Widzę że chcesz rozpętać flame war, żeby nie było za nudno na forum?Frycek80 pisze:CZY JEST PIEKNIEJSZA DZIENNIKARKA W TYM KRAJU?!!!

Moderator: Łukasz
Widzę że chcesz rozpętać flame war, żeby nie było za nudno na forum?Frycek80 pisze:CZY JEST PIEKNIEJSZA DZIENNIKARKA W TYM KRAJU?!!!
ŻARTUJESZ?!!!!nouze pisze:Widzę że chcesz rozpętać flame war, żeby nie było za nudno na forum?Frycek80 pisze:CZY JEST PIEKNIEJSZA DZIENNIKARKA W TYM KRAJU?!!!22
NIE MA, NIE MA NA CAŁYM ŚWIECIE FRYCEK...Frycek80 pisze:Tak się patrzę na te ostatnie zdjęcia i zastanawiam...
...CZY JEST PIEKNIEJSZA DZIENNIKARKA W TYM KRAJU?!!! :brawa:
Skoro żadna sztuka "robić to we własnym gronie" to w jakim celu zapraszasz mnie do swojego?nouze pisze:łeeto po co pytałeś?
żadna sztuka robić tak we własnym gronie, konklawe w Watykanie tak się przeprowadza a nie wybory najpiękniejszej :spiewa:
chodź do nas - wielbicieli Anny Jędrzejowskiej, Aleksandry Kutz, Joanny Kryńskiej, Katarzyny Zdanowicz... porozmawiamy sobie jak należy
Prosta sprawa - jeśli zastanawiasz się, czy jest jakaś dziennikarka piękniejsza niż pani X, to zapytaj tych którzy zachwycają się walorami i talentem pani YFrycek80 pisze:Skoro żadna sztuka "robić to we własnym gronie" to w jakim celu zapraszasz mnie do swojego?
Chciałbyś...Frycek80 pisze:Choć rozumiem, że Pani Kamila już nie w TVN i z tego powodu nie cieszy się wazzą sympatią
No właśnie bym nie chciał. Zupełna marność jak dla mnie już niestety. A kiedyś byłem tvnu wielkim fanem.nouze pisze:Prosta sprawa - jeśli zastanawiasz się, czy jest jakaś dziennikarka piękniejsza niż pani X, to zapytaj tych którzy zachwycają się walorami i talentem pani YFrycek80 pisze:Skoro żadna sztuka "robić to we własnym gronie" to w jakim celu zapraszasz mnie do swojego?![]()
Nie wiem czemu nie ma tego w regulaminie forum :spiewa:
Wtedy to jest sztuka przez wielkie S, odpowiedzi to kultura przez wielkie K, a cały spektakl niczym piknik golgota![]()
Rozumiem że pytałeś wtedy retorycznie, ale tak czy inaczej sam poczułem się zaproszony22
Chciałbyś...Frycek80 pisze:Choć rozumiem, że Pani Kamila już nie w TVN i z tego powodu nie cieszy się wazzą sympatią![]()
Z ukłonem dla Kamili!!! :aniol: :aniol: :*
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 10 gości