Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: kazimiera szczuka fan club

Post autor: Aleksandra »

salladyn pisze:
Agnieszka KÂłos pisze:Dlatego dziÂś Kazia Szczuka ma tyle wielbicielek.
I coraz wiĂŞcej wielbicieli,warto byÂłoby dodaĂŚ. :D
Na stronie Feminoteki jest juÂż odpowiedz Bernadetty D. na artykuÂł KÂłos.
Bardziej mi sie podoba.:)
Ogólnie uwa¿am, ¿e to, co pisa³a Autorka "Szczuka, potwory i spó³ka" by³o nietrafione i ogólnie beznadziejne.. "lubie Szczukê, bo jest moda"? To absurd..
LubiĂŞ Kaz., bo jÂą cenie,jest dla mnie autorytetem, doceniam to co robi.. A Ona z jendej strony pisze, Âże jest lepsza niz te, co o Niej blogi robiÂą, a z
drugej daje dowĂłd jakiejÂś takiej pÂłytkoÂści swojej symaptii... Nie uwaÂżacie?
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

w PrzeglÂądzie, ktĂłry od jutra w kioskach wywiad z KaziÂą :-) juz siĂŞ nie mogĂŞ doczekac!!!
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

zadra pisze:w PrzeglÂądzie, ktĂłry od jutra w kioskach wywiad z KaziÂą :-) juz siĂŞ nie mogĂŞ doczekac!!!
Super!!! :))) :) :) :)
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kazimiera szczuka

Post autor: salladyn »

WÂłaÂśnie przeczytaÂłem ten wywiad z KaziÂą :) Prawie caÂłkowicie siĂŞ z niÂą zgadzam.Wyawiad caÂłkiem fajny,ale dziennikarz przeprowadzajÂący go jest ultralewicowy,czemu niejednokrotnie w tym wÂłaÂśnie wywiadzie,dawaÂł wyraz. :evil: :mad:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
zadra
Bywalec
Bywalec

Re: kazimiera szczuka

Post autor: zadra »

salladyn pisze:WÂłaÂśnie przeczytaÂłem ten wywiad z KaziÂą :) Prawie caÂłkowicie siĂŞ z niÂą zgadzam.Wyawiad caÂłkiem fajny,ale dziennikarz przeprowadzajÂący go jest ultralewicowy,czemu niejednokrotnie w tym wÂłaÂśnie wywiadzie,dawaÂł wyraz. :evil: :mad:
ultralewicowy???? :-O mi sie wyda³ raczej konserwatywny w tym ci¹g³ym powtarzaniu jak mantrê kilku bana³ów na temat Rydzyka itp.
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

zadra pisze:
salladyn pisze:WÂłaÂśnie przeczytaÂłem ten wywiad z KaziÂą :) Prawie caÂłkowicie siĂŞ z niÂą zgadzam.Wyawiad caÂłkiem fajny,ale dziennikarz przeprowadzajÂący go jest ultralewicowy,czemu niejednokrotnie w tym wÂłaÂśnie wywiadzie,dawaÂł wyraz. :evil: :mad:
ultralewicowy???? :-O mi sie wyda³ raczej konserwatywny w tym ci¹g³ym powtarzaniu jak mantrê kilku bana³ów na temat Rydzyka itp.
Ale w ktĂłrym wywiadzie?????
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Aleksandra pisze:Ale w ktĂłrym wywiadzie?????
No ten chyba co jest bedzie w przeglÂądzie... :)
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kazimiera szczuka

Post autor: salladyn »

Jest super,mega,ultra lewicowy.

Cytat:

Kazimiera Szczuka:Gdyby lewica przez te wszystkie lata,kiedy byÂła przy wÂładzy,zachowywaÂła siĂŞ inaczej,gdyby Leszek Miller nie ÂściskaÂł siĂŞ z prymasem Glempem,gdyby oficjalny przekaz byÂł jasny:chcemy oddzielenia KoÂścioÂła od paĂąstwa,dziÂś sytuacja byÂłaby inna.

I teraz uwaga

PrzemysÂław Szubartowicz:I pewnie inaczej zareagowano by na sÂłowa Magdaleny ÂŚrody,Âże istnieje zwiÂązek miĂŞdzy przemocÂą wobec kobiet a rolÂą KoÂścioÂła katolickiego w spoÂłeczeĂąstwie.

Kolejny przykÂład,wyrwany z kontekstu ale to nie ma tu wiĂŞkszego znaczenia.

PS:AleÂż to typowa dla (gazety) "Wyborczej" postawa:tak ale nie.

PrzecieÂż to jest wyraÂźny sygnaÂł jakie poglÂądy ma ten dziennikarz.No ale PrzeglÂąd jest gazetÂą "lewicujÂącÂą",kupiÂłem jÂą tylko dlatego Âże byÂł wywiad z KaziÂą :D
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

"lubie SzczukĂŞ, bo jest moda"?

A to dobre :brawo: :wink: "Moda przemija,a styl pozostaje"Ja j¹ lubi³am ju¿ za nim sta³a siê"modna" :wink: Pamiêtam j¹ z "Pegaza"," Dobrych ksi¹¿ek".Ró¿ne mody przemin¹,a Kazia bêdzie zawsze :!: :D To œwietna babka,bardzo inteligentna,ma niesamowit¹ osobowoœÌ :!: :D :D A to,¿e jest teraz "na topie" to chyba dobrze :?: :D
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Zapewne jak Aga KÂłos... Ech..
Ale o Kazi zapewne nie bĂŞdzie ciszej w Feminotece, bo siĂŞ dorwaÂłam za przeproszeniem do koryta i bĂŞdĂŞ pisywaĂŚ do portalu ;)
Co do wywiadu- kupi³am sobie "Przegl¹d" i musze powiedzieÌ, ze.. piêkne fotki ;) Ale poza tym wydaje mi siê, ze reporter na si³ê chcia³ udowodniÌ swoje racje... i szczerze? srednio mu to wysz³o ;)
A tak btw. skoro juÂż siĂŞ chwalimy, to musze przyznaĂŚ Âże piĂŞkny plakacik z Manify mam a na nim- "CaÂłus siostrzany - Kazia Szczuka" Nice:)
4 autografy Kaz pod moim dachem, ach ;)
[/quote]
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

Jezeli mam byc szczery droga Aleksandro...to 60 procent twoich postow zawiera watki w ktorych chwalisz sie czy to znajomosciami z kazia...czy to telefonami...czy czymkolwiek innym :lol: :lol: ...nie musisz wiec w kolejnych swoich wypowiedziach uprzedzac nas ze sie bedziesz chwalila bo mysle, ze wszyscy sa na to przygotowani :lol: :lol: :lol: :D :D
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Mocne_ogniwo pisze:Jezeli mam byc szczery droga Aleksandro...to 60 procent twoich postow zawiera watki w ktorych chwalisz sie czy to znajomosciami z kazia...czy to telefonami...czy czymkolwiek innym :lol: :lol: ...nie musisz wiec w kolejnych swoich wypowiedziach uprzedzac nas ze sie bedziesz chwalila bo mysle, ze wszyscy sa na to przygotowani :lol: :lol: :lol: :D :D
SÂłoĂące, nie moja wina, ze nadinterpretujesz niektĂłre moje wypowiedzi..
O telefonie wspomnia³am raz i to w³asnie TY TY TY TY mi to póŸniej wypomnia³eœ i prosi³eœ, abym wys³a³a maila do Kaz.
SÂądzĂŞ, ze nawet gdybym przestaÂła siĂŞ odzywaĂŚ wypominaÂłbys mi Âże mimo to chwalĂŞ siĂŞ czymÂś, albo napadam na Was.. A szczegĂłlnie na Ciebie.. Straszna krzywda Ci siĂŞ dzieje na tym Forum, naprawdĂŞ...
I na tym zakonczymy. Nie bêde siê z Tob¹ k³ócic..
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Nie bylo w tym zadnej zlosliwosci...Mysle ze moj post nie powinien zostac odebrany jako prowokowanie klotni...bo absolutnie z nikim nie chcialem sie klocic...nie rozumiem rowniez zarzuty jakomy miala mi sie dzaic krzywda... :roll: :roll: :roll:
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Aha i jeszcze coÂś- ZNAJOMOÂŚCIAMI z KaziÂą.. Aha, to bardzo ciekawe. Bo zadnych wielkich znajomoÂści z KaziÂą niestety nie mam i nigdy nie twierdziÂłam, ze mam. Nie wyobraÂżaj siobie nie wiadomo czego..
No i niestety post zabrzmiaÂł sarkastycznie..
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Ów sarkazm to z koleii twoja nadinterpracja :D :D
ODPOWIEDZ