Alchemik

Jak sÂłodzisz to wszystkim po rĂłwno

Zobacz, co siĂŞ dzieje, jak zaczynasz sÂłodyczowÂą selekcjonerkĂŞ :> ZazdroÂśni dopraszajÂą siĂŞ o sÂłodkoÂści
Chyba, Âże chodziÂło Ci o nakreÂślenie i nazwanie przykÂładu do naÂśladowania
Nie wiem, o co mi chodziÂło, kiedy zastosowaÂłem tamto porĂłwnanie, ale mogĂŞ ÂśmiaÂło stwierdziĂŚ, Âże na pewno o nic zÂłego :> W relacji ze studia z rynku dobiega cudowna akordeonowa (chyba) muzyczka

W po³¹czeniu z wokalem Agatki - miód dla ducha

A na lotnisku faktycznie popisaÂła siĂŞ znajomoÂściÂą przepisĂłw lotniczych

Cholender, z tym lotniczym bakcylem, to chyba wcale nie przesadziÂłem
..i ten uÂśmiech uÂśmiech
..i gÂłosik juÂż w normie
Agatka zastosowa³a zapewne jak¹œ szybk¹ terapiê

A ja siĂŞ obawiaÂłem, Âże moÂże (nie daj BoÂże) straciĂŚ gÂłos :rozglada:
Wokó³ sami prestidigitatorzy cennych gad¿etów udostêpniaj¹cych nam je audiowizualnie - jakie¿ ¿ycie bez Was tu na forum by³oby nieme
Jasne, Âże kaÂżdego/ kaÂżdÂą predisti ... coÂś tam

cenimy wyÂżej niÂż wÂłasne Âżycie
zdjĂŞcia Agatki skomentujĂŞ tak:JAK JA WAM ZAZDROSZCZĂŞ!!
Âśledzicie tak blisko pracĂŞ waszej ulubionej
Owszem wydawaÌ by siê mog³o, ¿e ta bliskoœÌ, to powód do wielkiej radoœci. Wielkich powodów ku temu jednak nie ma ktoœ, kogo ta bliskoœÌ parali¿uje :szalony: Nie ma ich ktoœ, kto bije siê z myœlami i obawia reakcji przy ewentualnym pierwszym spotkaniu :szalony: Ktoœ, kto obawia siê, ¿e zostanie odebrany nie tak, jakby sobie tego ¿yczy³ i nie zdobêdzie, nie osi¹gnie przy pierwszym spotkaniu tego, co by chcia³ natychmiast osi¹gn¹Ì :szalony: Naj³atwiej by³oby zapomnieÌ o tym, ¿e siê istnieje, ¿e ma siê coœ do stracenia ... PodejœÌ do niej trudno ... ona jest jak sensacja :mhm: Tak j¹ odbieram :rozglada:
BliskoœÌ ta, jak widzisz aveo, to nie dla wszystkich taka prosta kwestia
No dobra ... wrĂłciĂŚ do obowiÂązkĂłw fana
Futuryzm we fryzurze powala
ZwÂłaszcza w tej fryzurze ze studia

WyglÂądaÂła zupeÂłnie jak po przebudzeniu (fryzura)