Grzecznym należy być w miejscach, gdzie jesteśmy gośćmi. W naszych kątach, gdy ktoś narusza mir, lepiej być od razu stanowczym, administrujesz tym profilem. Na ogół trolle nie odpuszczają i uwalniamy się od nich dopiero fizycznie odcinając im drogę wejścia.
To jakis niepowazny gosciu. Pisze ze denerwuje go „bezczelny wzrok” Joanny… jeszcze jeden taki tekst i przestane być mily.najpierw go zjade, pozniej wywale.
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Dzis byłem w szpitalu. wszystko wskazuje na to ze jeszcze troche tu podzialam. Obolaly , pokluty , wlaczam forum i od razu mi lepiej. Dzieki za Capsy. Ta dzisiejsza fryzura Asi…. 20
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
Akurat te joasiowe portki kojarzą mi się z przedświątecznym myciem okien i trzepaniem dywanów :ech:
Ale za to dzisiejsza góra (cała - łącznie z głową :rozglada: ) :plus: :brawa:
Od razu kojarzy się to znane powiedzenie o kobiecie i winie:
widać , jak wino dojrzewa , nabiera mocy i smaku :aniol:
Ja to się nawet nie powinienem odzywać na temat ubioru, bo mam chyba klapki na oczach. Jak dla mnie nawet w worku jutowym wyglądałaby pięknie.
Pani Redaktor dzisiaj miała troszkę "szycia" w sprawie wybuchu tuż przed końcem dyżuru.
Ciekawe co z jutrem.
A tak nawiasem mówiąc zastanawia mnie czy te ich fotele prezenterskie są wygodne bez oparcia. Bo na kręgosłup to chyba za dobre nie są, chyba, że ktoś prostowanie się ma we krwi.
Dziękuję bardzo za capsy Ja nagrywałem troszkę później dlatego nie mogłem się wstrzelić w końcówkę. Nie mając podglądu na całość nie byłem do końca pewny czy to są spodnie a może grube rajstopki
epsztajnek pisze:Akurat te joasiowe portki kojarzą mi się z przedświątecznym myciem okien i trzepaniem dywanów
Z odpowiednim krojem dekoltu, byłoby na co popatrzeć :rozglada:
(idealna fucha dla Aleksandry K. 22 )
maxxx pisze:A tak nawiasem mówiąc zastanawia mnie czy te ich fotele prezenterskie są wygodne bez oparcia. Bo na kręgosłup to chyba za dobre nie są, chyba, że ktoś prostowanie się ma we krwi.
wydają się takie... knajpiane :mhm:
wygodne dopiero jak się przygarbisz i oprzesz łokciami o ladę (stół prezenterski :spiewa: )