Moderator: Łukasz
A ja nie mam takich zachamowaĂąobieÂżyÂświat pisze:..w tej sprawie siĂŞ nie wypowiem
..chodzi mi sprawĂŞ piĂŞknoÂści
..ja zdecydowanie w kwestii piĂŞknoÂści pÂłci ÂżeĂąskiej wolĂŞ zajmowaĂŚ stanowisko![]()
..a piĂŞknoÂściÂą facetĂłw to lepeij wy - kobietki siĂŞ zajmujcie
Szkoda :uhh: Takie fajne miny PaweÂł robiÂł, kiedy zapowiadaÂł materiaÂł o Âżyciu prywatnym czeskich politykĂłw :rozglada: MyÂślĂŞ, Âże z ocapsowaniem dzisiejszego raportu bĂŞdzie lepiej, ale to dopiero jutro :> gdyÂż jedna Poznanianka w Warszawie wykoĂączyÂła dziÂś mojÂą capsiarkĂŞ :rozglada:not that kind pisze:Dziwnie wyszÂło, ale ja mam tylko w drugiej czĂŞÂści raportu capsy :?
A u mnie zupeÂłnie odwrotnieBlack Jack '62 pisze:Ten serwis byÂł znĂłw takim mini raportem![]()
Dla mnie szczegĂłlny z wielu wzglĂŞdĂłw![]()
![]()
Pierwszy to oczywiÂście AgatkaDrugi dopiero PaweÂł
![]()
Ale nie wyglÂądaÂł na zmartwionego faktem, iÂż z zakupu apartamentowca nici :rozglada: Za to bosko siĂŞ zmieszaÂł, kiedy usÂłyszaÂł od koleÂżanki sÂłowa: MuszĂŞ CiĂŞ zmartwiĂŚ PawleBlack Jack '62 pisze:A jeszcze bym AlicjĂŞ umieÂściÂł, bo fajnie PawÂłowi przygadaÂła![]()
Jak Ty s³ucha³eœ tej rozmowy :> Janecki przecie¿ wyjaœni³, ¿e nie ¿yczy sobie siedzieÌ przy jednym stole z kimœ takim jak Piskorski :devil:Black Jack '62 pisze:Teraz ogl¹dam pe³n¹ wersjê raportu i bardzo podoba mi siê rozmowa z Piskorskim i JaneckimCiekawe, czemu Pawe³ nie wzi¹³ ich do jednego studia i nie usadzi³ obok? :devil:
Uczy siĂŞ od :mhm: chciaÂłam napisaĂŚ od starszej koleÂżanki :rozglada: nie wiem jednak ile p. Olejnik ma lat :mhm: A z tymi wolnymi trzydziestoma minutami to nie do koĂąca prawda, przecieÂż przemyciÂł podczas tej, jak to sam nazwaÂł "wymiany poglÂądĂłw" kilka pytaĂą, ktĂłre pozwoliÂły goÂściom wyÂżyĂŚ siĂŞ na sobie wzajemnie :devil:Lena pisze:No i proszĂŞ, Pan PaweÂłek poszedÂł na ÂłatwiznĂŞ Âśladami Pani Olejniktzn. zaprosiÂł sobie dwĂłch goÂści rzuciÂł hasÂło i nastĂŞpne 30 min miaÂł z gÂłowy :spiewa: Panowie siĂŞ sobÂą zajĂŞli a on miaÂł czas wolny...
pomysÂłowe
PrawdaBlack Jack '62 pisze: Ale mimo, to, ¿e Pawe³ opuszcza nim przyjdzie pó³noc, to i tak mi³e chwile z nim siê spêdza do tego czasu, prawda?
Raport w capsowych pigu³kachD¿astina pisze:Jak Ty s³ucha³eœ tej rozmowy :> Janecki przecie¿ wyjaœni³, ¿e nie ¿yczy sobie siedzieÌ przy jednym stole z kimœ takim jak Piskorski :devil:Black Jack '62 pisze:Teraz ogl¹dam pe³n¹ wersjê raportu i bardzo podoba mi siê rozmowa z Piskorskim i JaneckimCiekawe, czemu Pawe³ nie wzi¹³ ich do jednego studia i nie usadzi³ obok? :devil:
Dobrze juÂż dobrze - sprawy nie byÂłonot that kind pisze:UwaÂżaj, Âżeby DÂżastina nie zbojkotowaÂła innego tematu![]()
PisaÂłem przed jego wyjaÂśnieniemJak Ty sÂłuchaÂłeÂś tej rozmowy :> Janecki przecieÂż wyjaÂśniÂł, Âże nie Âżyczy sobie siedzieĂŚ przy jednym stole z kimÂś takim jak Piskorski :devil:
Po czym tak wnioskujesz? :>not that kind pisze:A bym siĂŞ nie zdziwiÂła, jakby siĂŞ okazaÂło, Âże i PaweÂł ulegÂł modzie sÂłuchania disco polo :devil:
A nie przysz³o Ci do g³owy, ¿e to mo¿e ona nie chcia³a z nim rozmawiaÌ :rozglada: A skoro przy blueboxowym serwisie jesteœmy. S³yszeliœcie rozmowê z Miko³ajem Lizutem z Wyborczej. Pawe³ uczyni³ go cz³onkiem Samoobrony :rozglada: . Pan Lizut chyba tego nie s³ysza³ poniewa¿ na pocz¹tku by³y problemy z po³¹czeniem. :mhm: Czy¿by Paw³owi Samoobrona myli³a siê z Wyborcz¹ ? To prawie tak jak premierowi PO z Samoobron¹ :devil:Black Jack '62 pisze:Postanowi³em po czêœci zbojkotowaÌ w¹tek Paw³a za to, ¿e z Agatk¹ nie po³¹czy³ siê z blueboxowym serwisie :]
:nie: DÂżastina nie jest taka niedobra :nie:not that kind pisze:UwaÂżaj, Âżeby DÂżastina nie zbojkotowaÂła innego tematu
WspaniaÂły byÂł to Raport, aÂż Âżal, Âże juÂż siĂŞ skoĂączyÂł. CzoÂłowy temat - jak moÂżna byÂło siĂŞ tego spodziewaĂŚ - polityka krajowa. Na dobry poczÂątek PaweÂł odpytaÂł AgatkĂŞ z konfenencji Samoobrony, a kiedy ta grzecznie mu odpowiedziaÂła przedstawiÂł jeszcze komentarze wszystkich partii politycznych. A potem zapytaÂł o zdanie publicystĂłw, ktĂłrzy przybyli do studia - Jana Rolickiego i Piotra SemkĂŞ. Kiedy zobaczyÂłam tego drugiego, znajÂąc jego gadulstwo pomyÂślaÂłam sobie, Âże PaweÂłek za duzo pytaĂą nie da rady przemyciĂŚBlack Jack '62 pisze:
Poza tym po pierwszej czĂŞÂści wielkie brawa za rozmowy w raporcie :brawa:
Moim zdaniem teÂż PaweÂł wydawaÂł siĂŞ byĂŚ szczegĂłlnie ucieszony tÂą rozmowÂą :devil:DÂżastina pisze:Po czym tak wnioskujesz? :>not that kind pisze:A bym siĂŞ nie zdziwiÂła, jakby siĂŞ okazaÂło, Âże i PaweÂł ulegÂł modzie sÂłuchania disco polo :devil:
Nie s³ysza³em tego :> Ale, ¿e Lizut nie s³ysza³, to chyba bardzo dobrze dla Paw³a :devil:D¿astina pisze:S³yszeliœcie rozmowê z Miko³ajem Lizutem z Wyborczej. Pawe³ uczyni³ go cz³onkiem Samoobrony :rozglada: . Pan Lizut chyba tego nie s³ysza³ poniewa¿ na pocz¹tku by³y problemy z po³¹czeniem. :mhm: Czy¿by Paw³owi Samoobrona myli³a siê z Wyborcz¹ ? To prawie tak jak premierowi PO z Samoobron¹ :devil:
:nie: DÂżastina nie jest taka niedobra :nie:not that kind pisze:UwaÂżaj, Âżeby DÂżastina nie zbojkotowaÂła innego tematu
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Efcia i 24 gości