Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

Dlaczego miala sobie darowac "Maraton Usmiechu"?...bo nie wypada?, bo feministkom nie wypada sie smiac?, Zupelnie nie rozumiem dlaczego cokolwiek miala sobie darowac...Jezeli tylko ma ochote i sprawia jej to przyjemnosc niech wystepuje gdzie chce...zupelnie nie rozumiem czym kierujesz sie w swojej selekcji...programow w ktorych moze sie pokazywac i takich w ktorych bywac nie powinna :? :? :?
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

zadra pisze:Natomiast "Maraton usmiechu" mogÂła sobie darowaĂŚ! :!:
MogÂła, ale nie musiaÂła. :] No i moim zdaniem to dobrze Âże pojawiÂła siĂŞ w tym programie. :D Bardzo fajne w nim wypadÂła i tu nie jest waÂżne czy program jest super czy jest beznadziejny. Ten akurat jest beznadziejny... :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

Mocne_ogniwo pisze:Dlaczego miala sobie darowac "Maraton Usmiechu"?...bo nie wypada?, bo feministkom nie wypada sie smiac?, Zupelnie nie rozumiem dlaczego cokolwiek miala sobie darowac...Jezeli tylko ma ochote i sprawia jej to przyjemnosc niech wystepuje gdzie chce...zupelnie nie rozumiem czym kierujesz sie w swojej selekcji...programow w ktorych moze sie pokazywac i takich w ktorych bywac nie powinna :? :? :?
nie, dlatego, Âże to badziewny program i goscie teÂż byli.... hm, tacy sobie ;-) ale oczywiÂście jak chce moze wystĂŞpowaĂŚ wszĂŞdzie, nawet w "Ciao darwin" ;-) sama musi sobie odpowiedzieĂŚ na pytanie czy bierze wszystko jak leci czy dokonuje selekcji :!:
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

Jezeli juz polecimy badziewnymi programami to szansa na sukces tez nie jest najwyzszych lotow :D :D :D , ale czyz zawsze wszystko musi byc na poziomie?...czasami warto zajac sie glupotami...powydurniac sie...ot tak dla zwyklej zabawy :D :D
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Aleksandra »

Mocne_ogniwo pisze:Jezeli juz polecimy badziewnymi programami to szansa na sukces tez nie jest najwyzszych lotow :D :D :D , ale czyz zawsze wszystko musi byc na poziomie?...czasami warto zajac sie glupotami...powydurniac sie...ot tak dla zwyklej zabawy :D :D
Kopletnie nie rozumiesz o co chodzi.. To po prostu moÂże wygÂądaĂŚ na "wÂłaÂżenie wszĂŞdzie dla kasy". O to chodzi a nie o jakies inne, nie wiadomo jakie ideologie, teorie spiskowe, nagonka na KaziĂŞ itp... :/
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

osobiÂście uwaÂżam Âże i Zadra i Mocne Ogniwo majÂą swoje racje. moja teoria na temat ewidentnie wzmoÂżonej ostatnio promocji(jak przytomnie zauwaÂżyÂł Blupopx) Szczuki jest taka: koĂączy siĂŞ pewien rozdziaÂł w jej Âżyciu i musi teraz zrobiĂŚ coÂś by zmieniĂŚ jej powszechnie znany image, inaczej nie bĂŞdzie w stanie zrobiĂŚ czegoÂś nowego w TVN. jej sztucznie wykreowany wizerunek peÂłen 'kÂątĂłw ostrych' :) jest na naszych oczach mocno szlifowany. jest tu z pewnoÂściÂą miejsce i na chÂłodnÂą kalkulacjĂŞ i na zabawĂŞ. bÂądÂźmy realistami - to jest szoÂłbiznes i nie wystarczy powiedzieĂŚ Âże odtÂąd ktoÂś zamierza byĂŚ bardziej sobÂą niÂż dotychczas. obraz Szczuki-jĂŞdzy mÂądraliĂąskiej o niewyparzonej gĂŞbie, dziĂŞki tym wystĂŞpom i wywiadom(rĂłwnieÂż w 'Playboy'u', to nie mĂłgÂł byĂŚ przypadek) jest nadpisywany przez wizerunek inteligentnej, acz pozbawionej sztywniactwa, towarzyskiej osoby. po prostu - fajna, do rzeczy gadajÂąca babka.
wydaje mi siĂŞ, Âże na razie plan jej wychodzi :)
...and a Happy New Year!
zadra
Bywalec
Bywalec

widzieliÂście takÂą pereÂłkĂŞ, dla wszystkich, ktĂłrzy ksiaÂżki nie majÂą Âświetna okazja! :-)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78741213
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

reklame sobie robisz?
a ja tez moge?
czasem tez cos sprzedaje na Allegro
:roll:
...and a Happy New Year!
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ona sobie nie robi reklamy :/ To jest aukcja "Naszej sprawy". Ja licytuje t¹ ksi¹¿kê i jestem gotowa daÌ za ni¹ du¿o kasy.
zadra
Bywalec
Bywalec

Say_No_To_Compromise pisze:reklame sobie robisz?
a ja tez moge?
bez komentarza :!:
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

to informujcie siĂŞ o tych "Waszych Sprawach" na PMkach.
oj, moderator siĂŞ coÂś ociÂąga...
...and a Happy New Year!
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

zadra pisze:
Say_No_To_Compromise pisze:reklame sobie robisz?
a ja tez moge?
bez komentarza :!:
Tylko siê nie k³óÌcie ;)
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kazimiera szczuka

Post autor: salladyn »

Moderator juÂż dawno zrezygnowaÂł z moderowania tego dziaÂłu :) ,wystarczy poiszperaĂŚ w temacie kikanaÂście stron wczeÂśniej.

P.S. I tak uwelbiam ten temat :D
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
zadra
Bywalec
Bywalec

Say_No_To_Compromise pisze:to informujcie siĂŞ o tych "Waszych Sprawach" na PMkach.
oj, moderator siĂŞ coÂś ociÂąga...
wyobraÂź soboe, Âże fakt, ze mozna kupic ksiaÂżke Kazi z jej osobistym podpisem jest jak najbardziej na miejscu w temacie "Kazimiera Szczuka - fan club". :!:
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kazimiera szczuka

Post autor: salladyn »

No to dla tych nieszczêœników którzy nie wejd¹ w posiadanie tej ksi¹¿ki,mam tekst napisany przez Kaziê w³asnorêcznie.

Obrazek
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
ODPOWIEDZ