TVN24 - dyskusja ogólna
Moderator: Łukasz
Re: Moje zdanie o TVN24
Według teorii spiskowych TVN Warszawa została uruchomiona tylko po to, aby ułatwić HG-W wygranie wyborów na prezydenta Warszawy. <lol>

-
- Czasem tu wpada
A mówiąc poważnie TVN Warszawa nagłaśniała nieprawidłowości w wielu miejskich urzędach, negowała zachowania i decyzje miejskich urzędników, na co dzień wytykała wiele błędów, niedociągnięć za które odpowiedzialna była ekipa rządząca w mieście. Ratusz wielokrotnie interweniował w tych sprawach do władz koncernu. Potem była aferia z Legią, więc trochę przystopowali, ale to nie zadowolało ratusza. Śmiesznie też wyglądał kontrast między siostrzanymi kanałami - TVN 24 prorządowa, TVN Warszawa - anty. Ratusz skutecznie naciskał na Waltera, podobno było również jakieś zamieszanie z gruntami pod inwestycje ITI i TVN, więc w końcu stanęło na widzimisię ratusza i TVN Warszawa zlikwidowano. Dziś TVN 24 ani tym bardziej TVN nie pisną ani słowa o tym, co naprawdę dzieje się w mieście i za biurkami urzędników, wciskając ludziom widoczki na ulice i reportaże z największych inwestycji w mieście, które są chlubą władz miasta i mówiąc, że wszystko jest okej.
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze... I władzę.
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze... I władzę.
Dokładnie tak samo było w PRLu. Wszyscy wiedzieli i widzieli, że źle się dzieje, ale w Faktach, oj przepraszam, w Dzienniku Telewizyjnym 24 pokazywali że wszystko jest super i wszędzie jest pięknie.
W Poranku na żółtym pasku pojawiła się sensacyjna informacja "Piłkarze zjedli sniadanie".
Normalnie piłkoszał wchodzi na wyższy poziom

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
TVN24 osiągnęła kolejne dno.maxxx pisze:W Poranku na żółtym pasku pojawiła się sensacyjna informacja "Piłkarze zjedli sniadanie".

A przyjeło się?
Czy w kiblu już byli?
Czy w kiblu już byli?
Czerwona kartka za wysłanie dziennikarza pod stadion z natrętnymi pytaniami typu "Jak się czujecie?", "Co sądzicie o meczu?".
Szczyt niedomyślności. Chamstwo kibiców na żywo. Nigdy więcej! Ale sensacja oczywiście jest. O to chodziło.
Szczyt niedomyślności. Chamstwo kibiców na żywo. Nigdy więcej! Ale sensacja oczywiście jest. O to chodziło.
This is not the end, this is not the beginning.
Masz na myśli relacje Pawła Łukasika tuż po meczu, kiedy to większość nawet nie zgadzało się na rozmowę z nim, a Ci którzy się zgadzali nie rzadko używali kwiecistego języka 

Chodziło mi szczególnie o relacje Adama Kasprzyka.
This is not the end, this is not the beginning.
Zgadzam się w 100%Amy pisze:Czerwona kartka za wysłanie dziennikarza pod stadion z natrętnymi pytaniami typu "Jak się czujecie?", "Co sądzicie o meczu?".
TVN24 totalnie sobie kpi z widzów. Ich mottem na pewno nie jest punktualność a reklamy. Kuźniar przeciąga rozmowy, a gdy nadchodzi moment serwisu to dopiero puszczają reklamy, potem szybko niedokładna pogoda i wyrecytowane informacje o korkach. Totalna olewka.
Nie wiem jak uważacie, ale takie ujęcia w TVN24 nie powinny mieć miejsca (nawet jak jest coś ładnego do zademonstrowania):
epsztajnek pisze:
![]()
To tylko potwierdza fakt, że stacja leci na łeb na szyję. :hmm:
Oni tam chyba sami zapomnieli, że pracują w stacji informacyjnej.
Oni tam chyba sami zapomnieli, że pracują w stacji informacyjnej.
W pełni was popieram - to kolejny raz, jak niepoważni realizatorzy TVN24 atakują nasze niepokalane ślepia i umysły, fetyszystyczną propagandą. A kysz!

Można powiedzieć, że TVN24 wprowadził coś naprawdę innowacyjnego, czego jeszcze nie ma serwisach pogodowych TVN-u i Polsatu
Oto skuteczny sposób. w jaki można uatrakcyjnić program, szczególnie w godzinach wieczornych. Tylko czekać, aż to się pojawi u konkurencji