Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Twoja ulubiona biaÂła bluzka to jest jeszcze taka inna krĂłtsza :tanczy:
No chyba,Âże siĂŞ mylĂŞ :P
Nie mylisz sie Maxxx-Joasia ma przynajmniej takie dwie -gratulujĂŞ wytrawnego oka godnego prawdziwego konesera :brawa: :brawa:
Jak juz z DÂżastinÂą zauwaÂżyliÂście obiekt jest :P Ma siĂŞ Âświetnie :P I wyglÂąda tak :P :
Zmieùmy kolejnoœÌ wyrazów w zdaniach i napiszmy; ¿e obiekt siê ma :mhm: i wygl¹da swietnie :aniol:
Adam obiekt(no dobra Joasia :aniol: )dziÂś ÂżyczyÂła Nam spokojnego wieczoru.
Bo ostatnio siĂŞ upominaÂłes o zyczenia dobrej nocy a tu przecieÂż dla Asi wieczĂłr siĂŞ dopiero zaczyna
Wiesz jak dobrze spaÂłem -tak dobrze Âże zaspaÂłem :devil: MiÂło jak ktoÂś na dobranoc Âżyczy dobrej nocy :aniol:
JuÂż nie ma co w Joasi zmieniaĂŚ-sens naszego istnienia jest zagroÂżony .Co my teraz bĂŞdziemy robiĂŚ :mhm:
Dzisiaj mia³a du¿o ³¹czeù,rozmów-tak¿e trzyma³a rêke na pulsie :brawa:
WidaĂŚ Âże nie Âżle sobie daje radĂŞ w improwizacji i potrafi rozmawiaĂŚ z waÂżnymi ludzmi :brawa:
RĂłwnieÂż Âżycze spokojnego wieczoru :aniol: :devil:
niestety ja nie mogĂŞ ÂżyczyĂŚ tego samego-jak to piszĂŞ jest poranek-wiĂŞc- dzieĂą dobry :tanczy:

Ale jej capsĂłw narobiÂłem :devil:

Joasia widmo Obrazek
Joasiowy buziaczek :hyh: Obrazek

lekko zaspana :spiewa: Obrazek

Pytanie dnia -o czym Joasia tak marzy Obrazek
Jaka wyniosÂła :spiewa:
Obrazek
TrochĂŞ niebezpieczna Obrazek
super buziak Obrazek

ten caps mĂłwi sam za siebie -tak joasia patrzy na kogoÂś kto w jej odczuciu jest ÂżaÂłosny - :cicho: chyba o mnie chodzi :devil:
Obrazek

Nie ze mna te numery Bruner :spiewa: Obrazek
w oddaliObrazek

jest jeszcze jedna sprawa Joasia za krĂłtko siĂŞ uÂśmiecha i nie moÂżna zrobiĂŚ dobrego capsa-wiĂŞc Joasia musi wytrzymaĂŚ co najmniej 5-sekund a jak da radĂŞ to 10 :xx:
Obrazek
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

WidaĂŚ Âże nie Âżle sobie daje radĂŞ w improwizacji i potrafi rozmawiaĂŚ z waÂżnymi ludzmi
Wypada tylko pochwaliĂŚ Joasie :brawa:
Nie mylisz sie Maxxx-Joasia ma przynajmniej takie dwie -gratulujĂŞ wytrawnego oka godnego prawdziwego konesera
DziĂŞki dziĂŞki :P Ty teÂż naleÂżysz do grona koneserĂłw i piewcĂłw urody i talentu Joasi :aniol: :brawa:
Faktycznie znamy chyba 90% zawartoÂści Jej garderoby :spiewa:
Zaprzeczamy mitowi,Âże faceci ine patrzÂą na ubrania :spiewa: -my zawsze zauwaÂżamy nowe odzienia Joasi :spiewa:
Ale jej capsĂłw narobiÂłem
ÂŚliczniutkie capsiki :aniol:
Joasiowy buziaczek
Dawno buziaczka nie byÂło :aniol: :aniol: :aniol:
jest jeszcze jedna sprawa Joasia za krĂłtko siĂŞ uÂśmiecha i nie moÂżna zrobiĂŚ dobrego capsa-wiĂŞc Joasia musi wytrzymaĂŚ co najmniej 5-sekund a jak da radĂŞ to 10
MoÂże Joasia wyszÂła z zaÂłoÂżenia,Âże musimy siĂŞ rozwijaĂŚ w sprycie capsowania :D
A cooo :P JeÂśli Ona siĂŞ tak Âładnie rozwija w zawodostwie to my w capsiarstwie(aleÂż nieÂładne sÂłowo :cicho: ).
Ooo dziÂś teÂż jest :aniol: Super :P :arrow: Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Zaprzeczamy mitowi,Âże faceci ine patrzÂą na ubrania :spiewa: -my zawsze zauwaÂżamy nowe odzienia Joasi :spiewa:
Joasia niezwykÂła uprawiaĂŚ skandale obyczajowe :spiewa: wiĂŞc trochĂŞ nas do tego zmusiÂła :aniol:

mam pytanie co takiego Skórzyùski powiedzia³ Joasi ¿e Joasia pokazuje mu uœmiech zarezerwowany wy³¹cznie dla nas

Obrazek
maxxx

mam pytanie co takiego Skórzyùski powiedzia³ Joasi ¿e Joasia pokazuje mu uœmiech zarezerwowany wy³¹cznie dla nas
Mi siĂŞ wydaje,Âże zadaÂła mu pytanie coÂś odnoÂśnie trzeciego bliÂźniaka :devil:
Ciekawy czy jakby Ăłw 3 blizniak stanaÂł oko w oko z JoasiÂą czy by byÂła taka promienna :aniol:
Wogole brawo ,Âże to zlapaÂłeÂś :brawa: Te rozradowane oczka,buÂźka-poezja :roll: :spiewa:
Joasia ma takich swoich koleÂżkĂłw-wydaje mi siĂŞ ,Âże SkĂłrzyĂąski do nich naleÂży..hmm kto jeszcze Adam,maxxx :devil: :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

My na pewno jesteÂśmy jej najlepszymi koleszkami :spiewa: -pozwalamy sobie na wiĂŞcej niÂż powinniÂśmy np.to :spiewa:
to zmĂŞczenie czy zbyt duÂżo alkoholu :spiewa:
Obrazek
poÂżegnalny uÂśmiech znĂłw nie wyszedÂł-Joasiu mĂłwiÂłem 10-sekund
Obrazek
Konsternacja
Obrazek
ekstaza w wykonaniu Joasi
Obrazek
No to goÂściu podpadÂłeÂś :rozglada:
Obrazek
"BolesÂław krzywousty"
Obrazek

No i kilka juÂż niezÂłoÂśliwych capsĂłw na zgodĂŞ
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

My na pewno jesteÂśmy jej najlepszymi koleszkami
i robimy Jej fajne zdjecia :aniol:
Joasia jako bohaterka capsĂłw wyraza soba caÂła palete emocji :spiewa:
A dziÂś byÂła w dniu na Âżywo albo wogĂłle gdzieÂś :uhh: ?
Bo ,Âże bedzie wieczorem to pewnie nie ma co liczyĂŚ jakto w piÂątki ;(
adam
Fan Forum
Fan Forum

i robimy Jej fajne zdjecia :aniol:
zdjĂŞcia robimy na prawdĂŞ fajne wiec zasÂługujemy na nagrodĂŞ -ale tradycyjnie jej nie dostaniemy ;(
A dziÂś byÂła w dniu na Âżywo albo wogĂłle gdzieÂś :uhh: ?
z rana nie widziaÂłem ale chyba nie byÂło :uhh:
Bo ,Âże bedzie wieczorem to pewnie nie ma co liczyĂŚ jakto w piÂątki ;(
chyba ÂŁukasik byÂł :stop: ciekawe czy zaczĂŞÂła dÂługi weekend i jej dÂługo nie zobaczymy :mhm:
maxxx

zdjĂŞcia robimy na prawdĂŞ fajne wiec zasÂługujemy na nagrodĂŞ -ale tradycyjnie jej nie dostaniemy
A jakÂą nagrodĂŞ najbardziej byÂś sobie ÂżyczyÂł?? :P
Aaa w sumie i tak jej nie dostaniesz :devil:
chyba ÂŁukasik byÂł ciekawe czy zaczĂŞÂła dÂługi weekend i jej dÂługo nie zobaczymy
Tak ÂŁukasik byÂł,w piÂątki w podsumowaniu to dawno Jej nie widziaÂłem.
No oby tylko nie 9 dni znĂłw :spiewa:
z rana nie widziaÂłem ale chyba nie byÂło
Noto umĂłwmy siĂŞ,Âże Asi nie byÂło-lepiej nie wiedzieĂŚ ,Âże byÂła-bo to nic nie da :spiewa:
Ok uciekam-bo od sÂłoĂąca chyba gÂłupoty pisze juÂż :xx:
adam
Fan Forum
Fan Forum

A jakÂą nagrodĂŞ najbardziej byÂś sobie ÂżyczyÂł?? :P
Aaa w sumie i tak jej nie dostaniesz :devil:
buziaka ,takiego od serca :* :* :*
Tak ÂŁukasik byÂł,w piÂątki w podsumowaniu to dawno Jej nie widziaÂłem.
No oby tylko nie 9 dni znĂłw :spiewa:
Po ostatnim wybryku :spiewa: miaÂła wprowadzony zakaz znikania z anteny :cicho: jeÂśli siĂŞ odwaÂżyÂła to bĂŞdÂą surowe konsekwencje :ban: :grozi:
Noto umĂłwmy siĂŞ,Âże Asi nie byÂło-lepiej nie wiedzieĂŚ ,Âże byÂła-bo to nic nie da :spiewa:
w piÂątki to zawsze byÂła :stop: coÂś ona ostatnio opuszcza sie w pracy :nie:
maxxx

buziaka ,takiego od serca
Jak narazie masz tylko wirtualne od czasu do czasu na capsach:* :stop:
Buziak od Joasi od serca :roll: :roll: :roll:
Po ostatnim wybryku miaÂła wprowadzony zakaz znikania z anteny jeÂśli siĂŞ odwaÂżyÂła to bĂŞdÂą surowe konsekwencje
Noi co zrobimy z tym fantem .Jak jÂą ukaramy :spiewa: WymyÂśl coÂś bo ja nie umiem Jej ukaraĂŚ :xx: Wrecz jeszcze JÂą przez przypadek bym wynagrodziÂł :devil:
w piÂątki to zawsze byÂła coÂś ona ostatnio opuszcza sie w pracy
MoÂże pracuje w undergroundzie-czyli pracuje jak mrĂłwka ale Jej nie widaĂŚ :spiewa:
Ale my tak nie chcemy!!!Chcemy Joasi wiĂŞcej na antenie-trzeba to gÂłoÂśno powiedzieĂŚ ! ! ! :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Jak narazie masz tylko wirtualne od czasu do czasu na capsach:* :stop:
Buziak od Joasi od serca :roll: :roll: :roll:
Przepraszam :stop: zapomniaÂłem Âże Joasia nie ma serca :devil: przynajmniej dla nas :roll:
Noi co zrobimy z tym fantem .Jak jÂą ukaramy :spiewa: WymyÂśl coÂś bo ja nie umiem Jej ukaraĂŚ :xx:
Trzeba wymyÂśliĂŚ coÂś naprawdĂŞ podÂłego :devil: coÂś ze nas popamiĂŞta do koĂąca Âżycia :aniol: Jak mi przyjdzie do gÂłowy coĂŚ naprawdĂŞ podÂłego to niezwÂłocznie CiĂŞ poinformujĂŞ-nie ma co sie spieszyĂŚ -mamy czas :devil:
Wrecz jeszcze JÂą przez przypadek bym wynagrodziÂł :devil:
zrobiÂł byÂś to z przyzwyczajenia a my musimy w obecnej sytuacji zmieniĂŚ nasz sposĂłb patrzenia na niÂą :xx: :devil: :devil:
MoÂże pracuje w undergroundzie-czyli pracuje jak mrĂłwka ale Jej nie widaĂŚ :spiewa:
zdarza sie jej zakonspirowaĂŚ ale chyba nie tym razem :nie:
Ale my tak nie chcemy!!!Chcemy Joasi wiĂŞcej na antenie-trzeba to gÂłoÂśno powiedzieĂŚ ! ! ! :aniol:
Dajcie mi tego goÂścia ktĂłry daÂł jej wolne :cicho: :cicho: :twisted:
maxxx

Przepraszam zapomniaÂłem Âże Joasia nie ma serca przynajmniej dla nas
3 ostatnie sÂłowa nas raniÂą :spiewa:
Trzeba wymyÂśliĂŚ coÂś naprawdĂŞ podÂłego coÂś ze nas popamiĂŞta do koĂąca Âżycia Jak mi przyjdzie do gÂłowy coĂŚ naprawdĂŞ podÂłego to niezwÂłocznie CiĂŞ poinformujĂŞ-nie ma co sie spieszyĂŚ -mamy czas
No dobra :) Ale poczekaj-moÂże to nie jest Jej wina :spiewa: MoÂże jakiÂś Âłobuz nie dopuszcza Joasi czeÂściej na antene :spiewa:
A jeÂśli nie to czekam co wymyÂślileÂś :hyh:
zrobiÂł byÂś to z przyzwyczajenia a my musimy w obecnej sytuacji zmieniĂŚ nasz sposĂłb patrzenia na niÂą
Zachowujemy siĂŞ jak zranione zwierzĂŞ :spiewa:
Sorry za to porĂłwnanie :stop:
zdarza sie jej zakonspirowaĂŚ ale chyba nie tym razem
Nie mam wiedzy na ten temat :spiewa:
Dajcie mi tego goÂścia ktĂłry daÂł jej wolne
Wywiezie sie na taczkach :devil:
ÂŹle znosimy brak Joasi :stop: Znajdz lepiej jakies antidotum ja nie mam w tej chwili czasu :devil: :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

3 ostatnie sÂłowa nas raniÂą :spiewa:
Nie sÂłowa nas raniÂą tylko ta nie dobra Joasia :devil:
No dobra :) Ale poczekaj-moÂże to nie jest Jej wina :spiewa: MoÂże jakiÂś Âłobuz nie dopuszcza Joasi czeÂściej na antene :spiewa:
Joasia jakby chciaÂła to wziĂŞÂła by zastĂŞpstwo i czarowaÂła by nas swoim uÂśmiechem a ona z premedytacjÂą znĂŞca siĂŞ nad nami :xx: :xx:
A jeÂśli nie to czekam co wymyÂślileÂś :hyh:
Kilka razy z rzĂŞdy nie pochwalimy jej :xx: :xx: okropne co :cicho: :aniol:
ÂŹle znosimy brak Joasi :stop: Znajdz lepiej jakies antidotum ja nie mam w tej chwili czasu :devil: :aniol:
mo¿emy pozachwycaÌ sie jak¹œ pani¹ która bêdzie na antenie w ten d³ugi weekend :devil:
maxxx

Nie sÂłowa nas raniÂą tylko ta nie dobra Joasia
Dobrze uj¹³es,bo ten mój tekst jest jak z jakiejœ ckliwej piosenki :spiewa:
Joasia jakby chciaÂła to wziĂŞÂła by zastĂŞpstwo i czarowaÂła by nas swoim uÂśmiechem a ona z premedytacjÂą znĂŞca siĂŞ nad nami
..a my potrzebujemy Jej uÂśmiechu jak tlenu :aniol:
Z tymÂże ona wie,Âże musi nam dozowaĂŚ uÂśmiechu abyÂśmy siĂŞ nie zauroczyli za bardzo :xx:
Ale ostatnio siĂŞ tylko kilka sekund uÂśmiecha wiĂŞc w czym problem :mhm: ?Z tego tytuÂłu moÂże byc czĂŞÂściej :aniol: Plisss :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
mo¿emy pozachwycaÌ sie jak¹œ pani¹ która bêdzie na antenie w ten d³ugi weekend
No niby moÂżemy :spiewa: To co mĂłwisz ,Âże musimy siĂŞ nauczyĂŚ zachwycac sie kims innym jak JoasiÂą? :rozglada:
eee coÂś nie wierze ,Âże mĂłgÂłbys na czas dÂłuÂższy 'zdradziĂŚ'JoasiĂŞ :spiewa:
Ona jest poza zasiĂŞgiem :roll: - co nie znaczy,Âże nam nie moze zdarzyc siĂŞ sÂłabszy dzien :spiewa:
Joasia musi wiedzieÌ,¿e œwiat nie znosi pró¿ni :nie: :nie:

Co do kary mowisz ze kilka razy ja nie pochwalimy :cicho: Ok-dobra i taka kara na poczatek :spiewa:
Tylko,Âże to jest tak ,Âże pozniej Jej ten niedostatek zrekompensujemy ogromem pochwaÂł :spiewa:

AA jeszcze tak wytkne niech to bedzie lekka szpileczka-ostatnio Joasia powiedziaÂła,Âże to byl 'dzien na zywo 'w tvn24 :hmm: :hmm: PomyliÂła sobie pasma :hmm: :cicho:

OK teraz siĂŞ musze odkuĂŚ :aniol: :aniol: -a wiĂŞc....poza tym byÂła fantastyczna nieziemska fenomenalna...dobra starczy! :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Dobrze uj¹³es,bo ten mój tekst jest jak z jakiejœ ckliwej piosenki :spiewa:
Jak mawiaj± prawdziwi twardziele :cicho: "twardym -trzeba byæ nie MIÊTKIM" :hahaha:
.a my potrzebujemy Jej uÂśmiechu jak tlenu :aniol:
I jak azotu teÂż :hahaha:
Z tymÂże ona wie,Âże musi nam dozowaĂŚ uÂśmiechu abyÂśmy siĂŞ nie zauroczyli za bardzo :xx:
Ale ostatnio siĂŞ tylko kilka sekund uÂśmiecha wiĂŞc w czym problem :mhm: ?Z tego tytuÂłu moÂże byc czĂŞÂściej :aniol: Plisss :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
trzyma nas na gÂłodowych racjach-tylko ÂżebyÂśmy doÂżyli do nastĂŞpnych serwisĂłw i czekali na namiastkĂŞ uÂśmiechu -czym ostatnio nas raczy :xx:
No niby moÂżemy :spiewa: To co mĂłwisz ,Âże musimy siĂŞ nauczyĂŚ zachwycac sie kims innym jak JoasiÂą? :rozglada:
Obawiam sie ze to robiĂŞ caÂły czas ;)
eee coÂś nie wierze ,Âże mĂłgÂłbys na czas dÂłuÂższy 'zdradziĂŚ'JoasiĂŞ :spiewa:
Notorycznie zdradzam jÂą z JoasiÂą Racewicz -dziÂś bĂŞdzie w ddtvn :aniol:
Co do kary mowisz ze kilka razy ja nie pochwalimy :cicho: Ok-dobra i taka kara na poczatek :spiewa:
Tylko,Âże to jest tak ,Âże pozniej Jej ten niedostatek zrekompensujemy ogromem pochwaÂł :spiewa:
Musimy byĂŚ draniami-kobiety kochajÂą siĂŞ w draniach :>
AA jeszcze tak wytkne niech to bedzie lekka szpileczka-ostatnio Joasia powiedziaÂła,Âże to byl 'dzien na zywo 'w tvn24 :hmm: :hmm: PomyliÂła sobie pasma :hmm: :cicho:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
OK teraz siĂŞ musze odkuĂŚ :aniol: :aniol: -a wiĂŞc....poza tym byÂła fantastyczna nieziemska fenomenalna...dobra starczy! :spiewa:
no i wszystko zepsuÂłeÂś :ban: :ban:
ODPOWIEDZ