Jedni mniej, a inni bardziej :devil: Trzeba mieĂŚ i to na wzglĂŞdzieTo chcĂŞ powiedzieĂŚ, Âże inni stĂŞsknili siĂŞ naprawdĂŞ :ban:

Moderator: Łukasz
Przy³¹czam siê do gratulacji :brawa: Tylko gdzie ja by³am, kiedy mój ulubiony torpedowa³(?) - nie s³ysza³am co prawda, ale znaj¹c Paw³a œmiem podejrzewaÌ, ¿e tak w³aœnie by³o :rozglada: - pytaniami nowego ministra rolnictwa? No niewa¿ne kolejne relacje widzia³am i s³ysza³am od pocz¹tku do koùca :tanczy:Black Jack '62 pisze:Gratulujê s³uchu :brawa: I spostrzegawczoœci :brawa:arczi pisze:Wydawa³o mi siê, ¿e s³ysza³em g³os Paw³a na konferencji ministra Mojzesowicza.
Ale moÂże mi siĂŞ wydawaÂło..........
Ja teÂż gratukujÂą i dziĂŞkujĂŞ :*Black Jack '62 pisze:GratulujĂŞ Âładnych kadrĂłw capsowychobieÂżyÂświat pisze:..no i jest![]()
![]()
Jak to nie wyglÂądaÂł na stĂŞsknionego :> A widziaÂłeÂś, Âżeby ktoÂś po powrocie do pracy z dÂługiego urlopu ( :rozglada: ) tryskaÂł tak dobrym humorem i tak ochoczo opowiadaÂł o zawiÂłoÂściach w polityce krajowej :tanczy: TĂŞskniÂł, tĂŞskniÂł - moÂże nawet tak bardzo jak ja :rozglada: Kto wie? WÂłoski ma trochĂŞ przydÂługawe - dziÂś mu wybaczam, ale jutro nie gwarantujĂŞ :rozglada:Black Jack '62 pisze:ChoĂŚ PaweÂł na stĂŞsknionego za fanami to nie wyglÂądaÂł
:mhm: Te¿ zwróci³am na to uwagê :mhm: Znikn¹³ trzy dni po Asi, wrócili tego samego dnia :mhm: Rzeczywiœcie podejrzana sprawa :mhm: Chyba z³o¿ê wniosek formalny o powo³anie komisji œledczej w celu zbadania tej sprawy :rozglada:obie¿yœwiat pisze:
..ale to by rodziÂło pewne podejrzenia![]()
..PaweÂł znikÂł mniej wiĂŞcej wtedy co Asi KryĂąska i wrĂłciÂłby teÂż w tym samym mniej wiĂŞcej terminie
A czym schrupiĂŞ to co ustrzelĂŞ :hahaha:obieÂżyÂświat pisze:..DÂżastina :>DÂżastina pisze:ProszĂŞ, proszĂŞ nawet nie wiedziaÂłam, Âże ze mnie taki wyÂśmienity strzelecobieÂżyÂświat pisze:..a amunicjÂą trafiaÂłabyÂś do celu bardzo precyzyjnieA jeszcze jakiÂś czas temu o maÂły wÂłos wybiÂłabym sobie zĂŞby strzelajÂąc z wiatrĂłwki mojego brata :rozglada:
..a po co ci zĂŞby do precyzyjnego strzelania![]()
Obiecujê, ¿e ju¿ nie bêdê :stop: Kara mnie dziœ za te igraszki spotka³a - coœ nakombinowa³am i nie nagra³am ca³ej pierwszej relacji Paw³a :uhh: st¹d tak ma³o capsów :uhh:obie¿yœwiat pisze:..nie blefuj wiêcej razy..bo zawa³em idzie skoùczyÌ :rydzyk:D¿astina pisze:Szanta¿yk zadzia³a³ :rozglada: Ja tylko blefowa³am :rozglada: Moja wspó³praca z notk¹ ma siê bardzo dobrze :tanczy:
JuÂż tÂłumaczĂŞ co to znaczy :rozglada: Inni bardziej - to janot that kind pisze:Jedni mniej, a inni bardziej :devil: Trzeba mieĂŚ i to na wzglĂŞdzieTo chcĂŞ powiedzieĂŚ, Âże inni stĂŞsknili siĂŞ naprawdĂŞ :ban:
..ale to by rodziÂło pewne podejrzenia
..PaweÂł znikÂł mniej wiĂŞcej wtedy co Asi KryĂąska i wrĂłciÂłby teÂż w tym samym mniej wiĂŞcej terminie
GratulujĂŞ sÂłuchu I spostrzegawczoÂści
DziêkujêPrzy³¹czam siê do gratulacji
Ta konferencja byÂła bardzo krĂłtka, wiĂŞc PaweÂł niestety nie mĂłgÂł siĂŞ wykazaĂŚ.Tylko gdzie ja byÂłam, kiedy mĂłj ulubiony torpedowaÂł(?) - nie sÂłyszaÂłam co prawda, ale znajÂąc PawÂła Âśmiem podejrzewaĂŚ, Âże tak wÂłaÂśnie byÂło - pytaniami nowego ministra rolnictwa?
MoÂże nie od razu zostawiÂł, ale...arczi pisze:..ale to by rodziÂło pewne podejrzenia
..PaweÂł znikÂł mniej wiĂŞcej wtedy co Asi KryĂąska i wrĂłciÂłby teÂż w tym samym mniej wiĂŞcej terminie![]()
CzyÂżby PaweÂł zostawiÂł swojÂą ÂżonĂŞ dla Joasi
![]()
:devil:
Jakby na to nie patrzeÌ i tak Pawe³ by³ tym najbardziej dociekliwym :tanczy: Dziêki za szczegó³owe info arczi :*arczi pisze:Ta konferencja by³a bardzo krótka, wiêc Pawe³ niestety nie móg³ siê wykazaÌ.Tylko gdzie ja by³am, kiedy mój ulubiony torpedowa³(?) - nie s³ysza³am co prawda, ale znaj¹c Paw³a œmiem podejrzewaÌ, ¿e tak w³aœnie by³o - pytaniami nowego ministra rolnictwa?
W ogĂłle byÂły tylko 2 pytania- PawÂłowe i jedno dziennikarza WiadomÂści, wiĂŞc miaÂł i tak szczĂŞscie, Âże mu siĂŞ udaÂło
Przyjmijmy, Âże to jedynie zbieg okolicznoÂści :spiewa: :spiewa:MoÂże nie od razu zostawiÂł, ale... Nie, nie to niemoÂżliwe Nasi ulubieĂący to porzÂądni ludzie przecieÂż
Nie ma za coJakby na to nie patrzeÌ i tak Pawe³ by³ tym najbardziej dociekliwym Dziêki za szczegó³owe info arczi
OczywiÂście :stop: od teraz bĂŞdziemy twierdziĂŚ, Âże caÂłkiem przypadkowo zbiegÂły siĂŞ te powroty :stop: I juÂż niczego siĂŞ nie doszukujmy :stop: :rozglada:arczi pisze:Przyjmijmy, Âże to jedynie zbieg okolicznoÂści :spiewa: :spiewa:MoÂże nie od razu zostawiÂł, ale... Nie, nie to niemoÂżliwe Nasi ulubieĂący to porzÂądni ludzie przecieÂż
Bêdê wdziêczna za ka¿d¹ informacjê dotycz¹c¹ Paw³aarczi pisze:Nie ma za coJakby na to nie patrzeÌ i tak Pawe³ by³ tym najbardziej dociekliwym Dziêki za szczegó³owe info arcziPolecam siê na przysz³oœÌ
Nie pamiĂŞtaÂłaÂś, to mogÂłaÂś sobie sprawdziĂŚ, gdzie dokÂładnie PaweÂł stacjonowaÂł :devil:DÂżastina pisze:W Raporcie Wieczornym relacja byÂła rĂłwnieÂż - moÂżna siĂŞ byÂło tego spodziewaĂŚ :tanczy: Znowu plenerowa, tym razem z :mhm: no wÂłaÂśnie skÂąd? :rozglada: Z wraÂżenia nie pamiĂŞtam, ale chyba z Placu PiÂłsudskiego - o obchodach 63. Rocznicy Powstania Warszawskiego nam opowiadaÂł. Podczas PawÂłowej relacji dochodziÂły nas odgÂłosy owych obchodĂłw. ByÂła to wyszeptana relacja
Jaki on dobry, zapewne nie chciaÂł przeszkadzaĂŚ, kiedy tam odczytyany byÂł akurat Apel PolegÂłych
![]()
G³osik ma trochê jakby zdarty, lekk¹ chrypkê daje siê wy³apaÌ :mhm: ciekawe co on robi³ na tym urlopie? :rozglada: Jedno jest pewne - wypocz¹³ i ³adnie siê opali³ChoÌ wiem, ¿e jest taki jeden co twierdzi, ¿e Pawe³ opalony nie jest :rozglada:
No tak, a wszystko z myÂślÂą o nas. :rozglada: AbyÂśmy my - fani, po powrocie naszych ulubieĂącĂłw mieli o czym dyskutowaĂŚ. :rozglada:arczi pisze:ZakÂładam, Âże to byÂł pomysÂł kierownictwa stacji :devil: :spiewa: :spiewa:od teraz bĂŞdziemy twierdziĂŚ, Âże caÂłkiem przypadkowo zbiegÂły siĂŞ te powroty
:mhm: Kto by pomyÂślaÂł. :rozglada:arczi pisze:Bo ja taki nieÂśmiaÂły jestem :rozglada: :klamca:A co Ty siĂŞ tak rumienisz arczi?
A rzeczywiÂście. :o Nie pomyÂślaÂłam o tym. :rozglada:not that kind pisze: Nie pamiĂŞtaÂłaÂś, to mogÂłaÂś sobie sprawdziĂŚ, gdzie dokÂładnie PaweÂł stacjonowaÂł :devil:
..oo :onot that kind pisze:Jak dobrze, Âże zrobiÂłeÂś te parĂŞ capsĂłwChoĂŚ moÂże lepiej napiszĂŞ screenĂłw, bo raz zostaÂłam Âźle, a dokÂładniej niezrozumiana, kiedy uÂżyÂłam hasÂła ''caps''
![]()
..a ma siĂŞ to wyczucieOde mnie z pierwszej relacji capsĂłw nie bĂŞdzie :/
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], TommyC i 19 gości