MoÂże siĂŞ wyrobi w najbliÂższym czasie. Podejrzewam, Âże Lis ma teraz wiele obowiÂązkĂłw. Po posprzÂątaniu w Polsacie zapewne z wiĂŞkszÂą energiÂą przyÂłoÂży siĂŞ do wÂłasnego programu.
Ostatnio zmieniony niedziela 03 paź 2004, 19:01 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
ja i tak "co z tÂą PolskÂą" nie bĂŞdĂŞ oglÂądaĂŚ bo jestn na Polsacie
zreesztÂą Lis mnie denerwuje ostatnio
moÂże pzrez to, ze jest wlasnie w polscacie gÂłupim
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Czo³ówka Co z t¹ Polsk¹ - wejd¿ na stronê i pobierz. Nawet ciekawe. Znalaz³em dzisiaj w internecie - wczoraj trafi³em na litery koùcowe i uda³o mi siê znaleŸÌ adres strony firmy, która wyprodukowa³a czo³ówkê.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
G³upio siê przyznawaÌ, ale jeszcze nie widzia³em ¿adnego odcinak Robinsona (czo³ówki te¿). Uda³o mi siê trafiÌ na jakieœ fragmenty, ale zaraz zmienia³em kana³. Nie wiem nawet, o której godzinie to puszczaj¹ - ale w³¹czê i zobaczê.
Czo³ówka Lisa a¿ tak rewelacyjna nie jest - macie racje - ale podoba mi siê muzyka - zw³aszcza kiedy Lis zapowiada tematy i wprowadza goœci.
I Ty œmiesz byÌ fanem TVN????? Natychmiast podaj mi numer do prezesa Waltera!!!! Ju¿ ja mu szepnê kilka s³ów..... No chyba, ¿e w tym czasie ogl¹dasz TVP
Mo¿e fanem TVN, chocia¿ nie wiem co to do koùca znaczy. Na pewno nie jestem tvn-maniakiem. A w tej chwili ogl¹dam TVP. Bo jest mecz. Zawsze ogl¹dam mecze. I nawet prowadzimy 1:0 z Austri¹. A tak ³adnie wczorajsza Wyborcza napisa³a jaka to dzisiaj bêdzie klêska bo siê sk³ad rozsypa³, ¿e wszyscy kontuzjowani, chorzy, nieobecni, nie w formie, pok³óceni itd...
Nie mĂłw hop... Oni zdolni sÂą do wszytkiego i gdyby nawet na minutĂŞ przed koĂącem prowadzili 2:0 to jeszcze wszytko moÂże siĂŞ wydarzyĂŚ. W koĂącu to Polacy.... Np ja nie mogÂłem uwierzyĂŚ, Âże przegraliÂśmy na ostatnim mundialu z PortugaliÂą ileÂś tam do zero (nie wiedziaÂłem meczu - miaÂłem wĂłwczas egzamin) i jak wrĂłciÂłem do domu to myÂślaÂłem, Âże ojciec sobie Âżart robi.
Ok, poÂświĂŞce chwilĂŞ jakÂże cennego czasu i zobaczĂŞ ten program.
ja nawet dziÂś oglÂądaÂłem WyprawĂŞ Robinson
akurat leciaÂła przy obiedzie,
jedno co mi sie podoba, to te konkurencje a nie podoba mi siê to, ze strasznie siê k³óc¹ w tym programie, w sumie to siê nie dziwiê uczestnikom, bo jedna druzyna na wszystko pod dostatkiem a druga brak odpowiednich warunków sanitarnych
no ale có¿ - sami chcieli jechaÌ :o
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Mnie po 3 edycji CZY4 ? odeszÂło zainteresowanie na tego typu programy.
Nieustraszeni, wyprawa Robinson, co jeszcze. ....TO JUÂŻ BYÂŁO.
Jedyne na co czasami zwracaÂłem [dopĂłki program nie kolidowaÂł z MonikÂąO.] to oglÂądaÂłem. Wiadomo o co chodzi?!!!!!