Wstajesz i wiesz / Wstajesz i weekend
Moderator: Łukasz
Re: Poranek TVN24
Rozpoznaje ktoś utwór, który posłużył za podkład muzyczny przy rozpoczęciu sobotniego programu? Na pewno gdzieś go słyszałem i być może sam powinienem wiedzieć co to za motyw.
Nie wiem, czy to identyczny motyw muzyczny, czy też może podobny, ale moje pierwsze skojarzenie to film "Tylko mnie kochaj" (ewentualnie jakaś inna, polska komedia romantyczna).
Czy znane są już miejsca, z których w najbliższy weekend będzie nadawany Poranek?
... "szczytem marzeń" byłaby rozpiska ze wszystkimi lokalizacjami do końca lata
... "szczytem marzeń" byłaby rozpiska ze wszystkimi lokalizacjami do końca lata

sobota - Kazimierz Dolny
niedziela - Lublin
oj trzeba będzie rano wstać i przejechać się do Centrum :tanczy:
niedziela - Lublin
oj trzeba będzie rano wstać i przejechać się do Centrum :tanczy:
Z tego co red. Kuźniar mówił dziś rano to:wafel pisze:... "szczytem marzeń" byłaby rozpiska ze wszystkimi lokalizacjami do końca lata
10-11: Toruń i Bydgosz
17-18: Poznań (2 razy z różnych miejsc Poznania)
24-25: Gdańsk (oba dni)
31-01: okolice Warszawy
Ale znając Jarka albo coś pokręcił w trakcie, albo się to jeszcze zmieni.
Jeżeli chodzi o Gdańsk to strasznie mi się to nie podoba. Zakochani są w tych miejscach czy co?! Już cztery dni program realizowany był w podobnych okolicach. Jak dla mnie się nie postarali.
Ktoś może mi wyjaśnić dlaczego na porankowej mapie pogodowej nie są zaznaczane burze? :uhh:
Kolejny raz na mapie widzę jedynie deszcz/zachmurzenie a prowadzący trąbi o burzach...
Kolejny raz na mapie widzę jedynie deszcz/zachmurzenie a prowadzący trąbi o burzach...
Jeśli masz na myśli tę mapę 3D czy jakoś tak, to tego nigdy nie widać :/ Ale jak jest już ona płasko na ekranie z grafiką w tle, to wszystko widać. Ktoś tak parę lat temu zaprojektował i widać nikomu to nie przeszkadza....
Zaczynam odnosić wrażenie, że "oni" zaczęli czytać nasze forum. O.o
Właśnie pojawiły się burze na mapie 3D. xD
Możesz wierzyć lub nie, ale ja od dawna wiem, że oni czytają to co my tu piszemy
Tylko, że nie da się zrobić tak, by spełnić wszystkie nasze prośby.

Ja też mam takie wrażenie, że po tym co tu jest napisane wprowadzają to potem w stacji.avatar pisze:Zaczynam odnosić wrażenie, że "oni" zaczęli czytać nasze forum. O.o
Zarówno wczoraj jak i dzisiaj na mapie z pogodą znajdowało się słoneczko z deszczem. Czy oni nie zwracają na to uwagi przy tworzeniu tych map? :?
W kółko klepią, że "Oscar Pistorius zastrzelił swoją dziewczynę", podczas gdy w jego domu znaleziono zakrwawiony kij do krykieta, a lekarze sądowi wykazali, że Reeva Steenkamp miała roztrzaskaną głowę. Zachodzi podejrzenie, że najpierw zatłukł ją, a potem upozorował scenę "obrony przed potencjalnym włamywaczem", strzelając do ciała. Ale w TVN24 nie słychać ani słowa o kiju i obrażeniach modelki.
Tym razem do Poznania razem z ekipą Poranka pojechał również Tomasz "Wasyl" Wasilewski. Prawdopodobnie zabraknie jednak Katarzyny Werner, którą Jarek miał zachęcić, by poprowadziła z nim program.
Szkoda, że nie czytają wszystkiego (m.in. o nowej oprawie TVN24).matik pisze:Możesz wierzyć lub nie, ale ja od dawna wiem, że oni czytają to co my tu piszemy![]()

KKK