂą energiÂą przyÂłoÂży siĂŞ do wÂłasnego programu.
Ostatnio zmieniony niedziela 03 paź 2004, 19:01 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

ja i tak "co z tÂą PolskÂą" nie bĂŞdĂŞ oglÂądaĂŚ bo jestn na Polsacie
zreesztÂą Lis mnie denerwuje ostatnio
moÂże pzrez to, ze jest wlasnie w polscacie gÂłupim
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Czo³ówka Co z t¹ Polsk¹ - wejd¿ na stronê i pobierz. Nawet ciekawe. Znalaz³em dzisiaj w internecie - wczoraj trafi³em na litery koùcowe i uda³o mi siê znaleŸÌ adres strony firmy, która wyprodukowa³a czo³ówkê.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Wed³ug mnie jest taka sobie. Czo³ówka "Robinsona" o niebo lepsza! :D
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

G³upio siê przyznawaÌ, ale jeszcze nie widzia³em ¿adnego odcinak Robinsona (czo³ówki te¿). Uda³o mi siê trafiÌ na jakieœ fragmenty, ale zaraz zmienia³em kana³. Nie wiem nawet, o której godzinie to puszczaj¹ - ale w³¹czê i zobaczê.
Czo³ówka Lisa a¿ tak rewelacyjna nie jest - macie racje - ale podoba mi siê muzyka - zw³aszcza kiedy Lis zapowiada tematy i wprowadza goœci.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Ja teÂż jeszcze nie widziaÂłem "Wyprawy...", nie widziaÂłem loga i nawet dokÂładnie nie wiem kiedy to jest nadawane. :D :D :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

I Ty œmiesz byÌ fanem TVN????? :D Natychmiast podaj mi numer do prezesa Waltera!!!! Ju¿ ja mu szepnê kilka s³ów..... :twisted: No chyba, ¿e w tym czasie ogl¹dasz TVP :lol:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Mo¿e fanem TVN, chocia¿ nie wiem co to do koùca znaczy. Na pewno nie jestem tvn-maniakiem. :D A w tej chwili ogl¹dam TVP. Bo jest mecz. Zawsze ogl¹dam mecze. :D I nawet prowadzimy 1:0 z Austri¹. A tak ³adnie wczorajsza Wyborcza napisa³a jaka to dzisiaj bêdzie klêska bo siê sk³ad rozsypa³, ¿e wszyscy kontuzjowani, chorzy, nieobecni, nie w formie, pok³óceni itd...
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Nie mĂłw hop... Oni zdolni sÂą do wszytkiego i gdyby nawet na minutĂŞ przed koĂącem prowadzili 2:0 to jeszcze wszytko moÂże siĂŞ wydarzyĂŚ. W koĂącu to Polacy.... Np ja nie mogÂłem uwierzyĂŚ, Âże przegraliÂśmy na ostatnim mundialu z PortugaliÂą ileÂś tam do zero (nie wiedziaÂłem meczu - miaÂłem wĂłwczas egzamin) i jak wrĂłciÂłem do domu to myÂślaÂłem, Âże ojciec sobie Âżart robi.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

"Wyprawa Robinson":

:arrow: pn. - wt. 21:30
:arrow: wt. - Âśr. 13:35
:arrow: sob. okoÂło 13:00

OczywiÂście tylko w tvn :D :wink:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Ok, poÂświĂŞce chwilĂŞ jakÂże cennego czasu i zobaczĂŞ ten program. :P
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

ja nawet dziÂś oglÂądaÂłem WyprawĂŞ Robinson
akurat leciaÂła przy obiedzie,
jedno co mi sie podoba, to te konkurencje a nie podoba mi siê to, ze strasznie siê k³óc¹ w tym programie, w sumie to siê nie dziwiê uczestnikom, bo jedna druzyna na wszystko pod dostatkiem a druga brak odpowiednich warunków sanitarnych
no ale có¿ - sami chcieli jechaÌ :o
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Mnie po 3 edycji CZY4 ? odeszÂło zainteresowanie na tego typu programy.
Nieustraszeni, wyprawa Robinson, co jeszcze. ....TO JUÂŻ BYÂŁO.
Jedyne na co czasami zwracaÂłem [dopĂłki program nie kolidowaÂł z MonikÂąO.] to oglÂądaÂłem. Wiadomo o co chodzi?!!!!!

O Kazie dla niewtajemniczonych....
ODPOWIEDZ