Najpierw P.Ania Dec teraz P.Małgosia wszyscy pójdą na urlop macieżyński kto będzie pracował?.Myślę że gdy zabraknie P.Małgosi powinna ją zastąpić P.Ania Jędrzejowska w piątki bo w piątki jej nigdy nie ma
NowiX pisze: niedziela 26 lis 2017, 10:30
Uwierzcie wszyscy, bo skoro nasz moderator nie usunął żadne posty o ciąży Małgosi i to już wszystko jest jasne że Małgosia jest 100% w ciąży.
Nie jestem tutaj od sprawdzania wiarygodności każdej informacji. Mogę natomiast później rozliczyć tych którzy rozsiewają takie plotki jeśli okażą się fałszywe. I z pewnością to uczynię.
Uwierzcie wszyscy, bo skoro nasz moderator nie usunął żadne posty o ciąży Małgosi i to już wszystko jest jasne że Małgosia jest 100% w ciąży.
Nie jestem tutaj od sprawdzania wiarygodności każdej informacji. Mogę natomiast później rozliczyć tych którzy rozsiewają takie plotki jeśli okażą się fałszywe. I z pewnością to uczynię.
Licze na to. Pamietam sytuacje kiedy Kryni nie bylo pare dni w pracy, jeden z forumowiczow pisal do mne na priv "Czy Ktynia ma raka?"
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Licze na to. Pamietam sytuacje kiedy Kryni nie bylo pare dni w pracy, jeden z forumowiczow pisal do mne na priv "Czy Ktynia ma raka?"
ja tez na razie nie jestem przekonany tymi informacjami o ciąży wszytko się okaże , a zaczeło się od tego posta osoba która o tym nicku ,, Bunr87 " nigdy nie jest związana z tym forum ani nigdy nie była a wczoraj tj 25.11.2017r o godz 18.58 jest zarejestrowana a o godz. 18.59 podaje taką informacje, podaje jako pierwszy post na tym forum , dla mnie osobiście to jest dziwne i śmierdzi oszustwem
Czekamy aż nasz moderator @matik wszystko napisze tutaj w wątku u pani Małgosi i niebawem wszystko się wyjaśni, bo skoro użytkownicy nie wierzą to moderator powinien dokładnie sprawdzić wszystko