To jeszcze ode mnie wielkie GRATULACJE Dużo zdrowia dla Mamy i maleństwa. :aniol:
Właśnie kilka dni temu się zastanawialem jak tam Joasia się miewa, a tu proszę :aniol:
epsztajnek pisze:to imię to chyba sciąga z Marty
A moja koncepcja jest taka, że ma to związek ze św. Franciszkiem z Asyżu. Zacny patron
P.S Niech te miesiące szybko lecą, bo bez Joasi strasznie pusto w tym tvnie się zrobiło.
maxxx pisze:To jeszcze ode mnie wielkie GRATULACJE Dużo zdrowia dla Mamy i maleństwa. :aniol:
Właśnie kilka dni temu się zastanawialem jak tam Joasia się miewa, a tu proszę :aniol:
epsztajnek pisze:to imię to chyba sciąga z Marty
A moja koncepcja jest taka, że ma to związek ze św. Franciszkiem z Asyżu. Zacny patron
P.S Niech te miesiące szybko lecą, bo bez Joasi strasznie pusto w tym tvnie się zrobiło.
co tutaj tak cicho?
a to moja subiektywna top lista 5 najladnieszych dziennikarek
1. JOANNA KRYNSKA
2. BEATA TADLA
3. ANNA J.
4. MARTA K.
5 KATARZYNA W.
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
nouze pisze:Albo ja niedowidzę, albo Tomasz M. już zdjął tę galerię :rozglada:
(dobrze że sobie wcześniej to pierwsze skopiowałem :devil: )
coz, szkoda... ja nie bylem taki madry i nie zapisalem 24 24 24
to zdjecie nadawalo by sie na reklame Centrum Zdrowia Dziecka lub cos w tym stylu
stary manio az sie wzruszyl
a o tym forum powiem ze jest to dobrze pomyslana i dobrze wykonana robota
jestem tu ggosciem od 2007
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Jacek-t pisze:Marcin: Joasiu wiesz co jest obecnie hitem internetu? Twój czerwony żakiet.
Joasia: Myślałam że Silvio Berlusconi.
Marcin: Panu Stanisławowi kojarzy się jednoznacznie z posłankami Kempą i Wróbel.
Joasia: Hhm, to dobrze czy źle?
Ale ponieważ kobieta zmienną jest, więc:
wiem ze to glupie pytanie ale czy Asia naprawde sie przemalowala czy to photooszop???????
Oczywiście to przeróbka
Nie jedyna taka na forum
Swoją drogą, może dopóki Joasia nie wróci, należałoby ją przynajmniej za pomocą fotomontażu umieścić w którymś z aktualnych programów TVN24