Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Ojej :D ÂŻycie czasami jest tak proste i Âłaskawe :D Co siĂŞ odwlecze, to nie uciecze :lol2: Nie widziaÂłem relacji po czternastej, wynagrodzono mi to po piĂŞtnastej :)

Wokó³ sami prestidigitatorzy cennych gad¿etów udostêpniaj¹cych nam je audiowizualnie - jakie¿ ¿ycie bez Was tu na forum by³oby nieme :D
Audiowizualnie zaspokojony 8)
Audio dostarczyÂło mnĂłstwa informacji … technicznych i specjalistycznych, i wielu wraÂżeĂą dla uszu :)
Wizja wielu wraÂżeĂą dla oczu 8) Futuryzm we fryzurze powala 8)
Black Jack '62 pisze:Ale rolĂŞ kontrolerki lotĂłw odegraÂła kapitalnie :tanczy: UsÂłuÂżna rzeczniczka waÂżniejszych lotnisk w Polsce informowaÂła i uspokajaÂła :)
:ech: Za to porĂłwnanie do kamienioÂłomĂłw :hahaha: Chyba, Âże chodziÂło Ci o nakreÂślenie i nazwanie przykÂładu do naÂśladowania :aniol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..a jakie to Âżycie jest piĂŞkne :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..choĂŚ piĂŞkne chwile trwaÂły tym razem nieco krĂłcej :rozglada:

http://www.gigasize.com/get.php/184782/lot2.mp3
Wokó³ sami prestidigitatorzy cennych gad¿etów udostêpniaj¹cych nam je audiowizualnie - jakie¿ ¿ycie bez Was tu na forum by³oby nieme :D
..czy to miĂŞdzy innymi o mnie :mhm:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Wy tu juÂż piĂŞknym dniem dzisiejszym Âżyjecie, a ja jeszcze do wczoraj wrĂłcĂŞ ;)
CieszĂŞ siĂŞ ogromnie, Âże podobaÂły Wam siĂŞ fotki :D mimo tak kiepskiej jakoÂści ;)
Black Jack pisze:UcaÂłuj .. wyÂściskaj ... obdaruj jakimiÂś dobrami materialnymi ... albo skieruj jÂą bezpoÂśrednio do mnie, to siĂŞ osobiÂście odwdziĂŞczĂŞ za wszystko
Ryzykujesz Blacky :D Ona lubi bardzo drogie rzeczy ;) Mnie jest trochĂŞ gÂłupio, dziewczyna siĂŞ tak naraÂżaÂła, a ja okazaÂłam takie niezadowolenie z powodu tych nieudanych zdjĂŞĂŚ :(
Ale skoro twierdzicie, Âże sÂą fajne to bardzo mi miÂło ;)
Black Jack pisze:Ja sÂłyszaÂłem inny okrzyk dobywajÂący siĂŞ z wnĂŞtrza szpaleru policyjnego: za rok przyjdziemy z pedofilami!
No, popatrz, a ten homoseksualny goœÌ, we wczorajszym serwisie Paw³a, tak siê bulwersowa³, kiedy to dziewczê z wszechpolaków wszystkich zboczeùców do jednego worka wsypywa³o.
DoœÌ o marszu, dziœ nowy dzieù, który przyniós³ nowe rewelacyjne relacje Agaty :tanczy:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

zdjĂŞcia Agatki skomentujĂŞ tak:JAK JA WAM ZAZDROSZCZĂŞ!! ;( ;( ;( ;(

Âśledzicie tak blisko pracĂŞ waszej ulubionej :D reporterki...Brawo za odwagĂŞ wysÂłanniczce! :brawa:
D¿astina,masz mo¿e jak¹œ siatkê wywiadowcz¹ w WaWie? :lol2:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Aveo ;) nawet nie wiesz jak bardzo bym chciaÂła takowÂą siatkĂŞ wywiadowczÂą ;) w stolicy posiadaĂŚ :lol:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

DÂżastina :o a jednak zrobiÂłaÂś to :tanczy: ZdobyÂłaÂś takie sensacyjne prezenty dla nas :D

A ta ,,agentka wywiadu'' to ta sama, która Martê na krakowskim rynku widzia³a? Masz ju¿ z ni¹ na sta³e wspó³pracê zaklepan¹? Rozszerz j¹ na Warszawê :D
:ech: Za to porĂłwnanie do kamienioÂłomĂłw :hahaha: Chyba, Âże chodziÂło Ci o nakreÂślenie i nazwanie przykÂładu do naÂśladowania :aniol:
Black ma po prostu pecha i przykre doÂświadczenia z urzĂŞdniczkami :devil:
Wokó³ sami prestidigitatorzy cennych gad¿etów udostêpniaj¹cych nam je audiowizualnie - jakie¿ ¿ycie bez Was tu na forum by³oby nieme
Jak to ³adnie uj¹³eœ Alchemik :) Ale myœlê, ¿e wszyscy, ka¿dy na swój sposób coœ z siebie tutaj wrzucamy, no ale najwiêcej oczywiœcie nasza inspiratorka - Agatka 8)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze:A ta ,,agentka wywiadu'' to ta sama, która Martê na krakowskim rynku widzia³a? Masz ju¿ z ni¹ na sta³e wspó³pracê zaklepan¹? Rozszerz j¹ na Warszawê :D:
NapiszĂŞ tak, osoba ta byÂła akurat w Poznaniu, a specjalne zadanie do wykonania otrzymaÂła zupeÂłnie niespodziewanie ;) MoÂże wÂłaÂśnie przez to , Âże miaÂła maÂło czasu do namysÂłu zdecydowaÂła siĂŞ wtopiĂŚ w ten tÂłum ;) Teraz twierdzi, Âże to byÂł pierwszy i ostatni raz, to jest zbyt szybkie i szalone tempo Âżycia, ona woli spokojniejsze ;) ChoĂŚ tĂŞ przygodĂŞ bĂŞdzie bardzo miÂło wspominaĂŚ :D
A do Warszawy to raczej sama siĂŞ wybiorĂŞ ;) Funcky, a moÂże pojedziemy razem ? :lol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

..czy to miĂŞdzy innymi o mnie :mhm:
Tak, Drogi obieÂżyÂświecie, miĂŞdzy innymi, choĂŚ najczĂŞÂściej, o Tobie :)
Black ma po prostu pecha i przykre doÂświadczenia z urzĂŞdniczkami :devil:
A któ¿ nie ma? Zw³aszcza z paniami z tzw. ''Informacji'' :devil: Tym bardziej cieszy³ i cieszy zawsze i dodatkowo napawa³ i napawa dziwnym optymizmem serdecznoœci pe³en sposób w jaki Agatta pe³ni rolê, czy funkcjê raczej, informacyjn¹ ;)
Ale myÂślĂŞ, Âże wszyscy, kaÂżdy na swĂłj sposĂłb coÂś z siebie tutaj wrzucamy, no ale najwiĂŞcej oczywiÂście nasza inspiratorka - Agatka 8)
Wyczuwam, ¿e poczu³aœ siê Droga Funckyrello,, niedoceniona przeze mnie? :) Zdaniu Twojemu winien jestem skromnie przyklasn¹Ì zatem... teraz :) SpóŸnione przyklaœniêcie ;)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Alchemik :lol: Jak sÂłodzisz to wszystkim po rĂłwno 8) Zobacz, co siĂŞ dzieje, jak zaczynasz sÂłodyczowÂą selekcjonerkĂŞ :> ZazdroÂśni dopraszajÂą siĂŞ o sÂłodkoÂści :lol2:
Chyba, Âże chodziÂło Ci o nakreÂślenie i nazwanie przykÂładu do naÂśladowania

Nie wiem, o co mi chodzi³o, kiedy zastosowa³em tamto porównanie, ale mogê œmia³o stwierdziÌ, ¿e na pewno o nic z³ego :> W relacji ze studia z rynku dobiega cudowna akordeonowa (chyba) muzyczka :) W po³¹czeniu z wokalem Agatki - miód dla ducha :) A na lotnisku faktycznie popisa³a siê znajomoœci¹ przepisów lotniczych :) Cholender, z tym lotniczym bakcylem, to chyba wcale nie przesadzi³em :D
..i ten uÂśmiech uÂśmiech

..i gÂłosik juÂż w normie
Agatka zastosowa³a zapewne jak¹œ szybk¹ terapiê :D A ja siê obawia³em, ¿e mo¿e (nie daj Bo¿e) straciÌ g³os :rozglada:
Wokó³ sami prestidigitatorzy cennych gad¿etów udostêpniaj¹cych nam je audiowizualnie - jakie¿ ¿ycie bez Was tu na forum by³oby nieme
Jasne, Âże kaÂżdego/ kaÂżdÂą predisti ... coÂś tam ;) cenimy wyÂżej niÂż wÂłasne Âżycie :lol2:
zdjĂŞcia Agatki skomentujĂŞ tak:JAK JA WAM ZAZDROSZCZĂŞ!!

Âśledzicie tak blisko pracĂŞ waszej ulubionej
Owszem wydawaÌ by siê mog³o, ¿e ta bliskoœÌ, to powód do wielkiej radoœci. Wielkich powodów ku temu jednak nie ma ktoœ, kogo ta bliskoœÌ parali¿uje :szalony: Nie ma ich ktoœ, kto bije siê z myœlami i obawia reakcji przy ewentualnym pierwszym spotkaniu :szalony: Ktoœ, kto obawia siê, ¿e zostanie odebrany nie tak, jakby sobie tego ¿yczy³ i nie zdobêdzie, nie osi¹gnie przy pierwszym spotkaniu tego, co by chcia³ natychmiast osi¹gn¹Ì :szalony: Naj³atwiej by³oby zapomnieÌ o tym, ¿e siê istnieje, ¿e ma siê coœ do stracenia ... PodejœÌ do niej trudno ... ona jest jak sensacja :mhm: Tak j¹ odbieram :rozglada:
BliskoœÌ ta, jak widzisz aveo, to nie dla wszystkich taka prosta kwestia ;)

No dobra ... wrĂłciĂŚ do obowiÂązkĂłw fana ;)
Futuryzm we fryzurze powala
ZwÂłaszcza w tej fryzurze ze studia :D WyglÂądaÂła zupeÂłnie jak po przebudzeniu (fryzura) :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Alchemik :lol: Jak sÂłodzisz to wszystkim po rĂłwno 8) Zobacz, co siĂŞ dzieje, jak zaczynasz sÂłodyczowÂą selekcjonerkĂŞ :> ZazdroÂśni dopraszajÂą siĂŞ o sÂłodkoÂści :lol2:
..ja nigdy niczego siĂŞ nie dopraszaÂłem ;)
..jedynie AgatkĂŞ w tv nonstop oglÂądaĂŚ bym chciaÂł :D

..capsy z filmiku ze strony tvp3 ;)
..Agatka przed wozem transmisyjnym :arrow:

Obrazek

Obrazek

..jakoœÌ capsów :rozglada:
..jaka jakoœÌ :spiewa:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack'62 pisze: Ktoœ, kto obawia siê, ¿e zostanie odebrany nie tak, jakby sobie tego ¿yczy³ i nie zdobêdzie, nie osi¹gnie przy pierwszym spotkaniu tego, co by chcia³ natychmiast osi¹gn¹Ì :szalony
Myœlê, ¿e dla tego Kogoœ ¿ycie by³by mniej skomplikowane, gdyby popracowa³ nad tym aby iœÌ przez ¿ycie z mniej wyrafinowanymi oczekiwaniami ;)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:
Black Jack'62 pisze: Ktoœ, kto obawia siê, ¿e zostanie odebrany nie tak, jakby sobie tego ¿yczy³ i nie zdobêdzie, nie osi¹gnie przy pierwszym spotkaniu tego, co by chcia³ natychmiast osi¹gn¹Ì :szalony
Myœlê, ¿e dla tego Kogoœ ¿ycie by³by mniej skomplikowane, gdyby popracowa³ nad tym aby iœÌ przez ¿ycie z mniej wyrafinowanymi oczekiwaniami ;)
Wy - kobietyyyyy - ³atwo Wam tak mówiÌ, prosiÌ o pohamowanie (choÌ myœlicie inaczej - wiem to), a mê¿czyznom trudniej wykonaÌ (choÌ nawet nie staraj¹ siê podj¹Ì jakiejkolwiek próby) :D I œwiat - Ziemia siê krêci jak szalona wokó³ s³oùca :spiewa:
..jedynie AgatkĂŞ w tv nonstop oglÂądaĂŚ bym chciaÂł :D
Któ¿ by nie chcia³ ;)
..jakoœÌ capsów :rozglada:
..jaka jakoœÌ :spiewa:
Zawsze jednak jakaÂś odsÂłona kulis pracy jest ;) Gorzej jeÂśli to oznaka tego, Âże konkurencja w oczywistym celu, podpatruje nam AgattĂŞ :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze: Gorzej jeÂśli to oznaka tego, Âże konkurencja w oczywistym celu, podpatruje nam AgattĂŞ :rozglada:
..gorzej czy lepiej :mhm:
..capsy na pewno byÂłyby gorszej jakoÂści ;)

..u Agatki z wiadomych wzglĂŞdĂłw ;( cisza :(
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

WidziaÂłam jednÂą relacjĂŞ z Poznania dzisiaj, ale to nie Agata staÂła przed budynkiem Poczty :?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze:
A có¿ by ze mnie by³ za mê¿czyzna, gdybym wzglêdem spotkania z tak wyj¹tkow¹ i atrakcyjn¹ kobiet¹, nie mia³ wygórowanych oczekiwaù? :D I w tym tkwi ca³y (mój) problem :/ ;) Ju¿ kiedyœ prosi³em, byœcie mnie samego z tym problemem zostawili :D
..u Agatki z wiadomych wzglĂŞdĂłw ;( cisza :(
TĂŞsknimy ;( I czekajÂąc wyglÂądamy :D Albo wyglÂądajÂąc czekamy :mhm: :

:D :D :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
ODPOWIEDZ