..ja Black mam dokÂładnie tak samoBlack Jack '62 pisze:Z jednej strony oddycham z ulgÂą, a to z tego powodu, Âże nic, co z AgatkÂą w tivi zwiÂązane mnie nie omija,

..ale doœÌ ju¿ tej roz³¹ki

..¿¹damy powrotu Agatki na wizjê :uwaga:
Moderator: Łukasz
..ja Black mam dokÂładnie tak samoBlack Jack '62 pisze:Z jednej strony oddycham z ulgÂą, a to z tego powodu, Âże nic, co z AgatkÂą w tivi zwiÂązane mnie nie omija,
W obecnej sytuacji ''politycznej'' widzê to w ciemnych barwach - niestety :/obie¿yœwiat pisze:..¿¹damy powrotu Agatki na wizjê :uwaga:
Black Jack - malujesz? :o Koniecznie pochwal siĂŞ dzieÂłemBlack Jack '62 pisze:NamalowaÂłbym portret Agatki
JeÂżeli posiada, niech rozÂłoÂży sztalugi na rynku i pod takÂą osÂłonÂą, niepozornie, jako fan, maluje-upatruje-wywiadujeDÂżastina pisze:Black Ty masz z nas najbliÂżejskocz do tego poznaĂąskiego studia i siĂŞ dowiedz kiedy Agata siĂŞ pojawi :rozglada:
BliÂżej, co wcale nie oznacza, Âże bliskoBlack Ty masz z nas najbliÂżej
To raczej nie najlepszy pomysÂł ...skocz do tego poznaĂąskiego studia i siĂŞ dowiedz kiedy Agata siĂŞ pojawi
Tak malujê, ale najchêtniej oczami wyobraŸni tzw. ''o¿ywione obrazy'', ale zdarza siê, lubiê je ''upiêkszaÌ'' przy u¿yciu farby i nie pêdzlem, a d³oùmi i zdarza mi siê, jeœli ju¿, to nie na p³ótnie, czy papierze, a na ... nie bêdê koùczy³Black Jack - malujesz? Koniecznie pochwal siê dzie³em
ArcypomysÂłjeÂżeli posiada, niech rozÂłoÂży sztalugi na rynku[...]
:mhm: Czy¿byœ sugerowa³, ¿e ludzie pracuj¹cy w poznaùskiej redakcji s¹ niegoœcinniBlack Jack '62 pisze: To raczej nie najlepszy pomys³ ...By³bym tam w charakterze nieproszonego goœcia :devil: To ¿adna przyjemnoœÌ czuÌ siê jak intruz :devil:
JeÂśli mam byĂŚ szczery, to kiepsko :/ MyÂślaÂłem, Âże dziÂś coÂś siĂŞ ruszyBlack Jack '62 pisze:TrochĂŞ siĂŞ pokrzepiÂłem wczoraj ... wspomnieniami, piĂŞknymi wspomnieniami i jakoÂś siĂŞ trzymamA Wy?
![]()
To wszystko brzmi bardzo interesuj¹co :o Ja jednak bêdê nawo³ywaÌ - poka¿ coœ!!!!!!!Tak malujê, ale najchêtniej oczami wyobraŸni tzw. ''o¿ywione obrazy'', ale zdarza siê, lubiê je ''upiêkszaÌ'' przy u¿yciu farby i nie pêdzlem, a d³oùmi i zdarza mi siê, jeœli ju¿, to nie na p³ótnie, czy papierze, a na ... nie bêdê koùczy³/.../
Emocje naprawdê mocno musia³y Tob¹ tedy targn¹Ì :rozglada: Nawet nie pytam o przyczynê... która pewnie zaczyna siê na ''k'' i liczy sobie w sumie 7 liter :spiewa:Arcypomys³Ale sztalug nie posiadam :/ rozwali³em kiedyœ w porywie z³ych emocji :/
Gdyby okaza³o siê, ¿e brak jej cierpliwoœci, móg³byœ pójœÌ w œlad za impresjonistamiAgatkê, gdyby zgodzi³a siê pozowaÌ, jeœli jest jedn¹ z nielicznych osób, które maj¹ erpliwoœÌ pozowaÌ do obrazów, umieœci³bym na planie centralnym obrazu - znowu¿ by³by kontrast miêdzy jej piêknem, a ... poznaùsk¹ starówk¹
Zadam byĂŚ moÂże gÂłupie pytanieobieÂżyÂświat pisze:..o BoÂże
..i to w dodatku bĂŞdzie musiaÂł byĂŚ portret pamiĂŞciowyyyyyyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak, liczyÂłem na to, Âże dziÂś Agatki materiaÂł we Flashu zobaczymy :jupi:czy ktĂłryÂś z Was liczyÂł,
A ja powiedziaÂłam to gÂłoÂśnoBlack Jack '62 pisze: Kiedy usÂłyszaÂłem jak Anita opowiada o absolwentach medycyny z Wielkopolski, juÂż zaczynaÂłem domniemywaĂŚ, Âże nie kto inny, tylko Agatka moÂże z tego tematu najlepiej zdaĂŚ raport
NiebywaÂłe, ale o tym samym pomyÂślaÂłamTemat chyba bliski sercu Agatki, poniewaÂż w wywiadzie (jedynym), na pytanie, co jÂą najbardziej niepokoi we wspó³czesnej Polsce, odpowiedziaÂła, Âże wÂłaÂśnie los mÂłodych zdolnych absolwentĂłw medycyny. MoÂże ma znajomych, albo kogoÂś w rodzinie …
Skoro zdecydowaÂła siĂŞ wrĂłciĂŚMoÂże zÂła passa siĂŞ dla nas skoĂączyÂła ... tzn. skoĂączyÂła siĂŞ na pewno, ale moÂże Agatka wrĂłci do nas na dÂłuÂżej i przede wszystkim owocniej
..najpierw okrzyk radoÂści: hurrrrrra :jupi:DÂżastina pisze:A ja powiedziaÂłam to gÂłoÂśnoBlack Jack '62 pisze: Kiedy usÂłyszaÂłem jak Anita opowiada o absolwentach medycyny z Wielkopolski, juÂż zaczynaÂłem domniemywaĂŚ, Âże nie kto inny, tylko Agatka moÂże z tego tematu najlepiej zdaĂŚ raportmam na to ÂświadkĂłw
![]()
Chyba nie przypuszczasz, ¿e kol. Black Jackowi umkn¹³by w opisie ten fakt..wiem ju¿ o czym by³ ale nie napisaliœcie czy by³o np Agatkê widaÌ :rozglada:
Zaraz, zaraz, a przed chwileczkÂą raporcik kolega oglÂądaÂł :>obieÂżyÂświat pisze: ..a teraz okrzyk rozpaczy: nie widziaÂłem materialu![]()
![]()
![]()
..wiem juÂż o czym byÂł ale nie napisaliÂście czy byÂło np AgatkĂŞ widaĂŚ :rozglada:
To ja bĂŞdĂŞ trzecim, ktĂłry sobie tak pomyÂślaÂłDÂżastina pisze:NiebywaÂłe, ale o tym samym pomyÂślaÂłam![]()
Hehehe... ja po cichu teÂż :devil: MiaÂłem nadziejĂŞ, w koĂącu nadejdzie ten dzieĂą, kiedy te cioÂłki przypomnÂą sobie o tej wspaniaÂłej dziennikarce :spiewa:Black Jack '62 pisze:Tak, liczyÂłem na to, Âże dziÂś Agatki materiaÂł we Flashu zobaczymy :jupi:
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot], marcin3usb i 21 gości