Nie mylisz sie Maxxx-Joasia ma przynajmniej takie dwie -gratulujĂŞ wytrawnego oka godnego prawdziwego konesera :brawa: :brawa:Twoja ulubiona biaÂła bluzka to jest jeszcze taka inna krĂłtsza :tanczy:
No chyba,Âże siĂŞ mylĂŞ![]()
Zmieùmy kolejnoœÌ wyrazów w zdaniach i napiszmy; ¿e obiekt siê ma :mhm: i wygl¹da swietnie :aniol:Jak juz z D¿astin¹ zauwa¿yliœcie obiekt jestMa siê œwietnie
I wyglÂąda tak
:
Wiesz jak dobrze spaÂłem -tak dobrze Âże zaspaÂłem :devil: MiÂło jak ktoÂś na dobranoc Âżyczy dobrej nocy :aniol:Adam obiekt(no dobra Joasia :aniol: )dziÂś ÂżyczyÂła Nam spokojnego wieczoru.
Bo ostatnio siĂŞ upominaÂłes o zyczenia dobrej nocy a tu przecieÂż dla Asi wieczĂłr siĂŞ dopiero zaczyna
JuÂż nie ma co w Joasi zmieniaĂŚ-sens naszego istnienia jest zagroÂżony .Co my teraz bĂŞdziemy robiĂŚ :mhm:
WidaÌ ¿e nie ¿le sobie daje radê w improwizacji i potrafi rozmawiaÌ z wa¿nymi ludzmi :brawa:Dzisiaj mia³a du¿o ³¹czeù,rozmów-tak¿e trzyma³a rêke na pulsie :brawa:
niestety ja nie mogĂŞ ÂżyczyĂŚ tego samego-jak to piszĂŞ jest poranek-wiĂŞc- dzieĂą dobry :tanczy:RĂłwnieÂż Âżycze spokojnego wieczoru :aniol: :devil:
Ale jej capsĂłw narobiÂłem :devil:
Joasia widmo

Joasiowy buziaczek :hyh:

lekko zaspana :spiewa:

Pytanie dnia -o czym Joasia tak marzy

Jaka wyniosÂła :spiewa:

TrochĂŞ niebezpieczna

super buziak

ten caps mĂłwi sam za siebie -tak joasia patrzy na kogoÂś kto w jej odczuciu jest ÂżaÂłosny - :cicho: chyba o mnie chodzi :devil:

Nie ze mna te numery Bruner :spiewa:

w oddali

jest jeszcze jedna sprawa Joasia za krĂłtko siĂŞ uÂśmiecha i nie moÂżna zrobiĂŚ dobrego capsa-wiĂŞc Joasia musi wytrzymaĂŚ co najmniej 5-sekund a jak da radĂŞ to 10