Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Re: Joanna Kryńska

Post autor: matik »

Moja ciekawość również zaspokojona, uzyskałem odpowiedź na jedno w szczególności nurtujące mnie pytanie :) Wywiad bardzo fajny, ciekawy. Pozdrowienia super. Same plusy :D
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Już po lekturze. :) Moje pytania też przeszły casting, ale to rzecz drugorzędna. :spiewa: Do meritum.Nie bede tutaj na pewno analizował każdej odpowiedzi Joanny, ale jedno się rzuca w oko. Mianowicie taka fajna skromność, a zarazem poczucie własnej wartości. I taka nienachalna dyplomacja.

To tak na szybko, wiecej postaram się coś dopisać, jak przeczytam wszystko w większym skupieniu. Wkońcu nie codziennie się czyta takie rzeczy, muszę się oswoić. A już szczególnie z tym, że nas kocha. :lol2: :lol2:

Ale żeby łyżkę dziegciu..ta FC Barcelona..yyyy..od kilkunastu lat kibicuje odwiecznemu rywalowi. :rozglada:

Żeby było jasne, to nic nie zmienia. :D :-D

P.S Jeszcze raz gratuluje wywiadowcy,świetna robota.

No i to audio - miód na uszy.

Dokumentacja fotograficzna - uwaga uwaga .. świetna! :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
manio136
Bywalec
Bywalec

Post autor: manio136 »

matik pisze:Moja ciekawość również zaspokojona, uzyskałem odpowiedź na jedno w szczególności nurtujące mnie pytanie :) Wywiad bardzo fajny, ciekawy. Pozdrowienia super. Same plusy :D
powiem tak'
BYLA TO DOBRZE POMYSLANA I DOBRZE WYKONANA ROBOTA :D22
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Ksero
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ksero »

Wywiad super. Gratuluję. :)
KKK
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Oto i nadejszła wiekopomna chwila. :D Przede wszystkim bardzo, bardzo, bardzo się cieszę, że taki wywiad wreszcie powstał. Pamiętam, ile czasu żeśmy tu na wspólnych rozmowach spędzili, ile planów snuliśmy... :D WOW, to były czasy. :D Wielogodzinne ślęczenie na forum i przed telewizorem, to wspominam teraz wręcz z łezką w oku. :D
Kiedyś taki wywiad byłby co najwyżej spełnieniem marzeń, a teraz stał się po prostu rzeczywistością. :shock:
Joanna przede wszystkim potwierdziła poglądy konserwatywne, o co Ją podejrzewałem od dawna. :spiewa:
No i widać, że niezmiernie cieszy się z tego, gdzie zaszła w TVN24. I jest to szczerość autentyczna, niewymuszona, a ostatnio w stacji coraz trudniej znaleźć takie osoby. :uhh:

A łyżeczką dziegciu w tym wszystkim musi być to, że obecnie jej grafik pracy (o ile można o takim powiedzieć) nijak współgra z tym moim. :D2
maliniak789
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: maliniak789 »

No proszę Joanna dzisiaj w 15 na żywo :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Co powiecie, kolego @nouze, na taką zamianę ? :rozglada: :D
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Jaka miła odmiana, z której się cieszę, bo niestety ostatnio Pani Joasia była wtedy, gdy nie mogłem oglądać.
A i pragnę zauważyć, że Joanna to jest druga kobiety, która kiedykolwiek poprowadziła 15 na żywo. Do tej pory wyłącznie mężczyźni zastępowali Annę ;)
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: nouze »

epsztajnek pisze:Co powiecie, kolego @nouze, na taką zamianę ? :rozglada: :D
Jak kilka miesięcy temu pojawił się fotomontaż z 15 na żywo, to się Seniorowi nie podobało, a tymczasem to prorocza robota była 8)
Zamiana udana, bo Joanna pasuje do tego programu bardziej niż Pani Redaktor Jot :cicho: (ale niech nikt nie liczy że poprę pomysł na oddanie takich kadrowań Anny na stałe :lol2: )
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

No panowie, ale dziś proszę się nie wykręcać, że jakość swoim materiałów macie nie najlepszą itp. Taki występ musi być uwieczniony :!: :)
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Jasna sprawa. Żadnego wykręcania. No, ale ja na przykład jestem kulturalny @nołze i zawsze miejsca starszym ustępuję :D22 :devil:
innymi słowy, ok. 1.30 w nocy powinny się pojawić :D11
epsztajnek

Nie, żebym się bawił w niepotrzebne mecyje :lol2: , ale mam już tyle Joaś ( wirtualnych ! ), że dziś sobie darowałem. :stop:
Czekam, aż zaprezentuje się tak interesująco, jak czasami w tym programie Pani Jot :rozglada:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Ja rozumiem, ale żeby tak po prostu debiut w nowym programie odpuścić :rozglada:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
epsztajnek

nouze pisze: żeby tak po prostu debiut w nowym programie odpuścić
Debiut w nowym programie... to już nie rok 2007 , to już nie wróci ;(
Camilo pisze:Wielogodzinne ślęczenie na forum i przed telewizorem, to wspominam teraz wręcz z łezką w oku.
3405t
Bywalec
Bywalec

Post autor: 3405t »

:brawa: wyszło super. A to zastępstwo jednorazowe czy może do końca tygodnia?
ODPOWIEDZ