Moderator: Łukasz
ale czemu w takim tragicznym formacie?epsztajnek pisze:Mała niespodzianka dla Mateo i Hermana - zawsze myślałem, że ten "kultowy" filmik skasowałem zaraz o obejrzeniu, a tu , proszę , zachował się gdzieś między plikami![]()
Ale warto trochę dłużej poczekać, żeby mieć lepszą jakość :tanczy:epsztajnek pisze:No to będzie się dłużej sciągać
Gdy przeczytałem "kultowy" to zastanawiałem się, o który film Ci chodzi... ale już wszystko jasneepsztajnek pisze:zawsze myślałem, że ten "kultowy" filmik skasowałem zaraz o obejrzeniu, a tu , proszę , zachował się gdzieś między plikami
Nawet jako z pasażerką ? :rozglada: :devil:ale jechac z Dagmara... o nieeeee
Herman pisze:ale jechac z Dagmara... .. o nieeeee
A ja bardzo chętnie :tanczy:epsztajnek pisze:Nawet jako z pasażerką ?
Ale to musi ktos poprowadzic.... nie mam prawa jazdyepsztajnek pisze:Nawet jako z pasażerką ? :rozglada: :devil:ale jechac z Dagmara... o nieeeee
Tzn... macie jakies capsy ?? Nie mowcie ze Dagmara takie autka ogladala :rozglada:Don Matteo pisze:jak jesteśmy przy temacie motoryzacyjnym; masz może materiał o kradzieży Bentleya ? Tam tez były ciekawe ujęcia
Zajrzyj na stronę 39.Tzn... macie jakies capsy ?? Nie mowcie ze Dagmara takie autka ogladala
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 8 gości