Moderator: Łukasz
A skÂąd miaÂłem wiedzieĂŚ Âże bĂŞdzie Kazia w "MieÂście Kobiet" ?? :> I tak bym nie wiedziaÂł ale koleÂżanka mnie poinformowaÂła. :] MoÂże jeszcze jutro by byÂła powtĂłrka tego.Say_No_To_Compromise pisze:heh, teraz to mĂłwisz...pawell pisze:Niestety nie oglÂądaÂłem, ale wiem ze wczoraj w "MieÂście Kobiet" TVN Style goÂściem byÂła Kazimiera Szczuka.![]()
![]()
Nie wiem, ja dostajĂŞ inf. tylko o spotkaniach w Krakowie, bo jest dla mnie dosyc waÂżne, aby siĂŞ z NiÂą spotkaĂŚ. Ale jak na razie w Krakowie nic nie ma.. A w innych miastach nie wiem.. Czesto jest coÂś w Warszawie, ale zwykle inormujÂą o tym albo dzieĂą przed, albo w tym samym dniu :/anialek pisze:Aleksandro jak byÂś wiedziaÂła gdzie i kiedy,o ktĂłrej godzinie bĂŞdzie Kazia (jakieÂś spotkanko) daj znaĂŚ![]()
Czyli czy wiesz moÂże o jakimÂś spotkaniu z KaziÂą w najbliÂższym czasie
![]()
Juz chyba jaÂśniej siĂŞ wyraziÂłam,mam nadziejĂŞ
![]()
OgĂłlnie to dziĂŞki,ale jak co daj znaĂŚAleksandra pisze: Nie wiem, ja dostajĂŞ inf. tylko o spotkaniach w Krakowie, bo jest dla mnie dosyc waÂżne, aby siĂŞ z NiÂą spotkaĂŚ. Ale jak na razie w Krakowie nic nie ma.. A w innych miastach nie wiem.. Czesto jest coÂś w Warszawie, ale zwykle inormujÂą o tym albo dzieĂą przed, albo w tym samym dniu :/
PS. KiedyÂś byÂła na tym forum rozmowa o Sarah Kane. Jakby ktoÂś chciaÂł, to 'weszÂłam w posiadanie' jej tekstĂłw, wiĂŞc mogĂŞ poprzesyÂłaĂŚ
Love.a
:? :? :? , a co to ma wspolnego z tematem dzialu? :? :?zadra pisze:Kinga Dunin w styczniu w Lambda Cafe
Zapraszamy na kolejne spotkanie w ramach cyklu Lambda Cafe realizowanego przez Stowarzyszenie Lambda Warszawa.
W styczniu, publicznoœÌ Lambda Cafe bêdzie goœciÌ Kingê Dunin - socjolo¿kê, pisarkê, krytyczkê literack¹, publicystkê "Krytyki Politycznej" i sta³¹ felietonistkê "Wysokich Obcasów".
Kinga Dunin jest jednÂą z czoÂłowych postaci polskiego feminizmu. Niejednokrotnie - jako publicystka - wypowiada siĂŞ nt. spraw zwiÂązanych z sytuacjÂą Âśrodowiska LGBT w Polsce. W ostatnim czasie szczegĂłlnie ostro reaguje na Âłamanie praw czÂłowieka.
Wyda³a ksi¹¿kê bêd¹c¹ zbiorem esejów o polskiej literaturze wspó³czesnej "Czytaj¹c Polskê. Literatura polska po roku 1989 wobec dylematów nowoczesnoœci" (2004), by³a równie¿ wspó³autork¹ i "promotork¹" pierwszej polskiej ksi¹¿ki o homofobii pt. "Homofobia po polsku" (2005).
Spotkanie odbĂŞdzie siĂŞ w pierwszÂą sobotĂŞ miesiÂąca (07.01.2006 r.) o godz. 18.00, w siedzibie Stowarzyszenia Lambda Warszawa, ul. HoÂża 50/40.
Kontakt: [email protected]
jak nie wiesz to sie ze wstydu schowaj pod szafĂŞ i nie pokazuj swojej ignorancji!Mocne_ogniwo pisze: :? :? :? , a co to ma wspolnego z tematem dzialu? :? :?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości