manio136 pisze:Drodzy forumowicze, nigdy ne wątpiłem ze Asia jest sympatyczna osoba. Ale powiem Wam ze ona ma w sobie tyle ciepla i empatii ze wraca mi wiara w ludzi. Nie dosc ze jetesmy na Ty , to jeszcze zgodzila się ze mna spotkac. :tanczy: :tanczy: :tanczy: Trzymajcie kciuki żebyn jakos wypAdl….
maxxx pisze:No proszę, a pamiętam jak kilka ladnych lat temu wydawała Nam się taka z kosmosu, w sensie dostępności wirtualnej. :aniol: Na tym forum to już chyba każdy wie, że Joasia to cudowna osoba.Po prostu. :aniol:
i tak jestem tu ‘spalony’. Jedno Wam powiem- gdyby wszystkie kobiety były takie jak Asia, mielibysmy raj na Ziemi
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
manio136 pisze:Drodzy forumowicze, nigdy ne wątpiłem ze Asia jest sympatyczna osoba. Ale powiem Wam ze ona ma w sobie tyle ciepla i empatii ze wraca mi wiara w ludzi. Nie dosc ze jetesmy na Ty , to jeszcze zgodzila się ze mna spotkac. :tanczy: :tanczy: :tanczy: Trzymajcie kciuki żebyn jakos wypAdl….
to w takim razie ją od nas pozdrów
jak nie zappome jezyka w gebie
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Wierzcie albo nie, niby po co mialbym zmyślać? Pamietacie jak Asia miala uszkodzony palec? Wyobrazcie sobie zlamanie malego palca w 5 miejscach…. Przytrzasniecie drzwiami….
Z powyższego wpisu można wyciągnąć alternatywne wnioski:
- albo jesteś lekarzem , a Joanna jest twoją pacjentką, a w takiej sytuacji lepiej zagryźć język i nic nie pisać na PUBLICZNYM forum, niż pisać "wiecie, fajnie było, ale nic wam nie powiem".
- albo , niczym różne konrady z forum, zaczynasz niebezpieczne odloty.