Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Anita przede wszystkim powinna zapytaĂŚ siĂŞ kierownictwa dlaczego jÂą wyrzucili i o co im tak naprawdĂŞ chodzi. Ale sÂądze, Âże ona nie moÂże tego zrobiĂŚ bo moglibu jÂą wywaliĂŚ. Tam nie ma sprzeciwĂłw. Poaza tym czÂłowiek jest bezsilny wobec nepotyzmu. :cry: :cry: :cry:

Tylko jeszcze jest pytanie co ona moÂże zrobiĂŚ w celu przywrĂłcenia jej do faktĂłw. RĂłwnieÂż sÂądze, ze nie moÂże siĂŞ na wszystko zgadzaĂŚ tylko czasami postawiĂŚ na swoim a przynajmiej zarzÂądaĂŚ uzasadnienia. Jak coÂś Âźle zrobiÂła to niech jej to prosto w oczy powiedzÂą ale niech nie wyrzucajÂą baz rzadnej przyczyny najlepszej prezenterki w tym kraju.

Anita teraz jest na samym marginesie dziennikarstwa informacyjnego bo prowadzenie 2 razy porankĂłw nie jest czymÂś zaszczytnym. JakieÂś nie znane, kiepskie, tragiczne prezenterki i prezenterzy bĂŞdÂą siedzieĂŚ w najlepsze w najlepszych programamch informacyjnych a Anitka bĂŞdzie caÂły czas na uboczu.

Anitka nie daj siĂŞ. :!: :!: :!: Walcz :!: :!: :!:

A w "TwĂłj styl" pisali, Âże Anitka bĂŞdzie miaÂła apartament na niedÂźwiedziej i chyba wÂłaÂśnie na sÂłuÂżewcu. Nie weim czy tam siĂŞ pomylili czy Anitka zmieniÂła plany ale to teÂż oznacza, Âże napewno nie bĂŞdzie mieszkaĂŚ z Erykiem bo jednak nie bĂŞdzie to za duÂże mieszkanie jak na dwoje. :?: :?: :?:
Ostatnio zmieniony poniedziałek 11 paź 2004, 16:06 przez michos, łącznie zmieniany 1 raz.
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

No Âładnie, a ja siĂŞ namĂŞczyÂłem ze skanowaniem. :(
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

A teraz przepisze artykuÂł z "ÂŻycia na gorÂąco" Jak oni i jak my siĂŞ myliliÂśmy i jacy byliÂśmy naiwni wierzÂąc w dobre intencje tvn-u. :twisted: :twisted: :twisted:
Anita Werner
Kariere w cieniu rodzinnego kÂłopotu

Cy przyĂŚmi gwiazdĂŞ Tomasza Lisa :?:

"Fakty, Anita Werner, witam paùstwa-tych parê s³ów w œwiecie telewizji otwiera drogê na szczyt. Zw³aszcza teraz, gdy fotel g³ównego prowadz¹cego Fakty w tvn nadal pozostaje pusty. Jeszcze nie wiadomo kto zast¹pi na nim Tomassza Lisa. Anita Werner, prawdopodobnie najm³odsza prezenterka newsowa w Polsce, pojawia siê w g³ównym wydaniu programu dopiero od siedmiu tygodni i ju¿ zyska³a ogromn¹ popularnoœÌ. Zanim zaczê³a pracowaÌ w telewizji, debiutowa³a w filmie. Kiedy mia³a 17 lat, zagra³a g³ówn¹ bohaterkê w S³odko gorzki W³adys³awa Pasikowskiego.

W tym roku zostaÂła laureatkÂą nagrody Wiktora. Uznano jÂą za telewizyjne odkrycie 2003r. TrzymajÂąc w rĂŞku statuetkĂŞ, pozwoliÂła sobie na odrobinĂŞ prywatnoÂści w swojej wypowiedzi.-TĂŞ nagrodĂŞ dedykuje mojemu ojcu, ktĂłry walczy z ciĂŞÂżkÂą chorobÂą-powiedziaÂła.
Jerzy Werner moÂże byĂŚ dumny ze swojej cĂłrki. Na poczÂątku wydawaÂło siĂŞ, Âże pĂłjdzie w jego Âślady i skoĂączy wydziaÂła mechaniczny na politechnice. Tak jak tata i dziadek, Anita od dziecka interesowaÂła siĂŞ samochodami. KiedyÂś marzyÂła nawet o prowadzeniu rodzinnej firmy motoryzacyjnej.
Te zamiÂłowania pozostaÂły jej do dziÂś. Prezenterka podobnie jak Martyna Wojciechowska, z przyjemnoÂściÂą bierze udziaÂł w rajdach samochodowych. Czasem towarzyszy jej w tej pasji Eryk MĂŞgwa, dziennikarz sportowy tvn24. Nieoficjalnie wiadomo, Âże Anita i Eryk sÂą parÂą od 4 lat. ChoĂŚ podobno majÂą juÂż za sobÂą rozstanie, dziÂś sÂą razem szczĂŞÂśliwi."
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

ArO pisze:No Âładnie, a ja siĂŞ namĂŞczyÂłem ze skanowaniem. :(

LiczÂą siĂŞ intencje – za ktĂłre ci dziĂŞkujemy!

DziĂŞkujemy rĂłwnieÂż kamuii!

A co do tego artykuÂłu z ,,Faktu'' .... hmm.... tak ni stÂąd ni zowÂąd wystrzelili z takim newsem o nabyciu przez AnitĂŞ nowego mieszkania?!!! To co najmniej dziwne i zastanawiajÂące! Ciekawe, czy te cytowane sÂłowa Anity sama zainteresowana wypowiedziaÂła :wink: ? Poza tym dziwne, Âże Anita wziĂŞÂła kredyt na 25 lat i to w dodatku na tzw. ,,kawalerkĂŞ’’– a co z planami na przyszÂłoœÌ – ma zamiar mĂŞÂża i dzieci cisn¹Ì w tak niewielkim mieszkaniu?
Nie wiem, moÂże aÂż na tyle nie orientujĂŞ siĂŞ w sprawach kredytobiorstwa, ale taki manewr mÂłodej kobiety wydaje mi siĂŞ co najmniej dziwna
A tak w ogóle zamiast dr¹¿yÌ powa¿ne sprawy, to oni zajmuj¹ siê takimi b³ahostkami! Ale dobrze, ¿e nie zapomniano ca³kowicie o Anicie!

Michos, to z ,,ÂŻycia na gorÂąco’’, to chyba z jakiegoÂś starszego numeru?
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Michos, to z ,,ÂŻycia na gorÂąco’’, to chyba z jakiegoÂś starszego numeru?
Tak to jest numer kiedy dostaÂła wiktora czyli gdzieÂś z koĂąca marca.
Mi teÂż to mieszkanie i ten artykuÂł z faktĂł wydaje siĂŞ podejrzany. :?:
Jej miejsce powimma zajĂŚ Anita Werner z TVN,ktĂłra nieststy rĂłwniaÂż zniknĂŞÂła z ekranu.
No wÂłaÂśnien ona dla wiĂŞkszoÂści zniknĂŞÂła :cry: :cry: :cry: a faktĂłw i tvn24 i tak prawie nikt nie oglÂąda. MoÂże jeszcze przez trochĂŞ bĂŞdÂą o Anitce pamiĂŞtaĂŚ ale potem zniknie caÂłkowicie ze Âświata dziennikarstwa i mediĂłw. :cry: :cry: :cry:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Poza tym dziwne, Âże Anita wziĂŞÂła kredyt na 25 lat i to w dodatku na tzw. ,,kawalerkĂŞ’’– a co z planami na przyszÂłoœÌ – ma zamiar mĂŞÂża i dzieci cisn¹Ì w tak niewielkim mieszkaniu?
dokÂładnie to samo mnie naszÂło po przeczytaniu tego artykuÂłu czyÂżby plany matrymonialne wziĂŞÂły w Âłeb ??? i po co wkopuje siĂŞ w kredyt na 25 lat ? czy naprawdĂŞ aÂż tak maÂło zarabia ??? Nawet gdyby zarabiaÂła 10 000 (podobno tyle prowadzÂący dostaje ) to niech 5.000 wyda na Âżycie (benzyna Âżarcie itp od kosmetykĂłw i ciuchĂłw to ma chÂłopaka a komĂłrke laptopa i inne bajery sÂłuÂżbowe) to zostaje 5.000 z tego moÂżan spÂłaciĂŚ dÂług w 2 lata... dziwne...przecieÂż w wywiadzie deklarowaÂła ze chce miec rodzinĂŞ wiĂŞc chyba nie zamierza z niÂą w kawalerce mieszkaĂŚ... i wiecie co to chyba jest powĂłd dla ktĂłrego ona caÂły czas siedzi w tej parszywej stacji poprostu wkopaÂła siĂŞ w dÂługi kredyty itp i teraz musi siĂŞ tej roboty trzymaĂŚ obojetne jaka by nie byÂła...
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No wÂłaÂśnie, zastanawiaÂłem siĂŞ ile moÂże zarabiaĂŚ prezenter programu typu ,,fakty'' - domyÂślalam siĂŞ, Âże duÂżo (zwÂłaszcza Pochanke), a ile Anita zarabiaÂła, zarabia teraz?
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

domyÂślalam siĂŞ, Âże duÂżo (zwÂłaszcza Pochanke), a ile Anita zarabiaÂła, zarabia teraz?
Napewno pÂłacÂą jej grosze a jak byÂła w faktach wcale nie musiaÂła duÂżo zarabiaĂŚ. Tam milionerkÂą jest tylko pochanke i z niÂą to pewnie rozmawiajÂą co roku o kasie.

Jeszcze coÂś na pocieszenie.
http://www.durex.pl/gss2004/raport_2004.pdf
Anitka wygraÂła :lol: :lol: :lol: z tÂą jĂŞdzÂą. :twisted: :twisted: :twisted:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

:shock: :shock: :shock: :shock: Nie uwierzycie, jak wam powiem, kto mi dzisiaj odpisaÂł :shock: Ba.... Sam w to jeszcze nie wierzĂŞ :shock: O tym, Âże piszĂŞ w sprawie Anity maile tu i Ăłwdzie juÂż pewnie wiecie, ale dziÂś skombinowaÂłem adres na wzĂłr tego, ktĂłry niedawno przesÂłano mi w odpowiedzi z tvn.
O kim piszĂŞ :?: Kto mi odpisaÂł :?: Wywnioskujcie z poniÂższego tekstu (zagadka nie jest trudna):
To piĂŞkne sÂłowa o Anicie. A Anita to rzeczywiÂście Âświetna dziewczyna - na poczÂątku dziennikarskiej drogi, wiĂŞc wszystko przed niÂą.
Niestety ani ja ani mój m¹¿ nie jesteœmy Jej pracodawcami - tylko kolegami z pracy.Decyzjê o zmianach prowadz¹cych podjêto du¿o, du¿o wy¿ej.
Pozdrawiam jpochanke

Kamuii – teraz to mnie zaszczyt kopn¹³, nie?
Um.. um... InterpretacjÂą powyÂższej odpowiedzi nie bĂŞdĂŞ Was raczyÂł, bo chcĂŞ czynnie uczestniczyĂŚ w obradach tego Forum :!:
michos pisze:.bo napewno w t¹ ca³¹ sprawê jest g³eboko umoczona pochanke i jej m¹¿. Wszystko co oni tam robi¹ ze sob¹ konsultuj¹ a pieczyùski ma bardzo dobre chody u waltera i t¹ decyzje on podj¹³ osobiœÌie konsultuj¹c siê i za zgod¹ waltera.

Michos, widzisz – nie masz racji My wszyscy, podejrzewajÂący tvn o nepotyzm i koteriĂŞ, nie mieliÂśmy racji :!: :shock: :wink: :twisted:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

A to dlaczego pisali, ¿e decyzjê t¹ podj¹³ Pieczyùski. :?: (to on jest szefem i ma tam wiele do powiedzenia)
Sorry black ale ja w czystoœÌ tvn-u i pochanke dalej nie wierzê.
Michos, widzisz – nie masz racji My wszyscy, podejrzewajÂący tvn o nepotyzm i koteriĂŞ, nie mieliÂśmy racji
NIe mieliÂśmy racji :?: :!: i wszyscy siĂŞ myliliÂśmy :?: Ja podtrzymuje wszystko co wczeÂśniej napisaÂłem.
To piĂŞkne sÂłowa o Anicie. A Anita to rzeczywiÂście Âświetna dziewczyna - na poczÂątku dziennikarskiej drogi, wiĂŞc wszystko przed niÂą.
Ale napewno nie w tvn-nie. Black ty nie oglÂądasz Anity w tvn24 i nie wiesz jak ona wyglÂąda a zapewniam ciĂŞ, Âże nie jest z niÂą najlepiej. To dÂługo nie potrwa i jak nie ona siĂŞ zwolni to jÂą samÂą zwolniÂą. :cry: :cry: :cry:
tylko kolegami z pracy.
PieczyĂąski to kolega :?: To jest jej szef a nie Âżaden kolega.
Niestety ani ja ani mój m¹¿ nie jesteœmy Jej pracodawcami
Ale wie pani, ¿e aby pani mog³a wejœÌ musia³a ona odejœÌ i mówienie tu "niestety" jest przesad¹. :twisted: :twisted: :twisted:
i wiecie co to chyba jest powĂłd dla ktĂłrego ona caÂły czas siedzi w tej parszywej stacji poprostu wkopaÂła siĂŞ w dÂługi kredyty itp i teraz musi siĂŞ tej roboty trzymaĂŚ obojetne jaka by nie byÂła...
I chyba kamuii trafiÂłaÂś w sedno problemu. Czasami czÂłowiek musi robiĂŚ to co nawet nie sprawia mu przyjemnoÂści i nie daje satysfakcji.
WidzĂŞ po Anitce, Âże praca w tej stacji jest dla niej olbrzymim wysiÂłekim i widaĂŚ Âże nie czuje siĂŞ tam dobrze. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ostatnio zmieniony środa 13 paź 2004, 16:17 przez michos, łącznie zmieniany 4 razy.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Michos, spoko! te moje ostatnie sÂłowa, to byÂła ironia!
Moje stanowisko wzglĂŞdem tvnepotyzm juÂż sie nie zmieni :!:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Kamuii – teraz to mnie zaszczyt kopn¹³, nie?
nie no nie moge ;) naprawdĂŞ zaszczyt niesamowity.... ale jak skombinowaÂłeÂś maila do J.P to moÂże do Anity podobny ??? moÂżna by do niej napisaĂŚ... (a sorki za to co na forum gazety napisaÂłam myÂślaÂłam Âże ktoÂś siĂŞ pod ciebie podzszyÂł i pierdoÂły wipisuje ale skoro to prawda to zwracam honor ;))
Michos, widzisz – nie masz racji My wszyscy, podejrzewajÂący tvn o nepotyzm i koteriĂŞ, nie mieliÂśmy racji
no ja mam nadziejĂŞ Âże to tylko ironia ;) bo to co JustyÂś pisze nijak siĂŞ ma do prawdy na pewno jasne pieczyĂąski nie jest Anitki pracodawcÂą ale szefem programowym jest... (btw zdradz na pw co ty tam tej Pochankowej napisaÂłes :) a i maila jak moÂżesz )
Ale napewno nie w tvn-nie. Black ty nie oglÂądasz Anity w tvn24 i nie wiesz jak ona wyglÂąda a zapewniam ciĂŞ, Âże nie jest z niÂą najlepiej. To dÂługo nie potrwa i jak nie ona siĂŞ zwolni to jÂą samÂą zwolniÂą.
o i tu masz ca³kowita racjê Black zobacz kiedyœ Anitkê w poranku poprostu a¿ ¿al patrzeÌ widaÌ ¿e siê mêczy... (jak ju¿ mówi³am Justynie jechaÌ z powodu ANity nie bedê bo nie znam powodów jej wywalenia jak siê lepiej postara to jestem nawet sk³onna uwierzyÌ w to ze osobiscie swoich pazurków w tym nie macza³a ona ale w czystoœÌ tvn pieczyùskiego i walteria Juniora nie uwierzê...
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

to jestem nawet sk³onna uwierzyÌ w to ze osobiscie swoich pazurków w tym nie macza³a ona ale w czystoœÌ tvn pieczyùskiego i walteria Juniora nie uwierzê...
A pieczyùki to przecie¿ jej m¹¿ a myœlisz kamuii, ¿e ona z nim nic nie konsultuje. Ona jest teraz tam najlepiej ustawiona ze wszystkich i bêdzie prowadzi³a programy jakie tylko chce.
Tam rÂączka, rÂączke myje i pieczyĂąki napewno ma Âświetne ukÂłady z walterami.

Ja juÂż chyba wiem jeki adres miaÂł black.
[email protected] lub coÂś podobnego a do Anitki blackowi podaÂłem maila ale powiedziaÂł, Âże nikt nie odpisaÂł.

[email protected] lub coÂś podobnego
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No wÂłaÂśnie problem w tym, Âże ktoÂś siĂŞ pode mnie podszyÂł, nie miaÂłem zamiaru pisaĂŚ tego na tym najbardziej aroganckim forum (gazeta.pl :!:), ale ktoÂś :?: :roll: mi zrobiÂł ÂświĂąstwo!

Michos masz racjĂŞ, na taki adres wÂłaÂśnie napisaÂłem.
Tak wiĂŞc i z tym Anity, to teÂż moÂże byĂŚ ten wÂłaÂściwy.
Ale tak sobie wczoraj myÂślaÂłem, co mĂłgÂłbym jej napisaĂŚ ... i naprawdĂŞ nie wiem, czy znam sÂłowa, ktĂłrymi mĂłgÂłbym jÂą pokrzepiĂŚ?
A pisanie o tym, jak strasznie jÂą potraktowali, byÂłoby swoistym gwoÂździem do trumny, nie chcĂŞ jej jeszcze bardziej zaÂłamywaĂŚ!

Muszê siê powa¿nie zastanowiÌ, czy, a jeœli tak, to co napisaÌ Anicie, ¿eby jej jeszcze bardziej nie pogr¹¿aÌ :?:

PS Kamuii, specjalnie dla ciebie, zapytaÂłem wczoraj, czy moÂżna zamĂłwiĂŚ Pressa bez koniecznoÂści prenumerowania! Otó¿ moÂżna! WiĂŞc jeÂśli chcesz numer z AnitÂą napisz na adres [email protected] i poproÂś o ,,Press'' Numer 8 (91) 15.08 - 14.09 2003 z AnitÂą Werner na okÂładce!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

dziĂŞki Black :) niebawem sobie zamowie a dziÂś zwyczajny press ciekawe czy o Justynie coÂś napiszÂą....

a a propo Justyny to mam pewnÂą nowÂą teoriĂŞ (spisku oczywiÂście) :)
no wiêc tak wszyscy piszemy tu o Justynie jej koterii i ¿e dosta³a prace dziêki mê¿owi to samo zreszt¹ o Jêdrzejowskiej... i ¿e obie Anitke staraj¹ siê wygryŸÌ za pomoca mê¿ów. A co jeœli padliœmy razem z Anita i (byÌ mo¿e ) Justyn¹ ofiara wiêkszego spisku ??? Otóz po przeczytaniu do koùca ksi¹¿ki Leesa. Wydedukowa³am ¿e Grzegorz Jêdrzejowski jako cz³owiek Leesa by³ równie¿ na wylocie sam siê z tym liczy³ i co ? i nic. Dalej jest a przecie¿ jako cz³owiek Leesa jest zagro¿eniem i pewn¹ kontynuacj¹. Wiêc mo¿e kluczem do ca³ej zagadki nie jest on a w³asnie jego ¿ona.Mo¿e to nie on za³atwi³ jej prace ale ona jemu... zastanówmy siê jest w zarz¹dzie fundacji wiêc pewnie zna Walterów.Sandry albo Bo¿eny moze byÌ nawet kole¿ank¹.A jak siê dobrze zakrêci³a to mo¿e zna i prezydentow¹.Laska mo¿e mieÌ wp³ywy to by wyjasnia³o dlaczego jej m¹¿ nadal jest w Fucktach...Czemu siê nie znala¿la w fucktach ? Proste po wpadce z Leesem stacja potrzeowa³a prawdziwej gwiazdy i talentu (Anitka) wiêc siê jej nie uda³o bo nie by³a dobrym materia³em. A teraz stara siê Anitê wygryŸÌ to by t³umaczy³o czemu Anita jest gnojona w tvn 24 przecie¿ tam Justynie nie zagra¿a.Natomiast zagra¿a Jêdrzejowskiej.2 pytanie czemu po Anitce nie obje³a Fucktów ? W tym w³asnie rola Justyny zobaczcie jak ja potraktowaliœmy (glupia suka pizda szmata itp...) mo¿e o to chodzi³o trzeba by³o najpierw podstawiÌ kogoœ kogo ludzie znienawidz¹ a ambitna i niezbyt lubiana przez niektórych Pochanke siê do tego genialnie nadawa³a... I pad³a ofiara w³asnej ambicji a tak¿e intryg kole¿anki. Nied³ugo atmosfera moze byÌ zbyt nerwowa i Justyna wyleci a zamiast niej bezpiecznie na tronie Fucktów zasi¹dzie Anna Jêrzejowska... Bo jest jeszcze jedna sprawa kogo pozbywa sie Walter ? Otó¿ nie koniecznie tych którzy s¹ dobrzy ale tych którzy staj¹ sie s³awniejsi od stacji Olejnik kojarzy³a siê ju¿ potem z kropk¹ nad I i z profesjonalizmem miala swoj¹ w³asn¹ markê nie kojarzy³a siê bezpoœrednio ze stacj¹, Lees te¿ marka sama w sobie Anita- wyrastala na gwiazdê. Jêdrzejowska dobrze zna Pochanke wiêc wiedzia³a ze ta szybko stanie siê s³awniejsza ni¿ stacja ... i poleci.... a wtedy....
Android <3
ODPOWIEDZ