Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:Z jednej strony oddycham z ulgÂą, a to z tego powodu, Âże nic, co z AgatkÂą w tivi zwiÂązane mnie nie omija,
..ja Black mam dokÂładnie tak samo :)
..ale doœÌ ju¿ tej roz³¹ki :x
..¿¹damy powrotu Agatki na wizjê :uwaga:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:mhm: CzegoÂś tu nie rozumiem :rozglada: Chcecie, czy nie chcecie, Âżeby Agata w koĂącu siĂŞ pojawiÂła :> MoÂże siĂŞ zdecydujcie, to ona szybciej do nas wrĂłci ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..no pewnie Âże chcĂŞ Âżeby siĂŞ pojawiÂła :D
..to chyba oczywiste Âże na nic tak bardzo nie czekam jak na to :D
..tylko jest jeden warunek :]
..musi siĂŞ pojawiĂŚ wtedy kiedy ja bĂŞdĂŞ mĂłgÂł jÂą oglÂądaĂŚ :D
..st¹d ta radoœÌ ¿e przez ostatnie dni jej nie by³o :spiewa:

..ale jak na razie to jestem zdesperowany z powodu tak d³ugotrwa³ej roz³¹ki ;(
..czym siĂŞ to przejawia zapytacie :uhh:
:arrow:
..dziÂś kiedy widziaÂłem materiaÂł Artura Zakrzewskiego w Faktach szukaÂłem - sprawdzaÂłem czy to czasem nie Agatka zbieraÂła mu nagrania do materiaÂłu :neutral:
..nie byÂło jej widaĂŚ to patrzyÂłem kogo widaĂŚ w odbiciu czajnika :devil:

..desperacja siĂŞgnĂŞÂła dna ;(
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

JeÂśli chcesz zbudowaĂŚ statek, naucz ludzi tĂŞsknoty za morzem. Tak mawiaÂł Saint-Exupery :)
Ciekawe, co by na nasz¹ bezsilnoœÌ powiedzia³, poradzi³? :D :lol:
Szkoda, ¿e nijak nie potrafimy naszej têsknicy wykorzystaÌ :/ WymyœliÌ coœ samemu :mhm: Coœ, co nam da œlad nadziei, która nie pozwoli nam popaœÌ w kraùcow¹ rozpacz :mhm:
Zainspirowany tĂŞsknotÂą, Âżeby juÂż dÂłuÂżej o niej nie myÂśleĂŚ, pĂłjdĂŞ sam nie wiem dokÂąd :lol2: NamalowaÂłbym portret Agatki :lol2: , ale pĂŞdzle usychajÂą - z tĂŞsknoty :( NapisaÂłbym jakiÂś wiersz o niej, ale atrament teÂż zsechÂł siĂŞ, nie muszĂŞ dodawaĂŚ, Âże z tĂŞsknoty :>
Beznadziejny i niebezpieczny stan :/
Do jutra ;)
JeÂśli do jutra nie pousychamy z tĂŞsknoty :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Niedobra ta Wasza Agatka :nie: PaweÂł mnie nigdy na tak dÂługo nie zostawiÂł :lol:
ChÂłopaki, a moÂże powtĂłrzy siĂŞ scenariusz z ubiegÂłych tygodni :mhm: jeÂśli tak to jutro Agata powinna pojawiĂŚ siĂŞ z relacjÂą ;) oby nie z jednÂą :rozglada:

[ Dodano: Czw Gru 07, 2006 8:18 pm ]
WÂłaÂśnie wpadÂłam na fantastyczny pomysÂł :D Black Ty masz z nas najbliÂżej :D skocz do tego poznaĂąskiego studia i siĂŞ dowiedz kiedy Agata siĂŞ pojawi :rozglada:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obie¿yœwiat pisze:..¿¹damy powrotu Agatki na wizjê :uwaga:
W obecnej sytuacji ''politycznej'' widzĂŞ to w ciemnych barwach - niestety :/
Black Jack '62 pisze:NamalowaÂłbym portret Agatki :lol2:
Black Jack - malujesz? :o Koniecznie pochwal siĂŞ dzieÂłem :lol2:
DÂżastina pisze:Black Ty masz z nas najbliÂżej :D skocz do tego poznaĂąskiego studia i siĂŞ dowiedz kiedy Agata siĂŞ pojawi :rozglada:
JeÂżeli posiada, niech rozÂłoÂży sztalugi na rynku i pod takÂą osÂłonÂą, niepozornie, jako fan, maluje-upatruje-wywiaduje :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

TrochĂŞ siĂŞ pokrzepiÂłem wczoraj ... wspomnieniami, piĂŞknymi wspomnieniami i jakoÂś siĂŞ trzymam :D A Wy? :lol2:
Black Ty masz z nas najbliÂżej
BliÂżej, co wcale nie oznacza, Âże blisko ;)
skocz do tego poznaĂąskiego studia i siĂŞ dowiedz kiedy Agata siĂŞ pojawi
To raczej nie najlepszy pomys³ ... ;) By³bym tam w charakterze nieproszonego goœcia :devil: To ¿adna przyjemnoœÌ czuÌ siê jak intruz :devil:
Black Jack - malujesz? Koniecznie pochwal siĂŞ dzieÂłem
Tak malujê, ale najchêtniej oczami wyobraŸni tzw. ''o¿ywione obrazy'', ale zdarza siê, lubiê je ''upiêkszaÌ'' przy u¿yciu farby i nie pêdzlem, a d³oùmi i zdarza mi siê, jeœli ju¿, to nie na p³ótnie, czy papierze, a na ... nie bêdê koùczy³ :lol2: Pocz¹tki ponoÌ by³y obiecuj¹ce :lol2: Od dziecka malujê :D Tak na dobr¹ sprawê, to pierwsze dzie³o powsta³o, kiedy nauczy³em siê chodziÌ :lol2: Na œcianie w pokoju, na wysokoœci 60 cm, ponoÌ urocze kolorowe ³apki zostawi³em :devil: Teraz te¿ mi siê kiedyœ zdarzy³o dokonaÌ czegoœ podobnego, tylko ¿e na trochê wiêkszej wysokoœci :devil:
jeÂżeli posiada, niech rozÂłoÂży sztalugi na rynku[...]
ArcypomysÂł :lol2: Ale sztalug nie posiadam :/ rozwaliÂłem kiedyÂś w porywie zÂłych emocji :/

Agatkê, gdyby zgodzi³a siê pozowaÌ, jeœli jest jedn¹ z nielicznych osób, które maj¹ erpliwoœÌ pozowaÌ do obrazów, umieœci³bym na planie centralnym obrazu - znowu¿ by³by kontrast miêdzy jej piêknem, a ... poznaùsk¹ starówk¹ :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: To raczej nie najlepszy pomys³ ... ;) By³bym tam w charakterze nieproszonego goœcia :devil: To ¿adna przyjemnoœÌ czuÌ siê jak intruz :devil:
:mhm: CzyÂżbyÂś sugerowaÂł, Âże ludzie pracujÂący w poznaĂąskiej redakcji sÂą niegoÂścinni :roll: chyba, Âże chodzi Ci o to, iÂż mogliby byĂŚ zajĂŞci pracÂą :mhm: ale w obliczu trwajÂącej, wiadomo jakiej, afery chyba majÂą wiĂŞcej wolnego czasu ;)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:TrochĂŞ siĂŞ pokrzepiÂłem wczoraj ... wspomnieniami, piĂŞknymi wspomnieniami i jakoÂś siĂŞ trzymam :D A Wy? :lol2:
JeÂśli mam byĂŚ szczery, to kiepsko :/ MyÂślaÂłem, Âże dziÂś coÂś siĂŞ ruszy :neutral:
Jeszcze nie przekreÂślam dnia, ale prognozy nie najlepsze, jak na ten wÂątek ;)
Tak malujê, ale najchêtniej oczami wyobraŸni tzw. ''o¿ywione obrazy'', ale zdarza siê, lubiê je ''upiêkszaÌ'' przy u¿yciu farby i nie pêdzlem, a d³oùmi i zdarza mi siê, jeœli ju¿, to nie na p³ótnie, czy papierze, a na ... nie bêdê koùczy³ :lol2: /.../
To wszystko brzmi bardzo interesujÂąco :o Ja jednak bĂŞdĂŞ nawoÂływaĂŚ - pokaÂż coÂś!!!!!!! :lol2:
ArcypomysÂł :lol2: Ale sztalug nie posiadam :/ rozwaliÂłem kiedyÂś w porywie zÂłych emocji :/
Emocje naprawdê mocno musia³y Tob¹ tedy targn¹Ì :rozglada: Nawet nie pytam o przyczynê... która pewnie zaczyna siê na ''k'' i liczy sobie w sumie 7 liter :spiewa:
Agatkê, gdyby zgodzi³a siê pozowaÌ, jeœli jest jedn¹ z nielicznych osób, które maj¹ erpliwoœÌ pozowaÌ do obrazów, umieœci³bym na planie centralnym obrazu - znowu¿ by³by kontrast miêdzy jej piêknem, a ... poznaùsk¹ starówk¹ :D
Gdyby okaza³o siê, ¿e brak jej cierpliwoœci, móg³byœ pójœÌ w œlad za impresjonistami :lol2: Ci przecie zdolni byli do uchwycenia wizualnych efektów migocz¹cego œwiat³a s³onecznego, wystarczy³ impuls, chwilowe widzenie i dzie³o powsta³o :tanczy:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..o BoÂże :shock:
..to juÂż jest tak Âźle Âże AgatkĂŞ trzeba na portretach malowaĂŚ Âżeby jÂą zobaczyĂŚ :?: :shock:
..i to w dodatku bĂŞdzie musiaÂł byĂŚ portret pamiĂŞciowyyyyyyyyyy ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

..gdzie siĂŞ podziaÂły te wspaniaÂłe czasy kiedy Agatka byÂła dzieĂą po dniu :?: ;(
..albo przynajmniej.. raz.. ..raz na.. tydzieĂą :?: ;( ;( ;(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..o BoÂże :shock:
..i to w dodatku bĂŞdzie musiaÂł byĂŚ portret pamiĂŞciowyyyyyyyyyy ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Zadam byĂŚ moÂże gÂłupie pytanie ;)
Ale zapytam, czy ktĂłryÂś z Was liczyÂł, ile to juÂż dni minĂŞÂło od czasu, kiedy panna Agatta ostatni raz goÂściÂła na naszych ekranach :mhm:
To niemo¿ebnie na tak¹ roz³¹kê nas skazywaÌ :(
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

czy ktĂłryÂś z Was liczyÂł,
Tak, liczyÂłem na to, Âże dziÂś Agatki materiaÂł we Flashu zobaczymy :jupi:
Kiedy usÂłyszaÂłem jak Anita opowiada o absolwentach medycyny z Wielkopolski, juÂż zaczynaÂłem domniemywaĂŚ, Âże nie kto inny, tylko Agatka moÂże z tego tematu najlepiej zdaĂŚ raport :D

A tym samym dziÂś, po 10-ciu dniach milczeniach, przemĂłwiÂła do nas :jupi:

Materia³ mia³ za zadanie uœwiadomiÌ nam problem lekarzy, którzy chc¹ siê specjalizowaÌ, na przyk³adzie 100 lekarzy-rezydentów z Wielkopolski, którzy jednak nie bêd¹ mogli siê specjalizowaÌ. Na czym polega problem? Agatka szczegó³owo to objaœni³a, ja uproszczê :devil: Ano na tym, ¿e Ministerstwo Zdrowia ograniczy³o iloœÌ miejsc na etatach prezydenckich o 1/3 w stosunku do roku ubieg³ego, a kogo obarcza win¹ za taki stan rzeczy Ministerstwo finansów :devil: A co zrobi¹ lekarze rezydenci - wyemigruj¹, proste :]
Mam nadziejĂŞ, Âże nic nie poprzekabacaÂłem :D

Temat chyba bliski sercu Agatki, poniewaÂż w wywiadzie (jedynym), na pytanie, co jÂą najbardziej niepokoi we wspó³czesnej Polsce, odpowiedziaÂła, Âże wÂłaÂśnie los mÂłodych zdolnych absolwentĂłw medycyny. MoÂże ma znajomych, albo kogoÂś w rodzinie … ja mam, wiĂŞc wiem, jaki to jest problem :( A w niedalekiej przyszÂłoÂści poczujemy na wÂłasnej skĂłrze.
ÂŻeby nie koĂączyĂŚ pesymistycznie ;)
MoÂże zÂła passa siĂŞ dla nas skoĂączyÂła ... tzn. skoĂączyÂła siĂŞ na pewno, ale moÂże Agatka wrĂłci do nas na dÂłuÂżej i przede wszystkim owocniej :lol2:
Ja przynajmniej ÂżywiĂŞ takÂą nadziejĂŞ :rydzyk:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: Kiedy usÂłyszaÂłem jak Anita opowiada o absolwentach medycyny z Wielkopolski, juÂż zaczynaÂłem domniemywaĂŚ, Âże nie kto inny, tylko Agatka moÂże z tego tematu najlepiej zdaĂŚ raport :D
A ja powiedziaÂłam to gÂłoÂśno :D mam na to ÂświadkĂłw ;)
Temat chyba bliski sercu Agatki, poniewaÂż w wywiadzie (jedynym), na pytanie, co jÂą najbardziej niepokoi we wspó³czesnej Polsce, odpowiedziaÂła, Âże wÂłaÂśnie los mÂłodych zdolnych absolwentĂłw medycyny. MoÂże ma znajomych, albo kogoÂś w rodzinie …
NiebywaÂłe, ale o tym samym pomyÂślaÂłam ;)
MoÂże zÂła passa siĂŞ dla nas skoĂączyÂła ... tzn. skoĂączyÂła siĂŞ na pewno, ale moÂże Agatka wrĂłci do nas na dÂłuÂżej i przede wszystkim owocniej :lol2:
Skoro zdecydowaÂła siĂŞ wrĂłciĂŚ ;) to chyba nas tak szybko nie zostawi :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
Black Jack '62 pisze: Kiedy usÂłyszaÂłem jak Anita opowiada o absolwentach medycyny z Wielkopolski, juÂż zaczynaÂłem domniemywaĂŚ, Âże nie kto inny, tylko Agatka moÂże z tego tematu najlepiej zdaĂŚ raport :D
A ja powiedziaÂłam to gÂłoÂśno :D mam na to ÂświadkĂłw ;)
..najpierw okrzyk radoÂści: hurrrrrra :jupi:
..Agatka poraz kolejny wrĂłciÂła :tanczy:

..a teraz okrzyk rozpaczy: nie widziaÂłem materialu ;( ;( ;(
..wiem juÂż o czym byÂł ale nie napisaliÂście czy byÂło np AgatkĂŞ widaĂŚ :rozglada:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

..wiem juÂż o czym byÂł ale nie napisaliÂście czy byÂło np AgatkĂŞ widaĂŚ :rozglada:
Chyba nie przypuszczasz, ¿e kol. Black Jackowi umkn¹³by w opisie ten fakt :neutral:
obieÂżyÂświat pisze: ..a teraz okrzyk rozpaczy: nie widziaÂłem materialu ;( ;( ;(
Zaraz, zaraz, a przed chwileczkÂą raporcik kolega oglÂądaÂł :>
DÂżastina pisze:NiebywaÂłe, ale o tym samym pomyÂślaÂłam ;)
To ja bĂŞdĂŞ trzecim, ktĂłry sobie tak pomyÂślaÂł :lol2:
Black Jack '62 pisze:Tak, liczyÂłem na to, Âże dziÂś Agatki materiaÂł we Flashu zobaczymy :jupi:
Hehehe... ja po cichu teÂż :devil: MiaÂłem nadziejĂŞ, w koĂącu nadejdzie ten dzieĂą, kiedy te cioÂłki przypomnÂą sobie o tej wspaniaÂłej dziennikarce :spiewa:
ODPOWIEDZ