Anita Werner
Moderator: Łukasz
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ale ja nie œmiem mówiÌ za ni¹ tylko mówiê o sytuacji która tam panuje a któr¹ t¹ sytuacjê mo¿na rozpoznaÌ po obserwacjach tego co tam robi¹. Ja mam zdanie na temat tej stacji i po przeczytaniu wielu rzeczy o tej stacji znam dok³adnie ich politykê. Poza tym sory bardzo ale wystêpy Anitki w telewizji to nie zabronisz mi oceniaÌ. Po prostu piszê swoje wra¿enia. Ja ogl¹da³em ca³e jej dy¿ury i mogê oceniÌ jej wystêpy porównaÌ i skonfrontowaÌ do wczeœniejszych. Widzia³em jaka by³a jeszcze jakiœ czas temu i widzia³em j¹ po zwolnieniu jej z faktów i dostrzeg³em ró¿nicê i to wyraŸn¹.
Tutaj jest sytuacja 0:1 i nie próbujmy tak jak wa³êsa mówiÌ na coœ co jest bia³e czarne.
Poza tym z pewnoÂściÂą AnitkĂŞ nie ucieszyÂł fakt, Âże zostaÂła z dnia na dzieĂą odsuniĂŞta od FaktĂłw i z wiĂŞkszoÂści serwisĂłw tvn24 a na jej miejsce tylko dziĂŞki nepotyzmowi z dnia na dzieĂą byÂła pochanke. PrzecieÂż oni tym krokiem podwaÂżyli to wszystko co robiÂła do tej pory, czemu siĂŞ oddaÂła, co kocha.
Tutaj jest sytuacja 0:1 i nie próbujmy tak jak wa³êsa mówiÌ na coœ co jest bia³e czarne.
Poza tym z pewnoÂściÂą AnitkĂŞ nie ucieszyÂł fakt, Âże zostaÂła z dnia na dzieĂą odsuniĂŞta od FaktĂłw i z wiĂŞkszoÂści serwisĂłw tvn24 a na jej miejsce tylko dziĂŞki nepotyzmowi z dnia na dzieĂą byÂła pochanke. PrzecieÂż oni tym krokiem podwaÂżyli to wszystko co robiÂła do tej pory, czemu siĂŞ oddaÂła, co kocha.
To nie s¹ domys³y i spostrze¿enia tylko Fakty. Fakty nie k³ami¹ a jakie s¹ ka¿dy powinien widzieÌ. Ocena sytuacji w tvn nie jest oparta na spostrze¿eniach i domys³ach tylko na prawdzie przedstawianem w wielu ró¿nych sytuacjach i w bardzo szcerych wypowiedziach w³adz tvn.na podstawie domys³ów i spostrze¿eù
teÂż tak uwaÂżam. no ale mnie jako nie fance anity wolno to powiedzieĂŚnie wyglÂąda za dobrze i ja to czuje bo znam i potrafiĂŞ odczuĂŚ jej naturalne zachowanie.
Poza tym Anitka ostatnio przestaÂła zwracaĂŚ uwagĂŞ na swĂłj ubiĂłr bo dzisiaj wystĂŞpowaÂła w tym samym co we wtorek w poranku.

a tak poza tym co do Justyny to wczoraj ktoœ kto patrzy³ od pocz¹tku na t¹ sytuacjê raczej z boku i lubi Anitê natomiast za Justyn¹ nie przepada podda³ mi pewien pomys³.Z pewnych wzglêdów napiszê to co ta osoba powiedzia³a tylko na priv.Jeœli te domys³y siê potwierdz¹ (obyœmy siê tego nie musieli dowiadywaÌ) to chyba Ÿle oceniliœmy t¹ ca³¹ sytuacjê i jeœli to by siê potwierdzi³o to nie wyobra¿am sobie nawet jak musz¹ siê czuÌ czytaj¹c nasze niektóre komentarze Anita i Justyna...
a wiêc ja narazie za¿ucam oczernianie Justyny w zwi¹zku z zaisntnia³¹ sytuacj¹.ChoÌ oczywiscie nie dotyczy to jej poczynaù w Fucktach

Android <3
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Nie kamuii Ÿle tego nie oceniliœmy.(raczej sama o tym dobrze wiesz ale nie jesteœ do koùca pewna) T³umaczyliœmy to sobie na gg i sama zauwa¿y³¹œ, ¿e tam nic nie trzyma siê kupy i na ka¿de twoje zdanie jest drugie to zaprzeczaj¹ce.
Ja nie wycofuje siê z niczego co dotychczas napisa³em bo napewno w t¹ ca³¹ sprawê jest g³eboko umoczona pochanke i jej m¹¿. Wszystko co oni tam robi¹ ze sob¹ konsultuj¹ a pieczyùski ma bardzo dobre chody u waltera i t¹ decyzje on podj¹³ osobiœÌie konsultuj¹c siê i za zgod¹ waltera.
To co robi siĂŞ teraz w tvn na caÂłym poziomie jest jednym wielkim spiskiem i gÂłupotÂą. Takich ruchĂłw jakie sÂą podejmowane teraz nie byÂło nigdy. KiedyÂś jednak wszystko byÂło jasne a teraz nigdzie tej jasnoÂści nie ma. Nie rozumiem jak moÂżna prowadziĂŚ takÂą politykĂŞ i dopuÂściĂŚ do takiej burzy, zamieszania w inernecie i w caÂłej opini publicznej. KiedyÂś o tvn-nie mĂłwiÂło siĂŞ o wiele lepiej teraz tvn jest nawet bardziej krytykowany niÂż tvp.
Niech ktoÂś mi powie dokÂąd ten tvn zmierza.
Jakie bĂŞdÂą ich kolejne kroki
Kogo jeszcze wyrzucÂą.
Ile jeszcze bĂŞdzie zmian 
Czy tvn pod¹¿a w œlep¹ uliczkê z której nie ma wyujœcia
Do jakiego poziomu ten tvn jeszcze siĂŞ zniÂży bo dotychczasowy jest niewiarygodnie niski.
Nie w¹¿ne co mówi¹ wa¿ne aby mówili.-czasami w³¹œnie mo¿na odnieœÌ wra¿enia, ¿e oto w³aœnie chodzi tvn-owi. Rozg³os i szum nawet negatywny jest potrzebny bo przyci¹ga i przez to o tobie mówi¹.
Ja nie wycofuje siê z niczego co dotychczas napisa³em bo napewno w t¹ ca³¹ sprawê jest g³eboko umoczona pochanke i jej m¹¿. Wszystko co oni tam robi¹ ze sob¹ konsultuj¹ a pieczyùski ma bardzo dobre chody u waltera i t¹ decyzje on podj¹³ osobiœÌie konsultuj¹c siê i za zgod¹ waltera.
To co robi siĂŞ teraz w tvn na caÂłym poziomie jest jednym wielkim spiskiem i gÂłupotÂą. Takich ruchĂłw jakie sÂą podejmowane teraz nie byÂło nigdy. KiedyÂś jednak wszystko byÂło jasne a teraz nigdzie tej jasnoÂści nie ma. Nie rozumiem jak moÂżna prowadziĂŚ takÂą politykĂŞ i dopuÂściĂŚ do takiej burzy, zamieszania w inernecie i w caÂłej opini publicznej. KiedyÂś o tvn-nie mĂłwiÂło siĂŞ o wiele lepiej teraz tvn jest nawet bardziej krytykowany niÂż tvp.
Niech ktoÂś mi powie dokÂąd ten tvn zmierza.

Czy tvn pod¹¿a w œlep¹ uliczkê z której nie ma wyujœcia

Do jakiego poziomu ten tvn jeszcze siĂŞ zniÂży bo dotychczasowy jest niewiarygodnie niski.

Nie w¹¿ne co mówi¹ wa¿ne aby mówili.-czasami w³¹œnie mo¿na odnieœÌ wra¿enia, ¿e oto w³aœnie chodzi tvn-owi. Rozg³os i szum nawet negatywny jest potrzebny bo przyci¹ga i przez to o tobie mówi¹.
-
- Fan Forum
kamuii pisze:a tak poza tym co do Justyny to wczoraj ktoœ kto patrzy³ od pocz¹tku na t¹ sytuacjê raczej z boku i lubi Anitê natomiast za Justyn¹ nie przepada podda³ mi pewien pomys³.Z pewnych wzglêdów napiszê to co ta osoba powiedzia³a tylko na priv.Jeœli te domys³y siê potwierdz¹ (obyœmy siê tego nie musieli dowiadywaÌ) to chyba Ÿle oceniliœmy t¹ ca³¹ sytuacjê i jeœli to by siê potwierdzi³o to nie wyobra¿am sobie nawet jak musz¹ siê czuÌ czytaj¹c nasze niektóre komentarze Anita i Justyna...
Jestem – to oznacza, Âże faktĂłw wczoraj nie oglÂądaÂłem!
Kamuii zaintrygowaÂłaÂś mnie swoimi sÂłowami

PrzyznajĂŞ, Âże nawet siĂŞ nie mogĂŞ domyÂśleĂŚ o co chodzi?
Czy mogÂłabyÂś mi to wytÂłumaczyĂŚ, rozjaÂśniĂŚ na priv? BĂŞdĂŞ wdziĂŞczny!
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Fan Forum
wy sobie tu jaja robicie a sprawa jest powaÂżna

2.nie wszystko siĂŞ nie trzyma kupy tylko 1 wÂątek ten z tvn 24
3.ja nie twierdziÂłam ze to odkrywcze jest tylko powiedziaÂłam czemu juÂż na pochankowÂą nie bĂŞde za to jechaĂŚ
(co nie znczy ze wogĂłle) 
Black niebawem opiesze na priv

1. nie na kazde prawie kaÂżde ale jednakMi juÂż kamuii wyjaÂśniÂła ale na kaÂżde sÂłowo napisane przez kamuii mam kontrargument. Wszystko moÂżna obaliĂŚ bo tu nic siĂŞ nie trzyma kupy.
Nie s¹ to ¿adne odkrywcze rzeczy a raczej jedna z hipotez tylko ¿e b³êdna.

2.nie wszystko siĂŞ nie trzyma kupy tylko 1 wÂątek ten z tvn 24
3.ja nie twierdziÂłam ze to odkrywcze jest tylko powiedziaÂłam czemu juÂż na pochankowÂą nie bĂŞde za to jechaĂŚ

Black niebawem opiesze na priv

Android <3
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Wszystko mogĂŞ obaliĂŚ. BoÂże kamuii jak w ty to wszystko wierzysz to tak naprawdĂŞ usprawiedliwiasz dziaÂłanie tvn-u i uwaÂżasz, Âże to wszystko byÂło zaplanowane czyli czÂłowiekla moÂżna dowolnie wykorzystywaĂŚ i gnoiĂŚ na wszelkie sposoby. Szkoda, Âże tak szybko zmieniÂłaÂś zdanie i uwierzyÂłaÂś w to co mi napisaÂłaÂś. To teraz chyba nie bĂŞde miaÂł partnera do rozmowy. Szkoda.
szkoda ze ty mnie tak szybko skreÂślasz ;/
no coÂż
ja nie usprawieliwiam dziaÂłanie tefauenu postapili chamsko i dali Anicie po ryju chodzi mi tylko o to Âże nie jestem taka pewna czy znamy powody na tyle dobrze Âżyby je oceniaĂŚ przecieÂż jak byÂło wie tylko Anitka.A koterii i nepotyzmu nigdy nie popieraÂłam i nie popieram.
i wcale nie przechodze do zadnego wrogiego obozu dalej jestem po stronie Anity i teÂż chcĂŞ Âżeby szybko wrĂłciÂła do fucktĂłw i zastÂąpiÂła tego kretyĂąskiego sztywnego a*tomata. w tej materii nic siĂŞ nie zmieniÂło
tylko poprostu nie wiemy na jak dÂługo jÂą zdegradowaÂły te parszywce z tefauenu ...
no coÂż
i wcale nie przechodze do zadnego wrogiego obozu dalej jestem po stronie Anity i teÂż chcĂŞ Âżeby szybko wrĂłciÂła do fucktĂłw i zastÂąpiÂła tego kretyĂąskiego sztywnego a*tomata. w tej materii nic siĂŞ nie zmieniÂło

Android <3
-
- Fan Forum
Kamuii nie robiĂŞ jaj od tak sobie, ta caÂła debilna sytuacja mnie do tego zmusza!
PowtĂłrzĂŞ tylko jedno z tego, co ci napisaÂłem na pm’sa : zepchnĂŞli jÂą na dalszy plan, byÂła im potrzebna tylko na chwilĂŞ, byÂła swoistym ,,ratowankiem sytuacji’’, sprzÂątaczkÂą (podobnie Ryman – choĂŚ jego mi akurat nie jest Âżal) porzÂądkujÂącÂą baÂłagan jakiego narobili szefowie tefaunepotyzm ! To brzmi brutalnie, ale to niestety tak na chwilĂŞ obecnÂą wyglÂąda! RobiÂła swoje, a w miĂŞdzyczasie auto.mat wÂżarÂł siĂŞ na jej miejsce!
Wystarczy przypomnieĂŚ sobie tylko tĂŞ reklamĂŞ nowych faktĂłw: sÂą w niej tylko ,,najwaÂżniejsi’’
– nie ma Anity:!::!::!:
Gdyby mieli wobec niej jakieÂś plany, zamiary, to pominĂŞli by jÂą w tak waÂżnym momencie:?: – na starcie:!:, kiedy fakty wchodzÂą w nowy etap, kiedy robiÂą krok do przodu? Oni juÂż jej nie potrzebujÂą, skreÂślili jÂą!
Dlaczego Anita nie odchodzi? Owszem jest inteligentna, zdeterminowana, ale i ,,zakochana w telewizji’’ (sama tak mĂłwi), a wiadomo czÂłowiek zakochany, to i Âślepy! Poza tym, Âżyjemy w ciĂŞÂżkich czasach, w umartwionym i chorym kraju, w ktĂłrym czasami trzeba zrezygnowaĂŚ z ambicji, honoru tylko dlatego by przetrwaĂŚ!
A tvn, - choĂŚ mnie to dziwi – jest aktualnie najsilniejszÂą markÂą medialnÂą na rynku, wiĂŞc szkoda byÂłoby rzucaĂŚ dobrowolnie takÂą przyszÂłoœÌ.
Nie wiem, moÂże siĂŞ mylĂŞ? MogĂŞ siĂŞ tylko domyÂślaĂŚ!
PowtĂłrzĂŞ tylko jedno z tego, co ci napisaÂłem na pm’sa : zepchnĂŞli jÂą na dalszy plan, byÂła im potrzebna tylko na chwilĂŞ, byÂła swoistym ,,ratowankiem sytuacji’’, sprzÂątaczkÂą (podobnie Ryman – choĂŚ jego mi akurat nie jest Âżal) porzÂądkujÂącÂą baÂłagan jakiego narobili szefowie tefaunepotyzm ! To brzmi brutalnie, ale to niestety tak na chwilĂŞ obecnÂą wyglÂąda! RobiÂła swoje, a w miĂŞdzyczasie auto.mat wÂżarÂł siĂŞ na jej miejsce!
Wystarczy przypomnieĂŚ sobie tylko tĂŞ reklamĂŞ nowych faktĂłw: sÂą w niej tylko ,,najwaÂżniejsi’’
Gdyby mieli wobec niej jakieÂś plany, zamiary, to pominĂŞli by jÂą w tak waÂżnym momencie:?: – na starcie:!:, kiedy fakty wchodzÂą w nowy etap, kiedy robiÂą krok do przodu? Oni juÂż jej nie potrzebujÂą, skreÂślili jÂą!
Dlaczego Anita nie odchodzi? Owszem jest inteligentna, zdeterminowana, ale i ,,zakochana w telewizji’’ (sama tak mĂłwi), a wiadomo czÂłowiek zakochany, to i Âślepy! Poza tym, Âżyjemy w ciĂŞÂżkich czasach, w umartwionym i chorym kraju, w ktĂłrym czasami trzeba zrezygnowaĂŚ z ambicji, honoru tylko dlatego by przetrwaĂŚ!
A tvn, - choĂŚ mnie to dziwi – jest aktualnie najsilniejszÂą markÂą medialnÂą na rynku, wiĂŞc szkoda byÂłoby rzucaĂŚ dobrowolnie takÂą przyszÂłoœÌ.
Nie wiem, moÂże siĂŞ mylĂŞ? MogĂŞ siĂŞ tylko domyÂślaĂŚ!
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Black niestety ale muszĂŞ siĂŞ zgodziĂŚ w 100%.
Anita byÂła dla nich tylko maÂłym epizodem ktĂłry siĂŞ skoĂączyÂł.
W takich chwilach stacje eksponujÂą najwaÂżniejszych dla siebie ludzi a widaĂŚ, Âże Anitka nie jest dla nich wogĂłle waÂżna.
PS:kamuii myÂślĂŞ, Âże moja pw trochĂŞ ciĂŞ przekonaÂła.
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 41&v=2&s=0
Tutaj mĂłwiÂą dobrze tylko niech wywalÂą smoktunowicz. SczegĂłlnie jeden post jest fajny.(frg) Wtedy Fakty by zginĂŞÂły.
DokÂładnie byÂła tylko dla nich sprzÂątaczkÂą ktĂłra musiaÂła na chwilĂŞ utrzymaĂŚ poziom faktĂłw ale dla szefĂłw tvn-u byÂła nie dobra i jÂą wuyrzucili. Ryman akurat nie odszedÂł i dalej tam jest i przypuszczam, Âże raczej dalej bĂŞdzie. OprĂłcz a*u*tomatu przede wszystkim zrobiÂła jej ÂświĂąstwo pochanke i to g³ównie przez niÂą AnitkĂŞ wywalili. PrzecieÂż sam pieczyĂąski tak mĂłwiÂł i pisano, Âże byÂła to jego osobista decyzja a jak siĂŞ ma ÂżonkĂŞ to oczywiÂście do faktĂłw trzeba jÂą wepchaĂŚ.zepchnĂŞli jÂą na dalszy plan, byÂła im potrzebna tylko na chwilĂŞ, byÂła swoistym ,,ratowankiem sytuacji’’, sprzÂątaczkÂą (podobnie Ryman – choĂŚ jego mi akurat nie jest Âżal) porzÂądkujÂącÂą baÂłagan jakiego narobili szefowie tefaunepotyzm ! To brzmi brutalnie, ale to niestety tak na chwilĂŞ obecnÂą wyglÂąda! RobiÂła swoje, a w miĂŞdzyczasie auto.mat wÂżarÂł siĂŞ na jej miejsce!

To byÂła cios poniÂżej pasa. NajwaÂżniejsi sÂą wszyscy inni ale nie Anita.Wystarczy przypomnieĂŚ sobie tylko tĂŞ reklamĂŞ nowych faktĂłw: sÂą w niej tylko ,,najwaÂżniejsi’’ – nie ma Anity:!:
Oni jeszcze specjalnie czekali na ten moment aby jeszcze bardziej jÂą poniÂżyĂŚ i daĂŚ do zrozumienia, Âże ty siĂŞ nie nadajesz do tej roboty i my ciebie nie chcemy.Gdyby mieli wobec niej jakieÂś plany, zamiary, to pominĂŞli by jÂą w tak waÂżnym momencie:?: – na starcie:!:, kiedy fakty wchodzÂą w nowy etap, kiedy robiÂą krok do przodu? Oni juÂż jej nie potrzebujÂą, skreÂślili jÂą!
NIestety black taka jest prawda. Nie ma tu innego wytÂłumaczenia.Nie wiem, moÂże siĂŞ mylĂŞ? MogĂŞ siĂŞ tylko domyÂślaĂŚ!
PS:kamuii myÂślĂŞ, Âże moja pw trochĂŞ ciĂŞ przekonaÂła.

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 41&v=2&s=0
Tutaj mĂłwiÂą dobrze tylko niech wywalÂą smoktunowicz. SczegĂłlnie jeden post jest fajny.(frg) Wtedy Fakty by zginĂŞÂły.

przeciez ona byla swietna a przede wszystim byla JAKAS i przez to wzbudzala
kontrowersje ale to chyba lepiej niz nijacy prezenterzy jak np kajdanowicz
ktory wyglada jakby polknal kij-(straszny z niego sztywniak-przynajmniej tak
wyglada)
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re: Anita Werner - wÂątek najwiĂŞkszego fana :)
A czym siĂŞ zajmujesz? (JeÂżeli oczywiÂście moÂżna spytaĂŚ, panie doktorzeBlack Jack '62 pisze:JuÂż nie jestem kelnerem, knajpĂŞ sprzedaÂłem, bo od dziÂś pracujĂŞ na uniwerku! Co za ironia losu, nie? Od kelnera do doktora!

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
Nie dziwiĂŞ sie twojemu lenistwu, a raczej twojemu zniechĂŞceniu, kiedy czytasz o losie Anity, o panujÂącym wokoÂło nepotyzmie zniechĂŞcasz siĂŞ!
Ale zawsze musisz wierzyĂŚ w to, Âże nigdy w przyszÂłoÂści nie zaznasz goryczy koterii, Âże nigdy nie przekonasz siĂŞ na wÂłasnej skĂłrze, co to nepotyzm!
Mnie siĂŞ jakoÂś w Âżyciu uÂłoÂżyÂło chwilami byÂło ciĂŞÂżko – tyle ci mogĂŞ powiedzieĂŚ, reszta niech zostanie tak jak jest – dr Black Jack sympatyk Anity Werner!
Ale zawsze musisz wierzyĂŚ w to, Âże nigdy w przyszÂłoÂści nie zaznasz goryczy koterii, Âże nigdy nie przekonasz siĂŞ na wÂłasnej skĂłrze, co to nepotyzm!
Mnie siĂŞ jakoÂś w Âżyciu uÂłoÂżyÂło chwilami byÂło ciĂŞÂżko – tyle ci mogĂŞ powiedzieĂŚ, reszta niech zostanie tak jak jest – dr Black Jack sympatyk Anity Werner!