Dziœ piêknie, ale bardzo feministycznie (moje skojarzenie to wina wy³¹cznie tematu relacji) Agatka w tej marynarze wygl¹da

Dlatego mam nadziejĂŞ, Âże zostanie w studio :szalony:
Nie wiem, o co moÂże Tobie chodziĂŚ, ale ja od wczoraj widzĂŞ w jej oczach troskĂŞ, dobro, ale teÂż lekki smutek. ChoĂŚ myÂślĂŞ, Âże to jednak z wiĂŞkszym naciskiem na troskĂŞ

Ale dlaczego :mhm: Trudno wywnioskowaÌ, po której stronie barykady Agata teoretycznie stoi, bo koncentruje siê przede wszystkim na przedstawianiu faktów. Ale przecie¿ mog³aby pokusiÌ siê o przemilczenie niektórych spraw, a ona wrêcz przeciwnie (ku mojemu zadowoleniu i pe³nej akceptacji) - mówi o tym, co ma miejsce. Na pocz¹tku ma³a retrospekcja, czyli stanowisko koœcio³a i s³owo o historycznych miejscach, o sprzeciwie wiêkszoœci Poznaniaków, w tym PO i Pis, póŸniej trochê danych organizacyjnych i kolejno jeszcze dalej posuniêta retrospekcja, czyli wspomnienie marszu sprzed roku, kontrmanifestacjach i, tak jak pisa³ Alchemik, na koniec g³adko przesz³a do bezpieczeùstwa. Zobaczymy jak bêdzie ...
Na razie jeszcze jakoœ znoszê fakt, i¿ Agatka zajmuje siê tak dra¿liwym (jak dla mnie) tematem. Ale zastanawiam siê, co ze mn¹ bêdzie, jak dojdzie do etykietowania homoseksualizmu. Wspó³czujê Agatce - bardzo jej wspó³czujê dzisiejszego dnia

Mam nadziejĂŞ, Âże jak dzieĂą juÂż siĂŞ skoĂączy bĂŞdzie mogÂła w ten, czy inny sposĂłb, zaÂżyĂŚ normalnoÂści