Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Niestety nie oglÂądaÂłem, ale wiem ze wczoraj w "MieÂście Kobiet" TVN Style goÂściem byÂła Kazimiera Szczuka. :D :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

pawell pisze:Niestety nie oglÂądaÂłem, ale wiem ze wczoraj w "MieÂście Kobiet" TVN Style goÂściem byÂła Kazimiera Szczuka. :D :roll:
heh, teraz to mĂłwisz...
...and a Happy New Year!
pawell

Post autor: pawell »

Say_No_To_Compromise pisze:
pawell pisze:Niestety nie oglÂądaÂłem, ale wiem ze wczoraj w "MieÂście Kobiet" TVN Style goÂściem byÂła Kazimiera Szczuka. :D :roll:
heh, teraz to mĂłwisz...
A skÂąd miaÂłem wiedzieĂŚ Âże bĂŞdzie Kazia w "MieÂście Kobiet" ?? :> I tak bym nie wiedziaÂł ale koleÂżanka mnie poinformowaÂła. :] MoÂże jeszcze jutro by byÂła powtĂłrka tego. :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

Aleksandro jak byÂś wiedziaÂła gdzie i kiedy,o ktĂłrej godzinie bĂŞdzie Kazia (jakieÂś spotkanko) daj znaĂŚ :!: :D Czyli czy wiesz moÂże o jakimÂś spotkaniu z KaziÂą w najbliÂższym czasie :?: :D Juz chyba jaÂśniej siĂŞ wyraziÂłam,mam nadziejĂŞ :?: :wink:
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Aleksandra »

anialek pisze:Aleksandro jak byÂś wiedziaÂła gdzie i kiedy,o ktĂłrej godzinie bĂŞdzie Kazia (jakieÂś spotkanko) daj znaĂŚ :!: :D Czyli czy wiesz moÂże o jakimÂś spotkaniu z KaziÂą w najbliÂższym czasie :?: :D Juz chyba jaÂśniej siĂŞ wyraziÂłam,mam nadziejĂŞ :?: :wink:
Nie wiem, ja dostajĂŞ inf. tylko o spotkaniach w Krakowie, bo jest dla mnie dosyc waÂżne, aby siĂŞ z NiÂą spotkaĂŚ. Ale jak na razie w Krakowie nic nie ma.. A w innych miastach nie wiem.. Czesto jest coÂś w Warszawie, ale zwykle inormujÂą o tym albo dzieĂą przed, albo w tym samym dniu :/

PS. KiedyÂś byÂła na tym forum rozmowa o Sarah Kane. Jakby ktoÂś chciaÂł, to 'weszÂłam w posiadanie' jej tekstĂłw, wiĂŞc mogĂŞ poprzesyÂłaĂŚ :)

Love.a
zadra
Bywalec
Bywalec

a zanim bĂŞdzie spotkanie z KaziÂą....

Post autor: zadra »

Kinga Dunin w styczniu w Lambda Cafe

Zapraszamy na kolejne spotkanie w ramach cyklu Lambda Cafe realizowanego przez Stowarzyszenie Lambda Warszawa.

W styczniu, publicznoœÌ Lambda Cafe bêdzie goœciÌ Kingê Dunin - socjolo¿kê, pisarkê, krytyczkê literack¹, publicystkê "Krytyki Politycznej" i sta³¹ felietonistkê "Wysokich Obcasów".

Kinga Dunin jest jednÂą z czoÂłowych postaci polskiego feminizmu. Niejednokrotnie - jako publicystka - wypowiada siĂŞ nt. spraw zwiÂązanych z sytuacjÂą Âśrodowiska LGBT w Polsce. W ostatnim czasie szczegĂłlnie ostro reaguje na Âłamanie praw czÂłowieka.

Wyda³a ksi¹¿kê bêd¹c¹ zbiorem esejów o polskiej literaturze wspó³czesnej "Czytaj¹c Polskê. Literatura polska po roku 1989 wobec dylematów nowoczesnoœci" (2004), by³a równie¿ wspó³autork¹ i "promotork¹" pierwszej polskiej ksi¹¿ki o homofobii pt. "Homofobia po polsku" (2005).

Spotkanie odbĂŞdzie siĂŞ w pierwszÂą sobotĂŞ miesiÂąca (07.01.2006 r.) o godz. 18.00, w siedzibie Stowarzyszenia Lambda Warszawa, ul. HoÂża 50/40.

Kontakt: [email protected]
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

Aleksandra pisze: Nie wiem, ja dostajĂŞ inf. tylko o spotkaniach w Krakowie, bo jest dla mnie dosyc waÂżne, aby siĂŞ z NiÂą spotkaĂŚ. Ale jak na razie w Krakowie nic nie ma.. A w innych miastach nie wiem.. Czesto jest coÂś w Warszawie, ale zwykle inormujÂą o tym albo dzieĂą przed, albo w tym samym dniu :/

PS. KiedyÂś byÂła na tym forum rozmowa o Sarah Kane. Jakby ktoÂś chciaÂł, to 'weszÂłam w posiadanie' jej tekstĂłw, wiĂŞc mogĂŞ poprzesyÂłaĂŚ :)

Love.a
OgĂłlnie to dziĂŞki,ale jak co daj znaĂŚ :D :!:
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Re: a zanim bĂŞdzie spotkanie z KaziÂą....

Post autor: Mocne_ogniwo »

zadra pisze:Kinga Dunin w styczniu w Lambda Cafe

Zapraszamy na kolejne spotkanie w ramach cyklu Lambda Cafe realizowanego przez Stowarzyszenie Lambda Warszawa.

W styczniu, publicznoœÌ Lambda Cafe bêdzie goœciÌ Kingê Dunin - socjolo¿kê, pisarkê, krytyczkê literack¹, publicystkê "Krytyki Politycznej" i sta³¹ felietonistkê "Wysokich Obcasów".

Kinga Dunin jest jednÂą z czoÂłowych postaci polskiego feminizmu. Niejednokrotnie - jako publicystka - wypowiada siĂŞ nt. spraw zwiÂązanych z sytuacjÂą Âśrodowiska LGBT w Polsce. W ostatnim czasie szczegĂłlnie ostro reaguje na Âłamanie praw czÂłowieka.

Wyda³a ksi¹¿kê bêd¹c¹ zbiorem esejów o polskiej literaturze wspó³czesnej "Czytaj¹c Polskê. Literatura polska po roku 1989 wobec dylematów nowoczesnoœci" (2004), by³a równie¿ wspó³autork¹ i "promotork¹" pierwszej polskiej ksi¹¿ki o homofobii pt. "Homofobia po polsku" (2005).

Spotkanie odbĂŞdzie siĂŞ w pierwszÂą sobotĂŞ miesiÂąca (07.01.2006 r.) o godz. 18.00, w siedzibie Stowarzyszenia Lambda Warszawa, ul. HoÂża 50/40.

Kontakt: [email protected]
:? :? :? , a co to ma wspolnego z tematem dzialu? :? :?
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
zadra
Bywalec
Bywalec

Re: a zanim bĂŞdzie spotkanie z KaziÂą....

Post autor: zadra »

Mocne_ogniwo pisze: :? :? :? , a co to ma wspolnego z tematem dzialu? :? :?
jak nie wiesz to sie ze wstydu schowaj pod szafĂŞ i nie pokazuj swojej ignorancji! :!:
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Doskonale wiem. Jednak przypominam iz jest to dzial poswiecony Kazi. NIE JEST TO NATOMIAST FORUM FEMINISTYCZNE, wiec tego rodzaju prywatne wstawki nie maja wiekszego uzasadnienia :? :? :?
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Aleksandra »

Mocne_ogniwo pisze:Doskonale wiem. Jednak przypominam iz jest to dzial poswiecony Kazi. NIE JEST TO NATOMIAST FORUM FEMINISTYCZNE, wiec tego rodzaju prywatne wstawki nie maja wiekszego uzasadnienia :? :? :?
Jak Ci nie poasuje to do widzenia. PÂłakaĂŚ za TobÂą na pewno nie bĂŞdziemy.
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Kazimiera Szczuka

Post autor: salladyn »

Lubiê ten wasz temperament :evil2: .A propos og³oszeù parafialnych to Mocne Ogniwo móg³by mi odpowiedzieÌ na moj¹ prywatn¹ wiadomoœÌ.

Tak poza tym to mo¿e wróÌmy do dyskusji o Kazi :mlotek: :mlotek: :mlotek:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Mysle ze nie ty bedziesz decydowala kiedy opuszcze to forum, chociaz przyznam ze panoszysz sie tutaj jak po swoim :? :? :? :?
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kazimiera szczuka

Post autor: salladyn »

Woln¹ amerykankêêêêêêêêêêêêêê czaaaaaaaaaaaaaaaas zaaaaaaaaaaacz¹¹¹¹¹¹¹¹¹¹¹Ì.W przeciwnych naro¿nikach staj¹¹¹¹¹¹¹¹¹¹¹¹¹a dziœ :!: Mocne Ogniwo-nieodpisuj¹cy na prywatne wiadomoœci,mieszkanin £odzi.Kontra Aleksandra-mieszkanka najbardziej zadufanego miasta na œwiecie (w którym mieszkam równie¿ ja :evil2: ),z niewyparzonym jêzykiem (jak ja :evil2: ).Czasem ok³adaÌ bêdzie wszystkich Zadra,(byÌ mo¿e ja siê te¿ do³¹czê :twisted: ).

Mam jednak inny pomysÂł-wyluzujmy ;/
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Mysle ze Aleksandre nadal "boli" fakt iz zwrocilem jej delikatnie uwage, ze za bardzo sie przechwala :shock: :? :? . W tej swojeje zlosci zaczyna sie jednak zapedzac a daleko, a na to nie pozwole :twisted: :twisted: :twisted:
ODPOWIEDZ