Wstajesz i wiesz / Wstajesz i weekend
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Re: Poranek TVN24
Chciałbym zapytać, czy posiadacie podkład muzyczny do czołówki oraz tyłówki Poranka? Różne wersje muzyczne słyszałem, m.in taką w czasie końca Poranka, gdzie był zapowiadany start TVN24 BiŚ. Także o takie również mi chodzi 
Pozdrawiam ciepło w Nowym Roku

Pozdrawiam ciepło w Nowym Roku

Na koncie Rafała Kulczyckiego na youtube są 2 podkłady muzyczne z Poranka 
http://www.youtube.com/channel/UCM01Ovl ... eos?view=0

http://www.youtube.com/channel/UCM01Ovl ... eos?view=0
-
- Czasem tu wpada
Dziękuję 
Posiada ktoś jeszcze jakieś inne podkłady?

Posiada ktoś jeszcze jakieś inne podkłady?

Już za tydzień startuje "Wstajesz i Ferie" - na początek Szklarska Poręba. Jak zapowiedział Jarosław Kuźniar na Facebooku, program zawita również do Rio de Janeiro...

-
- Bywalec
Oczywiście musiał też przy okazji zaczepić Krzysztofa Ibisza, który moim zdaniem dobrze sobie radzi w weekendowym, porannym programie Polsat News.
Z tym Rio to tak na serio? :uhh:
Oglądałem dziś rano przez chwilę Poranek z Polsat News i nie podobał mi się Ibisz w roli prowadzącego.
Nie mogę się doczekać tego odcinka w Rio
Nie mogę się doczekać tego odcinka w Rio

Z Rio to pewnie chodzi o ten jego nowy program dla TVN/TVN24 

W sumie @bartek09 może mieć rację
Bo programu na żywo z Rio sobie nie wyobrażam za bardzo, a Kuźniar wspominał wcześniej o filmie dokumentalnym o Rio.

Powtórka z wakacyjnego programu. Wyjazd w teren jest OK, promuje miejscowości, ale rozmów z gośćmi znieść nie mogę. Na siłę improwizowane mówienie czegokolwiek, spięte lub zwyczajnie z racji młodego wieku nierozgarnięte jeszcze dzieci, które nie potrafią wykrzesać z siebie zdania i Jarek ze swoim niskich lotów dowcipem.
Nie wiem czy wspominano ale "Kiosk z gazetami" zyskał nowego sponsora. Teraz gazety są czytane z tabletu "Sony".
Tak, Samsung Galaxy Tab.olona pisze:A dawniej było z Samsunga (Szajszunga)?
To ja tylko potwierdzę to zapamiTiM pisze:Nie wiem czy wspominano ale "Kiosk z gazetami" zyskał nowego sponsora. Teraz gazety są czytane z tabletu "Sony".