Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Lena »

No i proszĂŞ, Pan PaweÂłek poszedÂł na ÂłatwiznĂŞ Âśladami Pani Olejnik :) tzn. zaprosiÂł sobie dwĂłch goÂści rzuciÂł hasÂło i nastĂŞpne 30 min miaÂł z gÂłowy :spiewa: Panowie siĂŞ sobÂą zajĂŞli a on miaÂł czas wolny... :) pomysÂłowe
cudnego dnia :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

I bardzo dobrze :D Jak siĂŞ ma duÂżo roboty, to trzeba sobie jakoÂś radziĂŚ :devil:
Ale panowie pewnie poruszyli wszystkie tematy, ktĂłre PaweÂł zaplanowaÂł, bo inaczej chyba by dopytywaÂł :rozglada:
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

myÂślĂŞ arczi , Âże nawet wiĂŞcej niÂż to byÂło w planie :xx: :D zresztÂą chyba wolaÂł siĂŞ nie wtrÂącaĂŚ, po co sie niepotrzebnie naraÂżaĂŚ :)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:..w tej sprawie siĂŞ nie wypowiem :lol2:
..chodzi mi sprawĂŞ piĂŞknoÂści :lol2:
..ja zdecydowanie w kwestii piĂŞknoÂści pÂłci ÂżeĂąskiej wolĂŞ zajmowaĂŚ stanowisko :lol2:
..a piĂŞknoÂściÂą facetĂłw to lepeij wy - kobietki siĂŞ zajmujcie :D
A ja nie mam takich zachamowaĂą :lol2: PiĂŞknem obu pÂłci mogĂŞ siĂŞ delektowaĂŚ :lol2:
not that kind pisze:Dziwnie wyszÂło, ale ja mam tylko w drugiej czĂŞÂści raportu capsy :?
Szkoda :uhh: Takie fajne miny PaweÂł robiÂł, kiedy zapowiadaÂł materiaÂł o Âżyciu prywatnym czeskich politykĂłw :rozglada: MyÂślĂŞ, Âże z ocapsowaniem dzisiejszego raportu bĂŞdzie lepiej, ale to dopiero jutro :> gdyÂż jedna Poznanianka w Warszawie wykoĂączyÂła dziÂś mojÂą capsiarkĂŞ :rozglada:
Black Jack '62 pisze:Ten serwis byÂł znĂłw takim mini raportem :D

Dla mnie szczegĂłlny z wielu wzglĂŞdĂłw :D :D
Pierwszy to oczywiÂście Agatka :D Drugi dopiero PaweÂł :D
A u mnie zupeÂłnie odwrotnie :D Ech! JuÂż podczas oglÂądania Raportu PopoÂłudniowego wiedziaÂłam, Âże na wspaniaÂły wieczĂłr siĂŞ zanosi - zlokalizowaÂłam PawÂła na tyÂłach, a to mogÂło oznaczaĂŚ tylko jedno - kolejna nocka z PawÂłem serwisantem :tanczy: SiedziaÂł przy kompie z sÂłuchawkami na uszach. Po obejrzeniu Raportu Wieczornego chyba wiem czego tak namiĂŞtnie sÂłuchaÂł :rozglada:
Black Jack '62 pisze:A jeszcze bym AlicjĂŞ umieÂściÂł, bo fajnie PawÂłowi przygadaÂła :lol:
Ale nie wyglÂądaÂł na zmartwionego faktem, iÂż z zakupu apartamentowca nici :rozglada: Za to bosko siĂŞ zmieszaÂł, kiedy usÂłyszaÂł od koleÂżanki sÂłowa: MuszĂŞ CiĂŞ zmartwiĂŚ Pawle :lol2:
Black Jack '62 pisze:Teraz ogl¹dam pe³n¹ wersjê raportu i bardzo podoba mi siê rozmowa z Piskorskim i Janeckim :D Ciekawe, czemu Pawe³ nie wzi¹³ ich do jednego studia i nie usadzi³ obok? :devil:
Jak Ty sÂłuchaÂłeÂś tej rozmowy :> Janecki przecieÂż wyjaÂśniÂł, Âże nie Âżyczy sobie siedzieĂŚ przy jednym stole z kimÂś takim jak Piskorski :devil:
Lena pisze:No i proszĂŞ, Pan PaweÂłek poszedÂł na ÂłatwiznĂŞ Âśladami Pani Olejnik :) tzn. zaprosiÂł sobie dwĂłch goÂści rzuciÂł hasÂło i nastĂŞpne 30 min miaÂł z gÂłowy :spiewa: Panowie siĂŞ sobÂą zajĂŞli a on miaÂł czas wolny... :) pomysÂłowe
Uczy siĂŞ od :mhm: chciaÂłam napisaĂŚ od starszej koleÂżanki :rozglada: nie wiem jednak ile p. Olejnik ma lat :mhm: A z tymi wolnymi trzydziestoma minutami to nie do koĂąca prawda, przecieÂż przemyciÂł podczas tej, jak to sam nazwaÂł "wymiany poglÂądĂłw" kilka pytaĂą, ktĂłre pozwoliÂły goÂściom wyÂżyĂŚ siĂŞ na sobie wzajemnie :devil:
A co powiecie o drugiej rozmowie z arytstÂą uprawiajÂącym muzykĂŞ disco polo :mhm: nazwiska nie pamiĂŞtam. :rozglada: Tak promiennie uÂśmiechniĂŞtego PawÂła to chyba jeszcze nie widziaÂłam :lol2: Nie jest to rodzaj muzyki bliski moim uszom, ale za takie widoki mogĂŞ sÂłuchaĂŚ o tym zjawisku czĂŞÂściej :rozglada:
Black Jack '62 pisze: Ale mimo, to, ¿e Pawe³ opuszcza nim przyjdzie pó³noc, to i tak mi³e chwile z nim siê spêdza do tego czasu, prawda? :lol2:
Prawda :lol2: I dziÂś moÂżemy doÂświadczyĂŚ tego znowu :tanczy: Nie bĂŞdzie co prawda tak uwielbianego przeze mnie przeglÂądu jutrzejszej prasy, ale i tak bĂŞdzie cudownie :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

DÂżastina pisze:
Black Jack '62 pisze:Teraz ogl¹dam pe³n¹ wersjê raportu i bardzo podoba mi siê rozmowa z Piskorskim i Janeckim :D Ciekawe, czemu Pawe³ nie wzi¹³ ich do jednego studia i nie usadzi³ obok? :devil:
Jak Ty sÂłuchaÂłeÂś tej rozmowy :> Janecki przecieÂż wyjaÂśniÂł, Âże nie Âżyczy sobie siedzieĂŚ przy jednym stole z kimÂś takim jak Piskorski :devil:
Raport w capsowych piguÂłkach :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..ja widziaÂłem tÂą drugÂą rozmowĂŞ z tym goÂściem od dico-polo :lol:

..Âświetna byÂła :lol:
..zastanawia mnie czy ten nieschodzÂący z twarzy PawÂła uÂśmiech byÂł powodowany tym Âże lubi ten gatunek muzyki :?: :devil:
..czy po prostu ten gatunek tak go Âśmieszy :?: :devil:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

ja odniosÂłam wraÂżenie, Âże to nie gatunek muzyki wywoÂłaÂł trwaÂły uÂśmiech na twarzy Pana ÂŁukaszka, ale osoba zaproszonego goÂścia - "gwiazdy"... :)
not that kind
Bywalec
Bywalec

A bym siĂŞ nie zdziwiÂła, jakby siĂŞ okazaÂło, Âże i PaweÂł ulegÂł modzie sÂłuchania disco polo :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Postanowi³em po czêœci zbojkotowaÌ w¹tek Paw³a za to, ¿e z Agatk¹ nie po³¹czy³ siê z blueboxowym serwisie :]

W zwiÂązku z tym nie pochwalĂŞ go za wczorajszy raport :]
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
not that kind
Bywalec
Bywalec

UwaÂżaj, Âżeby DÂżastina nie zbojkotowaÂła innego tematu :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:UwaÂżaj, Âżeby DÂżastina nie zbojkotowaÂła innego tematu :lol:
Dobrze juÂż dobrze - sprawy nie byÂło :lol: PaweÂł jednym raportem naprawiÂł przewinienie z popoÂłudnia :D

Poza tym po pierwszej czĂŞÂści wielkie brawa za rozmowy w raporcie :brawa:
PisaÂłem przed jego wyjaÂśnieniem :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
not that kind
Bywalec
Bywalec

To trochĂŞ raportu jeszcze :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

not that kind pisze:A bym siĂŞ nie zdziwiÂła, jakby siĂŞ okazaÂło, Âże i PaweÂł ulegÂł modzie sÂłuchania disco polo :devil:
Po czym tak wnioskujesz? :>
Black Jack '62 pisze:Postanowi³em po czêœci zbojkotowaÌ w¹tek Paw³a za to, ¿e z Agatk¹ nie po³¹czy³ siê z blueboxowym serwisie :]
A nie przysz³o Ci do g³owy, ¿e to mo¿e ona nie chcia³a z nim rozmawiaÌ :rozglada: A skoro przy blueboxowym serwisie jesteœmy. S³yszeliœcie rozmowê z Miko³ajem Lizutem z Wyborczej. Pawe³ uczyni³ go cz³onkiem Samoobrony :rozglada: . Pan Lizut chyba tego nie s³ysza³ poniewa¿ na pocz¹tku by³y problemy z po³¹czeniem. :mhm: Czy¿by Paw³owi Samoobrona myli³a siê z Wyborcz¹ ? To prawie tak jak premierowi PO z Samoobron¹ :devil:
not that kind pisze:UwaÂżaj, Âżeby DÂżastina nie zbojkotowaÂła innego tematu :lol:
:nie: DÂżastina nie jest taka niedobra :nie:
Black Jack '62 pisze:
Poza tym po pierwszej czĂŞÂści wielkie brawa za rozmowy w raporcie :brawa:
Wspania³y by³ to Raport, a¿ ¿al, ¿e ju¿ siê skoùczy³. Czo³owy temat - jak mo¿na by³o siê tego spodziewaÌ - polityka krajowa. Na dobry pocz¹tek Pawe³ odpyta³ Agatkê z konfenencji Samoobrony, a kiedy ta grzecznie mu odpowiedzia³a przedstawi³ jeszcze komentarze wszystkich partii politycznych. A potem zapyta³ o zdanie publicystów, którzy przybyli do studia - Jana Rolickiego i Piotra Semkê. Kiedy zobaczy³am tego drugiego, znaj¹c jego gadulstwo pomyœla³am sobie, ¿e Pawe³ek za duzo pytaù nie da rady przemyciÌ :roll: . A tu ca³kiem inaczej by³o. Uda³o mu siê nawet wkrêciÌ krótk¹ rozmowê telefoniczn¹ z konstytucjonalist¹. :D W drugiej czêœci znowu goœcie, i znowu dyskusja o teraŸniejszoœci i przysz³oœci polskiej polityki. Tym razem z politologiem Bart³omiejem Biskupem i spec. ds. marketingu politycznego Wies³awem Ga³¹zk¹. Drugi z panów goœci³ we Wroc³awskim studio, Pawe³ sprawnie ¿¹glowa³ pytaniami miêdzy Warszaw¹, a Wroc³awiem :D Cudny weekend :lol2: i jeszcze siê nie skoùczy³ :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
not that kind pisze:A bym siĂŞ nie zdziwiÂła, jakby siĂŞ okazaÂło, Âże i PaweÂł ulegÂł modzie sÂłuchania disco polo :devil:
Po czym tak wnioskujesz? :>
Moim zdaniem teÂż PaweÂł wydawaÂł siĂŞ byĂŚ szczegĂłlnie ucieszony tÂą rozmowÂą :devil:
D¿astina pisze:S³yszeliœcie rozmowê z Miko³ajem Lizutem z Wyborczej. Pawe³ uczyni³ go cz³onkiem Samoobrony :rozglada: . Pan Lizut chyba tego nie s³ysza³ poniewa¿ na pocz¹tku by³y problemy z po³¹czeniem. :mhm: Czy¿by Paw³owi Samoobrona myli³a siê z Wyborcz¹ ? To prawie tak jak premierowi PO z Samoobron¹ :devil:
Nie sÂłyszaÂłem tego :> Ale, Âże Lizut nie sÂłyszaÂł, to chyba bardzo dobrze dla PawÂła :devil:
:nie: DÂżastina nie jest taka niedobra :nie:

Ale¿ ju¿ naprawdê nie ma o czym gadaÌ ;) Pawe³ naprawi³ swój b³¹d w raporcie i jest git 8)
Wieczorkiem jeszcze zerka³em na serwisy, ale poza obecnoœci¹ Paw³a, niczym szczególnym siê nie wyró¿nia³y ;)
not that kind
Bywalec
Bywalec

Wpadam z capsami :D

Z podsumowania :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I z materiaÂłu :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ