I to jest właśnie ciekawa kombinacja- niczym w klasycznym modelu Porsche 911- anielska aparycja plus głęboko mruczący boxer
Podobną kombinacją dysponuje Cegielska.
FAUCHE pisze:I to jest właśnie ciekawa kombinacja- niczym w klasycznym modelu Porsche 911- anielska aparycja plus głęboko mruczący boxer
Podobną kombinacją dysponuje Cegielska.
Fabian pisze:Pierwszy pozytywny bodziec odbieramy oczyma, ale tego podpowiadać Tobie chyba nikt nie musi. Poza tym pracuje w stacji już ponad 8 lat i właściwie wystarczy powiedzieć, że nie pomyliła się wybierając zawód. Cenimy sobie styl prowadzenia przez nią programów, w luźnych chwilach daje poznać swoje miłe usposobienie, niektórzy mieli przyjemność i zaszczyt poznać panią redaktor osobiście, udzieliła paru wywiadów, była gościem programów, gdzie mogliśmy usłyszeć jej bardzo rzeczowe wypowiedzi.
Fabian , lepiej bym tego nie ujal. Fenomen Joanny określiłbym w trzech slowach; piekna, madra i dobra. Btw- wyobrazacie sobie TVN24 bez Niej?
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
manio136 pisze:Btw- wyobrazacie sobie TVN24 bez Niej?
Odpowiem przewrotnie-do ujrzenia tego Anioła w 2006 roku nie wyobrażałem sobie siebie oglądającego telewizję informacyjną.
Niektórzy widzę narzekają na głos..kto pamięta początki, to słyszy, że teraz Jej głos to już zupełnie inna bajka.
Jedyne co mi się w Niej nie podoba to to, że nie występuje 24h/dobe na antenie.
No troche mnie poniosło, ale taki los fana, że musi mieć odchył od normy by nim być hehe .
lukaszbialas pisze:Jedyny mankament to trochę nieprzyjemny, szorstki głos.
Mogłem przemilczeć, ale za bardzo lubię głos Joanny Kryńskiej. Szorstki jest na przykład głos Janusza Panasewicza, jednego z najlepszych polskich wokalistów (nie jestem zagorzałym fanem zespołu Lady Pank, lubię część ich piosenek). Ale obie nasze opinie są raczej subiektywne.
lukaszbialas pisze:Jedyny mankament to trochę nieprzyjemny, szorstki głos.
Mogłem przemilczeć, ale za bardzo lubię głos Joanny Kryńskiej. Szorstki jest na przykład głos Janusza Panasewicza, jednego z najlepszych polskich wokalistów (nie jestem zagorzałym fanem zespołu Lady Pank, lubię część ich piosenek). Ale obie nasze opinie są raczej subiektywne.
No właśnie , ja wolę zdecydowanie "cieplejsze" głosy.
manio136 pisze:Btw- wyobrazacie sobie TVN24 bez Niej?
Odpowiem przewrotnie-do ujrzenia tego Anioła w 2006 roku nie wyobrażałem sobie siebie oglądającego telewizję informacyjną.
Niektórzy widzę narzekają na głos..kto pamięta początki, to słyszy, że teraz Jej głos to już zupełnie inna bajka.
Jedyne co mi się w Niej nie podoba to to, że nie występuje 24h/dobe na antenie.
No troche mnie poniosło, ale taki los fana, że musi mieć odchył od normy by nim być hehe .
maxxx, no to jet nas dwoch. Tez uwazam ze to aniol. Wiedziałem ze jest sympatyczna ale to jaka jest przekroczylo wszelkie moje oczekiwania. Miałem zaszczyt poznac Pania Redaktor. I tu pasuje cytat „..nie ma lepszych od naszych Słowianek….”. nie roizumiem o co chodzi z glosem Asi? Jest oryginalny.
Mój gwiazdozbiór - Cleo, Joanna Kryńska, Dagmara Kaczmarek-Szałkow, Małgorzata Kukuła, Kamila Kalińczak, Olga Mildyn, Anna Dec, Katarzyna Zdanowicz, Joanna Dunikowska-Paź
manio136 pisze: nie rozumiem o co chodzi z glosem Asi? Jest oryginalny.
To kwestia indywidualnego odbioru. Po prostu nie jest taki anielski, jak cała Joanna. Porównaj głos Joanny z głosami chociażby Dagmary Kaczmarek, czy Katarzyny Zdanowicz.
Ale i tak uległ korzystnej zmianie w porównaniu z początkami ( niezapomniane, nosowe a teraz, jak zawsze na koniec, zapraszam państwa na przegląd prasy22 )
manio136 pisze: nie rozumiem o co chodzi z glosem Asi? Jest oryginalny.
To kwestia indywidualnego odbioru. Po prostu nie jest taki anielski, jak cała Joanna. Porównaj głos Joanny z głosami chociażby Dagmary Kaczmarek, czy Katarzyny Zdanowicz.
Ale i tak uległ korzystnej zmianie w porównaniu z początkami ( niezapomniane, nosowe a teraz, jak zawsze na koniec, zapraszam państwa na przegląd prasy22 )
Panie i Panowie Mamy Nową-Starą Miss Srebrnego Ekranu
Ogromne gratulacje i satysfakcja, że przez miniony rok nie straciła nic z sympatii widzów.Jak wiadomo najtrudniej utrzymać się na szczycie, tym większe brawa. :brawa:
Wczoraj Cristiano, dziś Krynia.
Co do głosu: mnie się bardzo podoba i sobie nie wyobrażam Jej z innym.
Ale mam pomysł, można za rok dorzucić kategorię głos tv 2014r. To może być ciekawe, sam na szybko miałbym już swoich faworytów (faworytki ).
Ogromne gratulacje i satysfakcja, że przez miniony rok nie straciła nic z sympatii widzów.Jak wiadomo najtrudniej utrzymać się na szczycie, tym większe brawa. :brawa:
Nie miałem zadnych wątpliwości. Ten tytul należał się Asi bezapelacyjnie. Już Ja o tym powiadomiłem.
Co do głosu: mnie się bardzo podoba i sobie nie wyobrażam Jej z innym.
z seniorem się nie dyskutuje. Powiem Wam ze w pierwszej chwili bardziej Ja poznałem po glosie. Mysle sobie „co za drobna blondynka mowi do mnie glosem Kryni?” zmylil mnie Jej wzrost…