Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Joanna Kryńska
Wszystko na to wskazuje, że tak już pozostanie, aż do uregulowania stosunku do macierzyństwa 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Powodzenia Pani Redaktor i do zobaczenia po przyjściu na świat Potomkanouze pisze:

Czyli jednak to już
Do zobaczenia...
W tamtym tygodniu była tylko w piątek w dnż i co prawda nic nie mówiła, ale wcześniej na koniec poranka, Kuźniar kazał "trzymać kciuki" za Joasię.

Do zobaczenia...
W tamtym tygodniu była tylko w piątek w dnż i co prawda nic nie mówiła, ale wcześniej na koniec poranka, Kuźniar kazał "trzymać kciuki" za Joasię.
Czyli, że ja nie widziałem ostatniego występu przed przerwą?!
Zapowiada się dłuuuuuga zima.
Ale jak mus to mus, trzeba zacisnąć zęby- sytuacja nakazuje. Powodzenia i już się nie mogę doczekać powrotu!

Zapowiada się dłuuuuuga zima.
Ale jak mus to mus, trzeba zacisnąć zęby- sytuacja nakazuje. Powodzenia i już się nie mogę doczekać powrotu!
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Czyli, że ja nie widziałem ostatniego występu przed przerwą?!

Skoro @piotrek888-prawdopodobnie najbardziej poinformowany człowiek na forum w tym temacie-tako rzecze, to niestety tak. :uhh:areczek pisze:czy to pewne , że Asia już na urlopie macierzyńskim????
Ja już chce powrotu.

Niestety wydaje mi się, że nie zobaczymy Asi co najmniej pół roku.maxxx pisze: Ja już chce powrotu.24 Wolne żarty. :spiewa:

Dłużej....
Dlatego napisałem, że minimum to pół roku 

oj oj oj karp mi w gardle stanie tyle czasu bez Asi no cóż wytrzymaliśmy bez brydzi wytrzymamy bez Asi ale co ból to ból
A w tym roku tak spokojnie, bez konkursów. :spiewa:
Zresztą w tym roku konkurs pod tytułem "wydarzenie roku związane z Joasią" nie byłby za ciekawy z punktu widzenia nieprzewidywalności.
To co, najpierw mistrzostwo świata w piłce nożnej jako Polska robimy, a potem rozglądamy się za Asią po ekranie!
Zresztą w tym roku konkurs pod tytułem "wydarzenie roku związane z Joasią" nie byłby za ciekawy z punktu widzenia nieprzewidywalności.

To co, najpierw mistrzostwo świata w piłce nożnej jako Polska robimy, a potem rozglądamy się za Asią po ekranie!

A czy już wiadomo czy pani Asia jest już mamą????
Witamy na świecie Franciszka. 

-
- Fanatyk :)
Witamy :brawa:
A swoją drogą chłopak mógłby zaczekać dwa tygodnie , urodziny pasowałyby do nazwiska
22
( oj, to imię to chyba sciąga z Marty :rozglada: )
A swoją drogą chłopak mógłby zaczekać dwa tygodnie , urodziny pasowałyby do nazwiska

( oj, to imię to chyba sciąga z Marty :rozglada: )