[TVN] Szymon Majewski Show

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

A to ci niespodzianka. :D Kamil u Szymona. :> BĂŞdzie co i trzeba to oglÂądaĂŚ. :P Chyba po raz pierwszy zobaczĂŞ go w takim programie. :mhm:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

hahah pewnie szymek bedzie pytaÂł o fakty od kuchni :) a tak btw to ostatnie rozmowy w tÂłku byÂły starsznie marne
TVN innowacja i nowoczesność...
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

pawell

Êdward ¡cki dzi¶ by³ bardzo aktywny. Zawita³ tak¿e do programu "Studio Z³ote Tarasy".

P.S. Kalisz jak siĂŞ Âśmieje na tym filmie. :lol: :szalony:
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

O Ê.¡ckim by³o dzi¶ bardzo g³o¶no. Przewodnicz±cy zadeklarowa³, ¿e po wyborach nie wyklucza koalcji z PiS-em. Fragment "Informacji" TOK FM
pawell pisze:P.S. Kalisz jak siĂŞ Âśmieje na tym filmie. :lol: :szalony:
:lol: :lol: :lol:
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

W weekendy konwencje innych partii to i Êdward postanowi³ bardziej siê pokazywaæ :D
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Wczorajszy odcinek SMS byÂł fenomenalny! To zdecydowanie najlepszy program od poczÂątku jego istnienia. :D Kamil byÂł jak zwykle zabawny, wesoÂły - aÂż chciaÂło siĂŞ oglÂądaĂŚ. MĂłgÂł tylko trochĂŞ bardziej pojechaĂŚ po Lisie. :devil: :)
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Zgadzam siĂŞ, wczorajszy odcinek byÂł Âświetny. PoczÂątek mi siĂŞ bardzo podobaÂł te "Fakty" z Majewskim i Durczokiem. Edyta GĂłrniak sÂłabo wypadÂła :/. MateriaÂł w KnW o wilkoÂłaku z ryjem Âświni byÂł najlepszy :D- sie popÂłakaÂłem ze Âśmiechu. RwT jak zwykle Âświetne.
Szkoda, ¿e pewnie widownia bêdzie s³absza, bo M jak Mi³oœÌ przesunêli na 21.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

A ja siê spóŸni³em na program - w³¹czy³em po 22:00. Chwilê jeszcze gadali i by³o koùca nie widaÌ. Tak swoj¹ drog¹ to te materia³y do "Koùca nie widaÌ" s¹ coraz mniej œmieszne (nie mówiê tu o pani "Nadziei Ciupcianej" :D )
pawell

Odcinek kiepski. :> WydawaÂło mi siĂŞ, iÂż Durczok udaje, Âże siĂŞ "dobrze bawi". ByÂł dziwny, nie podobaÂł mi siĂŞ wczoraj. GĂłrniak nie lepsza. :uhh: NajÂśmieszniejszy w caÂłym odcinku byÂł ten materiaÂł w "KoĂąca nie widaĂŚ" o wilkoÂłaku z ryjem Âświni. Reszta programu nijaka. :roll:
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

pawell pisze:WydawaÂło mi siĂŞ, iÂż Durczok udaje, Âże siĂŞ "dobrze bawi". ByÂł dziwny, nie podobaÂł mi siĂŞ wczoraj.
Bo znacie go tylko z pryzmatu sztywnego prezentera programów informacyjnych. Kamil Durczok jest bardzo mi³¹ i sympatyczn¹ osob¹ i tak siê zachowuje - w³aœnie dlatego bardzo go lubiê.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

POpieram pisze:
pawell pisze:WydawaÂło mi siĂŞ, iÂż Durczok udaje, Âże siĂŞ "dobrze bawi". ByÂł dziwny, nie podobaÂł mi siĂŞ wczoraj.
Bo znacie go tylko z pryzmatu sztywnego prezentera programów informacyjnych. Kamil Durczok jest bardzo mi³¹ i sympatyczn¹ osob¹ i tak siê zachowuje - w³aœnie dlatego bardzo go lubiê.
A skÂąd wiesz? SpotkaÂłeÂś go kiedyÂś?
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

MieszkajÂąc w Warszawie spotkanie kogoÂś znanego z telewizji, to Âżadna sensacja. Kamila Durczoka spotkaÂłem dwa razy - pisaÂłem o tym w temacie "Ludzie TVN".
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Wczorajszy odcinek rzeczywiÂście chyba byÂł jednym z bardziej udanych, szczegĂłlnie parodia FaktĂłw mi siĂŞ spodobaÂła! A Edyta GĂłrniak jeszcze bardziej udowodniÂła, Âże jest beznadziejna, bez sensu byÂło to jej podÂśmiechiwanie siĂŞ co chwilĂŞ z byle czego i strojenie jakiÂś gÂłupich nieadekwatnych do sytuacji min. Na szczĂŞscie Szymon i Kamil dali czadu i pomimo Edzi wczorajszy odcinek byÂł Âświetny!
michal641
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: michal641 »

Nie wiem czy zwracacie uwagĂŞ na takie rzeczy, ale w tle w okienku zawsze siedzi sobie pewien czÂłowiek. Przez caÂły program robi jednÂą rzecz, czĂŞsto zwiÂązanÂą z ostatnimi wydarzeniami.

KiedyÂś przez caly program kopaÂł piÂłkĂŞ, innym razem prasowaÂł, wczoraj byÂł cenzorem, ktĂłry nasÂłuchiwaÂł rozmowy w studiu Szymona (pokazali go, jak mĂłwili o odejÂściu Lisa).

:D MAÂŁA RZECZ, A CIESZY :D

Natomiast "KoĂąca nie widaĂŚ" jest zdecydowanie za krĂłtkie. KiedyÂś byÂły 3 filmy, teraz dwa a powinny byĂŚ z cztery.
ODPOWIEDZ