Greg Haus pisze:No wiec ja już źrodło podałem swoich inofrmacji
Co do świątecznych odcinków, zgodzę się. Ale co do informacji o tym, że nikt nie wygrał w tym sezonie miliona nie zrobiłeś tego.
Greg Haus pisze:czas na Ciebie
qgn-111 pisze:
Podobno w tym sezonie TVN nieźle naszwindlował z wygranymi... 
Czekam na źródło i jakie były wygrane mniej wiecej - no bo:
Wiarygodne fora internetowe, takie jak tvnfakty, powinny mieć to do siebie, że użytkownicy jeżeli już coś stwierdzą, to mówią o tym, skąd mają ową informację, czy to z jakiejś strony internetowej, czy książki, czy też jest to wytwór ich bujnej wyobraźni.

Dlatego tobie również wypadało, drogi kolego, podanie źródła twojej wiedzy na ten temat.

W każdym razie, ja nie rezygnuję ze swoich zapytań i wciąż oczekuję na odpowiedź.

Czekam na dopowiedź

Niestety, ale nie mogę zdradzić źródła swoich informacji, mimo iż nieoficjalne, ze względu na to, że mógłbym się narazić na bardzo wysoką karę pieniężną. Napisałem
Podobno w tym sezonie TVN nieźle naszwindlował z wygranymi, gdyż twoja wypowiedź na temat tego, iż w sierpniu zostały nagrane odcinki bożonarodzeniowe, bardzo mocno zasugerowało mi, że znajdowałeś się wśród osób zasiadających w publiczności Milionerów i wiesz o wszystkim.

Nie wiem, czy rzeczywiście ty tam byłeś, ale moja spontaniczna reakcja była wyrazem zbyt pochopnego upewnienia się w tym przekonaniu. Zdaję sobie sprawę z tego, że podważam moje stwierdzenie, iż użytkownicy takich forów jak tvnfakty powinni być wiarygodni, ale wybierając między ową wiarygodnością a troską o stan mojego portfela, że tak kolokwialnie to określę, to wybieram to drugie. :]