Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Jak na powitanie po powrocie przystaÂło :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
To chcĂŞ powiedzieĂŚ, Âże inni stĂŞsknili siĂŞ naprawdĂŞ :ban:
Jedni mniej, a inni bardziej :devil: Trzeba mieĂŚ i to na wzglĂŞdzie :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Wreszczie oglÂądanie tvn24 nabraÂło sensu :jupi: :jupi: :jupi:
Black Jack '62 pisze:
arczi pisze:WydawaÂło mi siĂŞ, Âże sÂłyszaÂłem gÂłos PawÂła na konferencji ministra Mojzesowicza.
Ale moÂże mi siĂŞ wydawaÂło..........
GratulujĂŞ sÂłuchu :brawa: I spostrzegawczoÂści :brawa:
Przy³¹czam siê do gratulacji :brawa: Tylko gdzie ja by³am, kiedy mój ulubiony torpedowa³(?) - nie s³ysza³am co prawda, ale znaj¹c Paw³a œmiem podejrzewaÌ, ¿e tak w³aœnie by³o :rozglada: - pytaniami nowego ministra rolnictwa? No niewa¿ne kolejne relacje widzia³am i s³ysza³am od pocz¹tku do koùca :tanczy:
Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..no i jest :D
GratulujĂŞ Âładnych kadrĂłw capsowych :D
Ja teÂż gratukujÂą i dziĂŞkujĂŞ :*
Black Jack '62 pisze:ChoĂŚ PaweÂł na stĂŞsknionego za fanami to nie wyglÂądaÂł :(
Jak to nie wyglÂądaÂł na stĂŞsknionego :> A widziaÂłeÂś, Âżeby ktoÂś po powrocie do pracy z dÂługiego urlopu ( :rozglada: ) tryskaÂł tak dobrym humorem i tak ochoczo opowiadaÂł o zawiÂłoÂściach w polityce krajowej :tanczy: TĂŞskniÂł, tĂŞskniÂł - moÂże nawet tak bardzo jak ja :rozglada: Kto wie? WÂłoski ma trochĂŞ przydÂługawe - dziÂś mu wybaczam, ale jutro nie gwarantujĂŞ :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:

..ale to by rodziÂło pewne podejrzenia :lol:

..PaweÂł znikÂł mniej wiĂŞcej wtedy co Asi KryĂąska i wrĂłciÂłby teÂż w tym samym mniej wiĂŞcej terminie :lol:
:mhm: Te¿ zwróci³am na to uwagê :mhm: Znikn¹³ trzy dni po Asi, wrócili tego samego dnia :mhm: Rzeczywiœcie podejrzana sprawa :mhm: Chyba z³o¿ê wniosek formalny o powo³anie komisji œledczej w celu zbadania tej sprawy :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..a amunicjÂą trafiaÂłabyÂś do celu bardzo precyzyjnie :lol2:
ProszĂŞ, proszĂŞ nawet nie wiedziaÂłam, Âże ze mnie taki wyÂśmienity strzelec :lol: A jeszcze jakiÂś czas temu o maÂły wÂłos wybiÂłabym sobie zĂŞby strzelajÂąc z wiatrĂłwki mojego brata :rozglada:
..DÂżastina :>
..a po co ci zĂŞby do precyzyjnego strzelania :?: :D
A czym schrupiĂŞ to co ustrzelĂŞ :hahaha:

obieÂżyÂświat pisze:
D¿astina pisze:Szanta¿yk zadzia³a³ :rozglada: Ja tylko blefowa³am :rozglada: Moja wspó³praca z notk¹ ma siê bardzo dobrze :tanczy:
..nie blefuj wiĂŞcej razy..bo zawaÂłem idzie skoĂączyĂŚ :rydzyk:
ObiecujĂŞ, Âże juÂż nie bĂŞdĂŞ :stop: Kara mnie dziÂś za te igraszki spotkaÂła - coÂś nakombinowaÂłam i nie nagraÂłam caÂłej pierwszej relacji PawÂła :uhh: stÂąd tak maÂło capsĂłw :uhh:
not that kind pisze:
To chcĂŞ powiedzieĂŚ, Âże inni stĂŞsknili siĂŞ naprawdĂŞ :ban:
Jedni mniej, a inni bardziej :devil: Trzeba mieĂŚ i to na wzglĂŞdzie :D
JuÂż tÂłumaczĂŞ co to znaczy :rozglada: Inni bardziej - to ja :lol2: Jedni mniej - to notka :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Druga relacja :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I trzecia relacja :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

I wyprosili pana ÂŁukasika z PaÂłacu :rozglada: Ale to nic przed teÂż piĂŞknie siĂŞ prezentowaÂł :lol2: A jak siĂŞ wiatr figlarnie zabawiaÂł notatkami i fryzurÂą pana redaktora :szalony: Notka na capsach piĂŞknie to zresztÂą uwieczniÂła :D
W Raporcie Wieczornym relacja byÂła rĂłwnieÂż - moÂżna siĂŞ byÂło tego spodziewaĂŚ :tanczy: Znowu plenerowa, tym razem z :mhm: no wÂłaÂśnie skÂąd? :rozglada: Z wraÂżenia nie pamiĂŞtam :red: , ale chyba z Placu PiÂłsudskiego - o obchodach 63. Rocznicy Powstania Warszawskiego nam opowiadaÂł. Podczas PawÂłowej relacji dochodziÂły nas odgÂłosy owych obchodĂłw. ByÂła to wyszeptana relacja :P Jaki on dobry, zapewne nie chciaÂł przeszkadzaĂŚ, kiedy tam odczytyany byÂł akurat Apel PolegÂłych :)
G³osik ma trochê jakby zdarty, lekk¹ chrypkê daje siê wy³apaÌ :mhm: ciekawe co on robi³ na tym urlopie? :rozglada: Jedno jest pewne - wypocz¹³ i ³adnie siê opali³ :P ChoÌ wiem, ¿e jest taki jeden co twierdzi, ¿e Pawe³ opalony nie jest :rozglada:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

..ale to by rodziÂło pewne podejrzenia

..PaweÂł znikÂł mniej wiĂŞcej wtedy co Asi KryĂąska i wrĂłciÂłby teÂż w tym samym mniej wiĂŞcej terminie
:shock: :shock: CzyÂżby PaweÂł zostawiÂł swojÂą ÂżonĂŞ dla Joasi :shock: :shock: :devil:
GratulujĂŞ sÂłuchu I spostrzegawczoÂści
Przy³¹czam siê do gratulacji
DziĂŞkujĂŞ :red: :red:
Tylko gdzie ja byÂłam, kiedy mĂłj ulubiony torpedowaÂł(?) - nie sÂłyszaÂłam co prawda, ale znajÂąc PawÂła Âśmiem podejrzewaĂŚ, Âże tak wÂłaÂśnie byÂło - pytaniami nowego ministra rolnictwa?
Ta konferencja byÂła bardzo krĂłtka, wiĂŞc PaweÂł niestety nie mĂłgÂł siĂŞ wykazaĂŚ.
W ogĂłle byÂły tylko 2 pytania- PawÂłowe i jedno dziennikarza WiadomÂści, wiĂŞc miaÂł i tak szczĂŞscie, Âże mu siĂŞ udaÂło :P
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

arczi pisze:
..ale to by rodziÂło pewne podejrzenia

..PaweÂł znikÂł mniej wiĂŞcej wtedy co Asi KryĂąska i wrĂłciÂłby teÂż w tym samym mniej wiĂŞcej terminie
:shock: :shock: CzyÂżby PaweÂł zostawiÂł swojÂą ÂżonĂŞ dla Joasi :shock: :shock: :devil:
MoÂże nie od razu zostawiÂł, ale... :xx: Nie, nie to niemoÂżliwe :nie: Nasi ulubieĂący to porzÂądni ludzie przecieÂż :aniol:
arczi pisze:
Tylko gdzie ja byÂłam, kiedy mĂłj ulubiony torpedowaÂł(?) - nie sÂłyszaÂłam co prawda, ale znajÂąc PawÂła Âśmiem podejrzewaĂŚ, Âże tak wÂłaÂśnie byÂło - pytaniami nowego ministra rolnictwa?
Ta konferencja byÂła bardzo krĂłtka, wiĂŞc PaweÂł niestety nie mĂłgÂł siĂŞ wykazaĂŚ.
W ogĂłle byÂły tylko 2 pytania- PawÂłowe i jedno dziennikarza WiadomÂści, wiĂŞc miaÂł i tak szczĂŞscie, Âże mu siĂŞ udaÂło :P
Jakby na to nie patrzeÌ i tak Pawe³ by³ tym najbardziej dociekliwym :tanczy: Dziêki za szczegó³owe info arczi :*
arczi
Fan Forum
Fan Forum

MoÂże nie od razu zostawiÂł, ale... Nie, nie to niemoÂżliwe Nasi ulubieĂący to porzÂądni ludzie przecieÂż
Przyjmijmy, Âże to jedynie zbieg okolicznoÂści :spiewa: :spiewa:
Jakby na to nie patrzeÌ i tak Pawe³ by³ tym najbardziej dociekliwym Dziêki za szczegó³owe info arczi
Nie ma za co :red: Polecam siê na przysz³oœÌ :)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

arczi pisze:
MoÂże nie od razu zostawiÂł, ale... Nie, nie to niemoÂżliwe Nasi ulubieĂący to porzÂądni ludzie przecieÂż
Przyjmijmy, Âże to jedynie zbieg okolicznoÂści :spiewa: :spiewa:
OczywiÂście :stop: od teraz bĂŞdziemy twierdziĂŚ, Âże caÂłkiem przypadkowo zbiegÂły siĂŞ te powroty :stop: I juÂż niczego siĂŞ nie doszukujmy :stop: :rozglada:
arczi pisze:
Jakby na to nie patrzeÌ i tak Pawe³ by³ tym najbardziej dociekliwym Dziêki za szczegó³owe info arczi
Nie ma za co :red: Polecam siê na przysz³oœÌ :)
BĂŞdĂŞ wdziĂŞczna za kaÂżdÂą informacjĂŞ dotyczÂącÂą PawÂła :D A co Ty siĂŞ tak rumienisz arczi? :lol2:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

od teraz bĂŞdziemy twierdziĂŚ, Âże caÂłkiem przypadkowo zbiegÂły siĂŞ te powroty
ZakÂładam, Âże to byÂł pomysÂł kierownictwa stacji :devil: :spiewa: :spiewa:
A co Ty siĂŞ tak rumienisz arczi?
Bo ja taki nieÂśmiaÂły jestem :rozglada: :klamca:
not that kind
Bywalec
Bywalec

DÂżastina pisze:W Raporcie Wieczornym relacja byÂła rĂłwnieÂż - moÂżna siĂŞ byÂło tego spodziewaĂŚ :tanczy: Znowu plenerowa, tym razem z :mhm: no wÂłaÂśnie skÂąd? :rozglada: Z wraÂżenia nie pamiĂŞtam :red: , ale chyba z Placu PiÂłsudskiego - o obchodach 63. Rocznicy Powstania Warszawskiego nam opowiadaÂł. Podczas PawÂłowej relacji dochodziÂły nas odgÂłosy owych obchodĂłw. ByÂła to wyszeptana relacja :P Jaki on dobry, zapewne nie chciaÂł przeszkadzaĂŚ, kiedy tam odczytyany byÂł akurat Apel PolegÂłych :)
G³osik ma trochê jakby zdarty, lekk¹ chrypkê daje siê wy³apaÌ :mhm: ciekawe co on robi³ na tym urlopie? :rozglada: Jedno jest pewne - wypocz¹³ i ³adnie siê opali³ :P ChoÌ wiem, ¿e jest taki jeden co twierdzi, ¿e Pawe³ opalony nie jest :rozglada:
Nie pamiĂŞtaÂłaÂś, to mogÂłaÂś sobie sprawdziĂŚ, gdzie dokÂładnie PaweÂł stacjonowaÂł :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

arczi pisze:
od teraz bĂŞdziemy twierdziĂŚ, Âże caÂłkiem przypadkowo zbiegÂły siĂŞ te powroty
ZakÂładam, Âże to byÂł pomysÂł kierownictwa stacji :devil: :spiewa: :spiewa:
No tak, a wszystko z myÂślÂą o nas. :rozglada: AbyÂśmy my - fani, po powrocie naszych ulubieĂącĂłw mieli o czym dyskutowaĂŚ. :rozglada:
arczi pisze:
A co Ty siĂŞ tak rumienisz arczi?
Bo ja taki nieÂśmiaÂły jestem :rozglada: :klamca:
:mhm: Kto by pomyÂślaÂł. :rozglada:
not that kind pisze: Nie pamiĂŞtaÂłaÂś, to mogÂłaÂś sobie sprawdziĂŚ, gdzie dokÂładnie PaweÂł stacjonowaÂł :devil:
A rzeczywiÂście. :o Nie pomyÂślaÂłam o tym. :rozglada:
Skoro przy Rocznicy Powstania jesteÂśmy, to warto wspomnieĂŚ, Âże wczoraj mieliÂśmy cd. relacji PawÂła na ten temat. Niestety, nie tak jakbyÂśmy sobie tego Âżyczyli. :roll: Jedynie w krĂłciutkim materiaÂłle dla wieczornego M24h. :roll: PokazaÂł nam tegoroczne obchody rocznicy. To jak przez te wszystkie lata zostaÂła juÂż uczczona pamiĂŞĂŚ o PowstaĂącach i w jaki sposĂłb w najbliÂższym czasie wÂładze i artyÂści majÂą zamiar to uczyniĂŚ. A i siebie teÂż pokazaÂł :P rozprawiaÂł sobie z senatorem Kutzem. Mam nadziejĂŞ, Âże dzisiejszy dzieĂą bardziej obfity w PawÂła :rydzyk:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..materiaÂłu nie widziaÂłem :/

..ale za to dzisiejszÂą relacjĂŞ z dnÂż juÂż tak :D

.nie wiem czy dawaÌ capsy .. bo po ierwsze na pewno masz lepsze..a po drugie relacja by³a tak krótka ¿e ledwo co zd¹¿y³em coœ capsn¹Ì :hyh:
Obrazek Obrazek Obrazek

..moÂże mieli jakieÂś techniczne problemy :mhm:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Jak dobrze, Âże zrobiÂłeÂś te parĂŞ capsĂłw :D ChoĂŚ moÂże lepiej napiszĂŞ screenĂłw, bo raz zostaÂłam Âźle, a dokÂładniej niezrozumiana, kiedy uÂżyÂłam hasÂła ''caps'' :lol:

Ode mnie z pierwszej relacji capsĂłw nie bĂŞdzie :/

Z drugiej dopiero mam :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:Jak dobrze, Âże zrobiÂłeÂś te parĂŞ capsĂłw :D ChoĂŚ moÂże lepiej napiszĂŞ screenĂłw, bo raz zostaÂłam Âźle, a dokÂładniej niezrozumiana, kiedy uÂżyÂłam hasÂła ''caps'' :lol:
..oo :o
..ale chyba nie u nas :?: :lol2:
..my byÂśmy CiĂŞ od razu zrozumieli..zresztÂą rozumiemy :tanczy:
..rozumiemy bez s³ów :lol2:
Ode mnie z pierwszej relacji capsĂłw nie bĂŞdzie :/
..a ma siĂŞ to wyczucie :lol2:
..juÂż miaÂłem nie robiĂŚ ;)
..a coÂś mnie tknĂŞÂło :lol2:
..tak w ogóle to mia³em od kompa odejœÌ :spiewa:

..a z trzeciej masz :?:
..bo jak nie to ja zapodam :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

..a z trzeciej masz :?:
..bo jak nie to ja zapodam :lol2:
Mam :D Ale nie broniĂŞ Tobie wrzuciĂŚ swoich ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ