Wczorajszy odcinek SMS byÂł fenomenalny! To zdecydowanie najlepszy program od poczÂątku jego istnienia. Kamil byÂł jak zwykle zabawny, wesoÂły - aÂż chciaÂło siĂŞ oglÂądaĂŚ. MĂłgÂł tylko trochĂŞ bardziej pojechaĂŚ po Lisie. :devil:
Zgadzam siĂŞ, wczorajszy odcinek byÂł Âświetny. PoczÂątek mi siĂŞ bardzo podobaÂł te "Fakty" z Majewskim i Durczokiem. Edyta GĂłrniak sÂłabo wypadÂła :/. MateriaÂł w KnW o wilkoÂłaku z ryjem Âświni byÂł najlepszy - sie popÂłakaÂłem ze Âśmiechu. RwT jak zwykle Âświetne.
Szkoda, ¿e pewnie widownia bêdzie s³absza, bo M jak Mi³oœÌ przesunêli na 21.
A ja siê spóŸni³em na program - w³¹czy³em po 22:00. Chwilê jeszcze gadali i by³o koùca nie widaÌ. Tak swoj¹ drog¹ to te materia³y do "Koùca nie widaÌ" s¹ coraz mniej œmieszne (nie mówiê tu o pani "Nadziei Ciupcianej" )
Odcinek kiepski. :> WydawaÂło mi siĂŞ, iÂż Durczok udaje, Âże siĂŞ "dobrze bawi". ByÂł dziwny, nie podobaÂł mi siĂŞ wczoraj. GĂłrniak nie lepsza. :uhh: NajÂśmieszniejszy w caÂłym odcinku byÂł ten materiaÂł w "KoĂąca nie widaĂŚ" o wilkoÂłaku z ryjem Âświni. Reszta programu nijaka.
pawell pisze:WydawaÂło mi siĂŞ, iÂż Durczok udaje, Âże siĂŞ "dobrze bawi". ByÂł dziwny, nie podobaÂł mi siĂŞ wczoraj.
Bo znacie go tylko z pryzmatu sztywnego prezentera programów informacyjnych. Kamil Durczok jest bardzo mi³¹ i sympatyczn¹ osob¹ i tak siê zachowuje - w³aœnie dlatego bardzo go lubiê.
pawell pisze:WydawaÂło mi siĂŞ, iÂż Durczok udaje, Âże siĂŞ "dobrze bawi". ByÂł dziwny, nie podobaÂł mi siĂŞ wczoraj.
Bo znacie go tylko z pryzmatu sztywnego prezentera programów informacyjnych. Kamil Durczok jest bardzo mi³¹ i sympatyczn¹ osob¹ i tak siê zachowuje - w³aœnie dlatego bardzo go lubiê.
MieszkajÂąc w Warszawie spotkanie kogoÂś znanego z telewizji, to Âżadna sensacja. Kamila Durczoka spotkaÂłem dwa razy - pisaÂłem o tym w temacie "Ludzie TVN".
Wczorajszy odcinek rzeczywiÂście chyba byÂł jednym z bardziej udanych, szczegĂłlnie parodia FaktĂłw mi siĂŞ spodobaÂła! A Edyta GĂłrniak jeszcze bardziej udowodniÂła, Âże jest beznadziejna, bez sensu byÂło to jej podÂśmiechiwanie siĂŞ co chwilĂŞ z byle czego i strojenie jakiÂś gÂłupich nieadekwatnych do sytuacji min. Na szczĂŞscie Szymon i Kamil dali czadu i pomimo Edzi wczorajszy odcinek byÂł Âświetny!
Nie wiem czy zwracacie uwagĂŞ na takie rzeczy, ale w tle w okienku zawsze siedzi sobie pewien czÂłowiek. Przez caÂły program robi jednÂą rzecz, czĂŞsto zwiÂązanÂą z ostatnimi wydarzeniami.
KiedyÂś przez caly program kopaÂł piÂłkĂŞ, innym razem prasowaÂł, wczoraj byÂł cenzorem, ktĂłry nasÂłuchiwaÂł rozmowy w studiu Szymona (pokazali go, jak mĂłwili o odejÂściu Lisa).
MAÂŁA RZECZ, A CIESZY
Natomiast "KoĂąca nie widaĂŚ" jest zdecydowanie za krĂłtkie. KiedyÂś byÂły 3 filmy, teraz dwa a powinny byĂŚ z cztery.